2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

1 ve 2 mi cevap

ay cidden mi olay bi şekilde çözülmüşte bu intihar girişimide bi sorun onun yerine bi daha olmayacagına ikna edebilse yetermiş aslında inş. bi daha tekrarlanmaz canım yok yerden bi sürü sıkıntı çıkmış sana

pembeli sorunun cevabı ne düşündükçe 3 ü de ,içine aldım 123 mü acep :44::44::44:

Şimdi baktım netten ant. Matematik kitabına güzele benziyor 1le 2.kitap arasında nasıl bir fark var anlatır mısınız aynı konular mı var yoksa farklı mı konular. Benim mat. iyi ama problemleri karıştırıyorum biraz onun için 2.kitap mı lazım. Bi de bunun geometri kitabı da varmışl onu almam lazım

ikili teşkilatta devlet 2 ye bölünür genelde dogu batı diye bu da 2 hükümdar demek gibi bişeydir biri daha güçlü oldada digeride hakimiyeti ele geçirebilir
veraset anlayışı zaten türklerde kuttan gelir o kanı taşıyan o aileden gelen herkesin hükümdar olma hakkı vardır aslında verset anlayışı ile kut baglı birbirine ikisinide almak zorundasın bu nedenle 1-2-3 kızlar umarım açıklayabilmişimdir

1 kitapta temel oluşturup hız ve işlem hatalarını azaltıyor problemler ikincide ve hepsi ayrı ayrı satılıyor ikinci kitaptada haftalık planlar var ona göre gidiyosun yalnız içinde test yokibi bişey cevap en arka sayfada yazıyo bence al bissürü değişik soru görürsün

Son düzenleme:
pembelicim ben çıkıyorum canım gelince bakar cevaplarım başka sorun olursa
yürüyüşe çıkmam lazım göbiş aldı başını gidiyo gr.

Hmm evet anladım sanırım demek istediğini ama bu kadar detaylı düşünmezdim ya ben sınavda
Şu tarihle anayasa öldürcek beni.
Sağol nilcim
Tamam sen yürüyüşüne çık hadi :) gelince görüşürüz

O zaman ben 2. kitabı ve geometri kitabını alayım bunun.
1. kitapta olan her konu 2de de var mı peki? mesela mutlak değer falan 1de mi yoksa ikisinde de mi var?

Son bi şey daha sorcam şu kitapla ilgili.
3. kitapta bizi ilgilendiren bir konu var mı?

tamam canım valla bilmiyordum ben kut anlayışıyla veraset sistemin birbirine bağlı olduğunu...güzel oluyor böyle soru çözmesi daha iyi akılda kalıyor

Evet bence de güzel oluyor akılda kalması bakımından. benim böyle bikaç sorum daha var sorarım gene kaçışınız yok benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…