- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
konular arasında atlamam meşhurdur
ben olayı birebir yaşadığım için duygusal yaklaştım galiba. kadıncağız hiç gitmiyorki gözümün önünden
düşünme başka şeylerle mesgul ol ki gitsin aklından
Benim anlattigimdan fazlasi var ama cok ozel oldugu icin anlatmadim. BDV ye konu acsam bekireti gecer yani o derece ama dedigim gibi cok ozel bir konu. Allah rahmet eylesin ikisine de, ruhlari sad olsun.
Bende daldan dala cok iyi atlarim. Burcun neydi ?
Bade konudan konuya atlaman mukemmel.Ayni sey benimde bir arkadasimin basina geldi. Hic takmiyor gibiydi ama iclerinde taktiklarina eminim. Her insan disa vuramiyor.
ne gibi tam olarak :26:
burcumu yay yükselenim akrep
epeydir düşünmüyordum rengim ama bende öyle derin izler bıraktı ki.. hiç öyle haberlerde izleyip geçtiğin gibi değilmiş
minibüse binerken öyle tereddütlüyüm anlatamam inene kadar kalbim çarpıyor
annemi tek yollamak istemiyorum
Allahım herşeyin hayırlısını versin.
konuyu kapatayım da kendimide üzmeyim sizinde başınızı şişirmiyim
o kadar zor bir durum ki en sevdiklerinden birini kaybetmek. duygularını dışa vursan etrafındakiler daha çok etkilenecek dısa vurmasan içinde fırtınalar kopacak. insan zorda kalıyor. en güçlü ben olayım herkese destek olayım istiyor. ama sonuç ?? herkes şuna bak takmıyor, umrunda bile değil gibi şeyler söylüyor. onu da geçtim en zoru da kendi sağlığından da oluyorsun. önce psikolojin bozuluyor. herkesten uzaklaşıyorsun. sonra da bir bir vücudun patlak veriyor.... yanlış anlamayın sizi eleştirmek için yazmadım bunları. yaşayan bilen biri olarak hissettiklerimi biraz olsun anlatabilir miyim diye uğraştım. ama anlatılmıyor inanın
yanlış anlamayın sözlerim size değildi.Yok zaten ben taktigini biliyorum arkadaslarim bana oyle dedigi icin oyle soyledim. Olay oldugunda yurt disindaydim ben yaninda degildim.
yanlış anlamayın sözlerim size değildi.
ben takmadığını vurgulamak istemedim öyle bir karaktere sahip değilim zaten. öyle ya herkesin acısı kendine büyük
neyse kapatsak iyi olur cidden
Yok zaten ben taktigini biliyorum arkadaslarim bana oyle dedigi icin oyle soyledim. Olay oldugunda yurt disindaydim ben yaninda degildim.
Evet kapatalim. Eee daha daha nasilsiniz.
kırıcı konuştuysam özürdilerim
Evet kapatalim. Eee daha daha nasilsiniz.
kimseyi kırmak istemem tek siz değil. kimseye yönelik konuşmamıştım. dediğim gibi yaşananları söylemiştim. hakkınızı helal edinYoo kirilmadim ben. :44:
hiç iyi değilim gece gece asabım bozuldu ben çıkıyorum bdvde takılcam iyi geceler size
hiç iyi değilim gece gece asabım bozuldu ben çıkıyorum bdvde takılcam iyi geceler size
kimseyi kırmak istemem tek siz değil. kimseye yönelik konuşmamıştım. dediğim gibi yaşananları söylemiştim. hakkınızı helal edin
galiba ortalığı ben karıştırdım. topikteki herkesten özürdilerim. herkese ii geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?