arkadaşlar benide alın aranıza içsel güdülenme sıfır şuan. arkadaşında dediği gibiği alan sınavı bitirdi beni.
evliyim, 9 aylık bebeğim var. konuları bitirdim. mat. hariç soru çözmem lazım ama çok yoruluyorum isteksizlik başladı bide... midem bulanıyor kitapları gördükçe offf offf
benim branşım coğrafya arkadaşlar. sıcak karşılamanız için teşekkürler. nerdeyse gitcektim:))
size bişey sormak istiyorum günlük belirlediğiniz bi standart soru sayısı varmı. yada ne kadar çözmeli
bebeğim pek uyumuyor maalesef arkadaşlar...
finger in dediği çok doğruucevabımı dolaylı olarak aldım 600 soru süper ya hocam. benim için hayal
hocam bir de çocugunuz varmış ve siz konuları bitirmişsiniz bu işi çok rahat götürürsünüz sadece soru çözeceksiniz konu tekrarınızıda öyle yapmış olursunuz artı mayıs haziranı denemey ayırsak 3 ayımızda günlük haftalık aylık hedeflerle soru bankası dayanmaz bizecevabımı dolaylı olarak aldım 600 soru süper ya hocam. benim için hayal
canımmm çokkkkk teşekkür ederim ben de yasmin aldımCanım doğum kontrol haplarının kısırlık yapması gibi bir durum söz konusu olamaz. Doğum kontrol haplarının yan etkisi en az olan jasmin marka. Kesinlikle kullanman, hastalığını düzene sokman gerekli, aksi takdirde ileride çocuk konusunda sorun yaşayabileceğini düşünüyorum.
canım çok yanlış bir düşünce, sil at onu kafandan, alan sınavının içeriği belli değil ama gy gk ve eğitimin içerği belli, onlara başla, onları biteredururken zaten alan sınavının içeriği de açıklanır, o zaman da alana bakarsınkolay gelsin kızlarrr...ben bu alan sınavının içeriği halaa belli olmadığı için çalışmlarımı sürekli yarıda kesiyorum.bi modumda olsam sonraki gün mutlaka şevkim kırılıyo,kafam çok karışık,üstelik almancacıyım bu da ayrı bi dert alım olcak mı o da belli değil...
hoşgeldinarkadaşlar benide alın aranıza içsel güdülenme sıfır şuan. arkadaşında dediği gibiği alan sınavı bitirdi beni.
evliyim, 9 aylık bebeğim var. konuları bitirdim. mat. hariç soru çözmem lazım ama çok yoruluyorum isteksizlik başladı bide... midem bulanıyor kitapları gördükçe offf offf
hemen tabloya gururla eklemeye gidiyorumzannetmeyinki sabah gelemedim ama uyudum
hayır yok öyle bişey
sadece nete giremedim
veeeeee öğrenme psikolojisini de bitirdim
öğleden sonra öyt ye başlicam
bu performansla gidersem şubatın 10 una kadar eğitim bitmiş oluyor
sonra marta kadar da iki eğitim soru bankamı bitirirsem tahmin ettiğimden de önce bitirmiş olacağım inşallah
nilcik bende sana femin çözümlü soru bankasını tavsiye ederim
bende bide irem var ama çözmedim daha bişey diyemem
sedefcim canım bende evliyim biliyorsun ama ben doğum kontrol hapını üniv.de kullanmıştım
hormon bozukluğu için, ozamanlar bişey anlamamıştım yan etkisinden vs.
evlenmeden önce doktora gittim hani benim çocuğum olcak mı olmayacakmı durum nedir gibisinden
kadın doğumcuydu doktor baktı herşeye, tahliller vs. normal herşey dedi
yani evet haplar ağrıyı çok güzel kesiyor
işe yarayabilir, bende yasmin kullanmıştım
en iyisi o diyolar genelde
ben evlenince de yasmin kullandım ama 3 ay sadece
çünkü evlilikten midir nedir başka yan etkilerinden rahatsız oldum ve bıraktım
erkek arkadaşının da dediği üzere en azından bu kpss sürecinde kullanmalısın
yeni gelen arkadaşlar biz burdayız sizde başlayın çalışmaya, güdülenmeye
şimdi bırakın alan sınavını önce şu 11 dersi bitirelim biz,
varsa üniv.den kalma alan yayınlarınız onlara da bakın arada
nasıl olsa martta,nisanda dökülür alan sınavı soru bankaları, denemeleri
ozaman da onlara başlarsınız...
ders çalışmanın en güzel süreci
dış seslere kulakları tıkamaktır
zira ben öss yi öyle kazanmıştım
canım teşekkür ederim, özel mesajla mail adresini gönder, ses dosyalarını elinde bilDoktorlarla muhattap oldukça cin tepeme çıkıyor vallaaa:95:
İstersen mail adresini yaz detaylı aydınlatayım seni,bide nezamandır sendeki videoları istiycem hani şu ses dosyasına dönüştürdüklerini ama utandım isteyemedim,ben 100 mesaj yazana kadar yaz gelir :))))))
Doktor isminin sakıncası yoktur herhalde İst. Amerikan Has. Cengiz Alagöz ve Ankara Ruşen Aytaç yine Ankara Ahmet Bostancı... Bunlar Doktor değil insan insanTelefonla bile yardımcı oluyorlar yol gösteriyorlar, sana yakın olan bir arkadaşlarına yönlendiriyorlar.
Evet o ilaçların, sigarayla birlikte kullanırsan ama sigarayıda günde 1 paket ve fazlasında içiyorsan zararı başlıyor. Buna karşılık faydası düzenli yumurtlama ağrısız ve günü gününe mens dönemi ve kullanmayanlara oranla %50 daha az meme kanseri riski.. İlaç adı belki sıkıntı olur diye yazmak istemiyorum ama kızlar yazmış bende aynısını kullandım diğerlerine oranla kilo aldırma gibi bir derdi yok, Başlığın formatını değiştirmiyim.
Cadımı uyuttum gidip kütüphanemi karıştırıyım biraz durum değerlendirmesi yapıyım, x yayıncılığın defterlerini almadım pegem coğrafya ve tarih dersnotu defteri almışım da haberim yokmuşKütüphanemdeki her türden kitap sayısı okadar coşmuşki ne aldığımı unutur olmuşum, bende ayakkabı çanta almam kitap alırım deli gibi
Hadi iyi çalışmalar.
canım standart soru sayımız yok, bazen çok bazen az çözüyoruz, bi de aramızda (mesela ben gibibenim branşım coğrafya arkadaşlar. sıcak karşılamanız için teşekkürler. nerdeyse gitcektim:))
size bişey sormak istiyorum günlük belirlediğiniz bi standart soru sayısı varmı. yada ne kadar çözmeli
bebeğim pek uyumuyor maalesef arkadaşlar...
leylasıma halay ekibi toplansınnnnnnnnnnnnnsaat itibariyle ölçmeden 350 soru bitmiş ve ilk ünitemi bitirmiş bulunmaktayım
Hedef 600 soruu
Merhaba kızlar ben de 2013 kpss ye öğretmenlik için hazırlanıyorum. Bir süredir gizlice sayfayı takip ediyordum artık üye olayım dedim :) Burda herkes gerçekten birbirini motive ediyor.Konuyu açtığı için Sedef 'e ayrıca teşekkür ediyorum :) Çalışmalara Kasım da dershaneyle birlikte başladım fakat hala kendi içimde bir düzenim programım yok çalışmalarınızı aylara haftalara mı bölüyorsunuz nasıl bir yol izlemem gerek tavsiyesi olan var mı ? bölümüm ingilizce
canım önemli olan senin kendi yaptığın programına sadık kalman
haftanın ayın, ve hatta temmuza kadar senin bir programın olmalı
yani bu ne demek, hedef belirleyeceksin kendince o hedeflere ulaşmaya çalışacaksın
bazen oluyor ki, 300-500 soru çözüyoruz bazen oluyor 40-50
neden çünkü konu anlatım yaptığın günler o kadar soru sayısına ulaşamayabilirsin
canım önemli olan senin kendi yaptığın programına sadık kalman
haftanın ayın, ve hatta temmuza kadar senin bir programın olmalı
yani bu ne demek, hedef belirleyeceksin kendince o hedeflere ulaşmaya çalışacaksın
bazen oluyor ki, 300-500 soru çözüyoruz bazen oluyor 40-50
neden çünkü konu anlatım yaptığın günler o kadar soru sayısına ulaşamayabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?