2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Balım çok geçmiş olsun öncelikle,yürüyüş gerçekten çok faydalı ben de başladım.

Ben gitmemen taraftarıyım 6'da mümkün değil çıkamazsın oradan...

Bebişim geçmiş olsun babacığına,tez vakitte şifa bulsun inşallah...

Hepinize desteğiniz için teşekkür ederim ama insan üzülüyor işte.

Mona benden pek hoşlanmadın galiba..Ama olabilir gerçekten..Kötü bir niyetle söylemiyorum yanlış anlama..Bu sayfada olsun diğer sayfada olsun sana yazmıştım cevap vermediğin için böyle bir düşünceye kapıldım sadece..Ki olabilir de dediğim gibi çok normal..

Merhaba kızlar

Gece biraz geç yattım. Karnım ağrıyor. Bu şekilde derse odaklanabilir miyim bilmiyorum
Ama deneyeceğim
Hepinizi öptüm
Bu arada Rengina bu gece 12de aktiflenecekmiş.

Rengina sen ne zaman geliyorsun ?? Hakkaten yokluğun farkediliyor..
Biz 15 tatiline çıkıyoruz kızlar ananeme ve babaanneme fazla giremem heralde..
Kendinize iyi bakın..
Her şey çok güzel olur umarım..

iyi tatiller kuzum sana da. git kafanı dağıt iyi gelir. benim yerime de gez

Hoşlanmamak değil ama benim alışmam ve ısınmam zaman alıyor malesef ekinezya.Seninle hiçbir alıp veremediğim yok. Buradaki herkes bilir,hepsi ilk başta bana soğuk,agresif demiştir ve anlaşamayacağımızı düşünmüştür.Ama şimdi gerek burada gerek sosyal ağlarda,gerek telefonla görüştüğüm kişiler var. Özür dilerim böyle bir şey olduğu için ama elimde değil bu.Paylaşımlar ve sohbetler arttıkça bu durum ortadan kalkacaktır.Çok fazla burada vakit geçirmediğin için de böyle olabilirim.:13:

Yani sözün özü...Ben Nemrut biri değilim.Agresifim,kompleksliyim ama perdelerim kalkınca kedi gibiyim.

Son düzenleme:

Selam kızlar.Bugün tarih tekrarıma başlayacağım birazdan.Vaktim kalırsa da bir gy-gk denemesi çözeyim diyorum eğitime geçmeden önce.

Sağ ol tatlım.Canım size hangi yayınınkini verdiler?Ben de Yediikliminkini aldım.Şimdilik en iyisi o gibi geldi bana.3 tane de çözümlü soru bankası ve İhtiyaç'in yaprak testini aldım.Ne kadar çok kaynak olursa o kadar iyi.İleride de öabt denemesi alacağım inşallah.

Rengina sen ne zaman geliyorsun ?? Hakkaten yokluğun farkediliyor..
Biz 15 tatiline çıkıyoruz kızlar ananeme ve babaanneme fazla giremem heralde..
Kendinize iyi bakın..
Her şey çok güzel olur umarım..

İyi tatiller tatlım.İnşallah güzelce moral depolarsın da tatilden sonra tam gaz çalışırsın.
Merhaba kızlar

Gece biraz geç yattım. Karnım ağrıyor. Bu şekilde derse odaklanabilir miyim bilmiyorum
Ama deneyeceğim
Hepinizi öptüm
Bu arada Rengina bu gece 12de aktiflenecekmiş.

Geçmiş olsun kuzum.Aa Rengina'nın aktif olacak olmasına sevindim.Yokluğu gerçekten çok hissediliyor.

Hadi fıstıklar hepinize iyi çalışmalar, kolay gelsin.Öpüldünüz.

deli

Çok geçmiş olsun, rabbim şifa versin

sedef bu hafta planımı yapmıştım, haftaya 8 saat çalışacaktım, ama bu gidişle olan planım bile zor uygulanacak gibi
neyse bugün de dinleneyim yarın inşallah tam anlamıyla eski düzenime dönerim.

Allaha şükür canım yuvarlanıp gidiyorum işte. Sen iyi misin ?

teşekkür ederim Allah'a şükür bende iyiyim canım.. Bade sen diyete başlamıştın canım hala devam mı? bak karın ağrın olmuş bu gün sabahtan acaba yetersiz mi beslendin ki diye düşündüm bu arada geçmiş olsun şimdi nasıl oldun?

teşekkür ederim kızlar çok sağolun..

kızlar hepimizde sorunlar var ve bu yüzden dersleri biraz boşladık gibi geldi bana sizce de öyle değil mi?

bu gün sabahtan kalktım ve her işimi halledip uzun zaman sonra ders çalışıp yumuşamayı da bitirdim.. İnşallah hedefim pazar günü çtd yi bitirmek..

monam hoş geldin

sedefim dikkat et yavrum ben 3 hafta çektim bi ton ilaç kullanmama rağmen...bol su,kivi,limon eksık etme kuzum

geç uyandım saat 12 geçiyordu ne berbatmış geç uyanmak gitti gün.,yemek,bulaşık falan akşam olmuş

neyse çalışayım artık uyuyana kadar ne olursa gece gelirim fıstıklar

sayfacak yürüyüşe çıkıyoruz ne güzel

Son düzenleme:
İvit ta kendisi...

Morisi kızçem hiçbir şey yapmamak daha kötü,yarım saat bile kar her gün.

Kızçelerim ben dersaneye gidiyorum,gece görüşürüz.

Allah zihin açıklığı versin kızçem
haklısın canım.. Senin alan çalışmaları nasıl gidiyor?

bu günlük uykunu almış olmussun kuzum ya..

Hoş bulduk bebikim... Aynen çok sportifiz.

Allah zihin açıklığı versin kızçem
haklısın canım.. Senin alan çalışmaları nasıl gidiyor?

bu günlük uykunu almış olmussun kuzum ya..

Çok şükür fındığım iyi gidiyor,senin çalışmalar ne alemde ?

Hoş bulduk bebikim... Aynen çok sportifiz.

Çok şükür fındığım iyi gidiyor,senin çalışmalar ne alemde ?

maşallah canım.. bir hafta ara verme durumunda kaldım babamın rahatsızlığından dolayı ama dünden itibaren başladım canım.. Sen çok haklıydın her gün yarım saat çalışsak kar demekle.. Bu sözü bu gün itibari ile düsturum olarak alıyorum :13:

Kesinlikle morisim yarım saat ne olacak dememek lazım. Babacığın şimdi nasıl ?

çok doğru söylüyorsun monam şükür canım daha iyi biraz ağrısı sızısı var ama o kadar olacak kolay değil kalp buna şükür diyoruz kuzum..

çok doğru söylüyorsun monam şükür canım daha iyi biraz ağrısı sızısı var ama o kadar olacak kolay değil kalp buna şükür diyoruz kuzum..

Çok şükür canım,bizi haberdar et mutlaka.

O değil de nathalie de banlanmış. Noluyoz lan ?

Çok şükür canım,bizi haberdar et mutlaka.

O değil de nathalie de banlanmış. Noluyoz lan ?

çok sağolun canım..

Ne Nathalie de mi Rengina bu gün geliyor bu sefer de Nathalie yok anam hep bi eksik mi olacaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…