herkesi sırasıyla liste yaparsın renginam mesela 1. sırada bensem 27 ocak olsun
2. mona ise 28 olcak olsun
hani en azından birileri 2 gün girmesede sırasıyla kaldığı yerden okur.
bademin dediği gibi herkesin belli bir dua günü olsun
o günlerde o kişinin duasını okuyalım
tamam canlarım madem oy çokluğu ile liste sırasına göre gidelim
İlk sayfada oluşturulan listeden sırasıyla başlayalım derim. tam geçmişi okuyamadığım için ne okunacak, bir kişiye için okunması ne kadar sürer bilmiyorum ama mesela 3 gün sürecekse, sonrasında 2. kişiye geçilsin.
Yeni eklenecek olanlarda oldukça liste sonuna eklenir.
Ama listedeki duayı alanlar kesin okusun yada okutsun, o kişiye tekrar dönülmesin okudun mu diye. Kendisi rahatsızlanır işi çıkar okuyamasa bile sorumluluğunu bilsin, bir yakınına okutsun derim.
sedefim maaşallah calısmalarınakızlar bugün matematikten ebob ekok ve rasyonel sayıları çalıştım + 100 soru çözdüm
öğrenmeden 100 soru çözdüm + eğitimden karma 30 soru çözdüm
geçmişi okumadım ama duadan bahsetmişsiniz, ben de katılmak isterim ama her zaman düzenli okuyabilir miyim bilmiyorum, onurla kuranın türkçe mealine başlıcaz. bi de biz şu sıralar teyzeme gidicez, orda baya kalıcaz, yoksa ben bu evde artık kafayı üşütmek üzereyim. fırsat buldukça ben de size katılırım ama
saol canım amin inşallah
renginim bi arkadaş okudu şubatta atanıyo inş. o birine sormuş 1 hafta içinde namazlardan sonra oku demiş bende bu hafta başlarım belki
canımsın ya bak hüngür şangır aglatcanız ha beni
tamam canlarım madem oy çokluğu ile liste sırasına göre gidelim
yalnız ben o listeyi öylesine yaptım yani en başta olmak istiyorum diyen var ise başa alayım
mesela nilkon hasta onu başa almak istiyorum ben dua aciliyeti önemli bence.
o zaman kızlar yarından itibaren bir kişiye 2 gün dua okuyalım. dua okuyanlar 2.günün sonunda ne okudugunu yazar isterse.
şunun için dua istiyorum diye yazmayanlar yazsın ilk listeye ekleyeyim ki unutmayalım veya sırası gelince sorsak da olur tabi herkese.
listeye tarihleri de ekledim o tarihlere göre başlayalım artık
sedefim maaşallah calısmalarına
valla ben kafayı yedim artık galiba hiç mantıklı düşünemiyorum
sen de benim gibi takıp daha kötüsüne davetiye çıkarmasonra ders bile çalışamıyor insan
canımsın ya bak hüngür şangır aglatcanız ha benikızlar ben nete giriyorum istediğiniz gibi yapın sıralamayı ben her türlü varım bu arada selatı tefriciyemi okucaz başka duamı
elime kitap bile almadım bugün
ben zaten 1 haftadır varla yok arası bir şeyim
neden kuzum?
geç uyandım şimdi de hiç içimden gelmiyor havada kasvetli hiç açmıyo yani şu durumda ders :/
olsun, çalışırsın
bugünde böyle olsun artık :)
hiç kayseri yağlaması yedin mi?
cok merak ediyorum nasıl bir şey
bazlamalı kıymalı birşey yoğurtla yeniyor nerden geldi aklına :)
herif şuan onu yiyormuş da
zati kayserili kendi de
off canım çekti amaa
ya o kadar tantanaya gerek yok ya. lavaş varya kıymalı iç yapıp lavaşla dürüm yapabilirsn üstüne yada yanına yoğurt
oh mis gibi
kız benimde canımı çektirirdin he
ayyy olsa da yesek vallaAllah'ım kokusu burnuma geliyor şuan
kayseri tatlıları benim damağına uygun ya çok hoş tarifleri var. mesela nevzine tatlısı var. olsa da yesek
evlendiğimde anasına yaptırıp gönderim sana
ben gidip bir şeyler atıştırayım dayanamiycimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?