2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Boel

"Hayatınızda bir dönemin sonundasınız. Mutluluk köşeyi hemen döndüğünüzde. Meleklerinizi yardıma çağırın."

Kendinizi hüzünlü, kalbinizi kırık hissedebilirsiniz. Acını yaşamaya izin ver, yas tutacaksan tut, ağlayacaksan ağla ancak bil ki meleklerin hemen yanı başında. Hazır olduğunda seni bu hüzün ortamından yepyeni bir ortama taşıyacağız. Bu dönemde ya bir günlük tut ya da çok güvendiğin biriyle duygularını paylaş. Eğer kucaklanma ihtiyacında isen bunu bana sorman yeterli, kanatlarımı senin etrafında birleştireceğim

sedef hocam melek kartı çektirdim senin için kardeşimin arkadşı çekti uyutmadım gece kızı benzer bi durumu yaşadım zamanında azda olsa anlıyorum seni inşallah doğru kararı hayırlı olanı seçersin,üzlüme.özel msj atamıyorum,siteyide pek bilmediğim için buraya yazdım kızlar kusura bakmayım:44:

Kızlar 8 Mart Dünya K a d ı n lar Günü'nüz kutlu olsun... Sanki neyse hergün bizim değil mi canlarım
Hepinize iyi çalışmalar sağlıcakla kalın

Son düzenleme:

ne desem bilemiyorum, beni hiç tanımayan hiç muhabbetimiz olmayan birinin şu an çok ihtiyacım olan bişeyi yapması.. gözlerim dolu dolu inan ki.. arkadaşım yüreğimi nasıl ferahlattın bilemezsin, Allah senden bin kere razı olsun.. kendimi pek iyi hissetmediğim için buralardan uzak kaldım sessizliğe çekildim. birazdan evden çıkıcam ve çıkmadan önce canlarımı özledim bi girip çalışıyolar mı çalışmıyolar mı iyiler mi diye bakiim dedim, bişey beni buraya itti ve senin mesajını gördüm. Allah her şeyi gönlüne göre versin, sana yapabileceğim şey dua etmek olur elimden geldiğince.. dilerim burdaki emek veren diğer arkadaşlar gibi sen de atanırsın.

Kızlar 8 Mart Dünya K a d ı n lar Günü'nüz kutlu olsun... Sanki neyse hergün bizim değil mi canlarım
Hepinize iyi çalışmalar sağlıcakla kalın

kusursuz deli nerelerdesin sen kızzzzz arada gel yahu özlettin kendini cafe bu aralar çok sönük gel de şenlensin :13:

bende hepinizin kadınlar gününü kutluyoruuummmmm

kızlar bu arada işlerim bitti sayılır tarihten bi 100 soru çözecem inşaallah

önce güzel dileklerine kocaman bi aminnnnnnnnnn diyim:13:içimden geldi canım çekinerek yazdım ama iyiki yapmışımtesadüf yok hayatta her şey bir sebep üzerine sevindim mutlu olmanaduana dahil etmişsin benim için en büyük armağan

nil hocam ben varımmcoğrafyadan video dinledim soru çözüm tarih çalışacağım.planladğm gibi gderse mayısta tg lere balayacağım hadi bakalım son 3-4 ay çok önemli diyor herkes asılalım var gücümüzle kızlar durmak yok

video konu soru gidiyorum ya biras geç biticek ama olsun

Bende çalışıyorum coğrafyadan sadece Türkiye'nin coğrafi bölgeleri kaldı onuda yarın geçerim artık, antrenmanlarla 15. günü bitirdim mola verdim daha ne yapacağıma karar vermedim

Kızlar hepinizee kolay gelsin baslıgı gorunce yazım bi dedm. Bende gecen yıl kpss calıstm ve atandm eylülde hepınıza basarılaaaar..

kızlar hiç çalışamadım ben ya yine çok bıkkınlık var üzerimde kendime gelmem lazım su cugum maaşallah sana 15.güne geçmişsin nasıl gidiyor matematiğin iyi mi :13:

kızlar hiç çalışamadım ben ya yine çok bıkkınlık var üzerimde kendime gelmem lazım su cugum maaşallah sana 15.güne geçmişsin nasıl gidiyor matematiğin iyi mi :13:

Matematik yapamıyorum normalde canım test falan çözemiyorum ben ama antrenmanlarla matematikteki sorular kolay heral yapabiliyorum. Anlamaya başladım en azından önceden soruları görünce yabancı geliyordu bu ne ya nasıl olacak derdim şimdi yabancı gelmiyor
Ben aöf okuyorum canım haftaya kayıtlarım başlıyor, stajımda başlar nisan da o yüzden hızlı gidiyorum konuları bitirmeye uğraşıyorum.staj ve raporlar çok zamanımı alıyor derslerde var kpss vakit kalmıyor çalışamıyorum Ondan canım tatili değerlendirmeye çalışıyorum .

günaydın kızlar pc sıkıntısından dolayı size katılamadım bu sürede fazla ders çalışamadim ama bugün kararlıyım planımı tamamlayacağım inşallah

kızlar şu cümlede yazım yanlışı nerde acaba ?:44:

"Nar çiçeği ,yazın en sevilen renklerden biri oldu."

merhaba kızlar hafta sonları ben daha çok çalışıyorum sabah oturdum coğrafya son konuyu yapayım diye annem geldi migrosa gidelim mi dedi bende istemedim ders çalışacağım dedim çikolatalarda indirim varmış çikolata alırsın dedi tabi çikolata canavarı olarak durmadım kremlerde parfümlerde de indirimler var haberiniz olsun kızlar kahve çikolata keyfi yaptıktan sonra ders çalışabilirim artık

Hayvan, bitki, organ ve çeşitli nesne adlarıyla kurulan ve içinde renklerden birinin adı veya renk sözü geçmeyen renk adları bitişik yazılır:

baklaçiçeği, balköpüğü, camgöbeği, devetüyü, fildişi, gülkurusu, güvercinboynu, güvercingöğsü, kazayağı, kavuniçi, kazboku, kızılşap, narçiçeği, ördekbaşı, ördekgagası, tavşanağzı, tavşankanı, turnagözü, vapurdumanı, vişneçürüğü, yavruağzı (krş. Birleşik kelimeler B. 4).

kaynak-http://www.dilimiz.gen.tr/dilbilgisi/imla/birlesiksozcukler/bitisik.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…