2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

herkesi sırasıyla liste yaparsın renginam mesela 1. sırada bensem 27 ocak olsun
2. mona ise 28 olcak olsun
hani en azından birileri 2 gün girmesede sırasıyla kaldığı yerden okur.

tugbim safranım siz de düşüncelerinizi yazın
sizce nasıl yapalım

bademin dediği gibi herkesin belli bir dua günü olsun
o günlerde o kişinin duasını okuyalım

kızlar bugün matematikten ebob ekok ve rasyonel sayıları çalıştım + 100 soru çözdüm
öğrenmeden 100 soru çözdüm + eğitimden karma 30 soru çözdüm
geçmişi okumadım ama duadan bahsetmişsiniz, ben de katılmak isterim ama her zaman düzenli okuyabilir miyim bilmiyorum, onurla kuranın türkçe mealine başlıcaz. bi de biz şu sıralar teyzeme gidicez, orda baya kalıcaz, yoksa ben bu evde artık kafayı üşütmek üzereyim. fırsat buldukça ben de size katılırım ama

Ne oldu diye sormak istemiyom artık.

saol canım amin inşallah
renginim bi arkadaş okudu şubatta atanıyo inş. o birine sormuş 1 hafta içinde namazlardan sonra oku demiş bende bu hafta başlarım belki

tugbim safranım siz de düşüncelerinizi yazın
sizce nasıl yapalım

İlk sayfada oluşturulan listeden sırasıyla başlayalım derim. tam geçmişi okuyamadığım için ne okunacak, bir kişiye için okunması ne kadar sürer bilmiyorum ama mesela 3 gün sürecekse, sonrasında 2. kişiye geçilsin.

Yeni eklenecek olanlarda oldukça liste sonuna eklenir.

Ama listedeki duayı alanlar kesin okusun yada okutsun, o kişiye tekrar dönülmesin okudun mu diye. Kendisi rahatsızlanır işi çıkar okuyamasa bile sorumluluğunu bilsin, bir yakınına okutsun derim.

GÜNAYDIN KIZLAR öksürükten sabaha kadar uyku yok bana gelip açtım topiki buyrun çaylarrrr Eki Görüntüle 950348

Nilkon ben öksürükten ciğerlerimi patlatacaktım az kalsın şöyle kurtuldum.

Güzel kaliteli hakiki bir bal al. sıcağa yakın ılık suya bir kaşık katıp iç günde 3 kez. ben ne ilaçlar, bitki çayları içtim ama bu iyi geldi.

canım hakikimi bilmem ama market balı var diyeyim bi deneyeyim onla bakalım hiç geçmicek gibi geliyo inan bi haftadır içim dışıma çıktı öksürmekten hamişkilten dolayı ilaçta kullanamıyorum inş. bu iyi gelir teşekür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…