ay canım benim ne şirinsiniz hepiniz bende lale almıştım ama bi kere açıp soluyomuş hemencecik
ay canım benim ne şirinsiniz hepiniz bende lale almıştım ama bi kere açıp soluyomuş hemencecik
bende aleovera alacam krem gibi kırıp sürebiliyomuşun eline yumuşacık oluyo bu arada kızlar benim fotomuda istiyosanız yogun begeni yapın atayım buraya düğünümden kareler
niloşcanımmm
meaşallah
çok tatlısınız
allah mutluluğunuzu bir ömür daim etsin inşallah
kız sen konyada mı gelin oldun
bide sen aslen maraşlımısın niloş
seni mi kıracam kız ahanda yayınlıyomEki Görüntüle 667255 Eki Görüntüle 667256 Eki Görüntüle 667258 Eki Görüntüle 667268
canım aşkımla nişan ve düğünden
yorumları bekliyorum
maşallah arkadaşım gülen yüzün hiç solmasın..
kızlar biz barıştık
dün geceden beri yüzümde aptal bi gülümseme
hatta gülümseme değil bildiğin 32 dişim gözüküyo
ayy içim içime sığmıyo kızlar
öküzün aklı başına geldi, ahh ahh bazen ders vermek gerekiyo bunlara kızlar
ama bize gerçekten bi ara gerekiyodu. ben zaten uzun süreli ilişkilerde ara vermeye karşı değilim. bi söz vardır. ''ara vermek küçük sevgileri öldürür büyük sevgileri güçlendirir, tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi''.. bu ara hiçbir işe yaramıcak kadar kısa da olmamalıydı. o yüzden bu süreçte telefonumu kapadım, arada açıp msjlarını görsem de yanıtsız bıraktım. ayrıca yapılcak en büyük hata sorun çözülmeden bi boşluk anında en başa dönmekti, hiçbir şey olmamış gibi. bu da en kötüsü, belki biz sorunu tamir etmeyip çöpe atıp da devam da edebilirdik, fakat elbet bi gün bi yerden karşımıza çıkardı. önemli olan çözmekti. bir de bu ara ne uzun ne kısa olmalı, idealinde olmalı ki deli gibi özleyip hatalarını anlayıp kıymetini bilirsin aşkın.. ve eskisinden de güçlü devam edersin ilişkine. çünkü belki de hiç düşünmediğin kadar düşünürsün karşındakini, kendini, BİZ i..
malesef keşanda ama perşembe görüşücez ancak, ayy süslenip püslenmeliyim
ay halime gülüyorum sanki 2696 gündür her gün onu gören ben değilim
tekrar aşık oldum sanki kızlar
hee bu arada daha hiç çalışmadımbugün dershane baya yorucuydu, pazarları eğitim dersleri oluyo, akşamdan uykusuzum kafam kazan gibi
belki birazdan çalışırım inş
teşekür ederim canım o senin tatlılıgın amin inşaallah ben maraşlıyım canım maraştada oturuyorum eşim konyalı düğün maraşta oldu konyadada gelin çıkarma yaptılar tabi gelin çıkarmadan sonra bi yolunu bulup mevlana ya gittim
bu arada beklediğin gibimiyim
çakıstese gelince çakıstes kıbrısta taşla kırılmış yeşil zeytinin limon ve gollandıra tohumlarıyla (belki kişniş adıylada biliyor olabilirsiniz)
marine edilmiş halidir.tadına doyum olmaz salatasıda kırmızı yeşil biberler jülyen doğranır saf zeytinyağında hafif çevrilir
içine bol maydonaz zate nane fesleğen domates konur çakısteslerde üstüne eklenir karıştırılır. mükemmel bir kahvaltılık..
yapıp gondereyim mi nilim?,
şaka bir yana sana soz zeytin hasat zamanı kırık yeşil zeytinlerin benden :)
zeytinli tariflere bayılırım bende
cloşşş sen zeytinleri nerden buluyorsun
benim eşim ayvalıklı
zeytinin merkezinden
seni mi kıracam kız ahanda yayınlıyomEki Görüntüle 667255 Eki Görüntüle 667256 Eki Görüntüle 667258 Eki Görüntüle 667268
canım aşkımla nişan ve düğünden
yorumları bekliyorum
çakıstese gelince çakıstes kıbrısta taşla kırılmış yeşil zeytinin limon ve gollandıra tohumlarıyla (belki kişniş adıylada biliyor olabilirsiniz)
marine edilmiş halidir.tadına doyum olmaz salatasıda kırmızı yeşil biberler jülyen doğranır saf zeytinyağında hafif çevrilir
içine bol maydonaz zate nane fesleğen domates konur çakısteslerde üstüne eklenir karıştırılır. mükemmel bir kahvaltılık..
yapıp gondereyim mi nilim?,
şaka bir yana sana soz zeytin hasat zamanı kırık yeşil zeytinlerin benden :)
hımmmm baya güselmiş kızbende buna benzer yeşil zeytin yeşil sogan domates maydonozla yapıyodum bunun çakmasıymış demekki
kırık yeşil zeytinede bayılırım hadi bakem
canım bende yanlış yaptıgım soruların cevaplarını bulup kısa notlar şeklinde dersin defterine yazıyorum sonrada onları ara ara okuyorum baya iyi oluyo anladıgım kadarıyla sende kesip dosyalıyosun o da iyi aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?