2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

bıcırıgımı yolladım şimdi çalışmaya başlıyorummmmmm
bizim kızlar nerede yahu

Anaaaaaammmm sormaz olaydım hepiniz bana babanne diyin kızlar

29.5dan 32 olacağım bu yaz :18:

Nilkon senin yeğenin kaç yaşında ben benimkinin yanında sadece matematik çözebiliyorum, konu falan çalışma imkanım yok...
annneeeeeeeee bıdı bıdı bıdı anneciiiiiiiiiii bıdı bıdı bıdı...

Pirayeee, bebek işte, en az 2 gündüz uykusu yapması lazım 12-14 saat arası toplam uyku süresi ... Bugünleri çok arıycan çokkkkkkk
6 aylıkken günde 1 kere 2 saat uyuyordu, bende bitti sanıyodum artık böyle sanıyodum meğer benimle sohbeti severmiş sabicik, sonra bi hafta üsteledik uyku düzene girdi. Ben hiç sallamadım yatağına yatar konuşurken uyur...
Benimki okadarken akşam 6 sabah 6 uyurdu gece uyanırdı beslenirdi uyurdu... Şimdi 9 gibi uyuyor 7 gibi uyanıyor benim o günkü sabrıma bağlı posam çıkmışsa 7de yatağına koyuyorum 8 gibi uyuyor..

Nur_tuba ben napacağımı bilemedim ses çıkarmadım.
İnsanlara direktif verircesine konuşmaktan hoşlanmıyorum... ilişkinin uzun süreli olması bazı yıpranmışlıkları beraberinde getirsede huzurlu bir liman gibi de görünür...
Yabancı biri yeni biri olmasını istemezsin... Sevdiceği en iyi sen tanıyorsun, evlilik süreciniz yaklaşınca korkmuşta olabilir, dengesizliği ondanda olabilir.
Ben babanne olmuşum güzel torunum sizin neslin ilişkilerini pek bilemiyorum ama kütük hep aynı kütük arada yontup düzeltmek istiyor işte...

Sağlıcakla kalın...

selam arkadaşlarım
iki gündür bir yoruldum ki offf
dün misafirim vardı, alışverişti vs. öyle gitti zaten
bugünde mutfağıma dolap aldım, fazlalıklarımı yerleştireyim
mutfağı temizleyim demekle geçti
yoruldum yeni oturdum
daha da bitmedi işim
akşam bir posta daha yapmayı düşünüyorum
niloş kız sen ne kadar çok yemekli misafir alıyorsun
maşallah sana
ama insanı bir oyalıyorki
saatlerin gidiyor
yok pastası, çorbası,yemeği, salatası bilmem ne derken
bütün günün gidiyor dimi

kızlar buarada söylemesi ayıptır
dün eşimle telefon aldık
benim dokunmatik vardı onu eşime verdim
bana da bir androidli telefon aldık
ayyy hiç birşey anlamıyoruz telefondan
bir arkadaş gelcek bişeyler öğretecek
ahh şu kpss olmasa ben onun altını üstüne getirir çözerdim de
şimdi vakit kaybı görüyorum
sırf navigasyon için aldık zaten
her gittiğimiz yerde kaybolduğumuz için
bu tip telefonlardan anlayanınız varmı içimizde

ben bir hafta boyunca klavye çalışcam
beni unutun derslerde
sonrasında dönüş yapcam zaten

canım buralara ugramana çok sevindim ösledim seni .haziranda 3 olacak yiğenim.bi yaramazlıgı karıştırması dökmesi yok yavrucagında senin kız cinsinden işte çizgifilm izlerken bile konuşşuyo bıdı bıdı hadi oynayalım diye çekiştiriyo bende kıyamadım.

canım 1 hafta özleriz seni arada gel tamam mı

kolay gelsin bu arada .telefon konusunda çok geriyim hiç bi özellik yok telefonumda ha bire düşürüp kırdıgım için özelliksiz aldım atanana kadarda değiştirmem.hayırlı olsun güle güle kaybolmadan kullan .kız seni rüyamda gördüm ben önceki gün yemek veriyodun evinde bana ve sana ebon diye hitap ediyodum
.
canım aslında yemekli almam çok da pastada en az 3 çeşit yapınca pek bi farkı yok yemekliden.annem şehir dışında babam tek dün onu çagırdım ona diyince abimlerde burda oturuyo onlarada söyledim ve ani oldu yemege çagırma kararım öglen gezmedeydim ucu ucuna zorla yetiştirdim

AYY CANIM BENİM
ben öyle girmeden duramam ki kız
bir hafta ara derken
derslere ara anlamında
zaten hep nette klavye çalışcam sizleri görmeden duramam ki

öglen başladım ama 200 ü buldum kızlar
akşamada mat 24 günü bitirip 70 kadarda cografya vat. çözersem degmeyin keyfime bu arada alanda çalışamadım 2 gündür yahu en son timurla beyazıtı öldürüp bırakmıştım:44:

mat 28.29. günler bitti tarih özeti ve testleri de bitti çok şükür survivor zamanı

kızlar biz barıştık
dün geceden beri yüzümde aptal bi gülümseme
hatta gülümseme değil bildiğin 32 dişim gözüküyo
ayy içim içime sığmıyo kızlar
öküzün aklı başına geldi, ahh ahh bazen ders vermek gerekiyo bunlara kızlar
ama bize gerçekten bi ara gerekiyodu. ben zaten uzun süreli ilişkilerde ara vermeye karşı değilim. bi söz vardır. ''ara vermek küçük sevgileri öldürür büyük sevgileri güçlendirir, tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi''.. bu ara hiçbir işe yaramıcak kadar kısa da olmamalıydı. o yüzden bu süreçte telefonumu kapadım, arada açıp msjlarını görsem de yanıtsız bıraktım. ayrıca yapılcak en büyük hata sorun çözülmeden bi boşluk anında en başa dönmekti, hiçbir şey olmamış gibi. bu da en kötüsü, belki biz sorunu tamir etmeyip çöpe atıp da devam da edebilirdik, fakat elbet bi gün bi yerden karşımıza çıkardı. önemli olan çözmekti. bir de bu ara ne uzun ne kısa olmalı, idealinde olmalı ki deli gibi özleyip hatalarını anlayıp kıymetini bilirsin aşkın.. ve eskisinden de güçlü devam edersin ilişkine. çünkü belki de hiç düşünmediğin kadar düşünürsün karşındakini, kendini, BİZ i..
malesef keşanda ama perşembe görüşücez ancak, ayy süslenip püslenmeliyim
ay halime gülüyorum sanki 2696 gündür her gün onu gören ben değilim
tekrar aşık oldum sanki kızlar

hee bu arada daha hiç çalışmadım bugün dershane baya yorucuydu, pazarları eğitim dersleri oluyo, akşamdan uykusuzum kafam kazan gibi
belki birazdan çalışırım inş

nurtubam sorunu halledebildiniz mi canım? yardımcı olmak isterim elimden geldiğimce
ebonum hiç bilmiyorum o telefonları, bende bi samsung star var elimden düşe düşe bi hal oldu ama iş sahibi olana kadar dayansın diye bakıyorum
kusursuz deli bu öküz sevdiğinin mutluluğuyla mutlu olanlardan.. vuruldum bi kere işte.. =) ayaklarımda patiklerim var sürekli, dikkat ediyorum sağolasın. ama bu hap gerçekten çok fayda etti bana, en az etkisi olan da buymuş sanırım. kilo yapmaması iyi ya boşver =) kv bi acayipmiş yaa, sözde bebişe bakmaya geliyo ama akşama kadar sohbet muhabbet haa =D Allah kolaylık versin sana arkadaşım, elinden geleni yap da gerisi hayırlısı kısmet canım benim

sedefim barışmanıza çok sevindim inşallah bu son olur ve bir ömür mutlu bir şekilde yaşarsınız canım Allah nazardan saklasın
ben durumu kökünden çözdüm canım bitirdimyanı ayrıldım o bunu ara verme olarak kabul ediyor ama ne kadar ciddi olduğumu zamanla anlayacak

benim için öncelik kpss o yüzden çalışmalarıma ara vermeden devam ettim kızlar alandan yine 30 sayfaya yakın bir kısmın özetini çıkardım tarihten 30 soru çözdüm şimdide alana devam edeceğim

uykuma yeni düşmedim geldim
ama bi dünya işim var
inşallah bugün dolu bir gün olacak

günaydın canlarım
size günaydın demeden derse başlamak istemedim ilk iş cafemize gelmek oldu

çaylarımızı da koydum
hemen derse geçiyorum kızlar kolay gelsin hepimize iyi çalışmalar

niloşun burdaaaaaaaa
ant mat 24 günü bitiremedim dün yemegim hazır olmasına ragmen girecek fırsat bulamadım bulaşık yıka kocam poaça istedi diye onu yap çaydı drken saat 22.00 de vat ve cog çözüyodum tabi matematiğe kafa kalmadı bende ceza verdim kendime 24.gün bitmeden net falan yok diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…