2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

maşallah maşallah bu sabah pek kalabalığız
sedef hanımlarda gelmişler :)))
bugün bomba gibiyim maşallah
çünkü çok uyudum
akşam 10-10 buçuk gibi uyudum sabah 7 ye kadar
dün uykusuzdum ama direndim uyumamıştım

bugün yemeğimde var sayılır ordan burdan belki yanına ek yaparım bişeyler

gelişimde 3. üniteyi sabahtan bitirip öğleden sonra da 2 kısa ünite bitirmeyi planlıyorum
çünkü saat 11 de pazara gideceğim
yarına gelişimden 2 ünite bırakıcam onlarda yarın biterse gelişim süper bi şekilde bitecek

muzlu bir pasta yapmak istiyorum, biraz onu araştırayım
öğleden malum kadınsal bir temizlik bekliyor beni
offf anacım evli olunca da ekstra işler bitmiyor ki

dün birileri bana, sen yaz yaz kk tutsun seni anayola atsın mı demişti aceba

geldim canım gelmez miyim hiççç
ohh planlar süper hadi bakalım gelişim de bitiyo
ben de şimdi pgden devam edeyim

dün birileri bana, sen yaz yaz kk tutsun seni anayola atsın mı demişti aceba

he ya aynısını bugün yine dedim ama içimdeki sese
buraya yorum yazarken elim kapama tutuşuna bastı birden, içimdeki ses zaten git yatağına yat diyodu bu sefer konuşmakla da kalmadı harekete geçti
bu sefer kk nın değil suç =)

Son düzenleme:
kızlar yardıma ihtiyacım var
matematiksel işaretleri yapamıyoum ama
yardımcı olursanız sevinirim
2009.8 bolü 5 eksi 1005.bir bolü 5eksi 1004.iki bolü 5
sizden rasyonel sayı haline getirp çozumunun pratik bir yolu varmı diye bana yazmanızı rica ediyorum kusura bakmayın yazamadım matematiksel olarak bir türlü

Son düzenleme:
kızlar alan sınavı kesinleştimi diye dün sormuştum gerçi cevap vermediniz ama ben araştırdım yine bir şok yaşadım alan sınavı % 50 oranında sorulacakmış peki belli bir kaynaktanmı sorulacak yoksa 4 senede öğrendiğimiz yıgınca bilginin hepsindenmi sorunlu olacağız

günaydın canlarım
gece uyuyamadım sabah kalkamadım
bugün idare hukukuna çalışmakla başlayacağım

clementine_ canım sorunu çözemedim çünkü tam olarak bölüm durumundakiler nerede yerleştiremedim bir türlü

incimnaz alan sınavı içeriği ile ilgili net birşey bilmiyorum örnek soruları bir iki haftadan yayınlayacağız demişlerdi

herkese günaydın kızlar bugün nete geç girdim özlediniz mi beni .gece kocamla kavga et bagır çagır barış yat derken saat 1 e geliyodu malum sabahta uyanamadım
bugün vat. türkçe ve rehberliği bitiricem gerekirse sabahlıcam anacıgım pazara ablam ve kız kardeşim geliyo memlekete yani buraya cumarteside temizlik yapacam

bu arada nurtubacım benim bugünkü konum idare hukuku ama kararsız kaldım pek çıkmayan bi konu şimdimi çalışsam yoksa sadece son dönem 2.tekrardamı çalışsam diye

sedefim akşam misafirlikteydim ama gelince soru çözdüm 160 soru artı cografi konumdan boşluk doldurma eşleştirme ve dogru yanlış çözdüm bunlarla beraber 200 soru eder halay ve oh yandan dansı yapılır mı bilemem
clemantinem günaydın matematik özürlüyüm canım ya bilemedim ben onu

canım malesef bölü nerde eksi nerde bilemedim ama bunun pratik yolu var ben sana söyliyeyim sen ordan direk bulursun zaten
1004 ü a ile ifade et
1005 a+1 olur
2009 2a+1 olur
sayıların yerine a ile karşılık gelen ifadelerini yazıp çöz
en son a lı bi değer çıkıcak, o en sade hal, olucak, oradan da a ya 1004 demiştik, yerine yazıp normal işlemini yaparsın

Son düzenleme:
canım ben alan sınavına girmicem ama alan sınavı kesinleşti bunu biliyorum o kadar, içeriği falan tam belli olmadı sanırım yine yanıltmak istemem ama :26: sen bizi takip et arkadaşlar kesin bilgiye ulaştıklarında burada paylaşırlar
nurum tubam ben 7 de kalktım şu an gözlerimden uyku akıyo vallahi uyusam öyle güzel uyurum ki, ama uyumıcam gidip çayı koyayım, uyursam uykuyu öğlende yapmak istiyorum daha erken, kolay gelsin hepimize
yapılır yapılır soru sorudur

bu seferki kareografim daha bi başka oldu

begenmem mi canım sizi halay çektirmek için her an soru çözmek geliyo aklıma" sorusuz an an deildir felsefesi kurdum kendime" bende sana şöyle eşlik etcem

vayyy artık yalnız değilim, sevindirik oldum tey tey

clementinecim benim kafa gitmiş, 1004 yerine 2004 yazmışım, şimdi düzelttim canım

Son düzenleme:
Günaydın kızlar geç kalktım ben bugün.
Dün öğrenmeden bir ünite bitirdim 210 soru çözdüm sonra film izledik eşimle. Geç yatınca böyle oldu.
Son iki konu kaldı yola çıkmadan onları da bitireydim..
Bu arada yeni bakanımız hayırlı uğurlu olsun. Haberleri izlerken dinçer gitti dediklerinde kaldırdım kollarımı güle güle sana diye el salladım bakana vallahi çok sevindim. Öğretmen düşmanı gibi bi şey olmuştu iyice

Sedefim sofrana bayıldım

cafemize kurdum hep birlikte yiyek diye şaka bi yana foto alıntıdır, kim kurduysa bu sofrayı ellerine sağlık
gidene kadar boş dursaydın gelişim ve öğrenme boşu boşuna yük olcaktı üstüne bak oh şimdi ne güzel bitiyo
canım o zaman sana da oh yandan dansı yapalım, ee 200 soruyu geçmişsin

Ay sağolasın canım Evet valla çalışmayı erteleseydim öylece kalacaklardı. Bi de ben istikrarın kitaplarını almıştım methini çok duyup. Önce konu çalışıp sonra soru bankasındaki o konuyla ilgili tüm soruları çözüyorum. Konular bittiğinde kitaplar da bitmiş olacak. Sonra sizden duyduğum x yayıncılığı almayı düşünüyorum hem eğitim hem gk gy için. Gelince zaten alana başlıcam inşallah kardeşimin lys kitaplarından araklayıp gelicem

Kızlar anlkaradan bi hocam facede şu sözleri yayınlamış ben çok güldüm sizinlede paylaşayım dedim "[h=5]öğretmene güvercin benzetmesi yapan bakan gitti yerine avcı soyadını taşıyan bakanımız geldi... Artık cami avlusunda beklememek gerekir her an vurulabiliriz:) "
sizin fikriniz ne kızlar ömer dinçer gittiğime sevinmeyin diye hala kabuslarımızda olacakmışşş
[/h]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…