2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kızlar merhaba haftasonu dershane varken çok yoruluyorum ve eve gelince pestilim çıkıyo bişey yapamadım o yüzden
bugün deneme yapıcam, dershanedekini eve aldım yine onu çözücem
alan sınavı ile ilgili bizim dershanedekilerden bilgi vereyim
ihtiyaçakademi uzaktan eğitim alan sınavı için dersleri başlatmış, nilim dershane imkanın yoksa netten bu şekilde izleyebilirsin
bizim sınıftan 2 arkadaşım başlamış, biri fenci, diğeri matematikçi memnunuz diyolar, ama ben bilmiyorum, izlemedim etmedim, sadece onların dediklerini iletiyorum kızlar fikir olsun diye. haftasonu 7-9 arası imiş. dershane öğrencileri diye 300 küsüre yazılmışlar sanırım, normalde 600 tl miş.

günaydın kızlar
neeee dün 12 den beri topikte kimse yok mu
bugün ölçme bitiyo çokkk mutluyum bi de artık kitaplıgım var ve kitaplarım sıcacık yuvalarına kavuştu ondanda çokkk mutluyum bakın şekil A

Günaydın kızlar dün gelemedim günümün yarısı hastanede geçti. Tahlillerim temiz çıktı çok şükür ama migrenmiş baş ağrımın sebebi
Az çok tahmin ediyodum ömrüm boyunca yaşamadığım baş ağrısını iki ayda yaşayınca kendi teşhisimi kendim koymuştum resmen.
Doktor sadece bi ilaç verdi o da ağrı başlayınca içilecekmiş. Akşam da misafirlikteydik hiçbir şey yapamadım dün.
Sipariş ettiğim kitaplar geldi bu arada.
X Yayıncılık'ın genel kültür ders notları, reçeteli soru bankaları ve pegem ezberbozan soru bankası.
X Yayıncılık'ın kitapları pek bi hoş, eğlenceli duruyor. Kaç senedir yargı, ihtiyaç çözmekten sıkılmıştım iyi olacak benim için. İnşallah :26:

Geçmiş olsun canım bendede var migren.talvon diye bi ilaç yazmıştı banada ama kullanamadım çok fena uyutuyo

Geçmiş olsun canım bendede var migren.talvon diye bi ilaç yazmıştı banada ama kullanamadım çok fena uyutuyo

Sağol canım sana da. Bana cataflam verdi doktor, çok ağrım olunca içmeyi düşünüyorum. Baya yan etkisi varmış bu ilacın da. Çekicez bunu da napalım.

[ı]sağol canım sana da. Bana cataflam verdi doktor, çok ağrım olunca içmeyi düşünüyorum. Baya yan etkisi varmış bu ilacın da. çekicez bunu da napalım.[/ı]
canım doktor bana bu hastalıgın ilacı yok düzenli yaşarsan agrın olmaz dedi dediklerini yaptım bi kaç ay hiç agrım olmadı
ilacı: En geç saat 22 de yatıp 8.00 da kalkmak aç kalmadan sık yemek stresten uzak durmak çay kahve çok fazla içmemek bide muz,peynir çikolatadan uzak durmak içindeki maddedeler tetiklediği için

Bu arada ölçmeyide bitirdim ohhh ohh ohhh tey tey tey

Sedefim yaz tabloya

Bitek yöntem kaldı onada yarın başlıyorum ay sonuna kadar o da bitcek inşaalah

Ben neyi seviyosam onlardan uzak durmam gerekiyomuş Demek ki benim öncelikle bunları azaltmam gerek. Uykumu da düzene sokmaya başladım az çok. Sağol canım ilgin için. Dediklerini dikkate alıcam mutlaka.

nilciğim çok tatlısın
okuyup kaçar mıyım beğenip kaçıyorum
Kitaplığın güzel olmuş güle güle kullan

Not: Kız sedeeeeeeeeeeefffffffffffff SEDEF! biz mecbur evde çözüyoruz da sana noluyor kız, dershanede çöz şu denemeleri

kızlar çok mutsuzum, artık umutlarım tükeniyo sanırım
her zaman bi yerden umut kırıntısı bulan ben, artık olmıcak galiba diyebiliyorum
kızlar okulum başladı ve hiç zannettiğim gibi değil bu dönem.
hocalar çok sıkıyo, pzt hariç her gün okul var ve hepsi sabah 8.30 da başlıyo.
dersler de o kadar saçma ki anlatamam size, biri okul ve çevre dersi. hoca diyo ki bu ders 3 haftada biter, ama ben bitirmicem, dönem sonuna kadar yayıcam uzatıcam diyo. dedik 3 haftada bitirin biz gene gelelim okula, kalan zamanlarda test çözelim dedik, olmazzz kpssden fedakarlık yapcaksınız bu yıl diyo, tenefüse çıkarmıyo, sabahın körü bi çay alıcam, olmazmış, tamamen onun dersi bittikten sonraymış
sonra biri var kızlar. o daha bi gıcık. yahu derste önümde bi kitap vardı, yanımdaki arkadaşım da dedi ki ''aa ne güzel kitapmış'' dedi. ben de ''evet çok güzel'' dedim. hoca tuttu beni tahtaya kaldırdı bütün ders tahtada durcaksın dedi
naptığımı bile anlamadım. ve bütün ders ayakta geberdim. ben sabah 8den akşam 10 a kadar ders yapıyorum çok yoruluyorum siz de yorulun dedi, başladı disiplin kurallarını anlatmaya. sizin kçınız kalkmış dedi, bi de aynen böyle açık açık argo konuşuyo, kendinizi öğretmen sanmayın ben mezun etmedikçe olamazsınız dedi, disiplin kurallarını okuyun bence uygun davranmazsanız sizi 3 ay uzaklaştırırım okuldan dedi. 59 la bırakırım sizi dersten dedi, kendisi dersi anlatması gerekiyo, 8 tane köy belirlemiş, oraya gidip okulu incelicekmişiz, derste sunucakmışız. sanki vaktimiz var. ben de isterim köye gidip öğretmenlik yapmak ama bu dönem değil. kpss var diyoruz, kpss den daha önemli okul var, ee azcık bu yıl kpssden fedakarlık yapıcaksınız diyo.
bi de kızlar bugün okula giderken şahmeranımı ve yüzüğümü takmıştım. bana bakarak diyo ki köye düğüne gider gibi takıp takıştırıp gitmeyin. bişey desem mezun etmicek biliyorum. iyice takıcak bana. mecbur sustum.
bu nasıl bir eğitimdir, bu nasıl bir eğitim fakültesi..
boşuna sondan 2. olmamış türkiye sıralamasında..
bu dönem ne ara çalışıcam kpssye bilmiyorum
ne diyim Allaha havale ediyorum hepsini

Selam sedefcim,
Senden ilk defa böyle bir yazı okudum ve şaşırdım.. Bu kadar umutsuz olmazdın sen tanıdığım kadarıyla.. Son zamanlarda pek görüşemesekte zamanında muhabbetimiz olmuştu :)
Ben senin çok azimli ve disiplinli çalıştığını görüyordum bu topikten o yüzden senin başarılı olacağını, başarabileceğini düşünüyorum kpss konusunu.. Her okulda vardır öyle özgüveni eksik hocalar bizlerinde vardı.. Hatta biri hemşerimdi, sırf hemşerisiyiz diye bizi sözlüye kaldırıp duruyordu.. Nasıl bir mantıksa artık?? O konuyu takma o yüzden bence..
Bence her insanın zaman zaman yaşadığı umutsuzluğu yaşıyorsun sen :) Bi insan ne kadar güçlü olursa olsun bazen umutsuzluğa kapılır -ki buda normaldir.. Ben geçici bi dönem yaşadığını düşünüyorum..
Yazmak istedim sadece :)

sedefçim takma kafana bu yıl her fırsatta çalış olmazsa nasip seneye tüm gününü verirsin yapcak bişey yok o tarz hocalar her zaman ve her yerde .

Nilkon4246 beni bugün afişe etti
Evet, hemen hemen hergün, günde 2-3 kez (cepten-pcden) buradayım, pusudayım
Yardımım olur mu? diye
Bana yardımları olur mu ? diye ...
Hocalar bunaltır onların işi bu! Kendi aralarında verdikleri dersin gereksizliğinden dem vururlar
öğrenciye gelince de öğreneceksiniz .şşek gibi gelip gideceksiniz kitaptaki noktalama işaretlerinin
yerlerini bile ezberleyeceksiniz ama sınavımda da kitabı açsanız dahi soruları yapamayacaksınız diye
vıdı vıdı vıdı konuşurlar... Psikopatlık de adına ne dersen de son sınıfın son döneminin en az bir Hocası bunu sana yapar...
Tınmayacaksın, onların istediklerini yapacaksın elden sadece bu gelir...
Bunun yanında uykuyu kısacaksın HAYIR demeyi en çokta kendine hayır demeyi bileceksin...
Sen zaten birçok dersi bitirdin öylesine bitirdin tam bitirdin ya da bitirmedin kalan sürede ne yapabilirim ne yapamam diye bir bak
ama asla KPSS yi yapamam deme; kendini böyle yeme ---->:18:

Bak ben hala KPSS'nin bir köşesinden tutmaya çalışıyorum, son 10 günde artırdığım 10 puana güveniyorum, Ağustos ayında sonuçlar açıklandığında
burada sizinle birlikte atandık halayı çekmek istiyorum

Sen söyle kızımı kime vereyim?
Tezimi kime yazdırayım?
KPSS'ye benim yerime kim hazırlansında kazansın?
Eşimle kim ilgilensin? Evleneli 3 yılı geçmişim hala akşamı dört gözle bekliyorum gelsinde sarılıp kokusunu alıyım diye...
Benim yerime onu kim özlesin?
Ev işlerini kime yaptırayım? (15 günde bir kadın alıyorum ama evde bir pasaklı cimcime var )
Buarada bende bir insanım bir film izleyeyim, benim yerime kim yapsın?
Kardeşim yerine koyduğum arkadaşlarım var onlarla benim yerime kim görüşsün? (Ben tek çocuğum)
Sağlık sorunlarımı satacak birini aramıyorum bile

Kendi çapımda hayatımı düzene koymaya çalışıyorum, umut verici olan önerileri dinliyor beni engellemeye çalışanları duymamak için elimden
geleni yapıyorum ve inan bu hiç kolay değil, yaş olmuş 32, gün geliyor köşelerde ağlıyorum...

Yıpratma kendini biz onlara inat burada halay çekeceğiz ... Daraldıkça bunu düşün ama asla büyük konuşma!! Elimizden geleni yapalım
gerisi TAKDİR-İ İLAHİ ...

sağlıcakla kal arkadaşım...

Sedefim...

Sabır,dua,azim.

Allah her şeyi görüyor.

Biz elimizden geleni yapıp tevekkül edelim.

Nasipten ötesi yok,sıkma canını.

kız kusursuz delim ne güzel konuşmuşsun sen öyle takdir ediyorum seni
hepimiz atanıcaz sen ben ve burdaki herkes bi de senin minik cadı hep beraber çekicez halayımızı oh yandan dansıda yapalım tamam mı 4
sedefim bugusum clemantinem tusunadem fingerim,firarperestim veee tüm şuan aklıma adı gelmeyen arkadaşlarım

canım arkadaşlarım hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır
okula giderken hep sıkıntılı oluyorum, içim kararıyo, siz benim içimi nasıl ferahlattınız anlatamam
çok haklısınız, neden tınlıyayım ki onları, anca kendimi hırpalarım
ama şunu demek beni daha çok rahatlatıyo ''elimden geleni yapıcam, olmazsa Allahın takdiri, seneye yine denerim''
bu sene kesin olmalı gözüyle bakarsam daha çok stres oluyorum. amaann olmazsa olmaz modunda da değilim tabii ki, en büyük hayalim ağustosta burda hep birlikte atandık halayını çekmek
sizleri çok seviyorum, iyi ki bu topiği açmışım, iyi ki varsınız canlarım. Allah sizlere de yardımcı olsun. biliyorum herkesin derdi vardır kendine göre.. zaten binde bir vardır hiç işi olmadan kpssye çalışan, hepimiz zor şartlarda çalışıyoruz ve umuyorum ki emeklerimiz boşa çıkmıcak

bugün 6 da etütüm vardı, hoca 7 de geldi, dolayısıyla ders uzadı yeni geldim eve
biraz dinlenip ders çalışıcam.
ve haklısınız uykudan fedakarlık etmem gerekiyo.

kusursuz delim
dersanede neden deneme çözmüyorum? dershane sabah 10 da başlayıp 4 te bitiyo, deneme 4.30 da başlıyo. fakat şöyle bi sorun var ki dersanede kantin yok. ben son saate kadar açlıktan geberiyorum, çok halsiz kalıyorum. ders bitimiyle sınav arası 30 dakika kalıyo ama dershanenin çevresinde hemen bişeyler yiyebileceğim bi büfe bile yok. açken deneme çözmeye mecalim kalmıyo. hafta içi de bi gün deneme saati yapıyolar o gün de okulum olmuş oluyo, hadi bi gün okulu ektim gittim, onda da bi fayda göremedim. dersanedeki teyze denemeleri dağıttı, istediğin zaman başlıyosun, başlangıç bitiş zili yok, herkes kendi halinde çözüyo, kimi yapamadığını hocaya götürüyo kimi arkadaşıyla çözüyo, bi sessizlik de yok. sınav anı modu yok. evde şükür ki kendime ait bi odam var. o yüzden ben de kendim evde saat kurup çözüyorum. sonra optiği dershaneye verip puanımı hesaplattırıyorum.

6 gömlek 3 pantolon jilet gibiiii Bunlarda benim uzmanlık alan dersi çalışmam dermişim...
Kız siz benim içime dert misiniz ? Neymişsiniz siz?
Bir bitireydimde size kavuşaydım diye uçarak ütü yaptım
Sedefciğim okula giderken niye içini karartıyorsun ki? Sen öğretmen olmak istiyorsun, bu okulda senin trenin,
bindin bu trene 4 yıllık yoldan geliyorsun varış noktana ulaşmak üzeresin, deli kondüktörlere takılma, 3 ay ya var ya yok
diplomaya ...
Stajlarda hem eğleniyorsun hem hayatı ve mesleğini tanıyorsun, üzülüyorsun ...
Paradoksal şeyler gibi görünse de aslında sonumuz belli; şimdi KPSS diye ; sonra ay bir emekli olaydım da yazlıkta kafa dinliyeydim diye
gün geçireceğiz... Sonuç imamın kayığında bir yolculuk

Sana bu yıl kazan demiyorum, sana bir abla olarak kardeş olarak deli olarak diyorum ki, elinden geleni yap sonrası TAKDİR -İ İLAHİ
Ayrıca denemeleri saatinde yapıyorlar sandım,ondan tepki verdim, kusura bakma.
Kız buaralar garip şeyler oluyor etrafımda, geçmişteki düşüncelerim pat pat karşıma çıkıyor... SECRET mikrıt yaptımda haberim mi yok ne

Evrenden istemişimde haberim mi yokmuş neymiş anlamadım
Ne saçmalıyorsun? dersen Dualarına dikkat et, zihninden geçenlerede onlar hayatımıza yön mü veriyor ne

niye kusursuz deli diyenlere sesleniyorum, delinin kusuruna bakılmaz çünkü delinin kusuru olmaz deli işte hemde kusursuzdeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…