2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

sucum ben de eve girdiğimde eğer evde annemler yoksa evin her yerini gezerim hırsız da hiç girmedi çok şükür ama öyle bi korkum var
bi de gece asla gece lambası olmadan yatamam, hatta bazen masa lambasını yakarım
bende de telefonu düşürdüm mü takıntısı var, mesela evden çıkarken bakarım bi kere, arabaya binince gene bakarım, cafeye otururken, cafeden kalkarken, apt a girdiğimde.. hep hala yanımda mı diye bakarım. hatta bi kere telefon elimde ben telefon aramıştım nerde diye. duyan da milyarlık telefonum var sanır ama ben yıllar önce daha 1 haftalık telefonumu düşürmüştüm, daha sonra düşürdüğüm yerde bulmuştum gerçi ama o zaman çok korkmuştum, o korku hala geçmedi bende.

kızdı dediğimde biraz abartıyosun 24 saat ders çalışmıyosun ama hep kafanda gezdirdiğin için kpss yi hiç bişeye bakmıyosun dedi
üzüldüm bende haklı napayım.çok yogun o da okulu kalabalık okul nöbeti yurt nöbeti hiç bitmiyor yemekleri bile haftada 1 ya da iki defa yapıyorum 2 şer gün yiyoruz üç günde anneme kaçıyorum son bi aydır o yapıyo ona ragmen adamın gıkı çıkmıyo canım benim maça giderkende daha sen takma beni sana hazırlan bu yıl kpss ye derken biliyodum böyle olacagınıda arada söyleniyorum işte dedi canım benim annene sölede arada odana ziyarete gelsin çok özlediyse

antrenmanlarla matematik 1. kitabı bitti
kahve alıp film bakacağım yarın eğitim bilimlerine geçiş yaparım artık

tebrik ederim canım darısı mısırı bugdayı başıma sanada
maaşallah

bende cumartesi bitiriyorum inş. pazara hiç bişi çalışmadan keyf yapayım biraz

nilimmm tatlıya bağlamışsınız ya boşver
aman o gelmesin ben arada giderim salona onu ziyarete
annem geldi mi gitmek bilmiyo, o, bu, şu ne varsa anlatıyo

sedefcim bize de çok şükür hırsız girmedi de biz önceden dağın başında sitede oturduk kışları tek biz oluyorduk kalabalık yere alışık değilim merkeze taşınınca kafayı yiyecek durumu gelmiştim ya eve birisi girer bana zarar verirse diye bir ses geldikçe her yere bakardım ama alıştım 5 yıl oldu Ben telefona o kadar alışmışım ki yanımda olmayınca anlıyorum bir boşluk bi yalnızlık oluyor

nilkon darısı başına canım bu arada Antrenmanlarla Matematik sitesindeki videoları biliyor musun ,son konular biraz zorladı videodan dinleyince anladım bakmak istersen haberin olsun canım :13:

kızlarrr benide alın aranıza... 2014te gircem sınava ama bu sene evdeyim şimdiden yavaş yavaş başlamak istiyorum 2014 için konu açmıştım ama ilerlemedi 2014 olduğu için . Bu konu azimle ilerliyo sanırım benim derdim gaza gelmek kızlar ya beni de gaza getirin kendim ders çalışamıyorum halbuki evdeyim ve hiçbir işim yok sabahtan akşama kadar tv bilgisayar boş boş geçiyor günlerim...2012 lisans mezunuyum 2014te gk gyden sınava gireceğim..bir yandanda aöf okuyorum kızlar... insan böyle kendini çok boş hissediyor sanki boşuna okumuşum gibi geliyor 4 sene... ve iş için herşeyi erteliyorum hayatımda....

Günaydın kizlar telefonumla bi deneme yapim dedim
ama sizi zor buldum valla
yatakta keyif yapiyorum dus alim oyle gelcem

bugün evleri temizlemem dip bucak bi temizlik yapmam lazım belkim temizlik yaptıktan sonra kocaman minnak evimin bi iki fotosunuda atarım size
şimdi antremanlarla matematik 27 günü bitircem diğerleri kalsada mat bitmeli inş.

su arkadaşım bilmiyodum videolar oldugunu sitesinde çok zorlandım son konularda
neyse artık 2.kitaba geçicem izleyip öyle sorularını çözerim çok teşekürler paylaştıgın için

Eşimi yolladım işine, evi biraz toparladım, kahvaltımı yaptım şimdi de dersimi çalışmaya başlayacağım

günaydın arkadaşlar eşimi yolladm çay içiyrm.biraz kendime geldktn sonra sıpam durursa türkçe çalışasım var.ya geçen deneme çözdm türkçe yerlerde.21 net bu kadar beklemiyodm.herkese bol sorulu günler diliyrm

niloşşşş sen burdamısın hala
hadi koş işleri bitir biran önce de minnak evini görelim merak ediyorum
ben klavye çalışmaya başladım kızlar
son 2 gün artık
pazartesi bende derslerime döncem
ütü yapmam lazım benimde
niloşlar gibi karı-koca papaz olmadan yapsam iyi olcak
öğleden sonra oturmaya gitcem
off çok aktifim dimi

anremanlarla mat 27 günü bitirip geldim ebuşum şimdi türkçe çözmem lazım 70 kadar iş yaparken aralara da cog. ve vat sıkıştırayım diyorum fotoları çekcem canım bugün olmazsada yarın yüklerim inşaalllah 2 odam var zaten hepi topuda bi ev eder ikisinin büyüklüğü neyse görürsün terasımıda temizleyip çekeyim

Program Geliştirmeden 70 soru çözdüm. Ama bana bu program geliştirme biraz karışık geliyor
Dün ihtiyacın gk gy soru bankasını bitirdim eğitimini de bitirmeme 2 konu kaldı.
Netten deneme siparis verdim onlar da bir iki güne gelir herhalde.
Son hızla çalışmaya devam

Son düzenleme:
nil başımın ağrısı geçmiyor benim son 1 haftdadır iyice arttı bide kulağımın arkasında bir beze fark ettim bugün
canım ona sıkıldı biraz..

ben geldimmm geç oldu ama bende yazım bir kaç şey

yaşım 22

asla dibini görmediğim şeyden bişeler içemem cam olacak ve şeffaf olcak
gök gürülütüsünden ölümüne tırsarım yanımdaki kişi tuvalaete gitse kapıda beklerim o derece:18:

köyde geçti çocukluğum çeşmeden kovaları doldurur getiridi annem en büyük zevkimdi gizliden o kovaya başımı sokup su içmek hala bayılırım yapınca çok mutlu olurum yakalanıncada sopa yerdim
nerde olursam olayım sağ tarfta ve üst kısımlarda oturmak gibi bi takıntım var farkında olmadan yapıyorum
küpe bileklik yüzük hastasıyım bir sürü var aldım odam dolu amaaaa alerjim var asla takı kullanamıyorum

asıl konuya geleyim bir türkçe denemesi çözdüm

mat çalıştım duş aldım şimdi bi tane anaysa videosu dinleyeceğim

nil başımın ağrısı geçmiyor benim son 1 haftdadır iyice arttı bide kulağımın arkasında bir beze fark ettim bugün

uzun süreli baş ağrısı huzurda bırakmaz hocam doktora gitsen zaman ayırıp yaşanmazki öyle yazık sanada

"Yaşam hakkın mücadele gücün kadardır" A.Hitler beğendiğm bi sözdür paylaştım=)

Son düzenleme:
kızlarrrr oturma ve yatak odamı temizledim fotolarını çektim yolluyorum size ebon aklıma girdi hadi temizlede çek diye türkçede çözemedim toplamda 2 odam var zaten terasımıda yarına yayınlarım artıkın bu da yatak odam bu da yatak odamın bi köşesindeki çalışma masam umarım begenirsiniz

canım özelden tarif etsene agrının şeklini kpss klasiği olan migren gibi geliyo içime uzun süre geçmez çünkü ve hiç sebebsiz başlar bişi tarif etcem sana rahatlatıyo bi dene yazıyorum özelden geçmişolsun canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…