2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

alandan 20-30 sayfalık bir kısmın özetini çıkardım kızlar biraz dışarı çıkıp yürüyüş yapıp geleceğim öptüm sizi

Efendiiimmmmmm merhabalarrrrr gizli takipçi yine susamadııııııı
Kızlar çok tatlısınız ya
Hemen hemen her gün okuyorum yazdıklarınızı,son kaldığım sayfayı kaydediyorum, sonra ordan başlayıp yine okuyorum,
bazen gülüyorum bazen üzülüyorum,...
İyiki varsınız, iyi ki buldum sizi

Şimdi tam hatırlayamadım kusura bakmayın ama sanırım nilkon bi 10 -15 sayfa önce beni sormuş, nasıl sevindim nasıl anlatamam
beni aralarına gerçekten almışlar dedim
Sedefim Nur_tubam sorunlar olur olmuyor diyen üfürüyordur, ama önemli olan onların aşılıp tekrarlanmaması, dünyada bi o kütükcükler yok
kütük çoooookkkkkkk açıp içindeki halkaları sayacaksın, halka çoksa iyidir, olgunlaşmıştır,azsa hem iyidir olgunlaştırma ihtimalin vardır hem kötüdür çok uçarı olur... Seçim senin, bir kızı bin kişi ister bir kişi alır
(Ne halkası demeyin ağaçların yaşı içlerindeki dairesel çizgilerle hesaplanır ) Hani bunlarda kütük ya

Sedefim ilacın iyi gelmesine sevindim, en az iştah açan en az yan etkisi olanı kullanıyor olmalısın ya...min, geceleri uyumadan önce alırsan mide bulantında olmaz... Tekrar geçmiş olsun.

KV meselesine gelince ben bir koltukta kaç karpuz taşıyorum bilemedim şimdik

Öncelik kızımda onun iyi yetişmesini sağlıyımda hergören mutlu bebek belli desin de ben ekmek parası kazanmanın devlette olmazsa başka yerde de yolunu bulurum...
Tezi saldım gitti içinden çıkamıyorum sakin ve kesintisiz çalışma istiyor, Danışman Hoca desteği istiyor bunlar bende yok...
KPSSnin ucundan köşesinden tutuyorum, video izliyorum arada bir, bi gidip soru çözüyorum, bi amaaaaaaaannnn nasip diyip kıvrılıp uyuyorum...
KV dedimki anne gel bu minişe bak, bana da bakkk bizim babannemiz ol baş edemiyorum dedim o ne dedi
--Hııııııııı (anladım anlamında )

KV yaş olmuş 60, abimizle yaşadığı için 8 yaş erkek ve 5 yaş kız torun deneyimi var ve bize yürüyerek 7 dk mesafede (kızımı kucağımda kendim taşıyarak ölçtüm)
Benden biraz çekinir, içlerine çok girmediğimden ... Bende ondan çekinirim alınır kırılırda içime dert olur diye...
Aradan geçti 1 ay... Ses yok... sonra ne mi oldu ahahahah film orda koptu

Koptuda, benimki uyandı kızçeler onuda sonra anlatıyım arkası yarın olsun

kusursuzdeli senin yorumlarını yüzümde tebessümle okuyorum, gören de sevdicekten aşk maili okuyorum sanır
neyse evet kuzum yasmini kullanıyorum. ilk ay çok fazla bulantı yaptı, akşam 11 de içmeme rağmen, gece uykumdan uyandırırdı bulantı
ama 2. ay hiçbişey kalmadı. bugün de ağrım yok şaka gibi bazen 2. gün de ağrım olurdu, çok rahatım sayenizde.
kilo da aldırmadı, bilemiyorum ilk 2 ayda aldırır mı ama bende şu an gram artış yok, iyiyim zaten böyle almıyayım çıtırlık iyidir
kaynananın tepkisine çok güldüm, valla ne diyim en azından sınırı korumuşsunuz, bu çok iyi bence. napalım keşke baksa bebişe ama zorla da baktıramazsın ki, onu da öyle kabul edicen
benimki hem kütük hem öküzün dibi

nurtubam iyi yapmışsın yürüyüş iyi gelir..

ben bugün hiç çalışmadım kızlar, hatta film açtım sanki çok çalışmış gibi filmi de beğenmedim kapadım sonra..

Cafeler Cumartesi Pazar kaynar bizimki temizlik günü yapar
Dedikodum yarım kaldı ya geldim yine

Sedefcim ilaca çok güvenme ayacıklar sıcak kalacak unutmaaaaaa
3 ay ağrımaz 1 ay yatırır 5 ay ağrımaz 1 ay yatırır ben çok çektim o illeti....
Yinede her ay ağrımasından iyidir...
Benim bi arkadaşım var onunla üniversitedeyken sürekli cepten mesajlaşırdık, millet sevgilimizle yazıştığımızı sanırdı
biz geyiğin gözüne vurur kıkır kıkır otururduk Yani gülümsemene sevindim

Oğlanı yolladım havuza, kızı attım yatağa daha uyumadı ben acele çay aldım geldim

Dedikodu değil olmuş şey anlatacağım size

Kız sedeffff gülüşüme gülümseyen aşk ile 7 yıl diyosun hem kütük hem öküz olur mu?
A - aaaaaaaa ne ayıp

Yavrum hepsi aynı hepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiii en kibarı bile kaldırıp bişey der, KV min gözleri
gibi senin gözlerinde böyle olur
Hülya bacımızın dediği gibi akıllı kadın parmağında oynatır ( o dayak yemez demişti ama ben böyle anladım )

slm kızlar bugün mat 26. 27. günler bitti ,tarih özet ve testler çözüldü Gönül rahatlığıyla survivora bakabilirim artık

Neredeyse Aralık ayından beri K.V yi çağırsamda gündüz kızımla oynasa ama sadece oyun oynasa ben gidip çalışsam diyorum.
Ev işi yemek falan filan değil sadece kızımla oynasın istiyorum.İçim rahat etmiyor çağırmıyorum, alınganlık yaparsa diye korkuyorum. Sonra bir daralmışlık zamanımda ,
eşim anne kusursuzdeli senle konuşacak kızımıza bakta ders çalışsın yoruluyor olmuyor demiş. O da tabi demiş ...
1 hafta sonra bize gelmişti beraber dışarı çıktım ayrılırken, anne bize yine gel emi minişime bakarsın ben bakamıyorum
azıcıkta bizim babannemiz ol dedim, güldüm. Aldığım tek cevap
Hııııııııı (kocaman gözler ) (anladım olabilir, olmayaydı iyiydi )

Sonra aradan 1-1.5 ay geçti bize gelmişlerdi, çıkarken kızı haftada 2 gün öğleden sonra bana getirin oğlum dedi...
Anaaaaaaaaaaammmmmmm şaka gibi 2 gün öğleden sonra... Bide iki çocuğun arasına göndericem... Benimki tek çocuk onlar büyük ama
görseniz benimki 3 kaplan gücünde ikisinide kudurtuyor eltimde benimkine bişey demiyor onlara kızıyor... Anne, olmaz sen gelebilirsen bizde bak diyecektim ama sanada
kıyamıyorum dedim. Benimki çok yaramaz dedim. Neyse gittiler...
Film geçen hafta koptu
Aradı.
Kızım nasılsın Miniş uyuyor mu?
İyiyim anne , uyandı da daha yataktan almadım.Sen nasılsın?
İyi ben birazdan size gelicem.
Buyur gel canım başımın üstünde yerin var...

Neyse efendim geldi oturduk ağırladım falan filan demiyoki kıza bakcam sen git çalış... Akşam oldu abim aradı
yok oğlum nasıl alalım sen getir dedi. Alla allaaaaaa dedim, ne getiriyorki? (kendi kendime )

Pijamaları arkasından geliyormuş meğerse :18:

- Hihiiiii ben sizde kalıcam (bana söyleyiş tarzı) Ben kıza bakarım sen çalışırsın dedi. saat olmuş akşamın 7 si..

Anaaammmmm 2 çocuk vardı oldu mu sana 3 ertesi gün ben gidiyorum diyorum o sohbet açma derdinde kızım desen bana iyicene yapıştı mı?
Hani de ki ,kızım sen bu durumdaymışsın bende böyle düşündüm onun için geldim hadi git çalış..
Kızımın yapmadığı yaramazlık kalmadı, bizimki 2 geceden sonra öğlen 12yi zor etti , 48 saati doldurmadan ,beni evden aradılar gitsem ayıp olur mu dedi?
Artık aradılar mı noldu bilmiyorum ama görmeniz lazımdı komediyi, kızım gitmiş kendi odasında yatarak tv izlio, KV salonda evlilik programı izlio..
Bi bakıyorum kapıma dayanmışlar durmuyo ağlıyo die...
Dün akşam biz onlara gittik...
KV --- Amannn ne akıllı oynuyo yerim bunu dedi,
Eşim de tabi tabi çok akıllı gördün ya bizim evde dedi
KV --- Amannn size söyleyemedim ama geldiğim gibi bayıldım yattım çok yaramaz bu diyo...

Yüreğinde kötülük yokda cinlik çok, sonrada boş bulunup pat pat söylüyor olanları, bende başıma gelecekleri bildiğimden net olarak çağıramadım sonrada bunlar oldu işte

Pirayeee benim eşim itiraf etti ben çalışırsam onu kim kapıda karşılayacakmış, kim ilgilenecekmiş... Ben çok çalışırda hasta olursam çok üzülürmüş falan filan... Ben ders çalışmayı sevmemki çalışmaktan hasta oluyum... Ahahahahah

Valla ne diyim iklima çocuklu ben çocuklu sen çocuklu Allah yardımcımız olsun...
Kız evliler uslu durun atanın öyle çocuk yapın.. Zaten hepimizin birer tane yaşı 25-35 olmuş oğlu var

Prensenimben seninde bebişi sağlıkla kucağına aldığını öğreniriz inşallah...

Çocuklu sınava hazırlanmak zor, okullu hazırlanmak zor, sevdicekli hazırlanmak zor
ÖSYM duy sesimizi pozitif ayrımcılık yap,bütün hatunları sınavsız ata

Son düzenleme:
Kızlar bi başıma destanları yazıp duruyorum, nerdesiniz
Utandım valla bugünlük son yazışım, oğlumda gelir birazdan
Ama dönüp dönüp okuyorum ya, cevap vermeyi unuttuklarımı görünce huzursuz oluyorum.

Sedefim ilacın kilo yapmaz korkma ben çok uzun süre kullandım 10 yıl belki, ama 3 kg farketti, ha ben kurtluyum bi yerde beş dakka durmam o ayrı
Şuanda bekarlığıma göre 7 kg fazlam var oda doğumla ameliyattan kaldı...

Nilkonum ne rehberliği yahu senin maşallahın var alan kalmış geriye onuda yersin bitirirsin merak etme...

Nur_tubam kendi kendime uyguladığımı sana söyleyeyim, itersin gitmez çekersin gelmez ise o kütüğün bulunduğu köprüyü yakacaksın yok emekti yok sevgiydi, takılmayacaksın bende vakti zamanında yaptım hatalar... 5 yılım gitti bir hıyar uğruna, baktım cacık olmayacak çöpe attım, Şimdi çok şükür huzurlu bir yuvam var...

Düşününce iyiki köprüleri yakmışım diyorum, bugün o hakareti eden yarın lannnn diye başlar uğraşma ama hayat senin yol senin Amerika illaki herkes tarafından tekrar tekrar keşfedilecek yoksa olmaz.. Deneyimlerimiz sayesinde huzurluyuz bugün,umarım seninde ilerde çoookkkkk huzurlu bir yuvan olur...

kusursuzdeli ozelden yazdım durumumu
alandan özet çıkardım kızlar tarihten de 30 soru çözdüm bugün lük bu kadar

kızlar ya istediğim gibi soru çözemedim ama çok yoruldum. yemekti, bulaşıktı, ütüydü arayada ders serpiştirdim biraz, hiç oturmadım sabahtan beri şimdi bebişi yıkadık eşimle size bakayım dedim.

kusursuzdeli kayınvaldelerimiz çok farklı benimki pek bi anaç, fedakar bide genç ee bide ilk torun gerisini sen düşün... heralde bi bu konuda şanslıyım neyse kızlar boyun

düzleşmesi var bide bende ağrıdan duramıyorum ya offf... iyi geceler hepinize canlar heyecanlar:):)

kusursuzdeli bu arada senin yazılarını okumayı bende seviyorum ne güzel uzun uzun yazıyorsun senle konuşur gibi okuyorum. bu sefer gerçekten çıktım:))

Pc yi kapattım telefondan bakıyorum meraklı mıyım neyim
Pirayeee çok şanslıyızda haberimiz yok bu geberesice KPSS gözümüzü kör kulağımızı sağır ediyor
Hakkımızda hayırlısı olsun demekten başkası gelmiyor elden... Benim kv pamuktur pamuk ama işteeee neyse
Nur_tubam özel msj alabiliyorum ama yazamıyorum burdan başka konuda mesaj yazmadığım için...
Benimle paylaşmana sevindim teşekkür ederim... Keşke şu msj sayısı olmasaymış...
Kızlar bu arada merak ettim kaç yaşındasınız en çıtır ben miyim ne ?
Size bir hikaye anlatasım var,
Adamın biri gitmiş Papaza, Papaz Efendi ben İncil okurken aklıma hep sigara içmek geliyor içebilir miyim?
Papaz olmaz demiş, ibadet ederken sigara içemezsin.. Aklın tamamen ibadetinde olmalı...
Başka bir adam gelmiş Papaz Efendi ben sigara içerken aklıma İncil okumak geliyor okuyabilir miyim?
Papaz tabii demiş yeterki sen ibadet et yeri zamanı şekli önemli değildir önemli olan ibadet etmek istemendir..

Örnek kültürümüze uygun olmasa da anlayan anlar diyorum kızçeler ,bana bu şekilde anlatılmıştı ,
daha önce sizlerle paylaştım mı bilemedim...
Hepinize iyi geceler

Pirayeee geçmiş olsun demeyi unuttum,
birde kuzucuğun gaz sıkıntısı yoksa onun keyfini bekleme uyku düzenine dikkat et erken uyut, bugünlerini ararsın
Uyusada azcik dinlensem diye bir haftada alışıyor minnoşlar, umarım haddimi aşmamışımdır benimki sadece tavsiye iyi geceler

günaydın kızlar hepinize.dün yemekli misafirim vardı gelemedim öglende gezmedeydim çalışamadımda sabahtan öglene kadar dışında.bugünde eşim sınav görevinde ama abimler yegenimi bana bıraktı ona bakcam küçügüm izin verirse beraber soru çözeriz yoksa artık ögleni beklerim

öncelikle günaydın kızlar

kusursuzdeli cevabını burdan da yazabilirsin gizlenmesi gereken bir durum yok aslında sorun kafa karışıklığı
yaşım da 24 araya sıkıştırayim

önceliğim olan kpss ile güne devam edeceğim
alan çalışacağım kızlar
aralara soru çözme eklenebilir tabi

tavsiyen için teşekkür ederim canım ama bebiş dediysem 11 aylık bi bebiş:)) çok uyumayan hareketli bi bebiş...

bende 25 buçuk yaşındayım bu arada:)

bugün pek çalışamam eşim evde ama minik bir hedefim var onu
tuttursam yeter... çalışanlara kolay gelsin kıslar

yegeni yenge diye okudum dedim nilkon neden yengesine bakıyor küçükmü acep yengesi:))

hayatta bakmam yengeme kızzzz türkçe çalış birazda dogru oku yegenim yanımda annesi babası öss de gözetmen annemde şehir dışında piyango bana kaldı anlıcan.Allah yardım etsin sizlere ben 30 tarih dışında bişi yapamadım daha akıllı uslu bi çocuk çok yormadıgı halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…