2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Badem kulak tıkayıp geçmek zor ama bu sene yapacak birşeyimiz yok kulağımızı tıkamamız lazım.. Allahım hayırlısı ile atanmamızı nasip etsin..

sedefim kızma kuzum ama işin olmadığına sevindim.. emin ol iş olsaydı sen oradan akşam 6 da çıkamazdın ve orada geçen zamanda ders çalışamadığın için daha da stres olacaktın.. Allahım hayırlısı ile atanmanı 657 ye tabir memur olarak görev yapmanı nasip etsin.. (hepimize )

Allah yardımcınız olsun canım.. Baban artık tozdan nem kapıyor..

Geçmiş olsun canım ya.. Şu sistemin getirdiği hale bak..

canım dua da bende yer almak isterim nasıl yapacaksınız yani neye karar verdiniz bilgi verir misiniz? Bir de ben duayı kpss için istemiyorum başka birşey için isteyeceğim.. Siz karar verin nasıl yapacağımıza bende belirteyim kızçelerim..

Son düzenleme:
akşam ayrıntılı yazarım canım sana
nikocum ben basladım tefriciyeye kuzum cok sağol yine de
hamileliğin de hayırlı olsun Allah dualarını duydu
Kızlar okumanıza beni de bilgilendirip ekleyin, kim içinse okurum.

Unutmayalım başkasına yaptığımız duanın sevabı bize iki katı yazılıyor.
ekledim canım seni de
morim ben de kpss için istemiyorum
sağlığım için isterim artık sınavdan bile geçtim

seni de ekleyim tatlım tabi

Son düzenleme:
Ders çalışıyo herhalde millet.

kuzum ben de buradayım ama yatacaktım orta yeri topluyordum..

canım ben babamın alkol alışkanlığından kurtulması için istiyorum..

Nilkon hamileliğin hayırlı olsun canım.. Allahım sağlıcakla kavuştursun bebişine..

kuzum inşallah kurtulur baban
duaya katılacak kişileri son haline koyalım tek tek ederiz istenilen duaları

ben yatıyorum kızlr.. İyi geceler.. Allah rahatlık versin.. Bu arada gece çok yazışmayın ya okumak zor oluyor :)

ben artık severek çalışacağım bir iş kapısı istiyorum. kpss tabiki öncelik ama artık çok bunaldım. hayırlısı neyse o olsun diyorum

Ben de çalıştım,kitap okuyup geldim kuzum.

Ayşe Kulin,Sevdalinka...Okumadıysan muhakkak oku.Hem tarih hem yasak aşk...Hem de savaş...Ben çok etkilendim.

okurum kuzum aklımda
duamızı kesinleştirelim mi kızlar

Ben de günahlarımın affı ve hayırlısıyla öğretmenlik için dua istiyorum kızlarım.

kızlar böyle değil de dua sıramız olsun mesela
düzenli gidelim yani
mesela ilk dua sırasında kim olmak ister söylesin ona mesela 2 3 gün dua edelim, istediği duayı.
sonra diğerine geçelim

o şekilde karısır çünkü.

benim düşüncem bu siz ne dersiniz?

Son düzenleme:

Kızçem çok kalabalık değiliz ki.:26: Ama yine de genele uyarım ben.

Kızçem çok kalabalık değiliz ki.:26: Ama yine de genele uyarım ben.

ya ondan değil de böyle ne bıleyım herkese bırden dua edersek olur ya unutabilirim ben birine ederim diğerini unturum sonra hak gecer dıye düşündüm kendi adıma yani.
bir de herkese daha cok dua toplanması acısından.ya bu benım fikrim herkes fikrini söylesin cogunluga göre baslayalım

Sedef bi şey dedi mi bu konuda kuzum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…