Bugün mat videolarına baktım antrenmanlarla mat son gündeyim az kaldı
ne güzel konu olmuş bende yazayım
Ben pek evden dışarı çıkmam, odamı çok severim bütün gün odamda olurum, uzak bir yere gideceğim zaman dönemeyeceğim hissine kapılırım( Geçen yıl bir ay evden çıkmayarak kendi rekorumu kırdım )
Dışarı çıkarken 10 kez çantama bakarım bir şey unuttum mu diye :44: Almam gereken şeyleri telefona kaydederim çıkmadan tekrar bakarım aldım mı diye(öss sınavında kalem kutumu evde unutmuştum ondan olabilir )
Her yere geç giderim ( koca otobüsün otogardan çıkıp yolda beni beklemesi , sınava geç gidip müdürden imzalı kağıt almam gibi :18: 1,2 dk daha geç gitseydim sınava giremeyip sınıfta kalacaktım)
Bu yüzden saatim hep öndedir.
Bende domestos manyağıyımbanyoyu ve mutfağı sürekli onla silerim(Annem ne yapıyorsun içiyor musun der )
Sürekli ellerim kirli hissine kapılır elimi yıkarım.
Bende çok sulu gözlüyüm reklamlarda bile ağlarım
Yatmadan önce yatağın altından dolabın içene bakarım biri var mı diyeönceden daha kötüydüm dışarıdan eve geldiğimde bütün evi arardım
Birde herkes hapşırmama çok güler art arda 8 ,10 kez hapşırırım :2:
kıyamam nilim yaa, o ütülesin dicem ama eşin de çalışıyo, çalışma şartları nasıl bilmiyorum ama genelde nöbetçi kalıyo diye yazıyosun buraya..yoruluyodur o da napalım sıkıcaz dişimizi
annem de bana geçen gün diyo ki ''sediş son günlerde hiç görüşemiyoruz''
aynı ev içindeyiz, evden bi okula bi dershaneye bi de sevdiceğe giderken çıkıyorum, onun dışında hep evdeyim, görüşemiyomuşuz
antrenmanlarla matematik 1. kitabı bitti
kahve alıp film bakacağımyarın eğitim bilimlerine geçiş yaparım artık
kızdı dediğimde biraz abartıyosun 24 saat ders çalışmıyosun ama hep kafanda gezdirdiğin için kpss yi hiç bişeye bakmıyosun dedi
üzüldüm bende haklı napayım.çok yogun o da okulu kalabalık okul nöbeti yurt nöbeti hiç bitmiyor yemekleri bile haftada 1 ya da iki defa yapıyorum 2 şer gün yiyoruz üç günde anneme kaçıyorum son bi aydır o yapıyo ona ragmen adamın gıkı çıkmıyo canım benim maça giderkende daha sen takma beni sana hazırlan bu yıl kpss ye derken biliyodum böyle olacagınıda arada söyleniyorum işte dedi canım benimannene sölede arada odana ziyarete gelsin çok özlediyse
nil başımın ağrısı geçmiyor benim son 1 haftdadır iyice arttı bide kulağımın arkasında bir beze fark ettim bugün
canım ona sıkıldı biraz..
nil başımın ağrısı geçmiyor benim son 1 haftdadır iyice arttı bide kulağımın arkasında bir beze fark ettim bugün
canım ona sıkıldı biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?