2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

kuzum ben bugün boy abdesti alıp öyle okuyacağım duanı. Rabbim hepimizin gönlündekini versin inşallah

Ben de senin gibi yapıyorum ablacım. Hani o sohbetlerde yapılan resmi dualar gibi değil,konuşuyorum resmen.İçimden ne geçiyorsa söylüyorum.

Ben de sıra bana gelene kadar eklemeler düşüneyim madem.

Denemeden geldim,iyiydi şükür. Şimdi de alan çalışacağım inşallah.

Mıncırarak öpüldünüz.

sedefim cok haklısın.
senin yaşadıkların da benim yaşadıklarım gibi zor cok iyi anlıyorum seni
atanamasak bile hayırlısıyla bir işimiz olur inşallah.

dua edin bana canlarım ne olur
inanın ki cok ihtiyacım var. hani şuan durdugunuz yerde bile Allah şifa versin deseniz bana yeter.
ders çalışamıyorum ve o kadar bunaldım ki artık anlatılmaz
iyi akşamlar kızlar.. Rengişim eline sağlık dua listesini yapmışsın.. Kızlar geçmişi okuyamadım kusura bakmayın bi selam vereyim dedim bi de nilkon için ne dua okuyacaz?
rica ederim morisim

ekliyorum clamim hemen
ekledim canım seni de
tamamdır canım ekiyorum duanı
tamam ekledim canım

seni de ekledim fındıgım

canlarım ben Kur'an okuyamayabilirim çünkü tecvitli bilmiyorum harf yanlış söylenince farklı anlamlar oluşabildiği için. o riske girmek istemiyorum sonucta başkası için okuyacagım. onun yerine muhtemelen hem normal dua ederim hem esma çekerim.

Son düzenleme:
sedefim, cupkekim ve nazife ne için dua istediğinizi yazın ekleyeyim ilk sayfaya

bu arada kızlar ben alan için akademik bir kitap sipariş etmiştim. en ağır dersimizin kitabı. geldi bugün
yanında cafe crown ve ayraç yollamışlar roman tadında okunsun diye zaar

Son düzenleme:
Hayatım dua edebilirsin,sıkıntı yok.

Zikir de çekebilirsin ayrıca.
monam ben hepinize birer yasin geçirmiştim içimden. duada da ilk 3 gün günah diyor hocalar ama onda sıkıntı yoksa dua ederim kuzum
denemenin iyi geçmesine sevindim
aynen rengoşum. :13: benim istediğim de ruh sağlığımın düzelmesi, atanmak ve evdeki huzur kızlar. bu adam hiç huzur bırakmadı, ben de biraz fazla etkileniyorum bu durumdan. inşallah en azından sınava kadar durulur biraz

ayy bayıldım benim bile çalışasım geldi :125:

tamam canım ekliyorum duanı
bu arada ben nihat hatipoğludan dinledim bu regl durumunu kuzum
elinize kitap almadan okuyabilirsiniz diyor.
sanırım ayet okuyamazsın ama zikir çekebilirsin bildiğin duaları edebilirsin bunda sakınca yok kuzum niyet önemli
regl olunca kendinizi duadan soyutlamayın demişti
o zatı muhteremin sözüne cok güveniyorum ben. piyasadaki hacı hocalar gibi değil o

kitabın hayırlı olsun bebeğim
çok cici duruyo güle güle eskit

tamam kuzum herkes ne istiyorsa onu okusun

Canim istedigi duayi okysun bence herkes ne dersiniz sinirlama yapmayalim aslolan niyet

olur niloşum tabi

Son düzenleme:

Sağ ol güzelim.İş için de hakkında hayırlısı buymuş demek kuzum.İnşallah seneye atanırsın da öğrencilerine kavuşursun.

Kuzum çoook geçmiş olsun.Çok üzüldüm okuyunca.İnşallah tez vakitte kendini toparlarsın.Aslında sağlıktan başkası hiç önemli değil.Gerisi nasılsa bir şekilde olur.

kızlar renginama da dedim olur dedi

topiğimizde liste yapalım. hergün listede kim varsa dua edelim. dua topiğinde olduğu gibi
birbirine yapılan dualar kabul olurmuş. ferahlatırmış.
ne dersiniz.

Kızlar bunu iyi düşünmüşsünüz.Beni de ekleyin listeye.Namazdan sonra dua edebilirim ben.Ben de ailemle sağlıklı ve huzurlu bir hayat,hayırlısıyla memuriyet veya öğretmenliğe atanmak,abdestinde namazında hayırlı bir eş ve kardeşimin aklını başına toplaması için sizlerden dua istiyorum.Kim düşünmüşse bunu çok sevindim.
Ben de herkese günde 100 tane Ya Kadir çekebilirim kpss için.Ya da özel bir dua isteyen olursa onu da okuyabilirim bildikten sonra.Sizler de benim için Ya Kadir çekebilirsiniz ya da içinizden nasıl gelirse öyle dua edebilirsiniz.

Bir de adetli olduğum günlerde okuyamayacağım duaları önceden veya sonradan okusam sorun olur mu?

Kuzum hamileymişsin.Çok sevindim.Bu aralar giremediğim için yeni gördüm.İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın, vatana ve millete hayırlı bir evlat olur inşallah.Kuzum çook geçmiş olsun.

Salat-ı tefriciye için ben şunu biliyorum.Salat-ı tefriciye çok darda kalındığında okunan bir duaymış.Eğer çok darda kalınmadan okunursa ters tepebiliyormuş.Ben de anneme kpss için okuyalım demiştim de annem onu okumayalım.Ters tepebilir dedi.

O yüzden ben Salat-tefriciye okuma taraftarı değilim.Ama isterseniz sizler okursunuz ben de sizlere esmaül hüsna çekerim.

mesela şöyle de olabilir hani sağlık için isteyen istediği kadar Ya Şafi okur
ya da mesela kpss için Ya Kadir :26:
ne bileyim alternatif çok

Kuzum ben senin bu fikrini çok beğendim.Ben inşallah kısmet olursa günü gelen kişi için kpss için 100 Ya Kadir çekeceğim.

kızlar merhaba
onlısans mezunuyum
lısansında son sınıfındayım ama mezun olmak ıstemedıgım ıcın dondurdum
3 bucuk ay once anı bır kararlar kpssye hazırlanmaya karar verdım
kursa yazıldım
bu zamana kadar cok agır ılerledım yanı ıstedıgım gıbı calısamadım
yenı evlıyım
hem es hem ev hem ders anıden zor geldı
ama sukur bırkac gundur ıyı calısıyorum
ıns bu yıl tum emek verenler atanır
allah yardımcımız olsun

aminhemen ekliyorum seni tatlışım :
ayrıcana da özledim ben seni nirelerdesin lokumum

ozamansa merhaba
merhaba
kendini tanıtır mısın ve bölümünü vs

Kuzular bu aralar sorunlardan dolayı pek çalışamadım.Bir de teyzemler geldi şehir dışından.Her akşam üstü anneannneme gidiyorum.Gece 10'dan sonra geliyorum.Geri kalan vakitte çalışabildiğim kadar bakıyorum.Ama artık eskisi kadar takmıyorum.Çünkü her şey kader, kısmet.Önemli olan sağlık ve huzur...

Kör topal, ağır aksak sonunda gy-gk bitti şükür.Dün gelişim psikolojisine başladım.Psikolojiye giriş ve temel kavramlarla ilgili video izledim.Konu çalıştım.Bugün de inşallah sorularını çözeceğim.

Hadi kuzular hepinizi öpüyorum.Kendinize iyi bakın.Herkese hayırlı günler, iyi çalışmalar.

kızlar unuttugum var ise lütfen söyleyin ekleyeyim

aminhemen ekliyorum seni tatlışım :
ayrıcana da özledim ben seni nirelerdesin lokumum

merhaba
kendini tanıtır mısın ve bölümünü vs

Ekle kuzum.Ben de çok özledim kuzum.Kuzum biliyorsun işte.Sorunlar aynı işte.Her geçen gün daha da artıyor sadece.Artık annemin sağlığından endişe ediyorum, Allah korusun anneme bir şey olacak diye korkuyorum.İyice zıvanadan çıktı.Hiç kimseyi dinlemiyor, kendi bildiğini okumaya devam ediyor.İnşallah rabbim en kısa zamanda hidayet verir.

amiiin
hoşgeldin hasret

ne güzel yazmışsın mantarım evet önemli olan sağlık huzur
sen de kendine iyi bak kuzum

kuzum çok şey istemiyorum bu sene hayırlı bir yere atanmak,günahlarımın affı ve hayırlı huzurlu bir yuva kurmak sevdivceğimleyeni kitabın verimli yararlı olur inşallah kuzum şans getirsin...bol hevesler, azimle oku kuzum

bende özenli duaya çok inanırım,bazen hakkım var mı diye şeytan dürtüyor ama vermek istemeseydi istemeyi vermezdi diye bir söz gelir hep aklıma uzun uzun isterim

hepsini söyleycem kabul olur inşallah.... bu arada bebişin göbek adı cupkek mi olsa ne

ozamansa merhaba

hoş geldiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…