merhaba kızlarne zamandır başlığa girmedim, özlemişim
sedefim baktım simdi finallerin bitmeye başlamış, umarım hepsi de güzel geçmiştir tatilde kpss ye bol moralli geçmen dileğiyle
bugün yaprak testlerimi eritmeye çalışıyorum genel yetenekten bi soru çıktı karşıma paragraf şeklinde diğer cümlelerin
şıklarını eledim ama şu cümlenin ögesini bir türlü ayıramadım, sizlere bir sorayım dedim..
Burun, denizin atlastan göğsünü yararak gidiyor.
Ben şöyle düşünmüştüm. Burun özne, denizin atlastan göğsünü belirtili isim tamlaması, yararak zarf tümleci, gidiyor da yüklem..
zarf tümlecinde mi yanlış yapıyorum acaba yararak gidiyor kısmını mı yüklem olarak almalıyım:26:
çok iyi canım gelişim çok zevkli zaten, devamını diliyorum
ben de ara tatilde öyt mi çalışsam (bugüne kadar hiç görmedim hakkında hiçbir fikrim yok) yoksa ayrılmaz ikili ketçap mayonez hesabı gelişim öğrenme mi çalışsam bilemedim :44: (gelişim öğrenme hakkında az çok bilgim var, yazın çalışmıştım)
inşallah kuzum, aslında cuma başlıcaktım ama sevdiceğin yanına gidiyorum
kuzum cok sagol
çizelgem ellerinizden öper
seni de artık tam gaz çalışmalarla aramızda görmek istiyorum
inşallah tüm derslerinden de gecersin tatlım
haydi kolay gelsin hepimizee
haklısın canım, eğer gelişim-öğrenme çalışırsam çabuk biter, ama öyt hiç bilmiyorum diye bi tarafım huzursuz, dershanede daha görmedik hani en azından bi temel yapacak kadar çalışıp dershaneye gidersem daha az yabancı olurum diye düşündüm. ama öyt de ara tatilimde biticek gibi değil sanırım en kalın kitap oYavaş yavaş ısınıyorum galiba canım en azından kafamdaki planı gerçekleştirdim bugün. Gelişim ve öğrenmeyi ben de çok severim. Ve ben de önce gelişim sonra öğrenme çalışılması taraftarıyım. Hem az çok biliyomuşsun çabuk biter o zaman.
bende cafenin ilk müşterisi oluyorum müdavininizim efedim
günaydın kızlar herkese
yaaaaaaa finger ama ama olmazki hep beni 2 dk farkla geçip önce sen msj yazıyonnn :84: :84: :84:bende ilk müşteri olarak
kahvaltılık gevreğimi yiyerekten
önüme coğrafya testimi açaraktan
artık şu coğrafyadan kurtulmak istiyorummmm
dün akşam kitap okuyamadım
çünkü unutmuşum muhteşem yüzyıl olduğunu
haftada sadece iki dizi izliyorum
diğeri de yalan dünya...
kitabımda şevket süreyya aydemirin tek adam kitabı
arkasından ikinci adamı da okuycam
toplam 6 kitap, ben 2. deyim bakalım hayırlısı.
sana da günaydın şekerim..
yaaaaaaa finger ama ama olmazki hep beni 2 dk farkla geçip önce sen msj yazıyonnn :84: :84: :84:
bu arada okudugun kitaplar çookk agar deilmibende dün i.pala nın efsane n.bekiroglu nar agacı ve lal geceyi bi arkadaştan ele geçirdim hangisine başlasam acep diye düşümnüyom
senin baya fazlaymış benim 9 civarı ve ödeyemedin :2: ve eşimde atanalı bi yıl oldu 1 yıl çalışmaylada anca düğün nişan yaptı ikimizin 20 bin kadar borcu var inan benimde birinci amacım sınav stresinden kurtulmak ikincide bu meselekızlar biliyor musunuz eşim 17 milyarlık öğrenim kredilerimi ödemeye karar verdi
başlicaz ödemeye, hem çok mutluyum, hem çok utanıyorum
ben sırf bu yüzden atanmak zorundayım zaten
allaha şükür eşim bu konuda baskı uygulamıyor, öyle olsa atan kendin öde derdi zaten ama
insan utanıyor gerçekten.
az bir borç değilki, insanlar bu parayla evleniyorlar
o yüzden gazımız eksik olmasın, çalışmaya devam
kızlar biliyor musunuz eşim 17 milyarlık öğrenim kredilerimi ödemeye karar verdi
başlicaz ödemeye, hem çok mutluyum, hem çok utanıyorum
ben sırf bu yüzden atanmak zorundayım zaten
allaha şükür eşim bu konuda baskı uygulamıyor, öyle olsa atan kendin öde derdi zaten ama
insan utanıyor gerçekten.
az bir borç değilki, insanlar bu parayla evleniyorlar
o yüzden gazımız eksik olmasın, çalışmaya devam
canım biliyorsun alan sınavı geldi zaten, bu kitaplar neyki, en hafifleri kalır yanında
alana hazırlık olsun diye okuyorum zaten
bunlarla iyi kötü inkılap tarihini halledip, sonra islam tarihi, sonra türk devletleri, yakınçağ türkiyesi vs.
bunlarla ilgili kitaplarım var onları okumalıyım
senin baya fazlaymış benim 9 civarı ve ödeyemedin :2: ve eşimde atanalı bi yıl oldu 1 yıl çalışmaylada anca düğün nişan yaptı ikimizin 20 bin kadar borcu var inan benimde birinci amacım sınav stresinden kurtulmak ikincide bu mesele
ay kız özledik valla seni ne zamandır finger ben clemantine açıyoduk cefemizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?