2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Sağ ol kuzum eklemişsin.Kızlar ben şimdi çıkayım.Hem namazı kılayım hem Nilkon'un esmaül hüsnasını çekeyim.Nilkon'un özel olarak istediği bir sure veya dua var mı kızlar?

yok kuzum ne istersen onu okuyabilirsin
Allah kabul etsin

cupkek olmasında cupkek kadar tatlı olsun ne dersin

iyi dileklerin için çok teşekürler canım benim .selatı tefriciyeyi ben okucam canım sınav için tek başıma ben hiç bi duada böyle bi sınırlamama odugunu sanmıyorum canım bazen hocalar farklı yorumluyor

kitabın hayırlı olsun bebeğim
çok cici duruyo güle güle eskit

tamam kuzum herkes ne istiyorsa onu okusun

olur niloşum tabi
canım öpüldün

RENGİNİM ben bugun gördüm hasta oldugunu çok geçmiş olsun hiç bişey hayatın bir dakikasından degerli degil inan benim 7 senem bu sınav için gitti olmadıgım hastalık kalmadı ama degdimi hayır ne diyim takmadan çalışacam bu yıl kısmetse gelir yemenden kısmet degilse ne gelir elden

yegenim şevvalcik smilelere kafayı sardı bunlar ondan size :86::84::95::101::102::103::103::108::108::109::109::109::113:

yeğenini öp kuzum yerime

Bilmiyorum kuzum belki dediğin gibi hocalar farklı yorumluyordur.Belki yanlış düşünüyorum ama ben bu tarz şeylere inanırım ve olmasından da korkarım.:18:O yüzden ben Salat-ı tefriciye okumaktan çekiniyorum.

Ben de öptüm benim güzel hamişim.Kendine iyi bak sen iki canlısın e mi kuzum?Yeğenini de öptüm çoook çook.

Nilkon'um ben senin bugünkü duanı yaptım.Senin için 100 Ya Kadir çektim.Allah kabul etsin inşallah.Kuzum yarınki duanı da gece 12'den sonra yapsam senin için sorun olur mu?Yarın misafirlerimiz olacak.O yüzden bu gece 12'den sonra okuyayım diyorum senin için sakıncası yoksa.

Kuzular ben artık çıkayım da gelişim sorularımı çözeyim.Vakit bulursam gece de gelirim inşallah.

canım hep bekleriz inşallah hepimiz atanırız aminn.
maaşallah mantarım Allah arttırsın.
kardesine de dua edelim de inşallah huzurunuz yerine gelir kuzum.
Allah yardımcısı olsun onun da sizin de aminn.
amin fındıgım cok sağ ol
ekledim duanı

öyle kuzum öyle :97:
sürekli dua ediyorum inşallah düzelir bu ruh halim
cok sağol canıım

Nilim sana 1000 Ya Şafi,
870 Ya Kadir,
250 tane de La ilahe illallah çektim
namazlarımda da dua ettim, yarın da devam edeceğim dualarıma inşallah
Rabbim tüm sıkıntılarını geçirsin tez zamanda aminnn

La kiminin ses kesik geliyomuş,çok yazmayın dikkatimiz dağılıyo diyolar. Okuma la zorla mı ? Video ders alırdık,hoca bir şey demiyo size ne oluyo dedim.Canlı ders aldık hesapta dedim.

hmm peki onlar ne cevap verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…