2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

valla hi ne diyim beni çok pekiştirdi bu ekip teşekür ederim.sedefçim clemantine benim facede de ekli . msjlaştık yogun konu çalışıyomuş bitirene kadar girmicekmiş ama yarın bitiyo muhtemelen sabah gelicem dedi merak edenlere duyrulur
bu arada planım türkçe vat ve rehberlikten planladıgım yerleri bitirmek sonrasındada soru çözmek ne kadar olursa artık .

Günaydın kızlar ben de erken kalktım bugün Çaylarınız hazırsa buyrun Eki Görüntüle 614746
Hepinize kolay gelsin.

firarperestcim çok iyi gider valla çayla, ah olsa da yesek, ellerine sağlık canım..

akşama ne yemek yapacaksınız kızlar, benim çorbam ve mantım var dünden kalan ama eşim bugün onları yemeyeceğinin sinyalini verdi çoktan, deli ediyor beni bu huyuuu ne yapsam akşama onu düşünüyorum kara kara. sebze sevmiyor pek, iki haftadır sebze almıyoruz düşünebiliyor musunuz? hani karhabahar, pırasa, ıspanak vs türevlerinden olsa evde onlardan yaparım ama hiç sebze de yok

sizin için hayırlısı ne ise o olsun her daim canım
maşallah akşam çalıştığına göre geç yatmışsındır bi de sabah döktürmüşsün. hem marifetli hem çalışkan tü tü tü maşallah

Kesinlikle değişiyor canım büyük konuşma valla. İçinden bir ses ben anne olmalıyım deyip duruyo ve hiç susmuyo Evliliğin sorunsuzsa tek eksiğimiz bi bebek diye düşünüyosun.

ohh çok şükür rahatladım yahu en azından bilelim, iyi yapıyomuş aferin ona ama gelsin artık hee özledik.
vallahi yapalım bence de yaa, akşama kadar çözen çözebildiği kadar çözsün. zaten burda hepimiz işin ciddiyetinin farkındayız, kimsenin de kimseyi kandırcağını sanmıyorum. hepimiz yetişkin insanlarız, kandırsa da o kişi ancak kendini kandırmış olur. neyse sonra da hepimiz halay çeker ohh yandan diye oynarız
akşama bizde mercimek çorbası tas kebabı ve pilav var kuzum

Afiyet olsun canım. Benim bugün yemek derdim yok belki ekstra salata meze gibi bi şey yaparım o kadar. Benim eşim de etcil sebze yemiyoduk doğru düzgün ben de seviyorum yapa yapa alıştı o da.

Evet canım geç yattım akşam biraz soru çözdüm yattım bunları dünkü misafir için yapmıştım canım. Sabah kalkıcam diye kaç tane alarm kuruyorum bi bilseniz

Kesinlikle değişiyor canım büyük konuşma valla. İçinden bir ses ben anne olmalıyım deyip duruyo ve hiç susmuyo Evliliğin sorunsuzsa tek eksiğimiz bi bebek diye düşünüyosun.

anammm çok ilginçmiş ben gene hep düşünüyodum, ohh 5 yıl 2 li takılırız, zaten 7 yıldır bıkmışız cafelere gitmekten, evlenince alırız başımızı istediğimiz yeri gezeriz, yahut evin tadını çıkarırız, ne güzel mutlu mesut geçiniriz, çocuk sorumluluğu da yok falan diyodum, hatta diyoruz, sevdicekle ortak kararımız bu :13: ama yine de her şeye kısmet demek lazım

kızlar çok lak lak ettim, hadi ben derse geçiyorum, sonra gelirim

Biz de eşim en başından beri istiyordu ben erteliyodum ama bir noktadan sonra ben de deli gibi ister hale gelmiştim. Şimdi bir daha o cesareti bulabilir miyim bilmiyorum :26:
Ama sizde ikiniz de düşünmüyorsanız biraz daha geciktirirsiniz muhtemelen. Mutlu olun inşallah canım.

canım 2011de evlendim ben, temmuzda 23 üm bitecek, yani teknik olarak 23 içindeyim şu an. okulu bitirir bitirmez evlendik.. ne kusuru est...bazıları sen gibi söylüyor canım belli olmuyor. ama bence erken evlendiysen erken yaşta anne olmak güzel. yani bu sene bebeğim olsa ben 34yaşında olunca 10 yaşında kocaman olacak o inş... 25de evleneceksen 30 çok geç bence bebek için. ikinciyi ne zaman doğuracaksın ki hem canım ? genç yaşta doğum yapınca vücudun daha çabuk toparlıyor hem kendini.. ilk sene gezip tozarsınız bebek olunca yapılamayacak ne varsa ilk sene yaparsınız.. biz öyle yaptık yani içimde şunu yapsaydım bunu yapsaydım hissi yok, milli maça bile gittik hele öyle bir tatil yaptık ki tam çılgın işi. bindik arabaya karadenizi gözümüze kestirmiştik otel falan da ayarlamadık öyle. nereyi begendiysek orda durduk, gezdik tozduk,ertesi gün yine yola devam ettik vs... mesela çocuk varken bunu yapman mümkün dil. yani sana tavsiyem ilk sene başbaşa ne isterseniz yaparsınız, sonra da bebiş inş...

amin canım
işte biz de öyle gezip tozmak çocuk sorumluluğuna girmeden istediğimizi özgürce yapmak istiyoruz, bunun için 1 yıl yeter mi bilmiyoruz bakalım kısmet, canım ben 1 çocuk istiyorum zaten, ama sevdicekle annem 2 olur o diyolar evet genç anne olmak çok güzel, benim de annemle aramda 20 yaş var, anneme ablası gibi duruyosunuz dediklerinde annem sevinçten 4 köşe oluyo

öytnin 2. ünitesini yarıladım ki zil çaldı, dayımın kızı gelmiş yav

et mi sever tavukmu bide patatesin var mı söylede ona göre yollayayım sana yemek adı ve tarifi ah ah bu kadınlar yemek düşünmekten erken yaşlanıyo

tusunade bebiş kararına sevindim artık bizimde bi hamişimiz olacak inşaallah
bizde mayısta düşünüyoruz inşaallah 7 sene flört ettik 6 aylık evliyiz ben 27 eşim 29 oluyo bu yıl yaşımız geç kaldı diye istiyoruz yoksa 2 yılı bulurdu benim karar vermem
maaşallah yaşında genç cesaretlisin tebrik edderim bu sorumlulugu alabilmen çok güzel bu yaşta
kızlar bu arda türkçe ses bilgisi bitti rehberliğe geçiyorum

Son düzenleme:

inş. canım sağlıklı hayırlı evlat versin Rabbim, eğer hamiş olursam ilk işim size haber vermek evet canım sizin de yaşınız iyi bebek için geçiyor bile hatta , inş. hiçbir sorun çıkmadan istediğin zaman hamile kalırsın hayırlısıyla...
evet canım baya cesaretliyim bu konuda, hamilelik anne olmak uzak geliyordu bana, eşim istemiyordu çünkü. ama geçen gün birden "çocuk istiyorum ben, yeter bu kadar beklediğimiz " falan filan dedi çok şaşırdım, zaten dünden hazırdım.. bakalım artık hayırlısı canım.

bu arada patates var, tavuk yok, et ve birazcık kıyma var canım.. ama pazartesi yapmıştım tavuklu patates yemeği iki gün yedi bu hafta bir daha yemez.dün şehriye çorbası ve mantı yapmıştım. arttı aslında bugüne, dolapta duruyorlar ama yemeyecekmiş onları. hani kısır, hamur kızartması bir de yoğurtlu meze yapayım dedim, (onun ailesi kısırı ana yemek gibi yer de) biraz evvel tel.de onları da yemem dedi. sanki bolulu mengen ustasıyım ben anacım, ne yapayım buna bilmiyorum ki..ona soruyorum ne yapayım ne istiyorsun diyorum, "bilmem bana sorma sen önüme seçenek sun" diyor. neyse az kaldı bu saltanatı, inş. çalışmaya başlarsam çok arayacak bugünleri. ne kolayıma gelirse onu yapacağım

seninki pek betermiş kız benim eşim bana sormada naparsan yap der yaptıgımıda yer pizza yap o zaman hamurlu işte . bende güveç mi yapayım fırında karnıbaharmı kızartmamı napayım bilemedim evdede 1 ton sebzem var ve tatile gitmeden tüketmelliyiz
dün hiç yemek yapmadım da bugün kaytaramam pazartesiden beri aç bıraktım kocişimi

maşallah kızlar bu topik çok güzel çalışıyo,eğitimci olsam bende size katılırdım ama ben 2014 gircem...
bizim topik (evli olanlar topiği) çalışmıyo galiba kimse girmiyo doğru düzgün,imreniyorum size.... inşallah karşılığınızı alırsınız....

evet bayanlar 2 buçuk günde rehberliği bitirmiş bulunuyorum
darısı diğer eğitim derslerine

valla yemek derdi gibisi yok evlililikte
hele bide eşiniz yemek seçiyorsa daha zor
kızlar kendinize yemek listesi yapın
yapabildiğiniz sevdiğiniz yemekleri yazın ordan bakar aklınıza gelir

öğleden sonra gelişime başlıyorum
2 ünite bitirmeyi hedefliyorum hayırlısı bakalım

maaşallah kız sana ben çok sıkıştırark bitirmek istemiyorum bıkmamak için hergün 2 dersten konu anlatımı çalışıyrum benimkide 1 hafta ile 15 gün arası değişiyo bitirme sürem
sen 10 güne kalmaz tüm eb i siler süpürürsün inşaallah .vatandaşlıga başladımda bitiremedim gidip onu bitireyim sonrada yemek yapıp soru çözeyim

kızlar sizden bi ricam var akşama ne yapacaksanız menünüzü yazında aklımıza fikir gelsin yahu
ben yazarak başlatayım tavuklu mantarlı sote, patates püresi , tarhana ya da şehriye çorbası ,yogurtlu makarna salatam var bide

kızlar haftalık yemek listesi yapabilirsiniz, böylece ne yapayım derdiniz olmaz
mesela pzt: et türü
salı: sebze türü
çarş: makarna & salata
perş: hamur işi vs.. bu şekilde her güne birlikte yazın eşlerinizle, hem siz ne yapayım diye düşünmeyin hem de eşiniz yapılan yemekten memnun kalmış olur

fingerim maşallah sana sabahtan beri öytnin 2. ünitesini bitiremedim, bugünüm çok bölündü, arada kuzen geldi, şimdi biraz çarşıya çıktı da geçtim dersin başına ama birazdan yine damlar

gulucuk45 sağol arkadaşım, inş sen de atanırsın. eğer şimdiden çalışmaya başladıysan sen de katıl bize, ilk bölümlerimiz ortak :13:

herkese meraba
merak eden arayan soran arkadaşlarıma inceliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum
iyi ki varsınız.

ben konularımı bitirdim aslında hala ufak tefek eksiklerim var ama onuda 1 şubat tarihine kadar bitireceğim inşallah
bu arada ilk deneme mi çozdüm
genel yetenek: türkçe:24 net mat:5 net
genel kültür:49.25 net anayasada sıkıntım var
eğitim 100 net

eğitimi ihtiyaçtan genel ytnk genel kültürü yedi iklimden çozdüm kızlar
ve değerlendirme bekliyorum
bu arada burayı çok ozlemişim
insanın topiği gibisi yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…