- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 39
Anaaaaaammmm sormaz olaydım hepiniz bana babanne diyin kızlar
29.5dan 32 olacağım bu yaz :18:
Nilkon senin yeğenin kaç yaşında ben benimkinin yanında sadece matematik çözebiliyorum, konu falan çalışma imkanım yok...
annneeeeeeeee bıdı bıdı bıdı anneciiiiiiiiiii bıdı bıdı bıdı...
Pirayeee, bebek işte, en az 2 gündüz uykusu yapması lazım 12-14 saat arası toplam uyku süresi ... Bugünleri çok arıycan çokkkkkkk
6 aylıkken günde 1 kere 2 saat uyuyordu, bende bitti sanıyodum artık böyle sanıyodum meğer benimle sohbeti severmiş sabicik, sonra bi hafta üsteledik uyku düzene girdi. Ben hiç sallamadım yatağına yatar konuşurken uyur...
Benimki okadarken akşam 6 sabah 6 uyurdu gece uyanırdı beslenirdi uyurdu... Şimdi 9 gibi uyuyor 7 gibi uyanıyor benim o günkü sabrıma bağlı posam çıkmışsa 7de yatağına koyuyorum 8 gibi uyuyor..
Nur_tuba ben napacağımı bilemedim ses çıkarmadım.
İnsanlara direktif verircesine konuşmaktan hoşlanmıyorum... ilişkinin uzun süreli olması bazı yıpranmışlıkları beraberinde getirsede huzurlu bir liman gibi de görünür...
Yabancı biri yeni biri olmasını istemezsin... Sevdiceği en iyi sen tanıyorsun, evlilik süreciniz yaklaşınca korkmuşta olabilir, dengesizliği ondanda olabilir.
Ben babanne olmuşum güzel torunum sizin neslin ilişkilerini pek bilemiyorum ama kütük hep aynı kütük arada yontup düzeltmek istiyor işte...
Sağlıcakla kalın...
canım 1 hafta özleriz seni arada gel tamam mıselam arkadaşlarım
iki gündür bir yoruldum ki offf
dün misafirim vardı, alışverişti vs. öyle gitti zaten
bugünde mutfağıma dolap aldım, fazlalıklarımı yerleştireyim
mutfağı temizleyim demekle geçti
yoruldum yeni oturdum
daha da bitmedi işim
akşam bir posta daha yapmayı düşünüyorum
niloş kız sen ne kadar çok yemekli misafir alıyorsun
maşallah sana
ama insanı bir oyalıyorki
saatlerin gidiyor
yok pastası, çorbası,yemeği, salatası bilmem ne derken
bütün günün gidiyor dimi
kızlar buarada söylemesi ayıptır
dün eşimle telefon aldık
benim dokunmatik vardı onu eşime verdim
bana da bir androidli telefon aldık
ayyy hiç birşey anlamıyoruz telefondan
bir arkadaş gelcek bişeyler öğretecek
ahh şu kpss olmasa ben onun altını üstüne getirir çözerdim de
şimdi vakit kaybı görüyorum
sırf navigasyon için aldık zaten
her gittiğimiz yerde kaybolduğumuz için
bu tip telefonlardan anlayanınız varmı içimizde
ben bir hafta boyunca klavye çalışcam
beni unutun derslerde
sonrasında dönüş yapcam zaten
canım 1 hafta özleriz seni arada gel tamam mı
kolay gelsin bu arada .telefon konusunda çok geriyim hiç bi özellik yok telefonumda ha bire düşürüp kırdıgım için özelliksiz aldım atanana kadarda değiştirmem.hayırlı olsun güle güle kaybolmadan kullan .kız seni rüyamda gördüm ben önceki gün yemek veriyodun evinde bana ve sana ebon diye hitap ediyodum
.
canım aslında yemekli almam çok da pastada en az 3 çeşit yapınca pek bi farkı yok yemekliden.annem şehir dışında babam tek dün onu çagırdım ona diyince abimlerde burda oturuyo onlarada söyledim ve ani oldu yemege çagırma kararım öglen gezmedeydim ucu ucuna zorla yetiştirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?