- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 39
Havaların kötüleşmesi lazım benim ders çalışmam için anladım:)
Bi oturuşta coğrafyadan 143 soru çözmüşüm çok mutlu oldum
Darısı diğerlerinin başına :)
halletim canım şimdi kayınvalidemdeyim anlattım. anne dedim seni kırmak istemedim dedim. oğluma kırıldım zaten dedi. ben sana üzülüyorum sadece sen benim kızım oldun artık, kadın olmak zor ütü bulaşık sürekli uğraşıyorsun o ne anlar, seve seve bakıyorum istemesem gelmem zaten dedi. gönlünü aldım anne dedim üç ay daha idare et senden başka kimse yardım edemez bana dedim herkes bişeyler söylüyor ama bi senden yardım gördüm dedim oda ben kimseyi dinlemem benim evim beni ilgilendirir sen benim kızımsın sakın bırakma dersini çalış dedi içim bi ferahladıki. kayınvalidem gerçekten iyi kalplidir eşimde öyle ama eşim gerçekten sıkıldı sınav muhabbetinden bende sıkıldım ama yapcak bişey yok sınava kadar kimseye bişeycik demem. ben kavgaya gürültüye gelemiyorum kızlar kafam rahat olmalı ders çalışmam için çok şükür anlattım derdimi rahatladım şimdi dersimin başına oturabilirim.
yorum yazan herkese teşekkür ederim.
inş. daha sık uğrar rapor yazarım bende:))
1. soru 1ve 5 mi?
2. soru yalnız 1 mi? arapça ve farsça derslerinin çıkarılması türkçeye önem verilmesiyle ilgili değil de pozitif bilimlerin artması dini derslerin kaldrılmasıyla ilgili sanki?
canım 1.sorun 5 gibi geldi çünkü beşeri faktör,2.sorun 1,2 ve 3 tarihten sabahki sorularınıda yarın açıklayacam tatlım
[
arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için 1.soru aşırı otlama yani 5.sadece.
ikinci soru:1 ve 3 oluyor. okul programlarından arapça ve farsça derslerinin de çıkarılması bana türkçeye verilen önemle ilgili gibi gelmşti.nursem cim bu açıdan düşünmemştim ii oldu . arkadaşlar teşekkürler.
nilkon aşırı otlatma heyelanla mı ilgi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?