merhaba ;
Yıllardır kk'yı takip ediyorum ama ilk defa yorum yazıyorum benim düğünümde 19 kasımda Bursa'da 23 kasımda Adana'da ve artık heyecan stres herşey birbirine girmiş durumda Allah yardımız olsun kızlar.Hele farklı şehirlerde olunca çok daha zor oluyor herşey....
merhaba ;
Yıllardır kk'yı takip ediyorum ama ilk defa yorum yazıyorum benim düğünümde 19 kasımda Bursa'da 23 kasımda Adana'da ve artık heyecan stres herşey birbirine girmiş durumda Allah yardımız olsun kızlar.Hele farklı şehirlerde olunca çok daha zor oluyor herşey....
evet aynen Allah yardım etsin.ya kötü bişey değil ama stres heycan bi garip anlatılmaz bişeyy..bu arada benim de adanada
Size destek olım istedim.. :) Bende yıllardır KK'yı takip ediyorum herkesin herşeyinden haberim vardır o derece :) ama yorum yazmam sadece okurum.. Benim de kınam 15 Kasım nikahım 17 Kasım.. Şükür ki ayrı şehir derdimiz yok.. :) Rabbim bize verdigi sabırdan size iki katı versin..
Ben kendimi çok tuhaf hissediyorum ama ya.. Sanki herşeyi yaptım ama eksik varmış gibime geliyor.. Bir de kendini begenen bir insan degilim.. Bu herşeyim için geçerli.. Biri bana gelinligimi sorsa ay süper harika oldu demem mesela.. Bitti işte az kaldı derim.. Sanki hiç bir şey içime sinmiyormuş gibime geliyor.. Ama öyle de bir şey ki herkes istedigimi alıyor yapıyor ne de hevesim var ise tamamlanıyor.. Bir doyumsuzluk hissediyorum kendimde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?