- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
akşam ayrıntılı yazarım canım sana
burda anlatılacak birşey değil canlarım sorun evdekilerle ilgili. istenmediğimi fazla geldiğimi öyle iyi anlıyorumki artık
1 saattir ağlıyorum çözümüm bu sınav ve kazanıp kazanmayacağım bile belli değil
ayy kuzum hiç sorma anlatıcam iş mevzusunu
sağol bademmm
oyy benim meleğim gelmişyaparsın sen kuzum, yetişir merak etme. biz kafamızda belli bi gün belirliyoruz ve o güne yetiştiremeyince stres oluyoruz ama şöyle bi uzaktan baktığımızda aslında daha vaktimiz de var görünüyor. pozitif düşünelim kuzucum
sağol tatlımmvallahi üşeniyorum annem yarın başlıcak. ikimizde de kolesterol fazla çıktı. bu ay çok hamur işi yedik üşenmezsem onunla dışarda 1 saat yürürüm, hem ders arası hava almış olurum. ama şu leslie i de bi araştırayım ben sağolasın.
sağol lokumumişe gidemedim zaten dur anlatcam
hmm anladım safranım. o zaman inşallah yarın eski düzene döndüğünü görürüz kuzum
sağol cupkekimevet az önce annemin bi arkadaşı da suya limon sıkıp için dedi. limon da çok işe yarıyomuş. ama limonlu su da benim düşük olan tansiyonumu daha da düşürmez umarım. yaa hani 80 yaşındaki nineler kendilerini 20 li yaşlarda hissettiklerini söylüyo ya, 22 yaşındaki ben, kendimi 80 yaşında hissediyorum
kızçeler beni dün aradılar demiştim ya, cepten aramışlardı ve yerini tarif ederken vakıf bankın arkasında demişti. ben de bugün vakıf bankın önünü arkasını sağını solunu aradım taradım, etüt merkezini bulamadım. neyse sonra annemle pazar gezmesine gittik geldik falan, bi netten şu etüt merkezini araştırayım dedim. ya meğersem o etüt merkezi keşandaymışben yazın keşana ücretliye başvurmuştum, adımı numaramı falan da ordan buldular herhalde, oraya başvurduğum için de beni keşanlı sandılar herhalde. benimse aklımın ucundan bile keşan olucağı geçmemişti. onlar da telde keşan demedikleri için ben edirne sandım zaten kararsızdım gidip gitmemekle. ama bi arkadaşıma söylemiştim. o arkadaşım da öğretmen ve garsonluk yapıyo, ben girmesem de benim yerime onun orda çalışmasını istemiştim, onu da boşuna umutlandırmış oldum. neyse hayırlısı değilmiş canlar.
bugün matematikten asal sayılar, asal çarpanlara ayırma, bölme ve bölünebilme çalıştım + 100 soru çözdüm.
eğitimden de karma 30 soru çözdüm
badem az önce babam da, annemle bana dedi ki ''siz ikiniz balkonda fısır fısır konuşuyosunuz, içeri girince susuyosunuz, s. gidin bu evden, rahat rahat konuşun'' dedi. kovmaya bahane arıyo zaten, şimdi de buna taktı. annemle konuşmamızı istemiyo. illa o da olucakmış yanımızda. çünkü ona göre biz annemle gizli işler konuşuyomuşuz
bizse annemle balkonda sigara içerken havadan, hatta gerçekten havanın soğukluğundan konuşuyoduk. balkonda dikkat çekmemek adına da sessiz konuşuyoruz.
bu gerçeği daha az önce yaşadım, sana söyleme sebebim de, kendini yalnız hissetme, bir çoğumuz bu lanet atama yüzünden sıkıntılar yaşıyoruz. haa ben de ağlamadım mı, valla bu sefer ağlamadım. girdim odama, açtım mat videomu, ders dinledim. çok da iyi geldi. ve video bitince dedim ki kendi kendime, şimdi bu videoyu izlemeseydim 1 saatim boşa gidicekti, ama ben umutlarıma 1 adım daha yaklaşmış oldum. bize bu süreçte en iyi gelen şey ders çalışmak. haa bi de bunda sevdiğin dersin etkisi de var. canın sıkkın olduğunda kendini sevdiğin derse ver canım, hem işe yarıyo, hem kafan daha iyi dağılıyo inan bana
Selam canlarım
hiç iyi değilim. gecen gün panik atak geçirdim. o an öleceğim sandım cok kötüydü.
tarif edilemez yani. sınav stresinden tabi başka ne sebebi olacak?
o gün sabah şubat programı yaptım kendime biraz da canım sıkıldı alan yetişmicek diye akşama da böyle oldum.
yani bildiğiniz mahvoldu hayatım.
şimdi ders çalışmaya otursam yine kalbim çarpmaya başlıyor, çalışamıyorum artık...
şuan çalışabiliyorsanız hiçbir şeyi takmayın kafanıza, bu hali yaşamanızı asla istemem.. insanların dediklerini de takmayın.
beterin beterini de yaşadım sonunda
ve sınavı bırakmayı düşündüm ciddi ciddi hala daha düşünüyorum, çünkü çalışamıyorum
bilmiyorum bende vaziyet bu. Allah yardımcımız olsun...
beni merak edip soranlar sizi çok seviyorumtek tek alıntılayamadım
çok cok özledim hepinizi benim canlarım
nikocum ben basladım tefriciyeye kuzum cok sağol yine deakşam ayrıntılı yazarım canım sana
ekledim canım seni deKızlar okumanıza beni de bilgilendirip ekleyin, kim içinse okurum.
Unutmayalım başkasına yaptığımız duanın sevabı bize iki katı yazılıyor.
morim ben de kpss için istemiyorumBadem kulak tıkayıp geçmek zor ama bu sene yapacak birşeyimiz yok kulağımızı tıkamamız lazım.. Allahım hayırlısı ile atanmamızı nasip etsin..
sedefim kızma kuzum ama işin olmadığına sevindim.. emin ol iş olsaydı sen oradan akşam 6 da çıkamazdın ve orada geçen zamanda ders çalışamadığın için daha da stres olacaktın.. Allahım hayırlısı ile atanmanı 657 ye tabir memur olarak görev yapmanı nasip etsin.. (hepimize)
Allah yardımcınız olsun canım.. Baban artık tozdan nem kapıyor..
Geçmiş olsun canım ya.. Şu sistemin getirdiği hale bak..
canım dua da bende yer almak isterim nasıl yapacaksınız yani neye karar verdiniz bilgi verir misiniz? Bir de ben duayı kpss için istemiyorum başka birşey için isteyeceğim.. Siz karar verin nasıl yapacağımıza bende belirteyim kızçelerim..
Napıyon caramiom ?
sıkıldım dersten buraya attım kendimi kuzum
sen napıyosun balım
Ders çalışıyo herhalde millet.
nikocum ben basladım tefriciyeye kuzum cok sağol yine de
hamileliğin de hayırlı olsun Allah dualarını duydu
ekledim canım seni de
morim ben de kpss için istemiyorum
sağlığım için isterim artık sınavdan bile geçtim
seni de ekleyim tatlım tabi
kuzum inşallah kurtulur babankuzum ben de buradayım ama yatacaktım orta yeri topluyordum..
canım ben babamın alkol alışkanlığından kurtulması için istiyorum..
Nilkon hamileliğin hayırlı olsun canım.. Allahım sağlıcakla kavuştursun bebişine..
Ben de çalıştım,kitap okuyup geldim kuzum.
Ayşe Kulin,Sevdalinka...Okumadıysan muhakkak oku.Hem tarih hem yasak aşk...Hem de savaş...Ben çok etkilendim.
kızlar böyle değil de dua sıramız olsun mesela
düzenli gidelim yani
mesela ilk dua sırasında kim olmak ister söylesin ona mesela 2 3 gün dua edelim, istediği duayı.
sonra diğerine geçelim
bu şekilde karısır çünkü.
benim düşüncem bu siz ne dersiniz?
Kızçem çok kalabalık değiliz ki.:26: Ama yine de genele uyarım ben.
ya ondan değil de böyle ne bıleyım herkese bırden dua edersek olur ya unutabilirim ben birine ederim diğerini unturum sonra hak gecer dıye düşündüm kendi adıma yani.
bir de herkese daha cok dua toplanması acısından.ya bu benım fikrim herkes fikrini söylesin cogunluga göre baslayalım
Sedef bi şey dedi mi bu konuda kuzum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?