2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

hoşgeldim nily benden başka bi nilimiz daha oldu

kızlar bi sorum var bakarsanız sevinirim
aşagıdakileden hangisi diğerlerinden başka bir özellikteki kavramla ifade edilir ?
a)yagmurun oluşumunu yukarıdan birisinin aktarması ile açıklama
b)meyvelerin oluşumunu bir agaca küçükken birilerinin monte ettiğini ve o şekilde büyüdüğünü açıklama
c)kayaların içinden gecen suyu ,kayaların agladıgına yönelik bir yorumlama yapma
d)nehrin bazı insanlar tarafından kazılarak oluşturuldugu yorumu
e)gök gürlemesini Allah ın çekiçle vurarak oluşturdugu yorumu

soru yediiklim gelişim psi. çek kopart testlerden

Nilciğim Allah kabul etsin
Gözlerine çok yüklenmiyor musun, maşallahın var Bebişini zamanı gelince sağlıkla kucağına alırsın inşallah,
benim gibi plansız yaşamamanı tavsiye ederim,
bugün kuzenime de bi ton dır dır ettim işini eline al,
maaşını garantile hatta çatır çutur ye sonra evlen diye...
Efendim okulum bitmiş mesleğim varmış evli mutlu çocukluymuşum hayat bana güzelmiş, eee meslek var iş yok...
Özel sektörde çalışıp maaşın tadını aldıktan sonra birde bunca sene dirsek çürüttükten sonra evde oturmak insana çok dokunuyor,
eşimin maddi beklentisinin olmaması ve kızımın en kritik zamanında yanında olmam beni teselli etsede bu aralar kafam çok karışık...
Ohhh içimi döktüm azıcık iyiki varsınız

Kızlar hepinize birşey sormak istiyorum ben sizi sıkı takipteyim biliyorsunuz
Ben bir noktayı anlamadım konum bitti 30 soru çözdüm 100 soru çözdüm diyorsunuz,
o konudan 100 soru iyi de 30 soru çözdüyseniz o konu bitmiş mi oluyor? Yargılamak için sormuyorum lütfen yanlış anlamayın..
Clementeine_ nerdesiiiiiiiiinnnn merak ettim kız umarım iyisindir...:44:

Cadımı uyuttum derse başlayacağım, Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın...

Nil'ciğim soru tam olarak böyle mi? ben E derim ama yedi iklime zaten uyuz oluyorum soru buysa yeni baskı test kitap alma düşüncemi iptal etcem...
İlk defa bir soruya cevap veriyorum doğru de nolurr
C de kafamı karıştırıyor

Son düzenleme:

amin canım cümlemizinkini.canım ben sabah 9 dan öglen 3 e kadar arada tabi 10 dk lık tenefüslerle çalışıyorum .akşamları eşimle ilgilenmek için çalışmıyorum genelde en fazlası soru çözüyorum o teşvik ederse git çalış diye .bende hep planla sıkarım kendimi ondan şikayetçiyim biz 7 yıldan sonra kavuştuk 6 aylık evliyiz bebişimizde olursa planladıgımız zaman mutlulugumuz tam olack hayırlısıyla
ben 4 yıl hazırlandım bu sınava 2008 ve 2011 hariç yarım yamalak ya da tam.o nedenle yogun konu çalışıyorum bi yandanda biten derslerimden günlük toplam 100 yada 200 soru çözüyorum yani konu bitince bakmama gibi nişey yok konu bitiyo arkasından o gün deilsede ilk fırsatta sorularla pekişiyo diğer aya mat.yöntem ve ölçme kaldı bunlarla birlikte tüm konulardan çok soru çözcem inş.
ben sana inanıyorum senndee inan bu iş olacak

Ben anlatsam roman olur dermişim 14 yıl boyunca hiç konuşamadığım ilk aşkımla pat diye evlendim,işten ayrıldım, çocukları çok seviyor, kendininkini sevsin diye ilaçları bıraktım doktorları şaşırtan mucizem evimize geldi pko luyum, hamileyken hızlandırılmış KPSS kursuna gittim bir o var oda hazırlanma sayılmaz... Şimdi de kpss değil tez çalışıyorum, süper zekayımya tezi bitirip KPSS'ye yoğunlaşıcam Okurken dalga geçiyordum evhanımı olcaaaammmm diplomaları salona ascaaaammmm radyoları arayıp istek yapacammmm diye, anaaaaaaaaaaaammmmm secret mı yapmtım ne evhanımı denmesine bile sinir oluyorum...

Gittiğim dershane Yedi İklim'indi yayınlar hep yanlış soruyla doluydu,2010 yayını. nefret ettim.
Soruya E dedim ama C'nin niyesini bana göre açıklıyım çocuk herşeyin nedenini diğer şıklarda başkasına bağlamış, fakat C de böyle bir bağlantı yok,kaya ağlamış
Bilimsel açıklamasını yapamıyorum kusura bakma

arkadaslar hepinize kolay gelsin
ben de sınava hazırlanıyorum ama sizin çalışma temponuzun yanında bnmki bir hiç...
herneyse ben size birşey danışmak istiyorum.ben bugün program geliştirme konularını baştan sona gözden geçirdim,çalıştım ve anladıgımı sandım.taa ki soru çözene kadar.benim çok fazla yanlısım cıktı ve moralim çok bozuldu.
siz nasıl calısıyorsunuz program geliştirme dersine , teknikleriniz var mı bana önerebileceğiniz

Teşekkürler hoşbuldum :) cevap c olmalı. a b d ve e de çocuk olayların birileri yada bir güç tarafından yapıldığını düşünüyor. yani ''yapaycılık'' var.
c de ise kayalarn canlı gibi ağladığını düşünmüş yani animizm var

sedefimmm 203 soru çözdüm halay ekibi ve oh yandan dansı isterim bissürüde nazar boncugu tamam mı sabah bakcam ona göre iyi gceler herkese

Evet canım yeni evliyim cumartesi 1 yıl olacak hatta Atanma derdine çocuk düşünmüyordum aslında ben ama eşimin çocuk isteği ve benim bastırılmış anne olma isteğim (ve tabi bir türlü atanamayışım) galip gelince olsun istedim. Ne yazık ki böyle sonuçlandı. Dediğin gibi düşünüyorum ben de rabbim böyle yazmış yaşadım bitti, tam olarak geçmedi ama geçecek inşallah. Çok sağol canım.

Bugün misafirim vardı henüz hiçbir şey çalışamadım. Dün gece çalışmıştım şimdi de çalışabildiğim kadar çalışayım. İyi geceler kızlar

Son düzenleme:

elindekileri bitir canım sonra boy boy dizilince de insanın morali bozuluyor ama azmettim gy gk yı elimden geldiğince iyi yapmaya çalışacağım alana yoğunlaşmadan önce illa eksiğim olacak ama kapatmaya çalışıyorum bütün dersleri bir kitapta toplamış sadece coğrafya tarihten ihtiyacın varsa tek kitap olarak başka kaynaklardan alırsın kozmik oda soruları yada şimdi balyoz soru bankaları çıkacak o tarz bişi olabilir yine bakarsın hani bu kitap daha çok yaprak testlerin gelişmiş versiyonu:26:

ve öğleden sonra başımın ağrısından kalem oynatamamış bulunuyorum, çok sinir oldum ama o baş ağrısıyla çalışamadım malesef gözüme vurdubende gittim uyudum
şimdi çalışıyorum sanırım sabahlıycam yoksa vicdan azabı peşimi bırakmaz neyse soru sayım şimdi 300 oldu inşallah sabaha kadar kitabın büyük kısmını halledeceğim

şaka gibi yaa bir sürü yazdım yazdım
kafeyi açtım, günaydın vs. diye
tam kaydet dedim beni kk anasayfaya attı
yazdığımı da kaydetmemiş
bizim gibi ders çalışan insanlara bu yapılırmı
vakit nakittir heralde kk

günaydın kızlar enerjik bol sorulu bi güne hazırmısınız .kolay gelsin hepimize

sedeffffffffffffffff nerdesin yahuuu uyuma kalk benim halay ekibiyle oh yandann dansı ekibini kur dün geceye kadar soru çözdüm

sedefcim canım, uzun uzun anlatmışsın sağ ol tatlım. dediğin gibi kolaya kaçmadım ve 7 iklimden çalıştım prog gelştrmeyi veee 3 ünite bitirdim dün şükürler olsun ve soruları daha iyi çözdüm şu x yayıncılığın kitaplarını ben de alacağım. tarihe de ordan başlayacağım inş. coğrafyası nasıl peki? ben özet şeklinde güzel bir coğrafya istiyrum da. bitirdim ama illaki tekrar gerekiyor coğrafyadan

günaydın çalışkan kızçelerrrr

öncelikle bu nilimeeee

nilim kusura bakma akşam tahminimden geç geldim eve ondan sonra da kuran okuyup yattım, o zaman şöyle bişey yapalım mı arkadaşlar, günlük 200 soruyu geçen arkadaşlarımıza herkes halayını çeksin, sembolik pekiştireç oluyo bu sanırım hatta daha sonra soru sayısını arttırırız ne dersiniz

tssunadem bak farkı görmüşsün bile, bence de böyle devam et kuzum x yayıncılıkta coğrafya da çok güzel, hatta ben coğrafyada ondan başka kaynak kullanmıyorum, zaten coğrafya soru çözülerek öğrenilir, x yayıncılık da kapsamlı özet olduğundan bütün o dağları ovaları meyveleri sebzeleri madenleri vs. de vermiş, gayet güzel, mutlaka al :34

fingerim doğru diyosun valla, o kadar erkenden kalk sen gel cafeye aç kk seni cafeden çıkarsın anayola atsın ayıp ayıp neyse sabah grubu olarak cafemizdeyiz, kitapselime çok geçmiş olsun. hadi başlıyalım kızçeler

çok uykum var ama yılmıcam. bugünki planlarımda öyt,ölçme,pg 2. üniteleri var

Günaydın kızlar ben de erken kalktım bugün Çaylarınız hazırsa buyrun
Hepinize kolay gelsin.

günaydın canlarım...dünkü programımdan sadece program geliştirmeyi uygulayabildim.. akşam 6 civarıydı ki ilk 3 ünitem bitmişti ve ünite sonlarındaki soruları da çözmüştümm... ama sonrasında eşimle ilgilenmek zorunda kaldığım için coğ. ve gelişimden soru çözemedim.. nilkoncum sen iyi yapmışsın eşini arkadaşlarına yollamakla. benimki de yarın bi arkadaşıyla dışarı çıkacak; ama beni de o arkadaşının evine bırakacak zira hanımıyla çok iyi arkadaş olduk, iki tane de dünya güzeli kızları var onları severim hem.

bu aradaaa biz daha fazla dayanamadık bebiş istiyoruz artık Rabbim verirse kpss'ye hamile olarak gireceğim. bilmiyorum risk mi alıyorum ama evleneli 1,5 sene oldu neredeyse, daha fazla ertelemek istemiyorumm, çok özeniyorum bebeği olanlara genç yaşta anne olmak istiyorum

neyse şekerlerim, dün akşamdan evimi mutfağımı topladım da yattım. sabah kalkar kalkmaz da yatağımı düzelttim . her yer derli toplu ve temizdi uyandığımda. bir de odalara girip tek tek kontrol ettim kendimi deli gibi. ders çalışma molasında dayanamam toz alırım belki bugün program geliştirmeye devam, inş. yarına bitmiş olur ve inş. sorularımı çözeceğim bugün gelişim ve coğrafyadan..

offff şu an tam da ihtiyacım olan şeydiiiiiiiii
ellerine sağlık firarperestçim

Sağolasın canım benim valla bi dolu yapmışım olsaydınız yerdik şimdi çayla. İki lafın elini kırardık

Tsunade bebek kararınız hayırlı olsun inşallah uğurlu gelir sana.

ayy canım çok sevindiiiimmmmm hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun. kaç yaşındaydın ki sen? bi de kaç yıllık evlisin merak ettim kusura bakma ben de büyük ihtimal 25 te evlenicem ve hep 30 a kadar istemiyorum derdim, hala diyorum, acaba evlenince bu duygular değişiyo mu ne, büyük konuşmamak lazım galiba :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…