2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

günaydın kızlar
kısa bir aradan sonra burdayım
öncelikle nilim evin çok hoş canım güle güle mutlu mesut oturun inşallah

ebonum öğretmenliğin hayırlısı olsun canım inşallah uğurlu gelip eylülde kadrolu olarak başlarsın
clementine çalışmaların için öcelikle tebrik ederim çok güzel ilerlemişsin ben o sayının yarısını ancal bulmuşumdur birde geçmiş olsun canım başım ağrıyor demişsin
yeni gelen arkadaşlar hoşgelniz

bir iki gündür ders çalışamadım ama bugünden itibaren adamakıllı başlıyorum canlarım
kolay gelsin öptüm çok

canım baş ağrısı geçerde
kalp ağrısının işi zor
asıl sen nasılsın son durumlar neler?

mesela her cuma 09:30 da burda olsak herkes sorularını yazsa
ve sırayla yorumlasak
ben dün üst kat komşumla yaptım yorumlama işini tarihde nerde sıkıntım var gordm

yada farklı bir oneride olabilir.

Yarın dersanede deneme sınavım var inşallah iyi geçer.
Ben artık derse başlıyorum kızlar görüşürüz

kızlar neden ben çıkınca hepinizin buraya gelmesi geliyo acep
nurum tubişim saol canım sanada nasip olsun inş.
son durumlar neler paylaşırmısın bizimle umarım herşey senin için ne hayırlı ise o yönde olur
ebruş bak seni döyerim ha ayagımı kaydıracaktın az daha :18: bu arada bende ilk kez duydum cloşa sataşan kız yazmıştı bende diyodum ki bu editörler her yazılanı okuyup takip mi ediyo ne safım yahu( dr OETKERDEKİ BABAM PASTA YAPMAYI NERDEN ÖGRENDİ DİYEN KIZIN SORULARINA BENZEDİ BU SORUM )
KIZLAR ANT MAT 28 .GÜN DE BİTTİ 44 VAT ÇÖZÜLDÜ SAAT 8 DEN BU SAATE KADAR 29. GÜNÜDE BİTİRSEM SÜPER OLACAK DUR BAKİM İNŞ. BİTİRİRİM

Yaa kızlar bi şey sorcam da cahilliğime verin nolur bu ant. matematik 28.gün 29.gün fln ne oluyor nerdn çalışıyosunuz matematiğe bakıyım siz

Teste karşılaştığım bi soruyu sorcam size kızlar ben mi yanlış düşünüyorum acaba bi bakar mısınız

Selçuklularda toprak devletin malı sayılmıştır. Bu uygulama ile
1.toprağın babadan oğula geçmesini sağlama
2.merkezi otoriteyi kuvvetlendirme
3.özel mülkiyeti yasaklama
durumlarından hangilerinin amaçlandığı söylenebilir?

2-3 gibi görünüyor ama sınavda olsam 1-2-3 derdim

Son düzenleme:
canım cevap yalnız 2 sebepte devletin malı sayılmasının babadan ogula geçmesini saglamaz aksine buna engel olur özel mülkiyetlee alakası yok devlet malikane denen toprakları sadece şahısa ödül babında veriyo onun dışındakilerin çogu zaten devletin sadece kullanım hakkına sahip kişiler.yalnız 2 olmasınında nedeni burda tek amaç kişinin devlete baglılıgını arttırmak elindekinden olmamak için

Ebet doğru canım sağol ama ben sınavda bunu düşünmezdim hayatta 2,3 der geçerdim :26:

Yaa kızlar bi şey sorcam da cahilliğime verin nolur bu ant. matematik 28.gün 29.gün fln ne oluyor nerdn çalışıyosunuz matematiğe bakıyım siz

estagfurullah pembelicim genelde sözelciler için antremanlarla matematik 1-2-3-4 diye bi kitap seti var ordada ilk kitapta gün gün çalışma planı var ve o gün içinde kaç soru varsa çözüyosun soruları ikinci kitaptad ahafta hafta gidiyor.gün dediğimizde genelde 100 veya daha fazla soru çözmüş oluyoruz

Aa anladım canım iyiymiş. ya benim mat. iyi de geometri hiç yok bende onun için de bir kitap var mıdır ki böyle

canım baş ağrısı geçerde
kalp ağrısının işi zor
asıl sen nasılsın son durumlar neler?

sormayın kızlar bizim akıllı intihar etmek istemiş neyseki birşey olmadı araya ailesi girdi ortalık karıştı biraz
barıştık sayılır kızlar ama aklımın bir kösesindede kaldı olanlar aynı şeyleri tekrar yaşarsak sonucunu itirazsız kabul edeceğine söz verdi bakalım ne olacak

Tarihten bi tane daha soru sorcam ben size

1.ikili teşkilat
2.veraset sistemi
3.kut anlayışı
Yukarıdakilerden hangileri islamiyet öncesi Türk devletlerinde merkezi otoritenin bozulmasında etkili olmuştur?

Bnim dediğimle cevap tutmuyo gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…