- 19 Mayıs 2013
- 690
- 246
- 133
öyle tabi ki canım. hayırlısıyla atamamız olsun düğün olsun da gerisini nişanlımla birlikte hallederiz inş.
ahh canım ya çok üzüldüm vallahi :26: gerçekten sözün bittiği yer, ne denir ki
tatlım 2 bayram var nasılsa. ramazanda birinizin ailesine, kurbanda ötekinizin ailesine gidersiniz, böylece orta yolu bulmuş olursunuz :13: sen daha evlenmeden böyle karartma içini, siz elele verince üstesinden gelirsiniz. yeter ki sen, ben demeyin, biz deyin, orta yolu bulduğunuz sürece rahat anlaşırsınız
safranım sen 8 saatlik bi kampa giricem demiştin galiba. acaba bu yüzden üzerinde bi baskı oluştu da ondan mı çalışamıyosun? bence önemli olan gün boyu verimsiz çalışmaktansa 1-2 saat tam verimli çalışmak daha iyi. kendini 8 saat diye koşullandırma. akışına bırak. sabah işlerini hallettiğin gibi otur masaya, kalkmamaya bırakmamaya çalış. arada kahve molaları falan verirsin. sonra çok geçmeden gene masana geçersin. artık Allah ne verdiyse ne kadara kadar dayanabilirsen o kadar çalış derim ben
ahh o anneler olmasa, değil o şehirde yaşamak, başka yerde bile yaşanmaz monam
hoşgeldin sefalar getirdin balım. üzme artık kendini. biz o yatanlardan daha gerizekalı değiliz. ben ister istemez kendimi onlarla kıyaslıyodum ve moralim bozuluyodu. ama biz zaten bu sınavın artık çok çalışma sınavı olmadığını, taa ağustosta görmüştük. biz de bu yıl atanıcaz inşallah kuzum. :13:
badem az önce babam da, annemle bana dedi ki ''siz ikiniz balkonda fısır fısır konuşuyosunuz, içeri girince susuyosunuz, s. gidin bu evden, rahat rahat konuşun'' dedi. kovmaya bahane arıyo zaten, şimdi de buna taktı. annemle konuşmamızı istemiyo. illa o da olucakmış yanımızda. çünkü ona göre biz annemle gizli işler konuşuyomuşuz
bizse annemle balkonda sigara içerken havadan, hatta gerçekten havanın soğukluğundan konuşuyoduk. balkonda dikkat çekmemek adına da sessiz konuşuyoruz.
bu gerçeği daha az önce yaşadım, sana söyleme sebebim de, kendini yalnız hissetme, bir çoğumuz bu lanet atama yüzünden sıkıntılar yaşıyoruz. haa ben de ağlamadım mı, valla bu sefer ağlamadım. girdim odama, açtım mat videomu, ders dinledim. çok da iyi geldi. ve video bitince dedim ki kendi kendime, şimdi bu videoyu izlemeseydim 1 saatim boşa gidicekti, ama ben umutlarıma 1 adım daha yaklaşmış oldum. bize bu süreçte en iyi gelen şey ders çalışmak. haa bi de bunda sevdiğin dersin etkisi de var. canın sıkkın olduğunda kendini sevdiğin derse ver canım, hem işe yarıyo, hem kafan daha iyi dağılıyo inan bana
badem az önce babam da, annemle bana dedi ki ''siz ikiniz balkonda fısır fısır konuşuyosunuz, içeri girince susuyosunuz, s. gidin bu evden, rahat rahat konuşun'' dedi. kovmaya bahane arıyo zaten, şimdi de buna taktı. annemle konuşmamızı istemiyo. illa o da olucakmış yanımızda. çünkü ona göre biz annemle gizli işler konuşuyomuşuz
bizse annemle balkonda sigara içerken havadan, hatta gerçekten havanın soğukluğundan konuşuyoduk. balkonda dikkat çekmemek adına da sessiz konuşuyoruz.
bu gerçeği daha az önce yaşadım, sana söyleme sebebim de, kendini yalnız hissetme, bir çoğumuz bu lanet atama yüzünden sıkıntılar yaşıyoruz. haa ben de ağlamadım mı, valla bu sefer ağlamadım. girdim odama, açtım mat videomu, ders dinledim. çok da iyi geldi. ve video bitince dedim ki kendi kendime, şimdi bu videoyu izlemeseydim 1 saatim boşa gidicekti, ama ben umutlarıma 1 adım daha yaklaşmış oldum. bize bu süreçte en iyi gelen şey ders çalışmak. haa bi de bunda sevdiğin dersin etkisi de var. canın sıkkın olduğunda kendini sevdiğin derse ver canım, hem işe yarıyo, hem kafan daha iyi dağılıyo inan bana
bunu bu aralar başaramıyorum sedefim üstüme üstüme geliyorlar. ben sıcak davrandıkça, sustukça eziliyorum
altında kalıyorum tüm yükün
maalesef sınavı kazanana kadar mecburuz katlanmaya ne kadar zor olsa da..
babana dicek lafım yok Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın o ve onun gibileri
Bana özelden özet geçsene.
Ooo Rengo hosgeldin. Ben Badeyle birlikte banlandim. Benim bandasim o :) Mona,Bade sizde hosgeldiniz. Uc silahsorler yine toplandi.
Rengo gecmis olsun.
Hoş bulduk Luckyim.İvit nereye dalıyoz,peşimden gelmek isteyen ?
hoş buldum kuzumRengoomm.Badiş söylemişti bana da rahatsızlandığını. Hoş geldin...
Kuzum haklısın hem de çok.İnsan sağlıklıyken çok nankör.Ama grip bile olsa anlıyor bazı şeylerin kıymetini.Bu sebepten bırakma konusunda yorum yapmayacağım.Sen zaten en doğru kararı verirsin.
hoşbuldum kuzum cok sağolOoo Rengo hosgeldin. Ben Badeyle birlikte banlandim. Benim bandasim o :) Mona,Bade sizde hosgeldiniz. Uc silahsorler yine toplandi.
Rengo gecmis olsun.
Hoş geldim renginam
Bandas mi oliciiizz :)) Cok heyecanlandim.
Beyaz Show'u bi açın.Mustafa Ceceli yeşil başlı gövel ördeğe dönmüş.
bunu bu aralar başaramıyorum sedefim üstüme üstüme geliyorlar. ben sıcak davrandıkça, sustukça eziliyorum
altında kalıyorum tüm yükün
maalesef sınavı kazanana kadar mecburuz katlanmaya ne kadar zor olsa da..
babana dicek lafım yok Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın o ve onun gibileri
Selam canlarım
hiç iyi değilim. gecen gün panik atak geçirdim. o an öleceğim sandım cok kötüydü.
tarif edilemez yani. sınav stresinden tabi başka ne sebebi olacak?
o gün sabah şubat programı yaptım kendime biraz da canım sıkıldı alan yetişmicek diye akşama da böyle oldum.
yani bildiğiniz mahvoldu hayatım.
şimdi ders çalışmaya otursam yine kalbim çarpmaya başlıyor, çalışamıyorum artık...
şuan çalışabiliyorsanız hiçbir şeyi takmayın kafanıza, bu hali yaşamanızı asla istemem.. insanların dediklerini de takmayın.
beterin beterini de yaşadım sonunda
ve sınavı bırakmayı düşündüm ciddi ciddi hala daha düşünüyorum, çünkü çalışamıyorum
bilmiyorum bende vaziyet bu. Allah yardımcımız olsun...
beni merak edip soranlar sizi çok seviyorumtek tek alıntılayamadım
çok cok özledim hepinizi benim canlarım
hoş buldum kuzum
inşallah calısma gücüm olur yoksa böyle zaten calısamıyorum
hoşbuldum kuzum cok sağol
hoşbuldum fındıgıım
Beğenemiyom seni,beğendim say...
İvit de ekşınlı konu yok bugün sarmadı bdv.
Ooo Rengo hosgeldin. Ben Badeyle birlikte banlandim. Benim bandasim o :) Mona,Bade sizde hosgeldiniz. Uc silahsorler yine toplandi.
Rengo gecmis olsun.
Hoş bulduk Luckyim.İvit nereye dalıyoz,peşimden gelmek isteyen ?
Ne yaptin calistin mi. Panik atak mi geciriyorsun. Doktora gorunsene bir.
Me too sweety me too. Yaraticilik sifir. Nerde o eski fake konular , simdi sarmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?