2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

günaydın kızlar.dün bol temizllikli az sorulu bi gün geçirdim sadece 50 soru çözdüm bakalım bugün napacagım kızkardeşlerim geldi annemlere yanlarına gidicem gelince canım isterse biraz daha çözerim kolay gelsin

bende gezmeden geldim.
ve şimdi masama oturdum.
soru maratonunu gong sesiyle başlatıcam.
kalan zamanımı iyi değerlendirmeliyim.
hepimize kolay gelsin
bol sorulu bol netli bir gün olsun

herkese günaydın
yeni bir haftanın başındayız
ve ne yazık ki bir ayı daha devirmek üzereyiz
umarım herkse planladığı noktadadır..
herkese zihin açıklığı diliyorum kolay gelsin :)

günaydın arkadaşlar dün ve bütün hafta sonları da benim için çok verimsiz oluyor.1 haftadır vatandaşlık ilk konuyu çalışıyorum çok sıkıldım bişey de anlamadım ben bu dersi nasıl halledecm bilmiyrm...

günaydın kızlarbende ilk konudayım canım kendim çalıştığımla hiçbir şey anlamıyorum vatandaşlıktan
şimdi videolarını izlemeye başladım, sende bir dene istersen

KPSS KAZAN: VATANDAŞLIK - 1 Temel Hukuk Kavramları

günaydın kızlar
kafenin müdavimleri azalmış mı ne
dün öğrenmeden 2 ünite bitirdim
inş. bugün kendisini bitiririm komple

sedefcim gelişimi bitirdim beni eklermisin

2008 öncesi gy-gk soran arkadaş
yooo bence farketmez onları çözün tabiki
ama şu da bir gerçek ki, son yıllarda gk-gy de baya zorlaştı
dipde köşede kalmış sorular çıkıyor

vatandaşlık çalışan arkadaşlar
hiçbir şey anlamasanızda vatandaşlığı sürekli okuyun
arkasından soru çözün soru çözerken yapamadığınız sorularda dönün bakın
ve sürekli sürekli tekrar yapın
vatandaşlık ancak ozaman oturuyor
yoksa 1-2 kere okuyup geçmekle olcak bir ders değil
yani kısaca her ay vatandaşlık tekrarı yapın

cnm çok saol deneycm bakalım inşallah işe yarar..

ayrıca bizim tarih hocasının çözümlü soruları vardı bi soru kafamı karıştırdı başka bi kaynakta farklı bi cvp.

anlaşma devletleri anadoluyu aşağıdakilerden hangisine dayanarak işgal etmişer dir?
a- londra konferansı
b-sevr ant.
c-paris ant.
d-berlin ant.
e-mondros ant.
kızlar doğru cvp e şıkkı değilmi yoksa yanılıyomuyum hoca notunda çözümü ile b şıkkını vermş.

diğer soru da...
m.kemal istanbul hükümeti temsilcileriyle bilecik te yaptığı görüşmede kendisini Tbmm ve hükümet başkanı şeklinde tanıtmş.
M.Kemal in kendisini böyle tanıtmasındaki amacı...
a- meclis ve hükümetin yetkilerine sahip olduğunu hatırlatmak
b-istanbul hükümeti üyeleri arasında görüş ayrılığı yaratmak..

günaydın kızlar herkese .dünkü raporumu vereyim 100 kadar soru çözdüm.bugünde 70 soru çözdüm kahvaltıdan önce akşama misafirim var işim bitince 100 e tamamlıyacam.
benim bu ay ki konularım bitti türkçe cografya vatandaşlık program ve rehberlik . o nedenle ay bitene kadar soru çözecem çözebildiğim kadar .çarşambayada tatile gidicegiz zaten kayınvalidemlerdede data cog.soru bankasını bitirecem inş. hepinize kolay gelsin

finger cim teşekkür ederim yazarak denedim hafta hç bişey anlamadım.okuyup dinleyerek deneycm

arkadaşlar bu gn tarihten sınıfta kaldım
tekalifi milliye emirleri
aşar vergisinin arttırılması hakkında kanun
hiyanet i vataniye kanunu
aşar vergisinin kaldırılması
yukarılardan hangisini TBMM çıkarmştır

selam kızçeler
en son cuma akşamı ölçmeyi tamamlamadan dışarı çıkıyorum ve gelince çalışıcam demiştim
o akşam cem yılmaza gittik, eve geldiğimde baya geçti ve hemen yatayım da erken kalkayım diye yattım
erken kalktım ama malum sancıya erken kalktım
gene kusma, ishal, inanılmaz şiddetli sancılar ve bayılma
gene hastane odasında geçen 1 gün
pazar iyiydim, ama bıktım artık her ay bunları yaşamaktan, ağladım ağladım çaresizliğime ağladım
sonra sevdicekle kar yürüyüşüne çıktık, biraz iyi geldi o
bugün de erkenden kalkıp cafemize gelicektim ama kalkamadım, aldığım serumun etkisi mi geçmedi naptı, sürekli bi uyku hali var.
birazdan doktora gidicez sevdicekle, benim regl ağrıma, onun da dudağının içinde sert bi kitle var. o da beni çok korkuttu
inşallah güzel sonuçlar alıp çıkarız hastaneden
hepinize iyi çalışmalar, gelince çalışmaya başlıcam inşallah
muckkkkkkk hepinize benden enerji öpücüğü

sedefcim geçmiş olsun canım inşallah ciddi bir durum yoktur ikiniz de güzel sonuçlar alırsınız inşallah
bende sabah erken kalktım ama kafemize girmedim kızlar
tarihten tekrar yaptım bu saate kadar
şimdide soru çözme kısmına geçeceğim :119:
iki günüm boşa geçti toplamda 160 soru çözmüşüm
inşallah bu hafta verimli geçer
iyi çalışmalar canlarım

geçmş olsn cnm evlimisin bilmiyrm ama bu şiddetli sancılar doğumdan sonra muhtemelen geçer.normal doğum olursa...

1. e olacak.

2. a olacak.

kızlar merhaba sizlerle bugün çok üzüldüğüm bir şeyi paylaşmak istiyorum amacım moralinizi bozmak değil asla aksine kıymet bilmek şükretmek için paylaşıcam ama sizleri özellikle konudaki gibi kaybı olanlar varsa içimizde çok özür diliyorum yaranızı tazelediğim için...
bugün ders arasında sınıftan bir arkadaşla kantinde beraber bir şeyler içerken konu tabikidi kpssden açıldı çalışıyor musun diye sordum ona o da evi toplamak çok vaktimi alıyor bir türlü adapte olamıyorum dedi bende evi niye topluyorsunki her gün dedim öyle bizde dedi hem temizlikte yapıyorum dedi bende bak şimdi ders çalışmamak için bahane bunlar biliyorsun değil mi hadi toplama yarım saat sürsün temizlik her gün yapılır mı kız dedim o da bizde böyle hep dedi bende gayri ihtiyari annesini sordum çalışıyor mu da bu kadar evi toplamak temizlemek arkadaşa kalıyor diye, annem yok dedi o sırada kalabalığın etkisiyle gürültüden çok anlamadım dediğini daha doğrusu anladım ama beynim kabul etmedi tekrar sordum nasıl canım anlamadım dedim "annem vefat etti" dedi dediği anda o kadar çok üzüldüm kiardından yakın bir zamanda vefat etti dediben arkadaşımı üzmemek için çok özür dilerim canım bilmiyordum başın sağolsun dedim o da gayet normal karşıladı ve ben konuyu hemen kapattım üzülmesin daha fazla diye, hala içimde ama o cümleyi kurduğu anda hissettiklerim...bir an kendimi onun yerine koydum ama onu bile yapamıyorsun çok zor geliyor sana...arkadaş her gün evi topluyor,temizliyor yemek yapıyor bir sürü iş içimizde evli olanlar var onlarda aynı işleri yapıyorlar ama bu durumla o mukayese edilemez...bizlerin anneleri evde biz ders çalışalım diye ekmek bile aldırmazken bizlere birde böyle durumda olanlarımız var rabbim yardım etsin, sabırlar versin ona ve onun durumunda olan herkese...dünde uyumadan önce gözümün önüne geldi arkadaş ve içimden böyle bir sıcaklık akmıştı,kızıda ekim ayından beri kurstan beri tanıyorum sadece
kızlar sınav zamanı hepimiz çok stresliyiz ama ailelerimizin kalbini kırmamaya gayret edelim ve kıymetlerini bilelim, sizleri üzdüysem ki muhtelemelen konunun hassaslığı sebebiyle üzdüm ama bu gerçeği hatırlatmak istedim

bugün akşama kadar netim yoktu
sizlere ulaşamayınca tutuştum resmen
ders yapmanın da tadı kalmıyormuş valla

sedefcikkk geçmiş olsun
kıyamam o nasıl bir ağrı öyle, her ay böylemi yapıyor seni

iklima canım tarih sorularında bugusunun verdiği cevaplar doğru arkadaşım
bana göre anadolu mondrosun 7. ve 24. maddesine göre işgal ediliyor, işgal edildikten sonra
direniş hareketleri başladıktan sonra sevr ant. imzalanıyor ki.

kpsshayali arkadaşının durumu çok zor
anlamak yetmiyor, allah yardımcısı olsun her daim

hep dua ediyorum, allahım çalışıyorum emek veriyorum
çok istiyorum mesleğimi yapmayı ama
benden daha çok ihtiyacı olanlar varsa, önce onlar atansın diye
zor durumda olan binlerce arkadaşımız var, evet hepimizin hakkı
ama çok çok zor durumda olanlara da allah bir kapı açsın inşallah
bende çok zor durumlar yaşadım son 3-4 yılda
ama ölüm kadar hiç birşey ağır olamaz...

yahu tatile öğrenciler girdi, biz mi girdik
nerde bu millet
edirnenin bir ilçesindeyim buraya kar yağdı hafta sonu
evde ders çalışmak için ideal bir hava
sabah daha kalabalık şekilde görüşmek dileğiyle iyi geceler

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar...herkese iyi çalışmalar...bende 2014 kpss ye hazırlanıyorum..temelim olmadığından önce 5,6 ay kadar matematik çalışacağım...sonrasında sırasıyla sözel derslerim..ama 2013 kpss ye girip ortamı görmeyi kendimi bir denemeyi istiyorum...ilk defa gireceğim..benim için özel olacak...
herkese kpss yolunda başarılar diliyorum...bölümüm iibf

Arkadaşlar bu vatandaşlığı arıyordum kaç gündür yine burda tavsiye etmiştiniz ama hatırlayamamıştım Allahın sevgili kuluymuşum
Ama bu vatandaşlığın devamı yokmu bu sitede yoksa ben mi göremiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…