ayy nasıl canım istedi şimdi o kitaptanX Yayıncılık böyle testlerin yanlarına kapsül bilgiler de koymuşlar çok şekermutfağa koydum telefonu odamda olunca bile gidip kapatıyorum tekrar yatıyorum en iyisi başka bir odaya koymak aynen hala saat 12ye gelmedi yorulmadım da
benimde ilk 100 soru bitti
dövcem seni dövcemcanım bu reçeteli soru bankası kapsül diye mi ne geçiyor demi kitap kapağında kapsüller ver reçete falan filan yazıyortarih mi sadece birde canım ay biz senle x yayıncılığı zengin edicez bu gidişle alsam mı acaba yoksa balyozu beklesem mi bilemedim ya kararsız kaldım:44:bende dün ölçme çalıştım bugünde rehberlik çalışacağım kızlar bir türlü coğrafyaya giremiyorum ya korku oluştu resmen coğrafya çalışmamak için varya aklımd ahiç olmayan derslere çalışıyorum, üstelik coğrafyanın bitmesine 3 hafta kaldı ben daha ekimden beri sadece bir kere çalıştım dövseniz mi acaba beni
bu arada hepinizin kandili mübarek olsun kızlar, akşam biraz dersi kenara bırakıp dua edelim birbirimize
tsuunadem maşallah çok hızlısın vallahiHayırlı sabahlar kızlaaaar.. maşaAllah cafe açılmış, mis gibi mööö sesleri duyuluyorRabbim zihninize bereket versinn benim eleman bugün de geç gitti işe, sabah namaza kalktım sonra amaaaaaan dedim yat boşver, her gün 6da hortlamaktan gına geldi artık ayol 9 gibi kalktım kahvaltısnı hazırlayıp yolladım sevdiceğimi, sonra evi süpürdüm, banyoyu temizledim vs yani işlerimi bitirdim veee tüm gün benimmm "möö"lemeye hazırımmm
bugün prog.gel.'ye başlayıp kitabı yarı edeceğim inş.. sonra da gelişim ve coğ.'dan soru çözmeyi planlıyorum...kızlar bir de okul müdürlerini valiler atayacak artık, genel kurmay başkanlığında da değişiklik olacakmış söylentilere göre, cumhurbakşanının da başkomutanlık sıfatı kaldırılabilirmiş takipte olun.. o kadar yasama-yürütme-yargı çalıştık arkadaş şimdi mi değiştirilr bunlar
rehberlikten bir ünite bitirdim, arkasına 35 soru çözdüm
öğle yemeğimi yaptım, az sonra biraz kitap okurum eşim yemeğe gelene kadar
öğleden sonra bir ünite daha bitirmeyi planlıyorum
sonra spora gitcem
akşam muhteşem yüzyıl var, kitap okuyamicam yani.
neyse rehberlikten biraz zorlayım da 2 ünite bitireyim
ünitenin biri uzun biri kısa
kısayı da bitirirsem süper olur, geriye bir ünitem kalır.
hadi bakalım herkese kolay gelsinnnnnnn
Yazdıklarına çok güldüm tusunade cidden tam möööö günümüzdeyiz hafta sonu çalışmadık ya hepimizde vicdanımızın ayak sesleri var bu günlerde
rehberlikten reh. tarihsel gelişimi ve kapsamlı pdr bitti
türkçeden cümle türleri ve anlatım buzuklugunu bitirdim
bide 100 kadar eb çözdüm
vatandaşlıktan yürütme ve 100 kadar sorum kladı ama çok halsizim soruları çösemde yürütme akşama kalacak eşim sakarya fırata dalınca ben o ara hallederimkolay gelsin kızlar
kızlar clementinemiz nerelerde acaba, 2 gündür yok topikte meraklandım :44:
ay kızlar deli oliciiiimmmmmm!ne iğrenç bir derstir bu program geliştirmee. ilk üniteyi ben de bitirdim sedefcimmm, ardından 7 iklimden de soru çözeyim hadi pekişsin dedim, ama çok zor geldi bana yaa 30da 5 yanlışım çıktı :26: :26: 7 iklim gerçekten zor mu ? yoksa bana mı öyle geldi ???
bir sorum daha var şekerlerim , eb'den konu anlatımı olarak fem mi? 7 iklim mi dersiniz? 7 iklim çok ayrıntıya iniyor, üniteler bitmek bilmiyor. bir de artık 80 soru çıkacakya kpssde eb den? acaba bu kadar ayrıntıya inmesek mi diyorum? doğru mu düşünüyorum, yoksaa işi kıvırmak için savunma mekanizması mı geliştiriyorum ne dersinizzz ?
evet canım benim de dikkatimi çekti, sabahları o açıyordu cafeyi ama iki gündür yok. belki de ders çalışmaktan nete girmeye zamanı olmuyorduryani umarım öyledir, başka bir problemi yoktur...
Mevlid kandiliniz kutlu olsun ablacım seninde :) Rabbim emeğinizi boşa çıkarmaz inşallah hepiniz atanırsınız(amin) :)
iyi akşamlar kızlar bugün baya verimliydi çalışmamız.kocacım bekar arkadaşlarının evine gitmek istedi bende postaladım git git bende ders çalışırım iyi olur dedim .
evle hiç ilgilenmedim oruç olunca şimdi evi bi toparlayıp bulaşık yıkamam gerekiyosonrada vatandaşlık çalışıcam ,soru çözecem, tv izlicem ,roman okucam, örgü yapacam
ne yogunum yahu 24 saat bana yetmiyo yaaaaaa
canım ne mutlu sana ki hem oruçluydun hem de çok güzel ders çalıştın, rabbim gücünü verdi sana
bence de çok verimliydi, bugünümden memnun kaldımbirazdan sevdicekle çıkıcam ben de, gelince de tv izlerim, yatmadan vatandaşlığımı okur yatarım, artık darısı yarına
ben de benimkine rahatsız etme beni pesini oyna diyorum çocuk şok olduanlayışlı sevgilim benim diyo, halbuki rahat rahat çalışayım diye öyle diyorum
örgüyü ben de severim, ne örüyosun marifetli arkadaşım benim
Kızlar ne güzel ders çalışıyorsunuz bende felsefe mezunuyum ama kadroya giremedim 10 senelik mezunum birkaç kere iyi puan aldım atanamadım falan filan sonuç olarak işsizim üzgünüm neyse sizleri görünce canım ders çalışmak istedi
sizlere sorum var atanmak için yaş sınırı 40 değilmi
ayrıca 5 ayda çalışarak birşeyler yapabilirmiyim
aslında olmayacağını biliyorum ama son bir kez daha gireyim diyorum çünkü sonradan neden bir daha denemedim diye vijdanımla başbaşa kalmak istemiyor şimdiden cevaplar için teşekkürler ve hepinze iyi çalışmalar ALLAH zihin açıklığı versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?