Boel
"Hayatınızda bir dönemin sonundasınız. Mutluluk köşeyi hemen döndüğünüzde. Meleklerinizi yardıma çağırın."
Kendinizi hüzünlü, kalbinizi kırık hissedebilirsiniz. Acını yaşamaya izin ver, yas tutacaksan tut, ağlayacaksan ağla ancak bil ki meleklerin hemen yanı başında. Hazır olduğunda seni bu hüzün ortamından yepyeni bir ortama taşıyacağız. Bu dönemde ya bir günlük tut ya da çok güvendiğin biriyle duygularını paylaş. Eğer kucaklanma ihtiyacında isen bunu bana sorman yeterli, kanatlarımı senin etrafında birleştireceğim
sedef hocam melek kartı çektirdim senin için kardeşimin arkadşı çekti uyutmadım gece kızıbenzer bi durumu yaşadım zamanında azda olsa anlıyorum seni inşallah doğru kararı hayırlı olanı seçersin,üzlüme.özel msj atamıyorum,siteyide pek bilmediğim için buraya yazdım kızlar kusura bakmayım:44:
Kızlar 8 Mart Dünya K a d ı n lar Günü'nüz kutlu olsun... Sanki neysehergün bizim değil mi canlarım
Hepinize iyi çalışmalar sağlıcakla kalın
ne desem bilemiyorum, beni hiç tanımayan hiç muhabbetimiz olmayan birinin şu an çok ihtiyacım olan bişeyi yapması.. gözlerim dolu dolu inan ki.. arkadaşım yüreğimi nasıl ferahlattın bilemezsin, Allah senden bin kere razı olsun.. kendimi pek iyi hissetmediğim için buralardan uzak kaldım sessizliğe çekildim. birazdan evden çıkıcam ve çıkmadan önce canlarımı özledim bi girip çalışıyolar mı çalışmıyolar mı iyiler mi diye bakiim dedim, bişey beni buraya itti ve senin mesajını gördüm. Allah her şeyi gönlüne göre versin, sana yapabileceğim şey dua etmek olur elimden geldiğince.. dilerim burdaki emek veren diğer arkadaşlar gibi sen de atanırsın.
Kızlar hepinizee kolay gelsin baslıgı gorunce yazım bi dedm. Bende gecen yıl kpss calıstm ve atandm eylülde hepınıza basarılaaaar..
darısı mısırı buğdayı hepsi başımıza kızlaarrrrr
kızlar hiç çalışamadım ben yayine çok bıkkınlık var üzerimde kendime gelmem lazım su cugum maaşallah sana 15.güne geçmişsin nasıl gidiyor matematiğin iyi mi :13:
kızlar şu cümlede yazım yanlışı nerde acaba ?:44:
"Nar çiçeği ,yazın en sevilen renklerden biri oldu."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?