2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

fiyatı ne kadar canım
bi de facede ender hoca var egitim uzmanı yazıyo ondada var uzaktan egitim alan dersleri bi de onu incele istersen ben bu ay sonu karar vericem alan için ihtiyaç iyi diye duydum ama 600 tl çok pahalı

yediiklimin kendi dersanesinde 400 tl miş sanırım ama bi anlaşmalı dersane 300 tl ye 3 taksitle veriyor benim olduğum yerde.
karar veremedim bende işte :44:

selam kızlar, bugün yapmam gerekenleri bitirdim
az ders çalıştım ama çalıştım sonuçta
bugünlerde pek durdu topiğimiz kimseler ders çalışmıyor galiba

slm kızlar bugün vatandaşlık ve olcmeden soru çözdüm matematikten problemleri yariladım birazda alanımla ilgili konu çalışıp özet çıkardım
bugünluk bu kadar yeterli

günaydın fıstıklar topikinizin daimi üyesi yine kapıda bugün mart ayının planını yapıp hoooop başlıyorum artıkın çalışmaya kolay gelsin hepimize

günaydın nilcim, günaydın kızlar bir ayı daha geride bıraktık mart ayı hepimize hayırlı uğurlu bol başarılı gelsin inşallah bu gün ve haftasonu için planımı hazırladım hemen başlıyorum kolay gelsin hepimize

benim bugün savsaklama günüm
az sonra pazara gitcem
gelince eşime yemek vs. derken öğleden sonra biraz yakın çağ tarihine bakcam
zaten akşam 5 gibi de istanbula yolcuyuz
hepinizi öpüyorum, iyi çalışmalar

vay arkadaş ya 2 gün dinleneyim dedim 3. gün regl olacam tuttu karın agrısı bi yandan bogaz şiş öteki yandan pöfffff ya ögleden sonra doktora gitcem daha agrıları unutup 300 soru çözmeliyim öglene kadar akşamada misafirlik işi var yetti gariiiii ne zaman bitcek bu çile

hoş geldin INCIK 46 maraşlımısın yoksa

Son düzenleme:
hımm...ben de 3880 var da ,şimdi diğerini de alıyım diye düşündüm ama bu 3880 soru da kitaba dahilse çok da işime yaramaz diye sormadan almıyım dedim:)

hımm...ben de 3880 var da ,şimdi diğerini de alıyım diye düşündüm ama bu 3880 soru da kitaba dahilse çok da işime yaramaz diye sormadan almıyım dedim:)
başka bi yayın al madem değişik sorular gör prensescim aynı kaynaklarda mutlaka aynı tarz sorular mevcuttur

kızlar bugün çeşitli sebeplerden dolayı sadece 60 vatandaşlık sorusu ile günü kapatmak üzereyim neyseki hafta içi eşimin 3 nöbeti 1 halı saha maçı var o günlerde telafi etcem artıkın bu arada herkes nerdekine :44:

kafeyi kimse açmamış. bugünde ben açim bari

açtı kaçtı gibi olmasın ama
ben 1 hafta kadar yokum kızlar.
bazı şeylerle uğraşmaktan ders çalışamıyacam.
ama artık döndüğümde tam gaz devam ederim inş.
hepinize kolay gelsin....

bu arada ebonun sınavı nasıl geçti acaba :26:

Merhabalar... Benide cafenizee alın yoooluuurrrrrr:)) şöle bi göz gezdirdim çoğonuz hakkında bi fikir oluştu bn kendimmi ufak bi tanıtayım,çokta lazım değil ama olsun:)
yeni mezunum inglizce öğretmenliği bölümüm.eb az bucuk temelim var lisede ve üniverstede az biraz alştım seviyorum zaten.şubat gibi başladım çalışmaya çeşitli engellerden dolayı.Çoğunuzda ve pek çok zümremden baya geriyim biliyorum:/ ama sabah ezanıyla başlayorum çalışmaya elimden geleni yapacağım Rabbim utandırmasın....

bi kız bir erkek kardeşimla yaşyoruz biri okuyo diğeri çalşyor anne babamız ayrı şehirde malesef kısmen anne babalık yapyorum bebişlerime:)onun dışında işim yok kursa da gidemedim.evde her fırsatta çalışcağım temmuza kadar inşallah hepimiz hayırlı yerlere atanırız kızlar.

öyt--rehberlik bi konu anlatımı bi soru bankası bitti
gelişim-pg yarım daha
tarih yarım
coğ bölgeler eksik
anayasa sadece x defterden okuyorum soru çözmeyecem 2 ay daha
mat yarım
alan sınavı ne yapacağımı bilimiyorum:Q daha kitap yok bekliyorum henüz.tüm kitaplara alt sınıflara vermiştim
türkçeden sadece soru çözüyorum

durumum bu pek parlak değil ama dediğim gibi sabah ezanından gece 12 ye kadar bulduğum her fırsatta çalışacağım Allahın izniyle olur inşallah...

Son düzenleme:
maafff hoş geldin bence çok iyi gidiyorsun hiç sıkıntı yapma
Bugün antrenmanlarla matematik 6. günü bitirdim şimdi coğrafya Türkiye'nin iklimini yapacağım .Coğrafyadan sıkıntım var daha iyi anlamam için önerileriniz var mı arkadaşlar.

Günaydın herkese hayırlı, mutlu ve bol ders çalışmalı verimli bir hafta olur inşallah ...antrenmanlarla mat 8. günü yapacağım. nilkon iki gündür cafemizi açmıyorsun inşallah kötü bişey yoktur.Herkese iyi çalışmalar

günaydın kızlar günaydı su hoşgeldin bu arada maafff .kötü bişey yok canım eşim evdeydi birazda işler olunca vakit bulamadım pek kimsede gelip gitmeyince kafeye gelmeyi istemedim kızların hepsi bi yerlere kayboldu kimsecikler yok

cuma ve cumartesi çalışamadım pek ama pazar günü 375 soru çözdüm uzmandan antremanlarla matematiğinde 11. günündeyim bugün
Allah zihin açıklıgı versin hepimize

bu arada ebon nerelerdesin sınavın nasıl geçti :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…