canım eğitimi bitirdim ben oyüzden evet gün boyu soru çozüyorum
eşimde yok doktora son raporlarını almaya ve gazilik işlemlerini yapmaya gitti
e bende de yemek derdi falan kalmadı ne bulursam yiyorum
vaktimi soru çozmeye ayırıyorum
tabii 800 rakamı abartılı bir rakam ben sırf pegemi bitirmek adına inat ettim bitirdim
hatta aralarda glee bile izledim sedef duymasın :)
normalde 500 soru ile sınırlandırıyorum kendimi eğer konu çalışacaksam yada tekrar yapacaksam bu sayı düşüyor ister istemez programa bağlı yani
Allah sana da kolaylık versin canım..
uzuun zamandır yoktum kızlar, netim de sorun vardı... ve buradan uzak kaldığımda şunu anladım, gaza gelip çalışamıyorummm( sabahların 6-7 sinde hortlayan ben , halen işlerimi bitirebilmiş ve derse başlayabilmiş değilim.. dua edin noolur, gelişimi bitirip program geliştirmeye başlayacağım bugün. bu ay coğrafya, anayasa, gelişim, program gelştirmeyi bitireceğime söz vermiştim kendi kendime.inş. bu sözümü tutarım.. sizler ne güzel bissürü soru çözüyorsunuz, ben konu çalışmaktan soru çözmeye vakit bulamıyorum, hata mı ediyorum acaba ?
canım eğitimi bitirdim ben oyüzden evet gün boyu soru çozüyorum
eşimde yok doktora son raporlarını almaya ve gazilik işlemlerini yapmaya gitti
e bende de yemek derdi falan kalmadı ne bulursam yiyorum
vaktimi soru çozmeye ayırıyorum
tabii 800 rakamı abartılı bir rakam ben sırf pegemi bitirmek adına inat ettim bitirdim
hatta aralarda glee bile izledim sedef duymasın :)
normalde 500 soru ile sınırlandırıyorum kendimi eğer konu çalışacaksam yada tekrar yapacaksam bu sayı düşüyor ister istemez programa bağlı yani
Allah sana da kolaylık versin canım..
merhaba canım hoşgeldinmerhabalar ben buraya yeni katıldım benim de derdim kpss ,resim öğretmenliğinden mezunum benide aranıza alın benimde çok çalışmam gerek hangi yayınevi kitaplarından yararlanıyorsunuz lütfen bana da yardım edin
canım dur panik olma, ben de yaklaşık 3 haftadır kpssye dair bişey bakmıyorum ve daha tonla çalışacak konum var, ama düşünsene sabah erken kalksan öğlene kadar 1 eğitim konusu, öğleden akşamüstüne kadar gk gy akşam da sorularını çözsen.. bu şekilde devam etsen bi bakmışsın konular bitiyo..konu çalışmadan test çözmek bana mantıksız geliyor, ama şöyle ki mesela önce konu çalışmaya zorla kendini, baktın gördün çok sıkıldın, daha önce çalıştığın konuyla ilgili yaprak test çöz. yaprak testler konuyu pekiştirmeye çok yardımcı, konu çalışırken; 1- konu anlatımlıdaki testler, çıkmış sorular, 2- yaprak test çözülmeli bence.. dualarımız seninle.. Allah hepimize zihin açıklığı versinuzuun zamandır yoktum kızlar, netim de sorun vardı... ve buradan uzak kaldığımda şunu anladım, gaza gelip çalışamıyorummm( sabahların 6-7 sinde hortlayan ben , halen işlerimi bitirebilmiş ve derse başlayabilmiş değilim.. dua edin noolur, gelişimi bitirip program geliştirmeye başlayacağım bugün. bu ay coğrafya, anayasa, gelişim, program gelştirmeyi bitireceğime söz vermiştim kendi kendime.inş. bu sözümü tutarım.. sizler ne güzel bissürü soru çözüyorsunuz, ben konu çalışmaktan soru çözmeye vakit bulamıyorum, hata mı ediyorum acaba ?
arkadaşlar tecrübelerinize dayanarak sormak istiyorum vatandaşlık ile ilgili aşağıdaki kaynakları aldım seçimlerim doğrumudr...Eki Görüntüle 607037 Eki Görüntüle 607036 Eki Görüntüle 607035 Eki Görüntüle 607034
merhaba kızlarne zamandır başlığa girmedim, özlemişim
sedefim baktım simdi finallerin bitmeye başlamış, umarım hepsi de güzel geçmiştir tatilde kpss ye bol moralli geçmen dileğiyle
bugün yaprak testlerimi eritmeye çalışıyorum genel yetenekten bi soru çıktı karşıma paragraf şeklinde diğer cümlelerin
şıklarını eledim ama şu cümlenin ögesini bir türlü ayıramadım, sizlere bir sorayım dedim..
Burun, denizin atlastan göğsünü yararak gidiyor.
Ben şöyle düşünmüştüm. Burun özne, denizin atlastan göğsünü belirtili isim tamlaması, yararak zarf tümleci, gidiyor da yüklem..
zarf tümlecinde mi yanlış yapıyorum acaba yararak gidiyor kısmını mı yüklem olarak almalıyım:26:
canım bi tek x yayıncılığı biliyorum, o da çok güzellllarkadaşlar tecrübelerinize dayanarak sormak istiyorum vatandaşlık ile ilgili aşağıdaki kaynakları aldım seçimlerim doğrumudr...Eki Görüntüle 607037 Eki Görüntüle 607036 Eki Görüntüle 607035 Eki Görüntüle 607034
tatlım sağol iyi geçti sınavlarım, ve trafikten bile sınıfta 10 kişiyi bırakmış hoca ben geçtim ama diğer arkadaşlarıma üzüldüm ayıp yazıktır günahtır 4. sınıfız kpssye giricez, uğraştıkları şeye bakmerhaba kızlarne zamandır başlığa girmedim, özlemişim
sedefim baktım simdi finallerin bitmeye başlamış, umarım hepsi de güzel geçmiştir tatilde kpss ye bol moralli geçmen dileğiyle
bugün yaprak testlerimi eritmeye çalışıyorum genel yetenekten bi soru çıktı karşıma paragraf şeklinde diğer cümlelerin
şıklarını eledim ama şu cümlenin ögesini bir türlü ayıramadım, sizlere bir sorayım dedim..
Burun, denizin atlastan göğsünü yararak gidiyor.
Ben şöyle düşünmüştüm. Burun özne, denizin atlastan göğsünü belirtili isim tamlaması, yararak zarf tümleci, gidiyor da yüklem..
zarf tümlecinde mi yanlış yapıyorum acaba yararak gidiyor kısmını mı yüklem olarak almalıyım:26:
kıııızlarrr
an itibariyle program geliştirmeyi bitirip üstüne tekrar edip eğitim bilimlerine noktayı koymuş bulunuyorum
sedefcim yüzünü kara çıkartmadım
yarın eski sisteme göre eğitimden deneme çözsem olur mu sizce ? yeni sistem denemem yok
kendimi deneyeyim dedim ama 120 soruluk doğru olur mu bilemedim:26:
Ben de bugün kişilik gelişimini çalıştım ve gelişimden 163 soru çözdüm. İyi geceler kızlar...
kuzum cok sagol
canım bi tek x yayıncılığı biliyorum, o da çok güzellll
tatlım sağol iyi geçti sınavlarım, ve trafikten bile sınıfta 10 kişiyi bırakmış hoca ben geçtim ama diğer arkadaşlarıma üzüldüm ayıp yazıktır günahtır 4. sınıfız kpssye giricez, uğraştıkları şeye bak
ben cümleyi şöyle ayırdım. burun- kim? özne
gidiyor- yüklem
nasıl gidiyor? denizin atlastan göğsünü yararak- zarf tümleci
denizin atlastan göğsünü kısmını alırsan eğer cümlede yükleme soru sormamış olursun ve daha işlemedik ama bildiğim kadarıyla cümlenin öğelerini ayırırken her zaman yükleme soru sorulur
gelsin halaylarrrrrr
yapıcağını biliyodum belissam
bu arada çizelgeni yirim seninnnn
kızlar bugün itibariyle finallerim tamamen bitti, resimci inanılmaz kasmış, kolay sorcam demişti, neymiş efendim sonradan fikri değişmiş, onun dersinde biz hep konuşmuşuz, o hiçbişey dememiş, benim dersimi kaale almamanın acısını görün şimdi vs. dedihepimiz şoklandık. kaale almamış halimiz buysa her hafta dolu dolu 1 günüm onun resim ödevlerini bitirmeye gidiyodu. trafik hocamız sınıftan 10 kişiyi bırakmış, aramızda evli olup uzak memleketlerine ailelerine gidecek veya yurtdışından gelip uçak biletini bile alan vardı, hadi edirnede olanlar bi şekilde bütlere gelirler de diğerlerinin planlarıyla oynadı resmen adam. yazık gerçekten.. çok şükür ben geçtim, ehliyette bile böyle sorularla karşılaşmamıştım adamın alanı zaten biyoloji ilkyardımda resmen fen soruları vardı. neyse atlattım bunu da darısı diğer derslerin başına inş resimden de geçerim :18:
akşam etütüm vardı 7 de, ondan 9.30 gibi çıktım, kg yi izledim, birazdan da bi film izlicem
öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?