2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Ay hiç dikkat etmemiştim komikmiş ya.
Ben bakanın değişmesine olumlu bakıyorum. Geçmişe baktığımızda evet gelen gideni hep arattı ama Dinçer genel olarak ters bi karakterdi bence. Konuşmaları falan çok tutarsızdı. Öğretmenleri hem başbakana hem de halka olumsuz yansıttı görev süresi boyunca. Yeni bakanın bu kadar olmayacağını ümit ediyorum.

Bu arada Nabi Avcı dün twitter da son yarım saat içinde en çok okuduğum kelime "şubat" yazmış Malum yapılmayan şubat ataması

Felsefe Gr. Öğretmenliği'nde alan sınavı yok, haberleri ordan burdan değilde ÖSYM den takip etmeni öneririm, bu durumu alan sınavı yapılmayan branşlarda atama olmayacak diye yorumlayanlarda var, yalnız bizim şöyle bi durumumuz var Rehber Öğretmenliğe ortak alan sayılıyoruz geçmişte defalarca alım yaptılar ortalık çok karışıyor ama alıyorlar belli olmaz sen iyi hazırlanmaya bak derim.
Ben kulaklarımı olumlu - olumsuz yorumların tamamına tıkadım, elimden geleni yaparım gerisine nasip derim...

Son düzenleme:
evet evet, x leri kesin al canım, fiyatları da çok uygun zaten. artık kalan çalışmalarını x lerden tekrar şeklinde yaparsın ki vaktin de gitmez, koca koca kalın konu anlatımlılarla. kalanında da bol bol soru çözersin, hatta denemelere bile başlıyabilirsin
ayyyy ne kadannnn güldüm yaaaaaa Allah iyiliğini versin
vallahi beterin beteri vardır derler ama :18:

konuyu okuyayım diye açtım biraz okudum baktım hiç canım istemiyor zorlaya zorlaya birde boşa okuyorum hiç aklımda kalmamış kapattım bende canım daha sonra bakacağım inşallah

Kızlar son konularım olan yazım kuralları ve noktalamayıda bitirerekten Türkçeyi silmiş süpürmüş oluyorum
Sedefim yaz beni tabloya kalemine dicem ama olmayacak klavyene kurban

Kızlar son konularım olan yazım kuralları ve noktalamayıda bitirerekten Türkçeyi silmiş süpürmüş oluyorum
Sedefim yaz beni tabloya kalemine dicem ama olmayacak klavyene kurban

nilim tabloda adına gururla bakabilirsin

ben bi ara iyice uyku moduna girmiştim ki mat çözeyim bari dedim, 40 işçi problemi çözdüm

Evet canım baktım şimdi de fiyatları baya uygunmuş. Peki sizde soru bankaları mı var yoksa ders notlarını da aldınız mı? Aldıysanız nasıl güzeller mi?

Evet canım baktım şimdi de fiyatları baya uygunmuş. Peki sizde soru bankaları mı var yoksa ders notlarını da aldınız mı? Aldıysanız nasıl güzeller mi?

canım bende sadece ders notları var, çok güzeller, rengarenk, küçük boy defter gibi, şemalar kavram haritaları da bol bol var.
reçeteli soru bankası varmış, x yayıncılığın o da kitapselinde varmış, kendisi çok memnun olduğunu söyledi, bi de ondan alıcam ama daha almadım

Tamam canım sağolasın alayım en ikisinden de.

Bizde alan sınavı olsa zaten çoğunluk yapamaz , zamanında atamalar olurken bende mazundum ama ne yazıkki sınvalara girmedim hayatımın hatasını yaptım neyse sonradan çok tartışmalar oldu , artık zamanda kalmadı ama sonkez deneyeceğim bakalım inş herkes için herşeyin hayırlısı olur tekrardan başarılar

kızlar kahvaltımı ettim duşumu yaptım
şimdi birazcık şekerleme zamanı
ardından ölçmenin 2. ünitesini çalışıcam

kızlar çok yoruldum :111::111: :111: amaaaa rehberlikten reh.hiz örgütlenmesi ve bireyi tanıma tekniklerinide bitirerekten bu dersede son noktayı koydummmmm

sedefcim şekerim uyanınca rehberlik tablosunada eklersen sevinirim

şimdi sıra geldi vatandaşlıktan son kalan konum idare hukukuna biraz dinleneyimde onuda bi okuyayayım not alarak

canımmm ne iyi olmuş bitirdiğin ohh rahatlamışsındır değdi ama emeklerine
Sadece öğretmenleri mi alıyorsunuz aranıza? :26:

hayıııırrrrrrrrrrrrrr, çoğumuz öğretmeniz ama olur mu öyle şey burda herkese yer var, özellikle başlığa öğretmenlik yazmadım. gel gel hadi gir cafemizden içeri

ekledim nilim, vatandaşlığa da ekledim. uyuyamadım ama dersten uzaklaştırdım kafamı biraz, ojelerimle ilgilendim

hayıııırrrrrrrrrrrrrr, çoğumuz öğretmeniz ama olur mu öyle şey burda herkese yer var, özellikle başlığa öğretmenlik yazmadım. gel gel hadi gir cafemizden içeri

Teşekkür ederim. Daha hiç başlamadım çalışmaya umarım yetişir. Hangi kaynakları kullanıyorsunuz? Sadece genel kültür çalışacağım ben, özellikle tarih için önerebileceğiniz kaynak var mı acaba? :26:

vatandaşlıgı akşama bıraktım eşimde istediğimi kaçırdı idare hukukunu çok önemseme çalışıcaksanda son dönemde bak diye kararsızım of ya
bende malum özel günümdeyim tatlı krizi tuttu ve muzlu uyduruk ötesi pasta yaptım gelin beraber yiyelim utanmadan tarifinide vereyim
tarifi:1pk muzlu puding yaptım yarısını borcama boşalttım bebe büsküvisi ve muz dilimleri koydum arasına kalan pudingide boşaltıp süsledim
Eki Görüntüle 615994 bu da süslenmiş hali Eki Görüntüle 615997

gelişim 3 ünite bitirdim sabahtan beri ve 90 soru.
öğlen pazar git yemek hazırla ye, pasta yap, komşuya çık kahve iç vs. ile geçti bakalım
şimdi özel işime bakayım artık
akşamda kitap okurum, yada bir ünite daha yaparsam gelişimden yarın sabaha bitiririm inşallah

bakanların gelmesi gitmesi benim için hiç bir anlam ifade etmiyor nedense
çünkü aslolan hükümetlerin politikasıdır
ve malesef bu hükümet "öğretmenliği" bitirdi...
ancak onlar gittiği gün çok sevinirim heralde.

gareng arkadaşım bir tarihçi olarak ben sana x yayıncılık tarih defterini öneririm
ihtiyaçla başlamanı tavsiye ederim
yediiklimle bir tur yapım, data da noktayı koymanı tavsiye ederim
yemek tarifi gibi oldu
buarada maksat burda günlük ne yaptığını,neye çalıştığını yazmak
öğretmenlik ayrımı yok, ama bizler her yıl girdiğimiz için daha sıcak tutuluyor burası
ama ibfli arkadaşlarda her yıl giriyor, onlardansan sende yoğun çalışmalarını paylaşabilirsin
derslerini anlamasak da çalıştığın için seni pekiştiririz

Son düzenleme:
niloş bende evde uyduruk bir pasta yaptım
baktım muzlar kararıp gidiyor
çikolatalı kremşantiyi folyonun üzerine biraz döktüm
üstüne kırılmış petibör, üzerine dilimlenmiş muzlar
bir kat daha aynısını yaptım ve sardım attım buzluğa
ama sonradan farkettim
şanti donmaz ki
neyse artık kendine gelsin dolapta da olmadı çikolata sosu döker bide öyle dondururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…