2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

sağol nurum tubam, tembel teneke olduk biz yahu ben de bu akşam 160 ölçme çözdüm yarın sahalara geri dönücem
geçmş olsn cnm evlimisin bilmiyrm ama bu şiddetli sancılar doğumdan sonra muhtemelen geçer.normal doğum olursa...
sağol canımm, evli değilim, bunu duymuştum, o yüzden normal doğum istiyorum ama ona da yaklaşık 9 yılım var yandım yandım ah ki ne yandımmm
sağol fingerim, her ay böyleyim. dr doğum sancılarıyla eş değerde sancı çekiyosun dedi düşünebiliyo musun, hatta sen doğumda çok rahat olursun bunun ne olduğunu bildiğinden dedi, üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
ahh biz çok fena tembel teneke olduk, yarın sabah sahalara dönüyorum inşallah
kızz sen edirnenin neresindensin? ne güzel kar yağdı dimi, ama ben o karda tam ders çalışmalık diye düşünürkennnn sevdicek beni kar yürüyüşüne çıkarmaya geldi :101:
başarılar canım, sana yardımcı olmaya çalışırız
canım hiç bilmiyorum ki :26:

kpsshayali, okurken içim cız etti, anne ya anne var mı ötesi.. bu akşam bi haber almıştım, bunun üzerine bi kez daha şükretmemi sağladı anlattıkların. yıllardır görmediğim babam olacak adama açtığım dava sonucu gönderdiğim tebligat 2. kez gerisin geriye bana geri geldi, ilkinde yanlış siteye gönderilmiş gibi yapmıştı, bu sefer de evde yok göstermiş kendini, muhtar da geri yollamış, anlamadım nasıl iştir bu adam nasıl kaçar böyle haktan hukuktan yasadan.. daha da önemlisi vicdanından.. hiç de sesi soluğu çıkmıyo, hala daha da aramıyo diye öfkelenmiştim ki, ahh benim canım anneciğim yanımda ya, beni hiç mi hiç bırakmamış ya, varsın ş... kaçsın dursun. annem benim hem annem hem babam olacak kadar güçlü bi kadın. o olmasaydı diye düşünemiyorum bile senin de dediğin gibi hayali bile insanı mahvediyo, Allahım o kızın yar ve yardımcısı olsun, ona güç versin, inşallah atanır ve bi nebze de olsa güç kazanır. derslerine tutunsun, şurada kaldı bi kaç ay, ondan sonra aydınlık günler onu bekliyo olucak. Allahım inşallah emeklerinin karşılığını verir ona da hepimize de, ama fingerin dediği gini en çok da kendimizden daha çok ihtiyacı olana..

evet cnm bende giremedim bu arada arkadaşlar günaydın bol sorulu çözümlü bir gn diliyrm.

Son düzenleme:
sedef onur çok geçmş olsn bebeğim olmadan önce bende kusmalara kadar varan şiddetli ağlılar oluyordu.abranax vs içince geçiyodu...allah şifa versn. çok zor gerçekten.

kpsshayali gerçekten anlattğn durum çok üzücü.allah kimsenin başına vermesin.evlenip gurbette olunca da aile özlemi çok fazla oluyor.şimdiki aklım olsa aynı şehirde olma şartını koyardım evlenmeden önce...

iklima06 sağol canım
günaydın kızçeler, akşam ölçmenin 1. ünitesinden 3 testim kalmıştı, onları çözerek günüme başlıyorum

günaydın kızlar .geçmişolsun sedefçim .eşim evde kızkardeşlerimde annemlerde yani burda olunca çok giremiyorum cafemize ama çalışmıyorum sanmayın konularım bittiği için günde 100 yada 150 soru çözüyorum sayfalarını koparıp zımbaladıgım yani psikolojik olarak azalttıgım testlerim bitmek üzere yarında tatile gidecez eşimin memleketi konyaya 1 hafta kadar yokum çokkkk özlicem sizi arkedeşlerim hepinize iyi çalışmalar

finger canım ve diğer kızlar ne güzel yüreklilikle söylemişsin en çok ihtiyacı olanlar atansın diye kendi adıma söyleyeyim onu demeye yürek var mı bende diye cevap veremiyorum boşluk bırakıyorum...hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah birbirimize dua ederken kabul olucak belki bilmeiyorum her fırsatta rabbim bizlere atanmayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla
sedefim senin annen baban olacak o adamdan kaç kat daha fazla adam,baba,erkek sen çok daha iyi biliyorsunbu dünyada hakkını alamasanda rabbim öbür dünyada o adamdan hesap soracaktır canım benimmm
bende bu hafta coğrafyaya başlayacağım inşallah bana yol gösterir misiniz biraz nerden çalışayım elimde yediiklim ve yargının modüler seti var bugün mesela kaç konu ilerleyebilirim oturmasını istiyorum

Kızlarrrrrrrr acil egtm bil. çözümlü soru bankası önerilerinizi beekliyorum yarına kadar vaktiniz var teşekürler şimdiden

Kızlarrrrrrrr acil egtm bil. çözümlü soru bankası önerilerinizi beekliyorum yarına kadar vaktiniz var teşekürler şimdiden

canım bende yok ama kullanan arkadaşlarım yediiklimin modüler soru bankasını (çözümlü) birde pegemin modüler soru bankasını (çözümlü) beğeniyorlar

ölçmeden 45 soru çözdüm, şimdi rehberliğe girişicem, uykum var hala kolay dersleri çalışayım en iyisi

yaaa nilim seni çok özlicemmmm neyse konyada biraz kafanı dinlersin, geldiğinde yine bomba gibi dönersin cafemize, zaten sıkı çalıştın bu tatili hak ettin canım benim

kpsshayali aynen katılıyorum canım iyi dileklerin için ayrıca teşekkürler kuzum coğrafyadan bugün sadece ilk konuyu bitir bence, çünkü ilk konu coğrafi konum diğer konulardan çok daha farklı bi konu, o yüzden hiç sıkma kendini, sadece buna çalış. ben derim ki zorlueokuldan nihan akarın videolarını izle, dur bakiim coğrafi konum videosu paralı mıymış
baktım coğrafi konum ücretsizmiş ve toplam 4 video var. hadi bakiim bu videoları sana bugün ödev olarak veriyorum, onları izle, kitaptan coğrafyaya çalışma bi fayda sağlamaz. izlerken kadının dediklerini not al, coğrafyadan kendine ait notların olsun, ondan sonra da soru bankasına geç, bu kadını dinledikten sonra çözemediğin soru olursa ben de sedef değilim

x yayıncılığın reçeteli soru bankası canım.. bunun gygk sini kitapseli önerdi çok beğenmiş, ben de eğitimine kırtasiyede baktım, çok beğendim, alıcaktım ama elimdekiler bi bitsin diyorum, ondan sonra alıcam sana da öneririm.

tamam canım uygulucam dediğini zaten sadece bir kere coğrafya çalışmıştım demiştim ya o da nihan hocanın coğrafi konum videolarını izlemektitekrar dinleyim o zaman

Günaydın kızlar,Rabbim hepinize zihin aayaçıklığı versin.
Sedefciğim sadece buraya takıldığım için özel mesaj hakkım henüz dolmadı, zaten burada yabancı yok ama yinede çok detay vermek istemiyorum.
Hep aynı doktora mı gidiyorsun bilmiyorum ama imkanın varsa sana İstanbul'dan da bir doktor önerebilirim, bu uyuz ağrıları bende çektim, hala zaman zaman oluyor,
her doktor farklı tedavi öneriyor, ben 10 yıldır çekiyorum ÖSS de patlak verdi, devam etti,pko luyum, doktorlar sebebi anlamayınca psikolojik diyip üzerlerinden atıyor diyordum...
Gerçekten psikolojik olduğunu yeni yeni idrak ediyorum, kendime çok yüklendiğim zamanlarda stresin arttığı zamanlarda ağrı şiddeti tavan yapıyor.Kimilerinin midesi ağrır bizimde karnımız ağrıyor.Yani uzun lafın kısası bir ay dayanabileceğin ağrı diğer ay seni kusturacak şiddette bir ağrı çekiyorsan başka bir doktora git. Mümkün olduğunca kendini stresten soyutla ve ayaklarını üşütme.. Çok çektim hala çekiyorum... Geçmiş olsun kuzum bilmeyenler naz zanneder keşke naz olsa...

beni anlayan birilerini görmek nasıl mutlu ediyor anlatamam sana, evet etrafta naz zanneden bir sürü insan var. dediğin gibi keşke naz olsa. benim de lise 3te başladı, öss zamanlarımda. çok fazla dr a gittim, hepsi aynı hastaneden ama. edirnede bi tane devlet hastanesi var, tıp fak. sigortam olmadığı için bakmadı bana, özelde de sigortam olmadığı için 500 ü buluyo tahliliyle bilmemnesiyle.. ya aslında sorun değil yeter ki çözümü olsun ama annem de daha evli olmadığım için çok da bişey yapıcaklarını düşünmüyo, devlet hastanesinde bazıları herkes çekiyo sen de çekmek zorundasın diye başından savdılar, bazıları ultrasonla bakıp bişey yok dedi, bazıları kan testi yapıp bişey yok dedi. kistim yok belli ki, ama bunun bi sebebi var ki bu bulunmalı ve çözümü de olmalı. dediğin gibi psikolojik olabilir, bu beni de düşündürüyo, bi de ayaklarımı çok üşütürüm ben bunlar da tetikliyo olabilir. sağol canım dikkat edicem. primer dismenore olduğumu söyledi doktor, en son çözüm doğum kontrol hapları dedi, ama ben kararsız kaldım :26: çünkü risklerinden bahsetti ve ben sana bu hapı yazamam üstüme sorumluluk alamam, yarın öbürgün çocuğun olmadığında bana hesap sormaya gelme dedi. istiyosan git eczaneden al o iyi gelir dedi. ben bu konuda biraz cahilim evliler daha iyi bilir, bu hapların türlü türlü çeşitleri yok mu? doktor belirlemiyo mu hangisinin kullanılıcağını, kafama göre bi tane aldım diyelim, belki onu benim bünyem kaldırmıcak, belki yan etkilerini fazla yaşıcam. bunu doktora söylediğimde sana hangisi uygunsa onu al dedi, nerden bileyim dedim, fark etmez istediğini al dedi, baştan savdı gibi geldi bana. güvenemedim almaya. zaten çocuğun olmayabilir diye tekrar edince içim cız etti, başladım ağlamaya. ilerde doğacak çocuğumu riske atıcağıma acımı çekerim daha iyi dedim. onur da saçmalama yetmedi mi senelerden yaşadığın sancılar çocuk kaderimizde varsa olur yoksa olmaz, beden senin bedenin seni kullanmaya zorlıyamam ama en azından kpss sürecinde iç dedi, çünkü dr o kesin keser ağrıyı dedi. annem de kullan diyo ama kararsızım. annelik içgüdüm fena halde tavan yaptı :26: doktorun ismini özel mesajın olduğunda bana gönderirsen çok sevinirim. şimdi gitme imkanım olmasa bile yazın gidebilirim

Canım doğum kontrol haplarının kısırlık yapması gibi bir durum söz konusu olamaz. Doğum kontrol haplarının yan etkisi en az olan jasmin marka. Kesinlikle kullanman, hastalığını düzene sokman gerekli, aksi takdirde ileride çocuk konusunda sorun yaşayabileceğini düşünüyorum.

kolay gelsin kızlarrr...ben bu alan sınavının içeriği halaa belli olmadığı için çalışmlarımı sürekli yarıda kesiyorum.bi modumda olsam sonraki gün mutlaka şevkim kırılıyo,kafam çok karışık,üstelik almancacıyım bu da ayrı bi dert alım olcak mı o da belli değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…