- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 38
Canim istedigi duayi okysun bence herkes ne dersiniz sinirlama yapmayalim aslolan niyet
kuzum hangi duayı okucaz sana onu de öyle git
Gunaydin kizlar dun yontem bitti cok sukur .kizlar dua gunu benimmis allah razi olsun canlarim .ben oncelikle cok saglikli bi hamilelik ve kolay dogum istiyorum rabbimden.sonrasinde kpss ye bikmadan verimli bi sekilde hazirlanmak,hayirli bir yerede atanmak istiyorum .bide oksurugum gecsin istiyorum .
bu saatte 4 ziyaretçi..hiç fena sayılmaz..meraklı tazeler siziii...
kızlarım, ballı kuzularım..geçmişi okudum...dua tarihime de baktım..yarından itibaren niloşoma okuyoruz..dileğini söylememiş ama sağlıklı bi doğum, atanma ve iç huzuru dilerim artıkın...bi de ne dileği varsa ver derim olur mu...
rengişim ilk sayfaya duamızı yazmışsın beni de ekle: hayırlısıyla biran önce atanmak, sağlıklı ve huzurlu bir ömür,bir de (şuan oturduğum evimden çok şikayetçiyim )issiz tozsuz pırıl pırıl hayırlı komşuları olan bi ev almak hayalim..
kızlar dileklerinizi yazarken eksik dilemeyin,Rabbim isteyin, vereyim diyor...ben bundan önce bazı dilediklerime kavuştum hamdolsun ama eksik dilediğim için tam anlamıyla sevinemedim..onun için dualarımda istediğim şeyleri tarif eder gibi diliyorum yani..gülmeyin ama öyle..herşeyin hayırlısı tabi..
sedefim cok haklısın.renginam kuzum benim senin yaşadığın olaydan her ne kadar yanında olmasam da çok etkilendim ben
benim annemde de panik atak var, netten de araştırdım, gerçekten zor bişey. inşallah bi daha yaşamazsın. ben yaşamış kadar oldum ve sağlığım sınavdan daha öncelikli kesinlikle. zaten sadece kpss değil, işsizlik yüzünden bu evde kaldığım sürece psikolojim bozulucak. kpss için elimden geldiği kadar bişeyler yapıyorum ama artık bi işim olsun da gideyim bu evden yeter ki mantığıyla bakıyorum. koleje fln da başvurucam, belki mebden daha çok yorulucam, daha çok saat çalışıcam, ama en azından sağlığım yerinde olur. bunu hepimiz için diliyorum, kızlar inş meb olur ama o olmasa bile bi işimiz olsun, sağlığımız huzurumuz yerinde olsun inşallah.
biz bugün lüleburgaza teyzeme gidicektik, ama sabahtan beri burda dolu yağıyor. ben şu an reglim dua okuyamıcam, ama fırsatım oldukça okurum canlarım
rica ederim morisimiyi akşamlar kızlar.. Rengişim eline sağlık dua listesini yapmışsın.. Kızlar geçmişi okuyamadım kusura bakmayın bi selam vereyim dedim bi de nilkon için ne dua okuyacaz?
ekliyorum clamim hemenbu saatte 4 ziyaretçi..hiç fena sayılmaz..meraklı tazeler siziii...
kızlarım, ballı kuzularım..geçmişi okudum...dua tarihime de baktım..yarından itibaren niloşoma okuyoruz..dileğini söylememiş ama sağlıklı bi doğum, atanma ve iç huzuru dilerim artıkın...bi de ne dileği varsa ver derim olur mu...
rengişim ilk sayfaya duamızı yazmışsın beni de ekle: hayırlısıyla biran önce atanmak, sağlıklı ve huzurlu bir ömür,bir de (şuan oturduğum evimden çok şikayetçiyim )issiz tozsuz pırıl pırıl hayırlı komşuları olan bi ev almak hayalim..
kızlar dileklerinizi yazarken eksik dilemeyin,Rabbim isteyin, vereyim diyor...ben bundan önce bazı dilediklerime kavuştum hamdolsun ama eksik dilediğim için tam anlamıyla sevinemedim..onun için dualarımda istediğim şeyleri tarif eder gibi diliyorum yani..gülmeyin ama öyle..herşeyin hayırlısı tabi..
ekledim canım seni dekızlar dua listesi hazırlamışınız yoğunluktan pek giremiyorum. anlamadım doğal olarak. kimler için ne dua edeceğiz ? ve neler okuyacağız. ben de bu listeye katılmak isterim. ne yapmam lazım bana biri anlatabilir mi
tamamdır canım ekiyorum duanıGunaydin kizlar dun yontem bitti cok sukur .kizlar dua gunu benimmis allah razi olsun canlarim .ben oncelikle cok saglikli bi hamilelik ve kolay dogum istiyorum rabbimden.sonrasinde kpss ye bikmadan verimli bi sekilde hazirlanmak,hayirli bir yerede atanmak istiyorum .bide oksurugum gecsin istiyorum .
tamam ekledim canımRengina
benim için sıra önemli değil, aciliyeti olanlar öne yazdırabilir.
Ben, yuvamdaki huzurun devamı, hayırlı bir evlat ve hayırlı bir iş kapısı için dua istiyorum.
Ben inşallah herkes için 2 sayfa kuran, ve gün boyu dua okuyacağım.
dua listemiz hazırlanmış ellerine sağllık rengişim
eğer istediğimiz duayı söyleyebiliyorsak kadir suresini okumanızı
istiyorum canlarım kişi başı yüz kere
hayırlısıyla kadroya geçmek ve gönül ferahlığı için.
yarın niloşa hangi duayı okucaz :26:
monam ben hepinize birer yasin geçirmiştim içimden. duada da ilk 3 gün günah diyor hocalar ama onda sıkıntı yoksa dua ederim kuzumHayatım dua edebilirsin,sıkıntı yok.
Zikir de çekebilirsin ayrıca.
aynen rengoşum. :13: benim istediğim de ruh sağlığımın düzelmesi, atanmak ve evdeki huzur kızlar. bu adam hiç huzur bırakmadı, ben de biraz fazla etkileniyorum bu durumdan. inşallah en azından sınava kadar durulur biraz
sedefim cok haklısın.
senin yaşadıkların da benim yaşadıklarım gibi zor cok iyi anlıyorum seni
atanamasak bile hayırlısıyla bir işimiz olur inşallah.
dua edin bana canlarım ne olur
inanın ki cok ihtiyacım var. hani şuan durdugunuz yerde bile Allah şifa versin deseniz bana yeter.
ders çalışamıyorum ve o kadar bunaldım ki artık anlatılmaz
rica ederim morisim
ekliyorum clamim hemen
ekledim canım seni de
tamamdır canım ekiyorum duanı
tamam ekledim canım
seni de ekledim fındıgım
canlarım ben Kur'an okuyamayabilirim çünkü tecvitli bilmiyorum harf yanlış söylenince farklı anlamlar oluşabildiği için. o riske girmek istemiyorum sonucta başkası için okuyacagım. onun yerine muhtemelen hem normal dua ederim hem esma çekerim.
sedefim, cupkekim ve nazife ne için dua istediğinizi yazın ekleyeyim ilk sayfaya
bu arada kızlar ben alan için akademik bir kitap sipariş etmiştim. en ağır dersimizin kitabı. geldi bugün
yanında cafe crown ve ayraç yollamışlarroman tadında okunsun diye zaar
Eki Görüntüle 951583
monam ben hepinize birer yasin geçirmiştim içimden. duada da ilk 3 gün günah diyor hocalar ama onda sıkıntı yoksa dua ederim kuzum
denemenin iyi geçmesine sevindim
aynen rengoşum. :13: benim istediğim de ruh sağlığımın düzelmesi, atanmak ve evdeki huzur kızlar. bu adam hiç huzur bırakmadı, ben de biraz fazla etkileniyorum bu durumdan. inşallah en azından sınava kadar durulur biraz
ayy bayıldımbenim bile çalışasım geldi :125:
sedefim, cupkekim ve nazife ne için dua istediğinizi yazın ekleyeyim ilk sayfaya
bu arada kızlar ben alan için akademik bir kitap sipariş etmiştim. en ağır dersimizin kitabı. geldi bugün
Eki Görüntüle 951583
sedefim cok haklısın.
senin yaşadıkların da benim yaşadıklarım gibi zor cok iyi anlıyorum seni
atanamasak bile hayırlısıyla bir işimiz olur inşallah.
dua edin bana canlarım ne olur
inanın ki cok ihtiyacım var. hani şuan durdugunuz yerde bile Allah şifa versin deseniz bana yeter.
ders çalışamıyorum ve o kadar bunaldım ki artık anlatılmaz
rica ederim morisim
ekliyorum clamim hemen
ekledim canım seni de
tamamdır canım ekiyorum duanı
tamam ekledim canım
seni de ekledim fındıgım
canlarım ben Kur'an okuyamayabilirim çünkü tecvitli bilmiyorum harf yanlış söylenince farklı anlamlar oluşabildiği için. o riske girmek istemiyorum sonucta başkası için okuyacagım. onun yerine muhtemelen hem normal dua ederim hem esma çekerim.
Canim istedigi duayi okysun bence herkes ne dersiniz sinirlama yapmayalim aslolan niyet
sağol fındıgımkitabın hayırlı olsun bebeğim
çok cici duruyo güle güle eskit
tamam kuzum herkes ne istiyorsa onu okusun
olur niloşum tabi
kızlar merhaba
topıgınız sadece lısanslara mı ozel:18::18::18:
ayy kuzum hiç sorma anlatıcam iş mevzusunu
sağol bademmm
oyy benim meleğim gelmişyaparsın sen kuzum, yetişir merak etme. biz kafamızda belli bi gün belirliyoruz ve o güne yetiştiremeyince stres oluyoruz ama şöyle bi uzaktan baktığımızda aslında daha vaktimiz de var görünüyor. pozitif düşünelim kuzucum
sağol tatlımmvallahi üşeniyorum annem yarın başlıcak. ikimizde de kolesterol fazla çıktı. bu ay çok hamur işi yedik üşenmezsem onunla dışarda 1 saat yürürüm, hem ders arası hava almış olurum. ama şu leslie i de bi araştırayım ben sağolasın.
sağol lokumumişe gidemedim zaten dur anlatcam
hmm anladım safranım. o zaman inşallah yarın eski düzene döndüğünü görürüz kuzum
sağol cupkekimevet az önce annemin bi arkadaşı da suya limon sıkıp için dedi. limon da çok işe yarıyomuş. ama limonlu su da benim düşük olan tansiyonumu daha da düşürmez umarım. yaa hani 80 yaşındaki nineler kendilerini 20 li yaşlarda hissettiklerini söylüyo ya, 22 yaşındaki ben, kendimi 80 yaşında hissediyorum
kızçeler beni dün aradılar demiştim ya, cepten aramışlardı ve yerini tarif ederken vakıf bankın arkasında demişti. ben de bugün vakıf bankın önünü arkasını sağını solunu aradım taradım, etüt merkezini bulamadım. neyse sonra annemle pazar gezmesine gittik geldik falan, bi netten şu etüt merkezini araştırayım dedim. ya meğersem o etüt merkezi keşandaymışben yazın keşana ücretliye başvurmuştum, adımı numaramı falan da ordan buldular herhalde, oraya başvurduğum için de beni keşanlı sandılar herhalde. benimse aklımın ucundan bile keşan olucağı geçmemişti. onlar da telde keşan demedikleri için ben edirne sandım zaten kararsızdım gidip gitmemekle. ama bi arkadaşıma söylemiştim. o arkadaşım da öğretmen ve garsonluk yapıyo, ben girmesem de benim yerime onun orda çalışmasını istemiştim, onu da boşuna umutlandırmış oldum. neyse hayırlısı değilmiş canlar.
bugün matematikten asal sayılar, asal çarpanlara ayırma, bölme ve bölünebilme çalıştım + 100 soru çözdüm.
eğitimden de karma 30 soru çözdüm
Selam canlarım
hiç iyi değilim. gecen gün panik atak geçirdim. o an öleceğim sandım cok kötüydü.
tarif edilemez yani. sınav stresinden tabi başka ne sebebi olacak?
o gün sabah şubat programı yaptım kendime biraz da canım sıkıldı alan yetişmicek diye akşama da böyle oldum.
yani bildiğiniz mahvoldu hayatım.
şimdi ders çalışmaya otursam yine kalbim çarpmaya başlıyor, çalışamıyorum artık...
şuan çalışabiliyorsanız hiçbir şeyi takmayın kafanıza, bu hali yaşamanızı asla istemem.. insanların dediklerini de takmayın.
beterin beterini de yaşadım sonunda
ve sınavı bırakmayı düşündüm ciddi ciddi hala daha düşünüyorum, çünkü çalışamıyorum
bilmiyorum bende vaziyet bu. Allah yardımcımız olsun...
beni merak edip soranlar sizi çok seviyorumtek tek alıntılayamadım
çok cok özledim hepinizi benim canlarım
kızlar renginama da dedim olur dedi
topiğimizde liste yapalım. hergün listede kim varsa dua edelim. dua topiğinde olduğu gibi
birbirine yapılan dualar kabul olurmuş. ferahlatırmış.
ne dersiniz.
kızlarrrr günaydın dua işi kkimin fikriyse Allah razı olsun bende varım. bi önerim 4444 defa selatı tefriciye okusak herkes iiçin ne dersiniz?
canlarım ya hem hamişlikhem öksürük ölüyorum hastalıktan ya
mesela şöyle de olabilir hani sağlık için isteyen istediği kadar Ya Şafi okur
ya da mesela kpss için Ya Kadir :26:
ne bileyim alternatif çok
sağol fındıgım
hayır canım kpssye giren herkese yönelik
aminSağ ol güzelim.İş için de hakkında hayırlısı buymuş demek kuzum.İnşallah seneye atanırsın da öğrencilerine kavuşursun.
Kuzum çoook geçmiş olsun.Çok üzüldüm okuyunca. İnşallah tez vakitte kendini toparlarsın.Aslında sağlıktan başkası hiç önemli değil.Gerisi nasılsa bir şekilde olur.
Kızlar bunu iyi düşünmüşsünüz.Beni de ekleyin listeye.Namazdan sonra dua edebilirim ben.Ben de ailemle sağlıklı ve huzurlu bir hayat,hayırlısıyla memuriyet veya öğretmenliğe atanmak,abdestinde namazında hayırlı bir eş ve kardeşimin aklını başına toplaması için sizlerden dua istiyorum.Kim düşünmüşse bunu çok sevindim.
Ben de herkese günde 100 tane Ya Kadir çekebilirim kpss için.Ya da özel bir dua isteyen olursa onu da okuyabilirim bildikten sonra.Sizler de benim için Ya Kadir çekebilirsiniz ya da içinizden nasıl gelirse öyle dua edebilirsiniz.
Bir de adetli olduğum günlerde okuyamayacağım duaları önceden veya sonradan okusam sorun olur mu?
Kuzum hamileymişsin.Çok sevindim. Bu aralar giremediğim için yeni gördüm.İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın, vatana ve millete hayırlı bir evlat olur inşallah. Kuzum çook geçmiş olsun.
Salat-ı tefriciye için ben şunu biliyorum.Salat-ı tefriciye çok darda kalındığında okunan bir duaymış.Eğer çok darda kalınmadan okunursa ters tepebiliyormuş.Ben de anneme kpss için okuyalım demiştim de annem onu okumayalım.Ters tepebilir dedi.
O yüzden ben Salat-tefriciye okuma taraftarı değilim.Ama isterseniz sizler okursunuz ben de sizlere esmaül hüsna çekerim.
Kuzum ben senin bu fikrini çok beğendim.Ben inşallah kısmet olursa günü gelen kişi için kpss için 100 Ya Kadir çekeceğim.
merhaba
ozamansa merhaba
aminhemen ekliyorum seni tatlışım :
ayrıcana da özledim ben seninirelerdesin lokumum
merhaba
kendini tanıtır mısın ve bölümünü vs
amiiinkızlar merhaba
onlısans mezunuyum
lısansında son sınıfındayım ama mezun olmak ıstemedıgım ıcın dondurdum
3 bucuk ay once anı bır kararlar kpssye hazırlanmaya karar verdım
kursa yazıldım
bu zamana kadar cok agır ılerledım yanı ıstedıgım gıbı calısamadım
yenı evlıyım
hem es hem ev hem ders anıden zor geldı
ama sukur bırkac gundur ıyı calısıyorum
ıns bu yıl tum emek verenler atanır
allah yardımcımız olsun
Kuzular bu aralar sorunlardan dolayı pek çalışamadım.Bir de teyzemler geldi şehir dışından.Her akşam üstü anneannneme gidiyorum.Gece 10'dan sonra geliyorum.Geri kalan vakitte çalışabildiğim kadar bakıyorum.Ama artık eskisi kadar takmıyorum.Çünkü her şey kader, kısmet.Önemli olan sağlık ve huzur...
Kör topal, ağır aksak sonunda gy-gk bitti şükür.Dün gelişim psikolojisine başladım.Psikolojiye giriş ve temel kavramlarla ilgili video izledim.Konu çalıştım. Bugün de inşallah sorularını çözeceğim.
Hadi kuzular hepinizi öpüyorum.Kendinize iyi bakın. Herkese hayırlı günler, iyi çalışmalar.
kızlar unuttugum var ise lütfen söyleyin ekleyeyim
Eki Görüntüle 951583
bu saatte 4 ziyaretçi..hiç fena sayılmaz..meraklı tazeler siziii...
Gunaydin kizlar dun yontem bitti cok sukur .kizlar dua gunu benimmis allah razi olsun canlarim .ben oncelikle cok saglikli bi hamilelik ve kolay dogum istiyorum rabbimden.sonrasinde kpss ye bikmadan verimli bi sekilde hazirlanmak,hayirli bir yerede atanmak istiyorum .bide oksurugum gecsin istiyorum .
ozamansa merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?