2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

sağolasın canın hala atamadım üstümden
o sıkıntıyı ama baktım boyle gitmeyecek Ya Allah dedim oturdum dersin başına..

Allah kolay versin canım Rabbim muaffak etsin..

çok iyi yapmışsın canım soru çözmek biraz olsun insanın kafasını dağıtıyor bende kendimi zorlaya zorlaya başladım çalışmaya
Allah zihin açıklığı versin canım

Bugum nerdesin yaDersaneye alan içeriğiyle ilgili bir şeyler asmışlar okudum da şok oldum
Yeni Türk edebiyatı,çocuk edebiyatı,edebiyat bilgi ve kuramları..gibi derslerden de sorumlu olacakmışız alanda
Vay halimize diyorum başka da bir şey diyemiyorum

Yandı gülüm keten helva.

slm tubish ve diğer kızlar ben 32 yaşındayım 8 aylık hamileyim hamileler sayfasına giriyorum sadece ama artık burayada yazacağım beni yanınıza alırsanız iktisat mezunuyum 7 sene oldu:) neyse şimdi daha geçen hafta çalışmaya başladım ve alan sınavını düşünüyorum çünkü düz memurluk alımı yapılmıyormuş zaten tek yıllarda.hergün 2 -4 saat çalışıyorum şimdilik ne kadar verim alırım bilmem tubishcim bu edebiyat soruları nerde çıkacakmış eğitim bilimleri sınavındamı alandamı yoksa gy-gk damı lütfen sölermisin canım kafam karıştı:44::44:

Canım selam hoşgeldin öncelikle.Ben öğretmenlik mezunuyum bahsettiğim alan da eğitim fakültesine geldi,o edebiyat soruları da benim bölümümle alakalı canım,maşallah hem hamilesin hem ders çalışıyorsun yalnız biraz daha arttırırsan çalışma saatlerini daha güzel olur bence,sen o zaman sadece gk gy sınavına gireceksin öyle mi?

evet kızçelerim bugünkü raporumu sunuyorum :
ölçme bitti
öğrenme psikolojisini baştan sona tekrar ettim
sonraa programı bitirmeye çalısıyorum konu calıstım

hepimize Allah kolaylık versin

Son düzenleyen: Moderatör:
gunaydin canlarım
maşallah erkenden kalkmış derse başlamışsınız kızlar Allah zihin açıklığı versin
bende birazdan başlayacağım çalışmaya sonra dışarda işlerim var onları halledip geleceğim
iyi çalışmalar kızlar öpuyorum sizi

günaydın kızlar
gece regl olmuşum sabah karın ağrısından uyanamadım
ama şimdi iyiyim biraz
dün de yeteri kadar çalışamadım, vicdan yaptım
bugün açığı kapatsam iyi olacak.

tubishh dersanenden tarih içinde bakarmısın
alan sınavının içeriği neler olacakmış

günaydın canım geçmişolsun tarçın kabugunu demle iç sıcak sıcak baya iyi geliyo türkçe çalıştım sabah kahvaltı yaptım tekrar çalışıcam bende inş. bu arada bakabiliyosanız sosyal bilgilerede bakarmısınız çok dua ederim size

sabah kendimi iyi hissetmişken 100 tane coğrafya çözdüm
sonra kitabımı okudum
ama artık iyi değilim, belim ağrıyor
kendimi bişeye veremiyorum
bende dinlenim dedim.

tarçın kabuğu önerisi için teşekkürler ama evde yokki
bundan sonra alırım, bulundururum evde

anadolu liselerine öğretmen seçerken sorulan sorulara benzerse eğer
branşım adına hapı yuttuğumuzu söyleyebilirim
o sorular çok zordu
geçen yıl dersanede çalışırken, deneyimle tarih hocalarımın bile ilk defa duyduğu ve yapamadıkları sorular vardı
allah sonumuzu hayır etsin artık

arkadaşlar soruları zor olan eğitim bilimleri denemesi yada soru bankası arıyorum
pegem bitemedi daha ama sorular zor değil bilgiye dayalı yargı 5555 çok kolay bana birşey katmıyor
çozümlü olması şartıyla tavsiyelerinizi bekliyorum..

soruları incelemek için vakit olmamıştı indirdim baktım da KİM MİLYONER OLMAK İSTERE GİDİP 1 MİLYONU KAZANALIM bu kadar şeyi bildikten sonra ne işimiz var örtmen olup napcaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…