nur tuba
gerçekten sende ara vermiş gibi düşün bence emek verilen herşey bir hata sonucu silinmez oyle yapacak olsaydık çevremeizde adam kalmazdı herkesin hata yapmak hakkı olmalı lakin tekrar etmemeli zaman bırak bakalım şimdilik..
yeni başladım canım üst katımda yeni atnmış bir matematik oğretmeni var o başımın ertini yedi sağolsun kes yoksa
ben kesip ezberleteceğim sana diye
ama o kadar çok birikmiş ki kes kes bitmiyor keşke bu kadar biriktirmeseydim nilim ya hiç uyarmıyorsun arkadaşını..
kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
nurtubam clementine ye katılıyorum. tekrar dicem, ara vermek gerekiyo bazen ve bu aranın sonunda ilk günden de iyi oluyosun emin ol. ayrıca hata yapmak güzeldir, hata yapa yapa temel oluşturursun. tecrübeli olursun ve bi daha tekrarlamazsın. şimdilik sen kendinden mahrum bırak onu ki hatasını anlasın. bi daha aynı sözü söylemek istediğinde 2. kez düşünsün, başına gelecekleri bilsin ki tekrarlamasın. bi süre kafanızı dinleyin, bak ne kadar güçlüsün, dersleri bırakmadın buradasın. doğru zaman geldiğinde o hatasını anlıcak, baktın gördün pişman herkes 2. bi şansı hak eder bence. gene bi kararsızlık yaşadığında veya fikir almak istediğinde biz buradayız canım
ebonum ve niloşum kocaman maşallahhhh ikinize desevdiceklerinizle birbirinize çok yakışıyosunuz ve bilmiyorum ama ben ikinizi de birbirlerinize çok benzettim. hep mutlu kalın
harmonyy bebeğim smile yından anladım ben durumu heyoooo aşka kavuşuyosuntelefonlaşırız kuzucum
clementine ben seni de merak ediyorum canımgelinlikli fotonu falan.. nurtuba, su, maaf, kusursuz deli vs daha adını sayamadığım bu topikteki herkesi merak ediyorum
ben de isteyenlere foto atabilirim, ama benimki gelinlikli değil
bu arada yaş muhabbeti olmuş, ben 21 yaşındayım
boşalttım tatlımnilim msj kutun dolu
evet niloşum çok benziyosunuz gerçekten ebon siz de öyle :13: kaç yaş var aranızda eşlerinizle
ahh inş o günler de gelicekönce önümüzdeki engelleri sırasıyla bitirelim de, benimkinin 1 yıl daha okulu var, üstüne askerliği var ama artık üni mezunları da uzun dönem yapabiliyo, kısmet bakalım.. hangisi hayırlıysa
fotomu özelden gönderiyorum, ay en minik benmişim
aramıza hoşgeldin canımkpssye 3.girişim olacak alanım fen.
nişanlıyım 1 yıldır.
iş güç sınav stresleri derken ömür dediğin törpüleniyor işte
24 yaşındayım bu arada bende ....
kpssden bu güne kadar ne yaptığıma gelince
konu eksiğim yok şükür bol bol soru ve deneme çözüyorum .
alana ise geçen hafta başladım ama pek ilerledim sayılamaz bende durumlar böyle
aranıza kabul edilebilirsem ne mutlu bana
aramıza hoşgeldin canım
sessizlik hoşgeldin kız
yarışmaya nerden katılıyorsun
ayy nişanlılık da ayrı bi güzeldir ama
sormak istediklerin varsa sor yardımcı oluruz
öptüm hepinizi kaçtım şimdilik
canım hepsini 1 günde yapcan diye bi kural yokgünde 1 saatini ayır o zaman. yoksa tüm günün gidecek bak .ben 2010 da da not almıştım böyle canım genelde kıl sorularda hata yapıyoruz ve onlarıda not alarak engelliyoruz ben faydasını görmüştüm . ne bilem clemantinem ya maaşşallah bu işin üstadı sen olarak görüyoruz o nedenlede akıl vermek aklıma gelmemiş :44:
clementine edremit ne alaka kız
sen nerelisin canım
bende klavye çalışıyorum ya
ama arada derslere de bakacam inşallah da
bugün pazartesi işim vardı
dün akşam evi süpürdüm
bugünde toz aldım,paspas yaptım
makineyi boşalt
çamaşırları topla
lavabo yıka bilmem ne derken
derslere gelemedim daha
ama yeni tel aldım ona bazı uygulamalar indirdim
oturduğun yerde tarih, anayasa falan bakabiliyorsun
bu hafta da böyle geçsin de artk haftaya bakcaz
kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
nurtubam clementine ye katılıyorum. tekrar dicem, ara vermek gerekiyo bazen ve bu aranın sonunda ilk günden de iyi oluyosun emin ol. ayrıca hata yapmak güzeldir, hata yapa yapa temel oluşturursun. tecrübeli olursun ve bi daha tekrarlamazsın. şimdilik sen kendinden mahrum bırak onu ki hatasını anlasın. bi daha aynı sözü söylemek istediğinde 2. kez düşünsün, başına gelecekleri bilsin ki tekrarlamasın. bi süre kafanızı dinleyin, bak ne kadar güçlüsün, dersleri bırakmadın buradasın. doğru zaman geldiğinde o hatasını anlıcak, baktın gördün pişman herkes 2. bi şansı hak eder bence. gene bi kararsızlık yaşadığında veya fikir almak istediğinde biz buradayız canım
ebonum ve niloşum kocaman maşallahhhh ikinize desevdiceklerinizle birbirinize çok yakışıyosunuz ve bilmiyorum ama ben ikinizi de birbirlerinize çok benzettim. hep mutlu kalın
harmonyy bebeğim smile yından anladım ben durumu heyoooo aşka kavuşuyosuntelefonlaşırız kuzucum
clementine ben seni de merak ediyorum canımgelinlikli fotonu falan.. nurtuba, su, maaf, kusursuz deli vs daha adını sayamadığım bu topikteki herkesi merak ediyorum
ben de isteyenlere foto atabilirim, ama benimki gelinlikli değil
bu arada yaş muhabbeti olmuş, ben 21 yaşındayım
mreaba kızlar bende ev topla bulaşık yıkakuru fasülye pilav yap derken bu saati buldum.ant mat 25.günü bitirip bi dışarı çıkacam gelincede türkçe ve tarihten 100 er sorum kalıyo.
teşekür ederim sedefim bize tanımayanlar abin mi bile dedi yani o ka benziyos zannımca
cloşu ben anlatım sana faceden sarışın mavi gözlü bebek gibi bi kız ama gelinlikli fotosunu bende merak ediyorum diger arkadaşlar ve sen sedef im koyabilirmisiniz fotolarınızıgelinliklide görcez biz seni ben inanıyorum .bu arada eb büyükümüz 29.5 dan 32 olan kusursuz deli en küçügümüzde sensin heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?