- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 163
- 37
kız kusursuz delim ne güzel konuşmuşsun sen öyle takdir ediyorum seni
hepimiz atanıcaz sen ben ve burdaki herkes bi de senin minik cadı hep beraber çekicez halayımızı oh yandan dansıda yapalım tamam mı 4
sedefim bugusum clemantinem tusunadem fingerim,firarperestim veee tüm şuan aklıma adı gelmeyen arkadaşlarım
canım arkadaşlarım hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır
okula giderken hep sıkıntılı oluyorum, içim kararıyo, siz benim içimi nasıl ferahlattınız anlatamam
çok haklısınız, neden tınlıyayım ki onları, anca kendimi hırpalarım
ama şunu demek beni daha çok rahatlatıyo ''elimden geleni yapıcam, olmazsa Allahın takdiri, seneye yine denerim''
bu sene kesin olmalı gözüyle bakarsam daha çok stres oluyorum. amaann olmazsa olmaz modunda da değilim tabii ki, en büyük hayalim ağustosta burda hep birlikte atandık halayını çekmek
sizleri çok seviyorum, iyi ki bu topiği açmışım, iyi ki varsınız canlarım. Allah sizlere de yardımcı olsun. biliyorum herkesin derdi vardır kendine göre.. zaten binde bir vardır hiç işi olmadan kpssye çalışan, hepimiz zor şartlarda çalışıyoruz ve umuyorum ki emeklerimiz boşa çıkmıcak
bugün 6 da etütüm vardı, hoca 7 de geldi, dolayısıyla ders uzadı yeni geldim eve
biraz dinlenip ders çalışıcam.
ve haklısınız uykudan fedakarlık etmem gerekiyo.
kusursuz delim dersanede neden deneme çözmüyorum? dershane sabah 10 da başlayıp 4 te bitiyo, deneme 4.30 da başlıyo. fakat şöyle bi sorun var ki dersanede kantin yok. ben son saate kadar açlıktan geberiyorum, çok halsiz kalıyorum. ders bitimiyle sınav arası 30 dakika kalıyo ama dershanenin çevresinde hemen bişeyler yiyebileceğim bi büfe bile yok. açken deneme çözmeye mecalim kalmıyo. hafta içi de bi gün deneme saati yapıyolar o gün de okulum olmuş oluyo, hadi bi gün okulu ektim gittim, onda da bi fayda göremedim. dersanedeki teyze denemeleri dağıttı, istediğin zaman başlıyosun, başlangıç bitiş zili yok, herkes kendi halinde çözüyo, kimi yapamadığını hocaya götürüyo kimi arkadaşıyla çözüyo, bi sessizlik de yok. sınav anı modu yok. evde şükür ki kendime ait bi odam var. o yüzden ben de kendim evde saat kurup çözüyorum. sonra optiği dershaneye verip puanımı hesaplattırıyorum.
Topiğin arızalısı geldi.
Yargı deneme çözdüm hanımlar.
Objektif yorum istiyorum,üzülmeyeyim diye gerçekleri söylememezlik yapmayın.
TÜRKÇE : 28 DOĞRU 2 YANLIŞ
TARİH : 25 DOĞRU 5 YANLIŞ
MATEMATİK : 17 DOĞRU 3 YANLIŞ
COĞRAFYA-VATANDAŞLIK : 23 DOĞRU 5 YANLIŞ
EĞİTİM : 61 DOĞRU 15 YANLIŞ ( 80'LİK )
Bekliyorum.
canım eğitimden yanlışın fazla gibi biraz daha düşük olsa harika olur bence
gny-gnk için ise netler gayet iyi maşallah diyorum canım
emin ol sen çok daha iyi netler çıkarırısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?