Sağ ol kuzum eklemişsin.Kızlar ben şimdi çıkayım. Hem namazı kılayım hem Nilkon'un esmaül hüsnasını çekeyim.Nilkon'un özel olarak istediği bir sure veya dua var mı kızlar?
yok kuzum ne istersen onu okuyabilirsin
Allah kabul etsin
cupkek olmasında cupkek kadar tatlı olsun ne dersinkuzum çok şey istemiyorumbu sene hayırlı bir yere atanmak,günahlarımın affı ve hayırlı huzurlu bir yuva kurmak sevdivceğimle yeni kitabın verimli yararlı olur inşallah kuzum şans getirsin...bol hevesler, azimle oku kuzum
bende özenli duaya çok inanırım,bazen hakkım var mı diye şeytan dürtüyor ama vermek istemeseydi istemeyi vermezdi diye bir söz gelir hep aklıma uzun uzun isterim
hepsini söyleycem kabul olur inşallah.... bu arada bebişin göbek adı cupkek mi olsa ne
hoş geldiniz
cupkek olmasında cupkek kadar tatlı olsun ne dersin
iyi dileklerin için çok teşekürler canım benim .selatı tefriciyeyi ben okucam canım sınav için tek başıma ben hiç bi duada böyle bi sınırlamama odugunu sanmıyorum canım bazen hocalar farklı yorumluyorSağ ol güzelim.İş için de hakkında hayırlısı buymuş demek kuzum.İnşallah seneye atanırsın da öğrencilerine kavuşursun.
Kuzum çoook geçmiş olsun.Çok üzüldüm okuyunca. İnşallah tez vakitte kendini toparlarsın.Aslında sağlıktan başkası hiç önemli değil.Gerisi nasılsa bir şekilde olur.
Kızlar bunu iyi düşünmüşsünüz.Beni de ekleyin listeye.Namazdan sonra dua edebilirim ben.Ben de ailemle sağlıklı ve huzurlu bir hayat,hayırlısıyla memuriyet veya öğretmenliğe atanmak,abdestinde namazında hayırlı bir eş ve kardeşimin aklını başına toplaması için sizlerden dua istiyorum.Kim düşünmüşse bunu çok sevindim.
Ben de herkese günde 100 tane Ya Kadir çekebilirim kpss için.Ya da özel bir dua isteyen olursa onu da okuyabilirim bildikten sonra.Sizler de benim için Ya Kadir çekebilirsiniz ya da içinizden nasıl gelirse öyle dua edebilirsiniz.
Bir de adetli olduğum günlerde okuyamayacağım duaları önceden veya sonradan okusam sorun olur mu?
Kuzum hamileymişsin.Çok sevindim. Bu aralar giremediğim için yeni gördüm.İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın, vatana ve millete hayırlı bir evlat olur inşallah. Kuzum çook geçmiş olsun.
Salat-ı tefriciye için ben şunu biliyorum.Salat-ı tefriciye çok darda kalındığında okunan bir duaymış.Eğer çok darda kalınmadan okunursa ters tepebiliyormuş.Ben de anneme kpss için okuyalım demiştim de annem onu okumayalım.Ters tepebilir dedi.
O yüzden ben Salat-tefriciye okuma taraftarı değilim.Ama isterseniz sizler okursunuz ben de sizlere esmaül hüsna çekerim.
Kuzum ben senin bu fikrini çok beğendim.Ben inşallah kısmet olursa günü gelen kişi için kpss için 100 Ya Kadir çekeceğim.
canım öpüldünkitabın hayırlı olsun bebeğim
çok cici duruyo güle güle eskit
tamam kuzum herkes ne istiyorsa onu okusun
olur niloşum tabi
yeğenini öp kuzum yerimeiyi dileklerin için çok teşekürler canım benim .selatı tefriciyeyi ben okucam canım sınav için tek başıma ben hiç bi duada böyle bi sınırlamama odugunu sanmıyorum canım bazen hocalar farklı yorumluyor
canım öpüldün
RENGİNİM ben bugun gördüm hasta oldugunu çok geçmiş olsun hiç bişey hayatın bir dakikasından degerli degil inan benim 7 senem bu sınav için gitti olmadıgım hastalık kalmadı ama degdimi hayır ne diyim takmadan çalışacam bu yıl kısmetse gelir yemenden kısmet degilse ne gelir elden
yegenim şevvalcik smilelere kafayı sardı bunlar ondan size:86::84: :95::101::102::103::103::108::108::109::109::109::113:
iyi dileklerin için çok teşekürler canım benim .selatı tefriciyeyi ben okucam canım sınav için tek başıma ben hiç bi duada böyle bi sınırlamama odugunu sanmıyorum canım bazen hocalar farklı yorumluyor
canım öpüldün
RENGİNİM ben bugun gördüm hasta oldugunu çok geçmiş olsun hiç bişey hayatın bir dakikasından degerli degil inan benim 7 senem bu sınav için gitti olmadıgım hastalık kalmadı ama degdimi hayır ne diyim takmadan çalışacam bu yıl kısmetse gelir yemenden kısmet degilse ne gelir elden
yegenim şevvalcik smilelere kafayı sardı bunlar ondan size:86::84: :95::101::102::103::103::108::108::109::109::109::113:
canım hep beklerizkızlar merhaba
onlısans mezunuyum
lısansında son sınıfındayım ama mezun olmak ıstemedıgım ıcın dondurdum
3 bucuk ay once anı bır kararlar kpssye hazırlanmaya karar verdım
kursa yazıldım
bu zamana kadar cok agır ılerledım yanı ıstedıgım gıbı calısamadım
yenı evlıyım
hem es hem ev hem ders anıden zor geldı
ama sukur bırkac gundur ıyı calısıyorum
ıns bu yıl tum emek verenler atanır
allah yardımcımız olsun
maaşallah mantarım Allah arttırsın.
Kuzular bu aralar sorunlardan dolayı pek çalışamadım.Bir de teyzemler geldi şehir dışından.Her akşam üstü anneannneme gidiyorum.Gece 10'dan sonra geliyorum.Geri kalan vakitte çalışabildiğim kadar bakıyorum.Ama artık eskisi kadar takmıyorum.Çünkü her şey kader, kısmet.Önemli olan sağlık ve huzur...
Kör topal, ağır aksak sonunda gy-gk bitti şükür.Dün gelişim psikolojisine başladım.Psikolojiye giriş ve temel kavramlarla ilgili video izledim.Konu çalıştım. Bugün de inşallah sorularını çözeceğim.
Hadi kuzular hepinizi öpüyorum.Kendinize iyi bakın. Herkese hayırlı günler, iyi çalışmalar.
amin fındıgım cok sağ olkuzum çok şey istemiyorumbu sene hayırlı bir yere atanmak,günahlarımın affı ve hayırlı huzurlu bir yuva kurmak sevdivceğimle yeni kitabın verimli yararlı olur inşallah kuzum şans getirsin...bol hevesler, azimle oku kuzum
bende özenli duaya çok inanırım,bazen hakkım var mı diye şeytan dürtüyor ama vermek istemeseydi istemeyi vermezdi diye bir söz gelir hep aklıma uzun uzun isterim
hepsini söyleycem kabul olur inşallah.... bu arada bebişin göbek adı cupkek mi olsa ne
hoş geldiniz
iyi dileklerin için çok teşekürler canım benim .selatı tefriciyeyi ben okucam canım sınav için tek başıma ben hiç bi duada böyle bi sınırlamama odugunu sanmıyorum canım bazen hocalar farklı yorumluyor
canım öpüldün
Herkescikler çalışıyo mu ? :26::26:
çekirdek yiyom
derste neymiş torunum
Çok sıkıldım ben la...Uzaktan eğitim dinliyom,ordakilerle de kavga ettim.
ay koptum yaa
ordakilerle kavga etmeyi nasıl başardın la
Canlı ders bal kaymağım,alan dersi.
kız anladım da neden kavga ettin yani
La kiminin ses kesik geliyomuş,çok yazmayın dikkatimiz dağılıyo diyolar.Okuma la zorla mı ? Video ders alırdık,hoca bir şey demiyo size ne oluyo dedim.Canlı ders aldık hesapta dedim.
hmm peki onlar ne cevap verdi
Ne diyecekler la...Hocam tepkimiz sana değildi dediler...
Herkes adam olacak herkes...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?