- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 163
- 37
Kızlar anlkaradan bi hocam facede şu sözleri yayınlamış ben çok güldüm sizinlede paylaşayım dedim "[h=5]öğretmene güvercin benzetmesi yapan bakan gitti yerine avcı soyadını taşıyan bakanımız geldi... Artık cami avlusunda beklememek gerekir her an vurulabiliriz:) "
sizin fikriniz ne kızlar ömer dinçer gittiğime sevinmeyin diye hala kabuslarımızda olacakmışşş
[/h]
Cevap için teşekkür ederim canım , bu alan sınavı çok kötü oldu ben biraz araştırdım bazı bölümlere sorulmayacakmış ben felsefe gurubundan giriceğim inş bizim bölümde yoktur çünkü bizim bölümün dersleri çok fazla ve ağır konular hep ezber zaten normalda sınav çok zorken birde bunu eklediler neyse ben biraz araştırıcağım sizleride takip ediceğim inş herkes muradına erer ALLAH yardımcımız olsun
evet evet, x leri kesin al canım, fiyatları da çok uygun zaten. artık kalan çalışmalarını x lerden tekrar şeklinde yaparsın ki vaktin de gitmez, koca koca kalın konu anlatımlılarla. kalanında da bol bol soru çözersin, hatta denemelere bile başlıyabilirsinAy sağolasın canımEvet valla çalışmayı erteleseydim öylece kalacaklardı. Bi de ben istikrarın kitaplarını almıştım methini çok duyup. Önce konu çalışıp sonra soru bankasındaki o konuyla ilgili tüm soruları çözüyorum. Konular bittiğinde kitaplar da bitmiş olacak. Sonra sizden duyduğum x yayıncılığı almayı düşünüyorum hem eğitim hem gk gy için. Gelince zaten alana başlıcam inşallah kardeşimin lys kitaplarından araklayıp gelicem
ayyyy ne kadannnn güldüm yaaaaaaKızlar anlkaradan bi hocam facede şu sözleri yayınlamış ben çok güldüm sizinlede paylaşayım dedim "[h=5]öğretmene güvercin benzetmesi yapan bakan gitti yerine avcı soyadını taşıyan bakanımız geldi... Artık cami avlusunda beklememek gerekir her an vurulabiliriz:) "
sizin fikriniz ne kızlar ömer dinçer gittiğime sevinmeyin diye hala kabuslarımızda olacakmışşş
[/h]
canım ben alan sınavına girmicem ama alan sınavı kesinleşti bunu biliyorum o kadar, içeriği falan tam belli olmadı sanırım yine yanıltmak istemem ama :26: sen bizi takip et arkadaşlar kesin bilgiye ulaştıklarında burada paylaşırlar
Cevap için teşekkür ederim canım , bu alan sınavı çok kötü oldu ben biraz araştırdım bazı bölümlere sorulmayacakmış ben felsefe gurubundan giriceğim inş bizim bölümde yoktur çünkü bizim bölümün dersleri çok fazla ve ağır konular hep ezber zaten normalda sınav çok zorken birde bunu eklediler neyse ben biraz araştırıcağım sizleride takip ediceğim inş herkes muradına erer ALLAH yardımcımız olsun
canım felsefecilere, sınıfçılara, okul öncesine alan sınavı yok, bundan kesin eminim, açıklaması ösymnin de sitesinde yazıyor
herkese günaydın kızlar bugün nete geç girdim özlediniz mi beni.gece kocamla kavga et bagır çagır barış yat derken saat 1 e geliyodu malum sabahta uyanamadım
bugün vat. türkçe ve rehberliği bitiricem gerekirse sabahlıcam anacıgımpazara ablam ve kız kardeşim geliyo memlekete yani buraya cumarteside temizlik yapacam
bu arada nurtubacım benim bugünkü konum idare hukuku ama kararsız kaldım pek çıkmayan bi konu şimdimi çalışsam yoksa sadece son dönem 2.tekrardamı çalışsam diye
sedefim akşam misafirlikteydim ama gelince soru çözdüm 160 soru artı cografi konumdan boşluk doldurma eşleştirme ve dogru yanlış çözdüm bunlarla beraber 200 soru eder halay ve oh yandan dansı yapılır mı bilemem
clemantinem günaydın matematik özürlüyüm canım ya bilemedim ben onu
Kızlar son konularım olan yazım kuralları ve noktalamayıda bitirerektenTürkçeyi silmiş süpürmüş oluyorum
Sedefim yaz beni tabloya kalemine dicem ama olmayacak klavyene kurban
evet evet, x leri kesin al canım, fiyatları da çok uygun zaten. artık kalan çalışmalarını x lerden tekrar şeklinde yaparsın ki vaktin de gitmez, koca koca kalın konu anlatımlılarla. kalanında da bol bol soru çözersin, hatta denemelere bile başlıyabilirsin
Evet canım baktım şimdi de fiyatları baya uygunmuş. Peki sizde soru bankaları mı var yoksa ders notlarını da aldınız mı? Aldıysanız nasıl güzeller mi?
canım bende sadece ders notları var, çok güzeller, rengarenk, küçük boy defter gibi, şemalar kavram haritaları da bol bol var.
reçeteli soru bankası varmış, x yayıncılığın o da kitapselinde varmış, kendisi çok memnun olduğunu söyledi, bi de ondan alıcam ama daha almadım
Felsefe Gr. Öğretmenliği'nde alan sınavı yok, haberleri ordan burdan değilde ÖSYM den takip etmeni öneririm, bu durumu alan sınavı yapılmayan branşlarda atama olmayacak diye yorumlayanlarda var, yalnız bizim şöyle bi durumumuz var Rehber Öğretmenliğe ortak alan sayılıyoruz geçmişte defalarca alım yaptılar ortalık çok karışıyor ama alıyorlar belli olmaz sen iyi hazırlanmaya bak derim.
Ben kulaklarımı olumlu - olumsuz yorumların tamamına tıkadım, elimden geleni yaparım gerisine nasip derim...
canımmm ne iyi olmuş bitirdiğin ohhkızlar çok yoruldum :111::111: :111: amaaaa rehberlikten reh.hiz örgütlenmesi ve bireyi tanıma tekniklerinide bitirerekten bu dersede son noktayı koydummmmm
sedefcim şekerim uyanınca rehberlik tablosunada eklersen sevinirim
şimdi sıra geldi vatandaşlıktan son kalan konum idare hukukuna biraz dinleneyimde onuda bi okuyayayım not alarak
Sadece öğretmenleri mi alıyorsunuz aranıza? :26:
hayıııırrrrrrrrrrrrrr, çoğumuz öğretmeniz ama olur mu öyle şey burda herkese yer var, özellikle başlığa öğretmenlik yazmadım. gel gel hadi gir cafemizden içeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?