farklılaşma ile olgunlaşmanın farkı ne kızlar
Farklılaşma bi durumdan diğerine geçme, olumlu-olumsuz olabiliyor.Olgunlaşma kalıtımla geliyor olumlu yönde hep.böle ayrımştım ben hocam
uyanır uyanmaz buraya yazim bari yatak çekiyor yoksabi çay alıp videoya devam
günaydın kızlar kolay gelsin hepinize , bende bugün erken kalktım ders kayıtları başladı derslere bakıyım diye moralim bozuk iki tane uygulamalı dersim varbelki tatil yaparım bugün , dün coğrafya bitti belki deneme yaparım of of
selam kızceler :)) (bende trakyalı sayılırım artık kızceler diyebilirim dimi)
4 gündür yoktum evimde ankaraya bursaya gittim ailemi gördüm
k.validele görümce vs. derken nihayet evimdeyim.
nilcim sağol canım bir kere sormuşsun beni, dur bir okuyayım dedim yokluğumu farkeden olmuşmu diye :)))
aramıza yeni katılanlar var hoşgeldiniz arkadaşlar, allah hepimizin gönlünün muradını versin.
bugün yol yorgunluğu ve evi toparlamakla geçiyor, öğleden sonra çözebilirsem eğitim çözmeyi düşünüyorum
tatilde bende ant.mat. aldım inş. pişman olmam hadi hayırlısı
bi tanede 80 lik eğitim deneme aldım.
yol boyunca kitap okudum, bana bişey kitacak bir kitap değildi ama gözlerim boş kalmadı en azından
türkçe paragraf sorularına fayda olsun diye sayalım onu da.
nil ben de 5 ayda 5 kilo aldım
vermeye uğraşıyorum spora gidiyorum, biraz sıkılaşma oldu ama kilo veremedim
buarada kızlar regli günüm geldi ama ortada bişey yok
hiç böyle olmamıştı, allahım hamile falan olmayayım lütfen, daha erken çünkü
yahu sedefcimin nesi var, bir melankoliklerde bu kız, az çok anladım ama burayada yazmadığına göre kurcalamayalım
ahanda bi bunalımlı daha geldi aramızane oldu kız bir günde oflayıp pufluyon
canım kader arkadaşım benim.. ya şu okul olmayaydı ne iyiydi dimi? ahh o staj.. vallahi pestilim çıkıyo, yemek yemeye halim kalmıyo eve gelince, bacak ayak sırt ağrısı ayrı dert, çocuklara sesini duyurcan diye bağırmaktan kısılan ses ve acıyan boğaz ayrı dert. okulda ayrı ders anlatımı, stajda ayrı ders anlatımı.. bunların hazırlanması uygulanması, vizeler finaller, mezun ol, bi de kpss..Staj başlayınca üç gün staj olacak raporlar ,projeler ,dersler kpss çalışamayacağımondan canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?