2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

mune şehir dışında kazende hastaymış dönünce keserler biletlerini

merhaba güzel arkadaşlarım ben de kamu mezunuyum fakat atanabilme şansım çok düşük olduğu için çoktannnn umudumu gömdüm kalbime ve sınava girmeyi hiç denemedim.inş çalışan herkes kazanır...

evet zor bir sınav ama tümüyle gemileri yakmakta iyi bir tutum değil iyi bir işin yoksa
hepimiz garanti olsun diye uğraşıyoruz
hoş 1 dk sonrasının garantisi yok ama işte umut..

Rengina
benim için sıra önemli değil, aciliyeti olanlar öne yazdırabilir.
Ben, yuvamdaki huzurun devamı, hayırlı bir evlat ve hayırlı bir iş kapısı için dua istiyorum.

Ben inşallah herkes için 2 sayfa kuran, ve gün boyu dua okuyacağım.

selam kızlar, iyisinizdir umarım
bugün matematikten basit eşitsizlikler ve mutlak değer çalışıp + 100 soru çözdüm. eğitimden de karma 30 soru çözdüm. aslında daha çalışıcaktım da bazı sebeplerden dolayı olmadı
monam boşver be balım sorma, hep aynı şeyler, Allah'a havale ediyorum

renginam kuzum benim senin yaşadığın olaydan her ne kadar yanında olmasam da çok etkilendim ben
benim annemde de panik atak var, netten de araştırdım, gerçekten zor bişey. inşallah bi daha yaşamazsın. ben yaşamış kadar oldum ve sağlığım sınavdan daha öncelikli kesinlikle. zaten sadece kpss değil, işsizlik yüzünden bu evde kaldığım sürece psikolojim bozulucak. kpss için elimden geldiği kadar bişeyler yapıyorum ama artık bi işim olsun da gideyim bu evden yeter ki mantığıyla bakıyorum. koleje fln da başvurucam, belki mebden daha çok yorulucam, daha çok saat çalışıcam, ama en azından sağlığım yerinde olur. bunu hepimiz için diliyorum, kızlar inş meb olur ama o olmasa bile bi işimiz olsun, sağlığımız huzurumuz yerinde olsun inşallah.
biz bugün lüleburgaza teyzeme gidicektik, ama sabahtan beri burda dolu yağıyor. ben şu an reglim dua okuyamıcam, ama fırsatım oldukça okurum canlarım

iyi akşamlar kızlar.. Rengişim eline sağlık dua listesini yapmışsın.. Kızlar geçmişi okuyamadım kusura bakmayın bi selam vereyim dedim bi de nilkon için ne dua okuyacaz?

neyse ben yatıyorum kızlar sabah erkenciyim.. sabah yazmassam bile açar bakarım olmadı Kpss ve doğacak bebişi için dua ederim kızçelerim.. Allah rahatlık versin.. Öpüldünüz

Son düzenleme:
Çıkmak zorunda kalmıştıı.:26::26:

hımm tamam canım teşekkür ederim.. tatlım özelden cevap yazmam için 5 dk beklemem gerektiği iletisi geldi.. onun için buraya yazıyorum.. Çok teşekkür ederim.. çıksam iyi olacak gözlerim yanmaya başladı hayırlı geceler

Rica ederim. Ben de kaçtım,iyi geceler.

bu saatte 4 ziyaretçi..hiç fena sayılmaz..meraklı tazeler siziii...

kızlarım, ballı kuzularım..geçmişi okudum...dua tarihime de baktım..yarından itibaren niloşoma okuyoruz..dileğini söylememiş ama sağlıklı bi doğum, atanma ve iç huzuru dilerim artıkın...bi de ne dileği varsa ver derim olur mu...

rengişim ilk sayfaya duamızı yazmışsın beni de ekle: hayırlısıyla biran önce atanmak, sağlıklı ve huzurlu bir ömür,bir de (şuan oturduğum evimden çok şikayetçiyim )issiz tozsuz pırıl pırıl hayırlı komşuları olan bi ev almak hayalim..

kızlar dileklerinizi yazarken eksik dilemeyin,Rabbim isteyin, vereyim diyor...ben bundan önce bazı dilediklerime kavuştum hamdolsun ama eksik dilediğim için tam anlamıyla sevinemedim..onun için dualarımda istediğim şeyleri tarif eder gibi diliyorum yani..gülmeyin ama öyle..herşeyin hayırlısı tabi..

kızlar dua listesi hazırlamışınız yoğunluktan pek giremiyorum. anlamadım doğal olarak. kimler için ne dua edeceğiz ? ve neler okuyacağız. ben de bu listeye katılmak isterim. ne yapmam lazım bana biri anlatabilir mi

cnm dua grubu olşturduk..ilk sayfada tarihleri var..2 gün boyunca o gün kimin için okunacksa ona dua ediyoruz...hangi dua belirtilmemiş kim hangi duayı isterse veya esmayı..

Gunaydin kizlar dun yontem bitti cok sukur .kizlar dua gunu benimmis allah razi olsun canlarim .ben oncelikle cok saglikli bi hamilelik ve kolay dogum istiyorum rabbimden.sonrasinde kpss ye bikmadan verimli bi sekilde hazirlanmak,hayirli bir yerede atanmak istiyorum .bide oksurugum gecsin istiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…