Neredeyse Aralık ayından beri K.V yi çağırsamda gündüz kızımla oynasa ama sadece oyun oynasa ben gidip çalışsam diyorum.
Ev işi yemek falan filan değil sadece kızımla oynasın istiyorum.İçim rahat etmiyor çağırmıyorum, alınganlık yaparsa diye korkuyorum. Sonra bir daralmışlık zamanımda ,
eşim anne kusursuzdeli senle konuşacak kızımıza bakta ders çalışsın yoruluyor olmuyor demiş. O da tabi demiş ...
1 hafta sonra bize gelmişti beraber dışarı çıktım ayrılırken, anne bize yine gel emi minişime bakarsın ben bakamıyorum
azıcıkta bizim babannemiz ol dedim, güldüm. Aldığım tek cevap
Hııııııııı
(kocaman gözler ) (anladım olabilir, olmayaydı iyiydi )
Sonra aradan 1-1.5 ay geçti bize gelmişlerdi, çıkarken kızı haftada 2 gün öğleden sonra bana getirin oğlum dedi...
Anaaaaaaaaaaammmmmmm şaka gibi 2 gün öğleden sonra... Bide iki çocuğun arasına göndericem... Benimki tek çocuk onlar büyük ama
görseniz benimki 3 kaplan gücünde
ikisinide kudurtuyor eltimde benimkine bişey demiyor onlara kızıyor... Anne, olmaz sen gelebilirsen bizde bak diyecektim ama sanada
kıyamıyorum dedim. Benimki çok yaramaz dedim. Neyse gittiler...
Film geçen hafta koptu
Aradı.
Kızım nasılsın Miniş uyuyor mu?
İyiyim anne , uyandı da daha yataktan almadım.Sen nasılsın?
İyi ben birazdan size gelicem.
Buyur gel canım başımın üstünde yerin var...
Neyse efendim geldi oturduk ağırladım falan filan demiyoki kıza bakcam sen git çalış... Akşam oldu abim aradı
yok oğlum nasıl alalım sen getir dedi. Alla allaaaaaa dedim, ne getiriyorki? (kendi kendime )
Pijamaları arkasından geliyormuş meğerse :18:
- Hihiiiii ben sizde kalıcam
(bana söyleyiş tarzı) Ben kıza bakarım sen çalışırsın dedi. saat olmuş akşamın 7 si..
Anaaammmmm 2 çocuk vardı oldu mu sana 3 ertesi gün ben gidiyorum diyorum o sohbet açma derdinde kızım desen bana iyicene yapıştı mı?
Hani de ki ,kızım sen bu durumdaymışsın bende böyle düşündüm onun için geldim hadi git çalış..
Kızımın yapmadığı yaramazlık kalmadı, bizimki 2 geceden sonra öğlen 12yi zor etti , 48 saati doldurmadan ,beni evden aradılar gitsem ayıp olur mu dedi?
Artık aradılar mı noldu bilmiyorum ama görmeniz lazımdı komediyi, kızım gitmiş kendi odasında yatarak tv izlio, KV salonda evlilik programı izlio..
Bi bakıyorum kapıma dayanmışlar durmuyo ağlıyo die...
Dün akşam biz onlara gittik...
KV --- Amannn ne akıllı oynuyo yerim bunu dedi,
Eşim de tabi tabi çok akıllı gördün ya bizim evde dedi
KV --- Amannn size söyleyemedim ama geldiğim gibi bayıldım yattım çok yaramaz bu diyo...
Yüreğinde kötülük yokda cinlik çok, sonrada boş bulunup pat pat söylüyor olanları, bende başıma gelecekleri bildiğimden net olarak çağıramadım sonrada bunlar oldu işte
Pirayeee benim eşim itiraf etti ben çalışırsam onu kim kapıda karşılayacakmış, kim ilgilenecekmiş... Ben çok çalışırda hasta olursam çok üzülürmüş falan filan... Ben ders çalışmayı sevmemki çalışmaktan hasta oluyum... Ahahahahah
Valla ne diyim iklima çocuklu ben çocuklu sen çocuklu Allah yardımcımız olsun...
Kız evliler uslu durun atanın öyle çocuk yapın.. Zaten hepimizin birer tane yaşı 25-35 olmuş oğlu var
Prensenimben seninde bebişi sağlıkla kucağına aldığını öğreniriz inşallah...
Çocuklu sınava hazırlanmak zor, okullu hazırlanmak zor, sevdicekli hazırlanmak zor
ÖSYM duy sesimizi pozitif ayrımcılık yap,bütün hatunları sınavsız ata