2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Rakipciğim harikasın sabahları senle uyanmaya alışmışım çok merak ettim, çok şükür ki iyisin.
İlk deneme için sonuçlarında,abartmıyorum, süper Matematiğin ipini bırakma bide dönüp bakacaksın ki o başbelası en sevdiğin ders olmuş.
Benim lise mezuniyetim TM çok kötü sayılmam matematikte.

Buarada sen Sosyoloji mi Felsefe mi bitirdin epeydir soracağım unutuyorum, benimki Felsefe.

Bende salonun camlarını balkonumun camlarını bitirdim darısı derslere

sağol canım benim bundan sonra beraberiz inşallah ..
ben sosyoloji mezunuyum
bundan sonra matematiğe yükleneceğim var gücümle zaten
15 net yeter bana Rabbimin izniyle :)

clementinemmmmmmmmmmmm seni çok özledikkkk
biliyo musun benim finaller bitti, hepsinden geçtim veeee asıl bomba ben 3 gündür sabahları erken kalkıyorummmmmm
canım benim gerçekten çok iyi denemen ve bu ilk denemen yani.. matematik nazarlık olsun o kadarcık onu da halledersin sen inanıyorum ben sana, matematik çok kolay bi ders, bi not defteri al, ona kalıp soruları yaz, o soruların çözümlerini tekrar et, incele çözümleri, hangi yoldan çözdüğüne dikkat et, inan ki çözemediğin soru kalmaz. bi de http://www.ofisokul.com/eokul/enrol/index.php?id=4 şu site bak bu sitedeki soruları çöz iyice pekişir

kızlar yav öyt de öğrenme öğretme modelleri ve yaklaşımları çok mu zor bana mı öyle geldi, yahu hepsi birbirinin aynısı gibi hiç aklıma kalmadı bi de çok fazla var nasıl ayırt edicem onları :44:

clementine evet merak etmiştik, ama bnm tahminim doğru çıktı, derse vermiştir kendini demiştim. maşaAllah arkadaşım eğitim netin çok güzel, türkçe de iyi 28-29 net yaparsın sen onu. mat. de sıkıntın var sanırım Allah yardımcın olsun.. alan sınavına da girecek misin sen ? şayet öyleyse gk-gy'e hayli çalışman gerekiyor. bn deneme sınavına hazır değilim henüz, netlerim düşük çıkar ve moralim bozulur, çünkü hala bitiremediğim çok ders var.. başarılarının devamını bekliyoruz canım

kızlar bu arada eşim aradı akşam yemeğe misafirim var, bi arkadaşı gelecekmiş. eti çıkardım buzluktan, salçalı sulu bir şekilde düdüklüde pişireceğim, patatesleri de kızartacağım sonra borcamın altına etleri döşeyip üzerine kızarmış patatesleri ekleyeceğim sonra da fırına vereceğim.. güzel oluyor bu yemek tavsiye ederim, benim her şeyi begenmeyen kocam tam not veriyor bu yemeğime..adı var mı bilmiyorum ,ben patatesli et yemeği diyorum şehriye çorbam var dünden kalan yanına pilav salata ve yoğutlu bi meze yapayım diyorum... nasıl bir meze önerirsiniz? havuç, közlenmiş biber ve kırmızı lahanam var malzeme olarak...

nilcim gerçekten benim işim zor, halinize şükredin kocalarınız her şeyi yiyorsa.. bu arada program geliştirmeden çalıştığım 3 ünitenin özeti mahiyetinde notlar çıkardım ve soru çözüyorum, gayet iyi gidiyor bakalım, akşama soru sayımı yazarım..toplam 7 ünite inş.bugün iki ünite daha çalışabilirim.eşim arkadaşıyla oturur salonda geç saate kadar ben de çalışırım inş..

canım zor değil aslında ama dediğin gibi birbirine benzer şeyler. 7 iklimden mi çalışıyorsun ? ben 7 ikl. çalıştım bir de özet şeklinde bilgi haritası var bende ondan tekrar ettim, bilgi haritası faydalı oluyor gerçekten, şemalı bir şekilde anlatıyor. not da tutuyordum ara ara..üzerine de soru çözünce yerleşiyor kafana şekerim..

valla ne yaln soylüyüm bende gerçekten ozledim sizi :)
tebrik ediyorum canım senin geçeceğin belliydi zaten azmine kurban
sabahları kalkmana ayrıca sevindim çünkü sabahtan aldığın verimi akşamdan alamıyorsun zaten günler kısa
en iyisi sabah erkenden kalkmak
ben abarttım burda hava saat 5 de işıl şıl oluyor

oyt en kolay ders canım şimdi kafan karışmış gibi geliyor ama çok soru çozdükçe açıldığını goreceksin
Rabbim zihin açıklığı versin hepimize..

ben de denemeye hazır değil kaderdaşım biz konuları bitirelim de ondan sonra artık
ben havuçla lahanaları bi damlacık sıvı yağ ile hafif pişirip üzerine sarımsaklı yoğurt döküyorum azcık da tuz, güzel oluyor canım. biraz da maydonoz ve pul biberle üzerini süslersin
canım ben öyt yi temel oluşturayım diye çalıştığım için ihtiyaçtan çalışayım dedim, orda çok kısa anlatmış. 7 iklime dershanede öyt ye başladığımızda çalışıcam. ama ihtiyaçta hiçbir şey anlamadım, dur ben o kavram haritalarına bakiim, gene ne varsa 7 iklimde var. bi de x yayıncılığa bakiim, belki orda da kısa ve özdür

oo süpermiş, burda 7 ye alarmı kuruyorum daha karanlık ben de karanlığı görünce biraz daha uyuyorum ama git gide daha erken kalkıcam inş :81:
ayy inş kuzum, dün ilk ünite kolaycacıktı hemen anlamıştım, bugün bu uğraştırdı beni, bi de evde misafir var yordular bugün beni

canım Allah kolaylık versin hem ders çalışıyorsun hem misafir ağırlıyorsun ..
havuçları rendeleyip zeytinyağında hafif kavurup soğuduktan sonra içine ceviz az moyonez bol yoğurt ekleyip karıştırabilirsin
kırmızı lahanayına aynı şekilde ince ince kıyıp zeytinyağında kavur soğuduktan sonra içine baharatlı mısır cipslerinde bir küçük paket ez ve koy sarımsaklı yoğurtla karıştır tadına doyamazsın
kozlenmiş biberide kıyıp içine bol maydonoz sarımsak sirkeyle servis edebilirsin kolay gelsin :)
ben alan sınavına girmeyeceğim canım keşke girseydim alan bilgim çok iyidir benim en azından matemetikle uğraşmazdım ama
hayırlısı tabii daha 6 ay var her ay 2 soru yapsam bile 12 soru eder daha ne olsun :)

maaşallah sana bence durum parlak son dönemde dahada iyi olacak

canım kırmızı biberi galeta ununa bula kızart ılıklaşıncada sarımsaklı yogurt ve cevizle karıştır süper oluyo.lahanayıda ince kıyıp limon tuz sirke ile ovar ve içine maydonoz eklersen güzel bi meze olur afiyet olsun

lahanalı tarifin süpermiş canım benim gibi cips severler için denicem mutlaka

yaaa kızlar ya yine buraya geldim takıldım kocişime yemek yapmam lazım idi :84: :84: :84:

türkçe reh ve vat. dan konu çalışmamı bitirdim bugünlük 80 soru çözdüm üstünede hadi ben kaçar gelirim akşam

teşekkürler sedef, clementine ve nilcim tarif önerileriniz için.. ama lahanalarım kötü olmuş dolapta durmaktan.. ya yoğurtlu havuç yapacağım ya da nilin köz biber tarifini.. bu arada ana yemeğimi yaptım bitti, pilavım da kısık ateşte pişiyor şu an. salonun tozunu aldım, sofrayı bile hazırladımm yani şimdi pg çalışma vaktii... nilcim bence sen sabah erkenden yap yemeğini şekerim, yoksa kocişin çok aç kalacak hadi bn kaçtım canlarımmmm

canım teşekkürler
yıllardır aynı şeyleri okumaktan bıktım
o yüzden böyle pratik kitapla çalışmak daha çok işime geliyor
10 güne bitiremem yaa nerde
haftaya ailem geliyor, onlarla vakit geçer derse bakamam
e hafta sonu hepimizin malumu,
ama inşallah bu hafta sonu çalışırım

yemek konusunda sabah kafeyi açınca aklında yemeği olanlar yazsın ki diğerlerine de fikir olur
mesela benim bu saatte nohut yahni ve pirinç pilavı yapıyorum dememin bir anlamı olmayacaktır sanırım

gelişime giriş yaptım ilk iki üniteyi bitirdim
yalnız akşama 50 soru bıraktım onlaır çözeceğim
çünkü öğlen dışarı çıktım
hastanede kan ölçümü yaptırdım, birazcık kansızmışım
o yüzden gitti vaktim
şimdi de aldım önüme kuru üzüm,dut,erik vb. lerini artık gözümün önünden ayırmicam
bu arada kansızlık uyku da yapıyor, haberiniz olsun
takviye almayı unutmayın bol yeşillik özellikle roka

kalkayım şimdi yemeğimi yapmaya, hepinize hoşça ve bolca sorular :)))

clementine süpersin
eğitim ve genel kültür çok iyi başlangıç için
darısı matematiğe

sabahtan beri öyt nin 2. ünitesini daha yeni bitirdim
bekarken de evin tek kızı olmak zor anacım
teyzem ameliyat olduktan sonra onu bizim eve aldık, zırt pırt ziyarete geliyolar
kahvelerini yaptım içsinler
ben de rahatla şimdi sorularımı çözcem bakalım ne kadar anlamışım bu üniteyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…