- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
sağol nurum tubam, tembel teneke olduk biz yahusedefcim geçmiş olsun canım inşallah ciddi bir durum yoktur ikiniz de güzel sonuçlar alırsınız inşallah
bende sabah erken kalktım ama kafemize girmedim kızlar
tarihten tekrar yaptım bu saate kadar
şimdide soru çözme kısmına geçeceğim :119:
iki günüm boşa geçti toplamda 160 soru çözmüşüm
inşallah bu hafta verimli geçer
iyi çalışmalar canlarım
sağol canımm, evli değilim, bunu duymuştum, o yüzden normal doğum istiyorum ama ona da yaklaşık 9 yılım var yandım yandım ah ki ne yandımmmgeçmş olsn cnm evlimisin bilmiyrm ama bu şiddetli sancılar doğumdan sonra muhtemelen geçer.normal doğum olursa...
sağol fingerim, her ay böyleyim. dr doğum sancılarıyla eş değerde sancı çekiyosun dedi düşünebiliyo musun, hatta sen doğumda çok rahat olursun bunun ne olduğunu bildiğinden dedi, üzülsem mi sevinsem mi bilemedimbugün akşama kadar netim yoktu
sizlere ulaşamayınca tutuştum resmen
ders yapmanın da tadı kalmıyormuş valla
sedefcikkk geçmiş olsun
kıyamam o nasıl bir ağrı öyle, her ay böylemi yapıyor seni
iklima canım tarih sorularında bugusunun verdiği cevaplar doğru arkadaşım
bana göre anadolu mondrosun 7. ve 24. maddesine göre işgal ediliyor, işgal edildikten sonra
direniş hareketleri başladıktan sonra sevr ant. imzalanıyor ki.
kpsshayali arkadaşının durumu çok zor
anlamak yetmiyor, allah yardımcısı olsun her daim
hep dua ediyorum, allahım çalışıyorum emek veriyorum
çok istiyorum mesleğimi yapmayı ama
benden daha çok ihtiyacı olanlar varsa, önce onlar atansın diye
zor durumda olan binlerce arkadaşımız var, evet hepimizin hakkı
ama çok çok zor durumda olanlara da allah bir kapı açsın inşallah
bende çok zor durumlar yaşadım son 3-4 yılda
ama ölüm kadar hiç birşey ağır olamaz...
yahu tatile öğrenciler girdi, biz mi girdik
nerde bu millet
edirnenin bir ilçesindeyim buraya kar yağdı hafta sonu
evde ders çalışmak için ideal bir hava
sabah daha kalabalık şekilde görüşmek dileğiyle iyi geceler
ahh biz çok fena tembel teneke olduk, yarın sabah sahalara dönüyorum inşallah
kızz sen edirnenin neresindensin? ne güzel kar yağdı dimi, ama ben o karda tam ders çalışmalık diye düşünürkennnn sevdicek beni kar yürüyüşüne çıkarmaya geldi :101:
başarılar canım, sana yardımcı olmaya çalışırızmerhaba arkadaşlar...herkese iyi çalışmalar...bende 2014 kpss ye hazırlanıyorum..temelim olmadığından önce 5,6 ay kadar matematik çalışacağım...sonrasında sırasıyla sözel derslerim..ama 2013 kpss ye girip ortamı görmeyi kendimi bir denemeyi istiyorum...ilk defa gireceğim..benim için özel olacak...
herkese kpss yolunda başarılar diliyorum...bölümüm iibf
canım hiç bilmiyorum ki :26:Arkadaşlar bu vatandaşlığı arıyordum kaç gündür yine burda tavsiye etmiştiniz ama hatırlayamamıştım Allahın sevgili kuluymuşum
Ama bu vatandaşlığın devamı yokmu bu sitede yoksa ben mi göremiyorumm
kpsshayali, okurken içim cız etti, anne ya anne var mı ötesi.. bu akşam bi haber almıştım, bunun üzerine bi kez daha şükretmemi sağladı anlattıkların. yıllardır görmediğim babam olacak adama açtığım dava sonucu gönderdiğim tebligat 2. kez gerisin geriye bana geri geldi, ilkinde yanlış siteye gönderilmiş gibi yapmıştı, bu sefer de evde yok göstermiş kendini, muhtar da geri yollamış, anlamadım nasıl iştir bu adam nasıl kaçar böyle haktan hukuktan yasadan.. daha da önemlisi vicdanından.. hiç de sesi soluğu çıkmıyo, hala daha da aramıyo diye öfkelenmiştim ki, ahh benim canım anneciğim yanımda ya, beni hiç mi hiç bırakmamış ya, varsın ş... kaçsın dursun. annem benim hem annem hem babam olacak kadar güçlü bi kadın. o olmasaydı diye düşünemiyorum bile senin de dediğin gibi hayali bile insanı mahvediyo, Allahım o kızın yar ve yardımcısı olsun, ona güç versin, inşallah atanır ve bi nebze de olsa güç kazanır. derslerine tutunsun, şurada kaldı bi kaç ay, ondan sonra aydınlık günler onu bekliyo olucak. Allahım inşallah emeklerinin karşılığını verir ona da hepimize de, ama fingerin dediği gini en çok da kendimizden daha çok ihtiyacı olana..