- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 39
nurtubişim bende diyet yapmak istiyorum ama olmuyosanki beynimle birlikte migdemde kazınıyooo .diyet bantlarını araştırıyorum bende su ve bu bantlarlada ayda 6 ila 12 kg veriliyomuş bi denicem bakalım yaza bebiş düşünüyorum ve kilo vermem lazım acilen
ihtiyaç ve pegem diolar ama hizlikitapci sitesini bi incele derim....
Nilim ben de her hafta diyete başladım ama devamı gelmedibakalım bu sefer devamı gelecek mi 5 kilo vermem lazım yaz gelmeden bantları kuzenim kullanmıştı canım işe yarıyor derdi karı koca birlikte kilo verdiler sonrasında da bebişlerini kucaklarina aldılar darısı sana inşallah canım
canım zahmet olmazsa hangi markaymış kullandıgı sorarmısın onlarcası var karar veremedim :44: benimde 10 kilo vermem lazım 55 e düşersem süper olacakamin hayırlısıyla hayırlı zamanda
gelir inşaalllah.eşimde sigarayı bırakmazsan bebiş falan yok dediğim için sigarayı bırakıyo ve ha bire yiyo bi kullanayım işe yararsa onada alırız
biominera kullanmış canım suyu çok içmek ve düzenli kullanmak gerekiyormus benim de en büyük problemim su içemiyorum günlük en fazla iki bardak içiyorum
çok teşekür ederim canım bende aynı senin gibiyim ama bu aralar karbonatlı su ile biraz daha düzeldi 1lt ye çay kaşıgının ucu ile atıyosun tadını yumuşatıyo ve daha fazla içiriyor
günaydın hocammgünaydın kızlar
günaydın hocammçalışmak istemediğim zaman konu eksiklerimi, rakipleri,sınav anını,sosyalleşmeye ve o maaşa ne kadar ihtiyacın olduğunu düünüyorum isteksizlik falan kalmıyor
Erken uyandım evde işler vardı yaptım bitti bi sütlü kahve yapıp hemen masama geçiyorum ve 12 kadar mola yok bana
Hayırlı cumalar dualarınız güzel dilekleriniz hepsiciyi kabul olur inşallah... Hepimize allah kolaylık versin
Bismillah diiip başlıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?