2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

slm kızlar sessizlik hoş geldin
Hiç çalışmadım ben :18: geç geldim arkadaşlarımla özlem giderdim bırakmadılar da neyse biraz matematik yapayım of survıvorda var kaçtım

bizim 2 buşuk yaş var canım öyle deme ben 21 yaşında mezun oldum askerliğiydi atanmasıydı derken 4 yıl daha 26 yakın evlenebildim gelmez dediğin günler gelip geçiyo bile canım
bizim de öyle olucak büyük ihtimal nilim =) mezun olma, askerlik iş bulma derken 25 gibi olabilir.. bi zamanlar lisedeydik, 7,5 yılı geride bıraktık bile, 8 hafta sonra benim okulum bitiyo, bundan sonrası vız gelcek inş
merhaba kızlar öyle güzel sohbetiniz öyle güzel dostluğunuz var ki imrendim açıkçası beni de aranıza kabul eder misiniz acaba
hoşgeldin tatlım aramızaaaaa hep burda ol tamam mı bak ne güzel konu eksiğin de yokmuş bu sana en büyük artı, benim daha biten dersim yok, o yüzden konu çalışması yapmak zorunda kalıyorum ve çok sıkılıyorum ama emin ol test çözmek çok çok daha eğlenceli, o yüzden her gün hiçbişey yapamasan da bi soru da olsa çöz.
teşekkür ederim ebonum bizim de aramızda 27 gün var, o büyük. herkes çocukla çıkıyosun diyo ama biz birbirimizi büyüttük diyorum. hayatımda çoğunlukla olumsuz sonuçlanan kötü geçen evlilikler gördüm, ama senin dediğin şu lafa ben de katılıyorum, inanıyorum ki O doğru kişiyse evlilik kadar güzel bişey yok
tatlım ben evleneli 8 yıl oldu nerdeyse
bilgisayarda gelinlik fotoğrafım yok ama
ozelden adımı yazayım faceden profil fotoğrafıma bak
olur mu :)
tatlım benim face m yok, olsa görmeyi çok isterdim, olsun kısmet değilmiş ama normal foton da olsa olur, özelden atabilirsen bakarım

gelişimden 120 soru çözdüm 7iklim bilişsel gelişim, ayy çok terletici sorular var, mutlaka çözün

kızçeler matematikten modüler aritmetik ve işlem baktım, bi de fonksiyonun formülüne
30 da soru çözdüm
fonksiyon mat1 de miydi? onu hatırlayamadım ama :44:

slm kızlar bugünün raporunu verip yatıyorum mat.24.ve 25.gün bitti konu mutlak degerdi 25.günde canım çıktı
türkçe 45 cografya 36 vat.12 soru çözüldü tarihten hiç çözemedim yoruldum toplamda 250 küsür oldu. istediğim gibi deil ama buna da şükür .yarın bıcırık yigenim geliyo sabah bana 1 saatliğine dendi ama inşallah öyle olur yoksa bıdı bıdı vıdı vıdı kafamı yoracak halasının kujusu .neyse kızlar herkese Allah rahatlık versin iyi geceler

Tükanı ben kapatayım bari... İyi geceler kızlar... çok uykum var rapor vermiycem:)) sabah kim açcak bakalım kahvem hazır olsun

kızlar ben bugün gündüz çalışmamıştım, saat 12 de kalkmıştım zaten, yarın okula gitmicem devamsızlığımı kullanıcam
uykum yok o yüzden biraz daha çalışayım diyorum

Arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var.tarih ve anayasa için hangi kitapları önerirsiniz bana.ikisindende hiç bir bilgim yok ve çok zor geliyor bana yardımcı olun lütfen

Arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var.tarih ve anayasa için hangi kitapları önerirsiniz bana.ikisindende hiç bir bilgim yok ve çok zor geliyor bana yardımcı olun lütfen

canım tarih için nette hakan dede nin videoları var, onları izlemelisin. bir de x yayıncılığın tarih defteri, bir de uzman kariyerin tarih öğreten soru bankası canım

öyt den geldiğimiz yere kadar olan yeri tekrar ettim
ayy tereyağ ekmek sandviç falan bu kavramlar benim karnımı acıktırdı yav

uyandım ben lakin canım ders çalışmak istemiyor
gece oğle bir baş ağrısıyla uyandım ki beyin kanaması geçiriyorum sandım

burda bir arkadaş var beyninde kitle çıkmış evlerden uzak
ondan etkilendim sanırım
yarabbim beni sağlıkla imtihan etme
gerçekten hiç gücüm yok.hiç..

günaydın clemantine günaydın kızlar bu gün erken başlıyorum çalışmaya normalde 9 u buluyodum amayigenim gelmeden soru çözmeliyim o varkende cografya vat çözeyim diyorum ama bakalım:26:bugün eşimde evde 2 çocuga bakcam sayılır sık ugrayamam görüşmek üzere
cloşum geçtimi agrın geçmiş olsun

Valla anlattığım zaman birkaç kişi dışında kaale alan yok.

Ben de anlatmama kararı aldım.

estafurullah kaale almamak ne demek?
olsa olsa gozden kaçmış olabilir
yoksa ben sana ozelden msj atmazdım
demek merak ediliyor ve ozleniyorsun..
dersler ne alemde neleri bitirdin neler kaldı?

geçtiti gece çok korktum nil
eşimide kaldırmadım sessizce geçmesini bekledim
insan hastalık karşında ne kadar aciz
Rabbim kimseye onulmaz dert vermesin
namazı bıraktım ondan oluyor hep..

günaydın kızlar

bende uyandım bi size slm verim sonrada hemen başlayayım dedim

clementine_ geçmiş olsun yaa. rabbim kimseye kaldıramayacağı dert vermesin.

nil sana da kolay gelsin 2 çocukla

ebon kalkmadı herhalde daha

neyse bakalım hadi herkese kolay gelsin
görüşürüz kızlar

aklınıza gelen herşeye limon sıkarım buna makarna kurufasulye vs dahil..limonu koymadığım tek şey çaydır.
evde en çok aldığım şey çamaşır suyudur mutfağı ve banyoyu günde iki kez çamaşır suyuyla yıkarım
saat gibi hiç şaşmaz.
en son dedem oldünde ağladım hiç gozyaşı dokmem uzülünce domuz gibi otururum.
herşeye en fazla bir gün üzülebilirim dünya başıma yıkılsa kalanlarla yeniden yapmaya çalışırım.
ıslak saçım sırtımına değince çileden çıkarım
yatarken abdest almadan yatmam
hiç şeffaf parlatıcı sürmem sebebi ise olurda olürsem yatırnağımdaki ojeyi farketmezlerse :)

ben yazdım siz yazmazsanız kıyamet koparırım ona gore :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…