2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

konular arasında atlamam meşhurdur
ben olayı birebir yaşadığım için duygusal yaklaştım galiba. kadıncağız hiç gitmiyorki gözümün önünden

Benim anlattigimdan fazlasi var ama cok ozel oldugu icin anlatmadim. BDV ye konu acsam bekireti gecer yani o derece ama dedigim gibi cok ozel bir konu. Allah rahmet eylesin ikisine de, ruhlari sad olsun.

Bende daldan dala cok iyi atlarim. Burcun neydi ?

düşünme başka şeylerle mesgul ol ki gitsin aklından

epeydir düşünmüyordum rengim ama bende öyle derin izler bıraktı ki.. hiç öyle haberlerde izleyip geçtiğin gibi değilmiş
minibüse binerken öyle tereddütlüyüm anlatamam inene kadar kalbim çarpıyor
annemi tek yollamak istemiyorum
Allahım herşeyin hayırlısını versin.
konuyu kapatayım da kendimide üzmeyim sizinde başınızı şişirmiyim

ne gibi tam olarak :26:

burcumu yay yükselenim akrep

Bade konudan konuya atlaman mukemmel. Ayni sey benimde bir arkadasimin basina geldi. Hic takmiyor gibiydi ama iclerinde taktiklarina eminim. Her insan disa vuramiyor.

o kadar zor bir durum ki en sevdiklerinden birini kaybetmek. duygularını dışa vursan etrafındakiler daha çok etkilenecek dısa vurmasan içinde fırtınalar kopacak. insan zorda kalıyor. en güçlü ben olayım herkese destek olayım istiyor. ama sonuç ?? herkes şuna bak takmıyor, umrunda bile değil gibi şeyler söylüyor. onu da geçtim en zoru da kendi sağlığından da oluyorsun. önce psikolojin bozuluyor. herkesten uzaklaşıyorsun. sonra da bir bir vücudun patlak veriyor.... yanlış anlamayın sizi eleştirmek için yazmadım bunları. yaşayan bilen biri olarak hissettiklerimi biraz olsun anlatabilir miyim diye uğraştım. ama anlatılmıyor inanın

kuzum bizim başımızı şişirmedin elbette ama ben cidden senin için diyorum
çünkü bizim burada okumamızla senin olayı yaşaman aynı şey değil
kalbin çarpmasın otobüste falan.cidden düşündükçe cok kötü oluyor insan zamanla.bak ben mesela.
kendini rahatlat ve başka şeyler düşün.

Yok zaten ben taktigini biliyorum arkadaslarim bana oyle dedigi icin oyle soyledim. Olay oldugunda yurt disindaydim ben yaninda degildim.

ben takmadığını vurgulamak istemedim öyle bir karaktere sahip değilim zaten. öyle ya herkesin acısı kendine büyük
neyse kapatsak iyi olur cidden

galiba ortalığı ben karıştırdım. topikteki herkesten özürdilerim. herkese ii geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…