2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kızlar bu arada dün 96 vatandaşlık 132 tarih ve anteranlarla matematik 12.gün bitti gelişimde çözecektim ama yorulunca çözemedim dövün demiştim dövebilirsiniz beni

bugünde sabah 7 den 2 ye kadar başagrısı çektim migrenim tuttu kolanyalı ve karabiberli pamuklarla geçti çok şükür sedefim annendede vardı sanırım istersen tarif ederim
antremanlarla matematiğimn 13.günü bitti başkada bişey yapmadım akşama yemekli misafirim var aralarda az da olsa çözecem ama bugünüm gitti gibi maalesef

arada ugrarım yanınıza görüşmek üzere iyi çalışın taammı

kız niloş kenar mahallelere gidersen işte öyle başına kötü şeyler gelir :)))
şaka bir yana da polemiğe düşürüyorlar insanı bi güzel
boşver anam senin elin derdini kendi derdimize bakalım biz

maaf sanırım kitap önerisi istiyordun
eğitimde fem çözümlü soru bankası zorlayıcıdır ama güzeldir
gky de bence data derim eğer temelin varsa

400 öğrenme sorusundan sonra biraz ara vericem 8 e kadar biraz da tarih çözmek istiyorum yarın pegem tg denemesi olacağız bakalım sonuç ne olacak:44:

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr .cafemizi açtım çayı kahveyi hazırladım nerelerdesiniz siz uykucu larrrr

kahvaltımı yaptım evi bilem toplamadan hemen ders başına geçiyoruuummmmi dün çalışamadım bari bugün telafi edeyimm yahu

herkese kolay gelsinnn bol çalışmalı günleeerrr

günaydın Nil günaydın kızlar bende diyete başladım kahvaltımi yaptım derse baslicam hemen iyi çalışmalar kızlar

nurtubişim bende diyet yapmak istiyorum ama olmuyo sanki beynimle birlikte migdemde kazınıyooo .diyet bantlarını araştırıyorum bende su ve bu bantlarlada ayda 6 ila 12 kg veriliyomuş bi denicem bakalım yaza bebiş düşünüyorum ve kilo vermem lazım acilen

Günaydın kızlar bende bugün diyet yapamıyorum nasıl kilo vereceğim diye kalktım demek hepimizin sorunuymuş.Özel günümdeyim dün ağrıdan fazla ders çalışamadım bugün telafi etmem lazım , herkese iyi çalışmalar

Nilim ben de her hafta diyete başladım ama devamı gelmedi bakalım bu sefer devamı gelecek mi 5 kilo vermem lazım yaz gelmeden bantları kuzenim kullanmıştı canım işe yarıyor derdi karı koca birlikte kilo verdiler sonrasında da bebişlerini kucaklarina aldılar darısı sana inşallah canım

canım zahmet olmazsa hangi markaymış kullandıgı sorarmısın onlarcası var karar veremedim :44: benimde 10 kilo vermem lazım 55 e düşersem süper olacak amin hayırlısıyla hayırlı zamanda
gelir inşaalllah.eşimde sigarayı bırakmazsan bebiş falan yok dediğim için sigarayı bırakıyo ve ha bire yiyo bi kullanayım işe yararsa onada alırız

biominera kullanmış canım suyu çok içmek ve düzenli kullanmak gerekiyormus benim de en büyük problemim su içemiyorum günlük en fazla iki bardak içiyorum

biominera kullanmış canım suyu çok içmek ve düzenli kullanmak gerekiyormus benim de en büyük problemim su içemiyorum günlük en fazla iki bardak içiyorum

çok teşekür ederim canım bende aynı senin gibiyim ama bu aralar karbonatlı su ile biraz daha düzeldi 1lt ye çay kaşıgının ucu ile atıyosun tadını yumuşatıyo ve daha fazla içiriyor

nurtubam biominerayı araştırdımda kullananlar hiç memnun deil kararsız kaldım biraz daha araştırayım bakayım diyet yapabilsem verecem ama oburum duramıyomki
7 ayda 5 kilo aldım türk kadını evlenince kilo alır derlerdi dogruymuşşşş:26:

Kızlar bugun pegem denemesi olduk eğitim çalışmalarım yavaş yavaş filizlenioo 58 netim var az ama çalışmalarım açısından umut verici
Gk gy cok zorladı 73 netim var ama sevindirici olan şu ki 14 mat yaptım ingilizceci olarakSayısalcıla bile 5-6 boş bırakmıs die duydum daaa

Maşallah leylass hocam darısı mat yapamayan dilcilerin başına gündüz haraketli geçti çalışamadımeğitimden video izleyim yatıcaya kadar

iyi geceler kızlar bugün yine boş ama çookkk verimsiz bi gün geçirdim hiç çalışmak istemiyo canım zorlanıyorum.100 türkçe 100 mat. la günü bitirmek üzereyim nolacak benim bu halim offff offfff

günaydın kızlar
günaydın hocammçalışmak istemediğim zaman konu eksiklerimi, rakipleri,sınav anını,sosyalleşmeye ve o maaşa ne kadar ihtiyacın olduğunu düünüyorum isteksizlik falan kalmıyor

erken uyandım evde işler vardı yaptım bitti bi sütlü kahve yapıp hemen masama geçiyorum ve 12 kadar mola yok bana

hayırlı cumalar dualarınız güzel dilekleriniz hepsiciyi kabul olur inşallah... Hepimize Allah kolaylık versin

Bismillah diiip başlıyorum ben

bende bunları düşünüyorum zaten yoksa hiççç çalışmam heralde Evli olunca engel çok oluyo canım ya
önceki gün misafirim vardı yemekli dün boşTum bak bugün yine var bi yandan pasta yapıp bi yandan test çözecem gün boyu daha bi de akıllı kocam çigköfte yapalım demiş onu yapacam Tam bu smiledeki gibiyim herkese hayırlı cumalar dualarımdasınız .kolay gelsin maafcım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…