bizim de öyle olucak büyük ihtimal nilim =) mezun olma, askerlik iş bulma derken 25 gibi olabilir.. bi zamanlar lisedeydik, 7,5 yılı geride bıraktık bile, 8 hafta sonra benim okulum bitiyo, bundan sonrası vız gelcek inşbizim 2 buşuk yaş var canım öyle deme ben 21 yaşında mezun oldum askerliğiydi atanmasıydı derken 4 yıl daha 26 yakın evlenebildim gelmez dediğin günler gelip geçiyo bile canım
hoşgeldin tatlım aramızaaaaamerhaba kızlar öyle güzel sohbetiniz öyle güzel dostluğunuz var ki imrendim açıkçası beni de aranıza kabul eder misiniz acaba
teşekkür ederimsedeeffffffffff tatlişkooooooooo
kız sen ne cici ne tatlısın öyle
ayy maşallah
fotolarına bayıldım
biz eşimle aynı yaştayız o benden 9 ay büyük
hayatının insanını bulunca evlilik muhteşem birşey
inşallah sana da senin gibilere de biran önce nasip eder allahım
sessizlik hoşgeldin kız
yarışmaya nerden katılıyorsun
ayy nişanlılık da ayrı bi güzeldir ama
sormak istediklerin varsa sor yardımcı oluruz
öptüm hepinizi kaçtım şimdilik
tatlım benim face m yok, olsa görmeyi çok isterdim, olsun kısmet değilmiş ama normal foton da olsa olur, özelden atabilirsen bakarımtatlım ben evleneli 8 yıl oldu nerdeyse
bilgisayarda gelinlik fotoğrafım yok ama
ozelden adımı yazayım faceden profil fotoğrafıma bak
olur mu :)
Arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var.tarih ve anayasa için hangi kitapları önerirsiniz bana.ikisindende hiç bir bilgim yok ve çok zor geliyor bana yardımcı olun lütfen
arkadaşım ara sıra uğra ne yaptığını anlatta merakta kalmayalım olmaz mı?
Valla anlattığım zaman birkaç kişi dışında kaale alan yok.
Ben de anlatmama kararı aldım.
günaydın clemantine günaydın kızlarbu gün erken başlıyorum çalışmaya normalde 9 u buluyodum ama yigenim gelmeden soru çözmeliyim o varkende cografya vat çözeyim diyorum ama bakalım:26:bugün eşimde evde 2 çocuga bakcam sayılır sık ugrayamam görüşmek üzere
cloşum geçtimi agrın geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?