2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

öyle tabi ki canım. hayırlısıyla atamamız olsun düğün olsun da gerisini nişanlımla birlikte hallederiz inş.

bunu bu aralar başaramıyorum sedefim üstüme üstüme geliyorlar. ben sıcak davrandıkça, sustukça eziliyorum
altında kalıyorum tüm yükün
maalesef sınavı kazanana kadar mecburuz katlanmaya ne kadar zor olsa da..
babana dicek lafım yok Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın o ve onun gibileri

konuya paat diye daldım ama k.bakmayın kızlar. ben de size derdimi anlatmak istiyorum. benim kardeşim evlendi 1.5 sene önce. ve gelin geldikten sonra ailem bana karşı çok değişti. hele ben nişanlandıktan sonra iyice değiştiler. sanki beni gözden çıkarmış gibiler. herhangi birşeyde gelinimizle sorun olsa ve ben yorum yapsam ki benle ilgili konularda yapıyorum yorumları ben suçlu o haklı oluyor. halbuki benim hiç suçum yok. babam önceden beni herkesten çok severken şimdi beni gözden çıkarmış durumda. halbuki evlat acısını da gayet iyi biliyorlar.

Bana özelden özet geçsene.

Selam canlarım
hiç iyi değilim. gecen gün panik atak geçirdim. o an öleceğim sandım cok kötüydü.
tarif edilemez yani. sınav stresinden tabi başka ne sebebi olacak?
o gün sabah şubat programı yaptım kendime biraz da canım sıkıldı alan yetişmicek diye akşama da böyle oldum.
yani bildiğiniz mahvoldu hayatım.
şimdi ders çalışmaya otursam yine kalbim çarpmaya başlıyor, çalışamıyorum artık...

şuan çalışabiliyorsanız hiçbir şeyi takmayın kafanıza, bu hali yaşamanızı asla istemem.. insanların dediklerini de takmayın.
beterin beterini de yaşadım sonunda
ve sınavı bırakmayı düşündüm ciddi ciddi hala daha düşünüyorum, çünkü çalışamıyorum

bilmiyorum bende vaziyet bu. Allah yardımcımız olsun...

beni merak edip soranlar sizi çok seviyorum tek tek alıntılayamadım
çok cok özledim hepinizi benim canlarım

Rengoomm. Badiş söylemişti bana da rahatsızlandığını. Hoş geldin...

Kuzum haklısın hem de çok.İnsan sağlıklıyken çok nankör.Ama grip bile olsa anlıyor bazı şeylerin kıymetini.Bu sebepten bırakma konusunda yorum yapmayacağım.Sen zaten en doğru kararı verirsin.

Ooo Rengo hosgeldin. Ben Badeyle birlikte banlandim. Benim bandasim o :) Mona,Bade sizde hosgeldiniz. Uc silahsorler yine toplandi.

Rengo gecmis olsun.

Son düzenleme:
hoş buldum kuzum
inşallah calısma gücüm olur yoksa böyle zaten calısamıyorum

Ooo Rengo hosgeldin. Ben Badeyle birlikte banlandim. Benim bandasim o :) Mona,Bade sizde hosgeldiniz. Uc silahsorler yine toplandi.

Rengo gecmis olsun.
hoşbuldum kuzum cok sağol

Hoş geldim renginam

hoşbuldum fındıgıım

kıyamam ben size ana-kız kumrular..çekemiyorlar sizin bağlılığınızı...babnın şimdi oğlu derdi ya onu konuşuyorsunuz sanıyodur..üzmesin sizi ya..

Beyaz Show'u bi açın.Mustafa Ceceli yeşil başlı gövel ördeğe dönmüş.

merak ettim bakıcam..çok da severim kendilerini..cnm inş atanırız ama hep görüşelim yinede..

badem salla cnm..bazen rahat olmak iyidir..müzikte iyi gelir böyle durumlarda ama neşeli..

cnm hoşgeldin..üzüldüm cnm sana.. ne olur kendine çook dikkat et...sen sağlıkla ol da ders falan hepsi olur..bunları düşünmemeye çalış kendini rahatlatacak şeylerle ilgilenmeye çalış dinlen tatlım öpüyorum

hoş buldum kuzum
inşallah calısma gücüm olur yoksa böyle zaten calısamıyorum

hoşbuldum kuzum cok sağol

hoşbuldum fındıgıım

Ne yaptin calistin mi. Panik atak mi geciriyorsun. Doktora gorunsene bir.

Beğenemiyom seni,beğendim say...

İvit de ekşınlı konu yok bugün sarmadı bdv.

Me too sweety me too. Yaraticilik sifir. Nerde o eski fake konular , simdi sarmiyor.

Ne yaptin calistin mi. Panik atak mi geciriyorsun. Doktora gorunsene bir.

Me too sweety me too. Yaraticilik sifir. Nerde o eski fake konular , simdi sarmiyor.

hayır çalışamadım
doktor antidepresanla uyku ilacı verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…