kelin ilacı olsa kendi başına sürcek misali ben yardımcı olamıcam canımkızlar merhaba;
sizden fikir almak istiyorum;
sizce sıfıra yakın tarih bilgisi olan biri ne yapmalı?
hangi kaynaklardan başlamalı, nasıl hazırlanmalı?
dershanede ki öğretmenimizin notları iyi ama soru bakımından da kendimi tamamlamak istiyorum.
yani soru bankalarıyla da geliştirmek gerek. ama hangileriyle?
özellikle kolaydan zora kaynak tavsiyesinde bulunursanız daha iyi olur benim için.
kuzucummm yüzmüşsün yüzmüşsün kuyruğuna gelmişsin, hadi bugün de senin ödülün olmuş olsun, zaten bitirmiş sayılırsınkızçeler bugün çok çalışamadım yaa
nedense canım istemedi pek
oysa eğitimi bitiriyordum bugün programıma göre
neyse yarına telafi ederim umarım :26:
kolay gelsinnn
seni tam 5000 kere beğenmek istiyorummmmmdavullar lütfen ..:)
bugün 875 soru çozerek pegem 5000 i bitirmiş bulunuyorum
çok mutluyum çok..
resmi olarak en az 5000 soru çozmül bulunmaktayım..
artık genel kültüre gonul rahatlığıyla başlayabilirim
süper süper..
ahh canım ya deme öylesen atanamayan değil, ataması yapılmayan öğretmensin. yoksa oradaki çalışmanız gayet sistemliydi ve hepinizin atanması gerekiyodu, sorunun ne olduğunu sen de biliyosun o yüzden kesinlikle kendinde arama suçu. evliyken muhakkak zor olur, ama emin ol evli olmayanlarda da hiç akla gelmicek dertler çıkıyor, sakın yanlış anlama beni ama herkesin kendine göre derdi var canım, her zaman diyorum, bu süreçte bunlara kör sağır ve dilsiz olucaz. bunun için cafemizde bunlara derman bulucaz, ders çalışmamızı engelleyen şeylere kış kış dicez bana sorarsan şubat tatilinden sonra panik bi şekilde asılmak yerine şu şubat tatilini de değerlendirsen baya ilerlemiş olur ve daha rahat bi şekilde ilerlersin, zaten konuları biliyosundur, üstünden kısa tekrarlarla geçer test çözsen bu ara tatil sana çok vakit kazandırır. ama yine de sen bilirsin tabii, ben bu konuda tecrübesizim ilk defa giricem, onun psikolojisi nasıldır bilemem. en doğru zamanı yine de sen bilirsin benimki sadece öneri
Evet oradaki çalışmalarımız epey iyiydi ben de çok çabalamıştım. İki kez çok çalışarak girdim sınava 80 aldım oldu bu iş dedim. Şansıma 81'in altına inmeyeceği tuttu. Dediğin gibi herkesin kendine göre derdi var benim en büyük engelim şüphesiz benim. Tamamen önceki başarısızlıklarımdan kalan bir durum bu. Üzüldüğüm kadar çalışsam şimdiye tüm konuları bitirmiştim sanırım. Ben de böyle biriyim işteŞubat tatili dememin sebebi tatilde benim ve eşimin ailesine gidicez. Gitmesek kesin değerlendirirdim o süreyi. Şu an az çok çalışıyorum gidiyim geliyim asılıcam inşallah. Zaten dediğin gibi benimki daha çok tekrar etmek oluyor. Çok sağol canım daha sık görüşmek dileğiyle
sağol sedefim sen şimdi yazıyorsan kesin yarına bitmesi lazım:18:
bitireceğim inşallah canım
hee anladım canım, malesef yapılması gerekenler var, olsun kafanı dağıtırsın biraz, zaten bu seni daha da hırslandırıcak eminim. bak mesela benim finallerim vardı ve nerdeyse 3 haftam ona gitti, hiç kpss ye bakamadım ve şu an acayip kpss ye çalışasım var, seni tatil dönüşü bomba gibi bekliyorummm
kelin ilacı olsa kendi başına sürcek misali ben yardımcı olamıcam canımtarih özürlüsüyüm, mutlaka arkadaşlar bize öneride bulunacaktırlar
kuzucummm yüzmüşsün yüzmüşsün kuyruğuna gelmişsin, hadi bugün de senin ödülün olmuş olsun, zaten bitirmiş sayılırsınyarın hallediceğine inanıyorum, seni bütün eğitim tablolarına yazıyorum artık
seni tam 5000 kere beğenmek istiyorummmmmclementine gururumuzsun çalsın davullar
hadi herkes clementine nin şerefine halay çeksin bakalımmmm
canım benim tebrik ediyorum seni süpersindavullar lütfen ..:)
bugün 875 soru çozerek pegem 5000 i bitirmiş bulunuyorum
çok mutluyum
resmi olarak en az 5000 soru çozmül bulunmaktayım..
artık genel kültüre gonul rahatlığıyla başlayabilirim
süper süper..
günaydın clemantine örtmenim ben burdayım 5 dk dırkahvaltı yapmadan 100 kadar egtm sorusu çözcem inş. sonradan şah ve sultanın uyuyakalıp okuyamadıgım son 4 sayfasını okuyup onu bitircem. kahvaltıya bana gel cicim misafir ol gel bana börekler açayım sana
clementine 875 soru mu dedin.... maşallah sana ya konu çalışmıyosun galiba...gün boyu soru mu çözüyorun taş patlasın şimdiye kadar 185 i geçmedim.... tekrardan sana kocaman maşallahlar....
hımm ne güzel olurdu arkadaşım ya:) birlikte kahvaltı eder sohbet ederdik o kadar ihtiyacım var ki anlatamam
yani boreklere değil tabii arkadaş sohbetlerine:)
maşallah canım benim kahvaltıdan once eğitim sorusu süper olur
hazmı kolaylaştırır hem :)
not: kotü bir espiri olduğunu biliyorum gene de yapmadan duramadım :)
ohh ohhh maşallah bu sabah kalabalığız
benim hedefim bu hafta tarih ve coğrafya soru bankalarımı bitirip
haftaya eğitime başlamak
hadi bakalım günaydınlar olsun....
tarih soru bankası soran arkadaş
kolay istiyorsan ihtiyaç derim
aramıza yeni katılan resim öğretmeni arkadaş
sende ihtiyaç,yediiklim, data dan başla derim
bunlar soru kalitesi olan kaynaklar bana göre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?