2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Sedefcim sıkma canını ya öyle hocalarla illa ki herkes en az bir kez karşılaşmıştır.
Benim bir formasyon maceram var tek dersten bir senemin gitmesine ve atamalara başvuramamama sebep olmuştur kendisi.
Zaten o yüzden hala KPSS peşindeyim. Neyse..
Sen hiç olumsuz düşünme bildiğim kadarıyla epey ilerlemişsin maşallah bundan sonrasını da getirirsin Allah'ın izniyle.
Rahat olmalısın ki olumsuz duygular seni ele geçirmesin.
Rabbim emeklerini, emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.

Bugün program gelişmeyi bitirdim + 150 soru çözdüm çok şükür diyelim

Benim cadı halaybaşı olur ablası mendili kimseye vermez hergün her telden alıştırma yapıyoruz kız clemantine rakiiipppppp!!! buda sana gelsin
Çalışmaların iyi gidiyordur inşallah

Hepimize Rabbim zihin açıklığı ve çalışma azmi versin

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,
Nilciğim sabah-ı şeriflerin hayrolsuuuuuunnn
Kendini yalnız hissetme dedim
Allah zihin açıklığı versin

İşte benim Sedefim.

Topiğin arızalısı geldi.

Yargı deneme çözdüm hanımlar.

Objektif yorum istiyorum,üzülmeyeyim diye gerçekleri söylememezlik yapmayın.

TÜRKÇE : 28 DOĞRU 2 YANLIŞ

TARİH : 25 DOĞRU 5 YANLIŞ

MATEMATİK : 17 DOĞRU 3 YANLIŞ

COĞRAFYA-VATANDAŞLIK : 23 DOĞRU 5 YANLIŞ

EĞİTİM : 61 DOĞRU 15 YANLIŞ ( 80'LİK )

Bekliyorum.

canım eğitimden yanlışın fazla gibi biraz daha düşük olsa harika olur bence
gny-gnk için ise netler gayet iyi maşallah diyorum canım
emin ol sen çok daha iyi netler çıkarırısın

coğrafyadan 200 soru çözdüm kızlar
akşam da tarih ve eğitim çalışssam tam süper olacak
ben kaçıyorum canlarım biraz dinlenip geri geleceğim :80:

canlarım,cananlarım nasılsınızzzzzzz

çok şükür artık evimde sakinim
gitti misafirlerim
yarın sabah 8 de bomba gibi geliyorum, arka arkaya sıralayacağım derslerimi inşallah
epeydir takip edemedim de burayı, bir sıkıntı zarar ziyan yoktur inşallah

günler sonra açtım kafeyi
oturayım dersimin başına
sonra gelip dizeyim size incilerimi :)

günaydın kızlar günaydın fingercim hoşgeldin dün hiç çalışmadım kızlar ya sabah annemle işim çıktı 9da evden çıktım,öglen çarşıdaydım eşime dogum günü hediyesi aldım akşamada misafirlikteydik yani hiç bakmadım derse neyse bugun yönteme başlıyorum ve çoookkk çalışıcagım

Son düzenleme:
Selam kizlar bende varim kafenizde hergun rapor vericem bende. herkese iyi calismalar konularim bitti artik test cozme zamani

yöntemden ilkeler,düşünme becerileri ve bilişsel basamaklar bitti bugünlük yöntem tamam bu hafta boyunca ay bitene kadar mat.çözecegim inşaallah

biraz dinlenip geçiyorum tekrar ders başına bu haftam hiç verimli geçmedi içimdeki vicdanımı susturamıyorum

kızlar dün okuldan geldikten sonra başımın belası o çok korktuğum ne zamandır çalışmadığım tarihle yüzleşmeye karar verdim
en başından 1. dünya savaşına kadar çalıştım. ve dağılmayı hiç anlamıyodum yazarak çalıştım baya vaktimi aldı ama çözdüğüm testlerde hiç yanlışım çıkmadı dağılmadan
toplamda 176 soru çözmüşüm, sonrasında kg izledim ve yattım
bugün de stajım vardı fakat haftaya başlıcakmışız o yüzden evdeydim, ama çalışamadım, köyden dayım geldi, annemler de hastanedeydiler, o yüzden dayımla oturduk bu saate kadar. birazdan tarihle başlıcam yine bugüne. ve milli mücadele hazırlık dönemine kadar bitircem
firarperestim bu arada geçmiş olsun canım, annemde de migren var. baş ağrısı tuttuğunda migren bantları var eczanelerde. onlardan alnına yapıştırırdık, ağrısını bi nebze de olsa geçirirdi.
fingerim ohh çok şükür kurtulmuşsun geçmiş olsun kolay gelsin
nilim nur tubam leylasım bugum kusursuzdelim meltembam hepinize kolay gelsin
bugum vallahi objektif bakıyorum da bence harika sadece eğitimden yanlışların var biraz. hani doğru sayın güzel de yanlışlar yerine boşların olsa daha iyi, bence bilmediğini işaretleme, bu kez net sayın da düşer boşuna. ve bilmediğin o konular üzerinde yoğunlaş, bir de matematikten bence sen 20 nin üstüne çıkarsın. buna inanıyorum.

yöntemden sonra 105 matematik sorusu çözerek 6.günüde bitirmiş bulunmaktayım şimdi kocacıma yemek yapma vakti akşama tekrar çalışacagım görüşürüz

oh oh oh program bitttiii 2 kitabımı eksiltiyorum hemen kitaplığımdan :)
Biraz dinlenip gelişimi bitiricem ondan da az konum kalmıştıı
Kızlar bu arada tasarı tg denemsi olmuştuk branşımda butun puan turlerınde 1. olmuşum 54 kişi içinden ama :) 738 kişi içinde de 41. olmuşum p 10 puanında

Kızlar kitap siparişi vericm uzman tarih ogreten cografya ogreten artı bır de pegem ezberbozan alıcam sızın onerılerınızı de yazarmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…