2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

herkesi sırasıyla liste yaparsın renginam mesela 1. sırada bensem 27 ocak olsun
2. mona ise 28 olcak olsun
hani en azından birileri 2 gün girmesede sırasıyla kaldığı yerden okur.

bademin dediği gibi herkesin belli bir dua günü olsun
o günlerde o kişinin duasını okuyalım

tamam canlarım madem oy çokluğu ile liste sırasına göre gidelim
yalnız ben o listeyi öylesine yaptım yani en başta olmak istiyorum diyen var ise başa alayım
mesela nilkon hasta onu başa almak istiyorum ben dua aciliyeti önemli bence.

o zaman kızlar yarından itibaren bir kişiye 2 gün dua okuyalım. dua okuyanlar 2.günün sonunda ne okudugunu yazar isterse.
şunun için dua istiyorum diye yazmayanlar yazsın ilk listeye ekleyeyim ki unutmayalım veya sırası gelince sorsak da olur tabi herkese.
listeye tarihleri de ekledim o tarihlere göre başlayalım artık

sedefim maaşallah calısmalarına
valla ben kafayı yedim artık galiba hiç mantıklı düşünemiyorum
sen de benim gibi takıp daha kötüsüne davetiye çıkarma sonra ders bile çalışamıyor insan

Son düzenleme:
saol canım amin inşallah
renginim bi arkadaş okudu şubatta atanıyo inş. o birine sormuş 1 hafta içinde namazlardan sonra oku demiş bende bu hafta başlarım belki

tamam canım dün başladım daha 100 tane ancak oldu
zor ilerliyor ama bitireceğim inşallah

canımsın ya bak hüngür şangır aglatcanız ha beni kızlar ben nete giriyorum istediğiniz gibi yapın sıralamayı ben her türlü varım bu arada selatı tefriciyemi okucaz başka duamı

canımsın ya bak hüngür şangır aglatcanız ha beni kızlar ben nete giriyorum istediğiniz gibi yapın sıralamayı ben her türlü varım bu arada selatı tefriciyemi okucaz başka duamı

nilim ilk sıraya seni yazalım ne için dua istediğini yaz buraya 2 gün boyunca dua etcez sana içimizden ne geliyorsa
birde sağlığın için..

herkeşler ders çalışıyor zaar

herif şuan onu yiyormuş da
zati kayserili kendi de
off canım çekti amaa

ya o kadar tantanaya gerek yok ya. lavaş varya kıymalı iç yapıp lavaşla dürüm yapabilirsn üstüne yada yanına yoğurt
oh mis gibi
kız benimde canımı çektirirdin he

ya o kadar tantanaya gerek yok ya. lavaş varya kıymalı iç yapıp lavaşla dürüm yapabilirsn üstüne yada yanına yoğurt
oh mis gibi
kız benimde canımı çektirirdin he

ayyy olsa da yesek valla Allah'ım kokusu burnuma geliyor şuan

kayseri tatlıları benim damağına uygun ya çok hoş tarifleri var. mesela nevzine tatlısı var. olsa da yesek

evlendiğimde anasına yaptırıp gönderim sana
ben gidip bir şeyler atıştırayım dayanamiycimm

Ben de bugün bi nane yemedim. Öğleye kadar dersim vardı zati...Geldim spor yaptım,sızıp kalmışım yorgunluktan.

Bu saatten sonra ne çalışsam bilmiyom.:44: Zati akşam da dizim var. Beni bi şu listeye bakim ne var ne yok.

Benim canım çekmedi,rejimdeyim ben.

Kuzularım benim,demek tek çalışamayan ben değilim.

dersten geldim yavrular tatilimiz başladı iki haftaniye bu kadar sevindim anlmadım her hoca bir sürü soru verdi onlar bitecek onun acelesi var sanırım

dinlendim...odamı toplayım bulaşık yıkanacak sonra kahvemi alır masama geçerim

dua denmiş ne derseniz ben uyarım kızlar

bu gün yürüyüş gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…