2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

anladım tatlım merak etme.. amin inşşş mayısın 30 unda bitiyo okulum haziranda burda bomba gibi oluruz deneme çözeriz kendi aramızda
aa anlamadım ki kendisi dondursa söylerdi, ceza aldı herhalde ama niye ceza alsın ki anlamadım. geçici olarak dediğine göre yarın falan açılabilir :44:

sabah erken kalktım 7 buçukta
ama canım hiç ders çalışmak istemedi
tv ye bakıyorum, sabah haberlerine :)
bu gece yola çıkcaz sanırım ondan bir dağınıklık var üzerimde
ankaraya gidiyorum pazar günü döncez

Günaydın herkese çok güzel bir gün olur inşallahBen dışarı çakacağım ama yanımda antrenmanlarla mat. kitabımı götüreceğim ayrılamıyorum ondanHerkese iyi çalışmalar ...

antrenmanlarla matematik kitabı olan arkadaşlar
bu kitapların kaç tanesi var sizde
ben baktım 4 kitap var, kaç tanesini almalıyız?
matematiğe hiç başlamadım bu saatten sonra alsam işime yararmı

antrenmanlarla matematik kitabı olan arkadaşlar
bu kitapların kaç tanesi var sizde
ben baktım 4 kitap var, kaç tanesini almalıyız?
matematiğe hiç başlamadım bu saatten sonra alsam işime yararmı

Ben geçen hafta iki tanesini aldım ,birinci kitabı temelden anlatıyor 6. güne kadar toplama çıkartma çarpma ve bölme işlemi yapmaktan acayip sıkıldım ama hız kazandım.Benim matematiğim kötü işe yarayacağını düşünüyorum.Bende yeni aldım canım hiç bir şey için geç değil.

öyt bitti şükür bu gun soruları ve tam oturmayan konularını halledeceğim .akşamda yemeği yapar alan sınavına çalışırım bi ucunu yakalarsam tutucam

annemi özledim bi sesini duyum enerji depolayımtarih konumda var yetiştrecem bi şekilde

hocalarım hepinize güzel huzurlu verimli bir gün olsun

bi konuda fikrinize ihtiyacım var:44: yediklim gky-eb çözümlü soru bankası dışınıda eğitim-gky için önerebileceğiniz ,memnun kaldığınız soru bankası alacağım ama ne yapsam bilemedim

merhaba kızlarr
alan sınavı kitapları için hangi yayınları önerirsiniz?

kızlar gk gy konu anlatımlı ihtiyaçın setini aldım muhteşem uygun fiyata hizlikitapci sitesinden satın aldım valla siteyi bi inceleyinde başka kitap tavsiye ederseniz almayı düşünüyor.

meraba canlarım dün cezalıydım gelemedim sizleri çok ösledim bi kaç kendini bilmezin yüzünden oldu parklarda aşna fişne yapanlarla ilgili bi konuda eger bu millete din öcü gibi gösterilmeseydi insanlar bu kadar inançsızlaşıp ahlaksızlaşmaz ve boşuga düşüp bu hale düşmezdi dedim ve yazdıgım yazıda "vakti zamanında başörtüsü ile bu kadar ugraşılmasaydı" kelimesi oldugu için bazı cımbızlayıcılar tarfından başörtülüler yapmaz açıklar yapar şeklinde lanse edildi ve galeyana gelen milletiz ya herkes benim yorumuma bakmadan üsttekinin yorumuna göre yazdı yanlış anlaşıldıgıma dair tek msj yazdım suçum polemik çıkarmak oldu ve 1 gün cezayı yedim iyi oldu ama bundan sonra kpss cafeden başka yere girip seviyesiz aptallarla muhatap olmamm

limoncum datanın yanısıra irem yay. da öneririm bende tarihten bol soru çöz kaynaga çok takılma

sedefim canım ssen merak etme buralar bizde ebonla .herşey bi an önce yoluna girer umarım

eboncum antremanlala mat. 1 ve 2 yi al 3 ve 4 de bizi ilhgilendiren konular yok tatlım geç kalmış deilsin ben son 2 ay kala başlamıştım bu kitaba geçen yıl bitirdimde sınava kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…