2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

rehberlikten bir ünite bitirdim, arkasına 35 soru çözdüm
öğle yemeğimi yaptım, az sonra biraz kitap okurum eşim yemeğe gelene kadar
öğleden sonra bir ünite daha bitirmeyi planlıyorum
sonra spora gitcem
akşam muhteşem yüzyıl var, kitap okuyamicam yani.
neyse rehberlikten biraz zorlayım da 2 ünite bitireyim
ünitenin biri uzun biri kısa
kısayı da bitirirsem süper olur, geriye bir ünitem kalır.
hadi bakalım herkese kolay gelsinnnnnnn

ayy nasıl canım istedi şimdi o kitaptan sanki yemekten bahsediyoruz hemen alasım var ama şöyle bişey de var, elimde dershanenin verdiği ihtiyaç var, bi de 7 iklim var. ki 7 iklimde çok fazla test var, ben en iyisi sabredeyim, sorular birikince sinir oluyorum çünkü, bunları bitirdikten sonra alayım ama bugün çarşıda bakıcam incelicem çok merak ettim bi de kuzum, her ders için ayrı ayrı mı, yoksa bi kitap içinde bütün gk gy dersleri var mı? şimdi eğitimine baktım ben netten, bütün eğitim bilimlerini bi kitapta toplamışlar. o şekilde eğitimi alırım, ama ilk bölümden sadece coğrafya ve tarihten ihtiyacım var
dövcem seni dövcem ben sana coğrafyaya hiç ara verme demedim mi hee
ahh be kuzum bırak şu ölçmeyi rehberliği, bir an önce marş marş coğrafya başına
aç haritanı yapbozunu yap en azından, her gün o coğrafyaya BA-KI-LA-CAKKKKK
bu arada kandilimiz mübarek olsun evet tüm kpss cafe kızlarıma dua edicem
tsuunadem maşallah çok hızlısın vallahi ben sadece pg nin ilk ünitesini çalışabildim, yarıya ne zaman gelirim meçhul hadi bakalım kolay gelsin

akşama ben de kuzey güneyi izlicem, şimdi uykum var ama açıcam uykumu derse devam

matematikten işçi havuz problemlerini bitirdim + 40 soru çözdüm

kızçeler uykuma yenik düşmüşüm, şimdi uyandım.
birazdan tarihin ilk ünitesine başlıcam

Yazdıklarına çok güldüm tusunade cidden tam möööö günümüzdeyiz hafta sonu çalışmadık ya hepimizde vicdanımızın ayak sesleri var bu günlerde
rehberlikten reh. tarihsel gelişimi ve kapsamlı pdr bitti
türkçeden cümle türleri ve anlatım buzuklugunu bitirdim
bide 100 kadar eb çözdüm
vatandaşlıktan yürütme ve 100 kadar sorum kladı ama çok halsizim soruları çösemde yürütme akşama kalacak eşim sakarya fırata dalınca ben o ara hallederim kolay gelsin kızlar

ay kızlar deli oliciiiimmmmmm! ne iğrenç bir derstir bu program geliştirmee. ilk üniteyi ben de bitirdim sedefcimmm, ardından 7 iklimden de soru çözeyim hadi pekişsin dedim, ama çok zor geldi bana yaa 30da 5 yanlışım çıktı :26: :26: 7 iklim gerçekten zor mu ? yoksa bana mı öyle geldi ???

bir sorum daha var şekerlerim , eb'den konu anlatımı olarak fem mi? 7 iklim mi dersiniz? 7 iklim çok ayrıntıya iniyor, üniteler bitmek bilmiyor. bir de artık 80 soru çıkacakya kpssde eb den? acaba bu kadar ayrıntıya inmesek mi diyorum? doğru mu düşünüyorum, yoksaa işi kıvırmak için savunma mekanizması mı geliştiriyorum ne dersinizzz ?

nilcim sen yine benden iyisin ayol, maşaAllahın var hayatım, yatılı misafirin olmasına rağmen ders çalışmaya çalıştın yine.. benim misafirim falan da yoktu sırf bi tarafımın keyfine yattım yani hafta sonu, neyime güveniyorsam...bak bugünde iyi çalışmışsın tatlım nazar değmesinnn...

şimdi aklıma toyluk dönemim geldi, çok değil bundan 2-3 ay önce dershane yeni başlamış ve ders pg. nasıl hevesle dinliyorum. çok da iyi anlıyorum. açtım 7 iklimi, anam hani testlerde az soru var ya mesela 10 soruya 5 yanlış 5 doğru falan yapıyorum ben üzül üzül üzül.. sonracığıma dur dedim sedef sen bunu bi de 7 iklimden çalış. açtım 7iklim konu anlatımını, ağır ağır çalıştım. zaten baya ayrıntı var dediğin gibi, vaktini alıyo ama dur bak sonucu gör sen sonra konu çalışmam bitince, konunun son sayfalarında çıkmış sorulara yer vermiş, onları çözdüm. ardından 2-3 tane çözümlü, 2-3 tane de cevaplı test koymuş, çözümlü testleri çözdükten sonra yapamadıklarımın çözümlerini okudum. inan ne hocanın anlattıkları ne başka kaynak, ama o çözümler açıklamalar bana bütün konuyu pekiştirtti, kavram arasındaki farkları anlamamı sağlattı. o cevaplı testler de yaprak test formunda, daha çok bilgi soruları var, onları da üstüne yağ bal yaptım. ondan sonra 7iklim soru bankasına geçtim, evet sorular zor, yanlışlar çok, ama bu şekilde ilerlediğimde yanlışlarım azaldı ve çok şey öğrendim. ayrıca 7iklim çözdükten sonra çıkmış sorular çok basit geliyo, bence sen 7iklimden şaşma tssunadem. tamam her derste böyle ayrıntılı çalışma, ben de 2 gün önce ölçmeyi 7iklimden bakayım dedim ama sadece baktım x yayıncılıktan okudum, 7iklim konu anlatımındaki çıkmış ve çözümlü soruları okudum, yapamadıklarımın çözümünü okudum yetti gari, başka diğer hangi derslerde gerekir bilmiyorum ama pg de kesin gerekiyo 7 iklim. işini şansa bırakma, fazla ayrıntı olan yerleri de es geçersin olur biter

evet canım benim de dikkatimi çekti, sabahları o açıyordu cafeyi ama iki gündür yok. belki de ders çalışmaktan nete girmeye zamanı olmuyordur yani umarım öyledir, başka bir problemi yoktur...

inşallah canım benim, gerçi o çalışsa da giriyodu ama belki de neti kesilmiştir, doğuda kötü bi yerdeydi sanırım, nette sorunu olmuştur umarım bir an önce gelir

Mevlid kandiliniz kutlu olsun ablacım seninde :) Rabbim emeğinizi boşa çıkarmaz inşallah hepiniz atanırsınız(amin) :)

Mevlid kandiliniz kutlu olsun ablacım seninde :) Rabbim emeğinizi boşa çıkarmaz inşallah hepiniz atanırsınız(amin) :)

sağol kardeşimmmm amin inşallah, senin de kandilin mübarek olsun, inş sen de kazanıcaksın sınavını

kızlar tarihin ilk konusunu x den okudum, 30 soru çözdüm. soru sayım 100 lendi
birazdan öyt ye başlıcam

yahu kızlar bir sürü şey çalıştım ve saat daha 6 :126:
yaşasın erken kalkmak :124:

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar bugün baya verimliydi çalışmamız .kocacım bekar arkadaşlarının evine gitmek istedi bende postaladım git git bende ders çalışırım iyi olur dedim .
evle hiç ilgilenmedim oruç olunca şimdi evi bi toparlayıp bulaşık yıkamam gerekiyo sonrada vatandaşlık çalışıcam ,soru çözecem, tv izlicem ,roman okucam, örgü yapacam
ne yogunum yahu 24 saat bana yetmiyo yaaaaaa

canım ne mutlu sana ki hem oruçluydun hem de çok güzel ders çalıştın, rabbim gücünü verdi sana
bence de çok verimliydi, bugünümden memnun kaldım birazdan sevdicekle çıkıcam ben de, gelince de tv izlerim, yatmadan vatandaşlığımı okur yatarım, artık darısı yarına
ben de benimkine rahatsız etme beni pesini oyna diyorum çocuk şok oldu anlayışlı sevgilim benim diyo, halbuki rahat rahat çalışayım diye öyle diyorum
örgüyü ben de severim, ne örüyosun marifetli arkadaşım benim

Kızlar ne güzel ders çalışıyorsunuz bende felsefe mezunuyum ama kadroya giremedim 10 senelik mezunum birkaç kere iyi puan aldım atanamadım falan filan sonuç olarak işsizim üzgünüm neyse sizleri görünce canım ders çalışmak istedi
sizlere sorum var atanmak için yaş sınırı 40 değilmi
ayrıca 5 ayda çalışarak birşeyler yapabilirmiyim
aslında olmayacağını biliyorum ama son bir kez daha gireyim diyorum çünkü sonradan neden bir daha denemedim diye vijdanımla başbaşa kalmak istemiyor şimdiden cevaplar için teşekkürler ve hepinze iyi çalışmalar ALLAH zihin açıklığı versin

ben gideyimmi diyince küserim mızmızlanırım gitme dicemi sanmış bende hadi gitde çalışayım diyince şaşaırdı zavallım
küçük yigenim şevvalime elbise büyük yigenim emreme şovalye şapkası örüyorum malum benim bebişi kpss den sonra çagıracaz inş. şimdilik yegenlere öreyim

Merhaba kızlar. Bende geldim aranıza. Bu yıl inşallah ikinci girişim olacak 2012 mezunuyum geçen yıl pek hazırlanmamıştım. Şİmdilik gelişim psikolojisi, öğrenme psikolojisi ve öyt yi bitirdim. Gelişim ve öğrenmeden soru çözüp tekrar yapıyorum. Öyt de çok fazla konu var sıkıcı geliyor aynı performansı onda yakalayamadım. Eğitime İhtiyaç 2011 den çalışıyorum. Gk Gy'i videolar izleyip konu çalışarak götürüyorum. Allah kolaylık versin herkese

Niye olmuyormuş baştan olmaz dersen sonu gelmez ki
Ben olur diyorum, olacak diyorum,kendi adıma sınırı tam bilmiyorum ama 40 ya da 42 idi, RTE onu da değiştirmezse tabi...
Bence engelin yoksa bir an önce başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…