2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Slm kızlar uzun zaman oldu görüşmeyeli sağlıkla ilgili sıkıntılar yaşadım uzun zaman işede gelemedim ama kimse merak etmemiş beni inşallah sizin için herşey yolundadır kızlar ....

hayırdır kuzum neyin var anlatmak istersen dinleriz..benim aklımdaydın, hatta yazdım devamszlıktan bırakıcam yok yazıcam bunları diye.. seninle bikaç kişinin adını daha yazmıştım..

yok yok paylamaz elimin tersiyle çarparım agzına yoksa

ay az önce bir konu vardı hala şoktayım
kadının kocası girip konuya cevap attı
hırsa bak

neler duyucam daha..adam hakkaten anasının gözüymüş..

zaten yalama oluyor insan bir süre sonra alıştım
banlanmayınca rahat olamıyorum

rahat durun artık cnm ya..iki çift laf edemez olduk şurda..

ayy kk beğenme tuşu sinir etti..hiç beğeni yapamadım.. monanın taytlı foto koyuucam lafına da koptum..

niloşum cnm iki gündür dualarımdasın..

... yasin,amme tebareke,vakıa suresi, kadir suresi, fetih suresi okudum
...ÇEKTİĞİM ZİKİRLER

100 ya ALLAH
100 YA DARR,
100 YA GAFUR,
100 YA ALLAH,
100 YA REZZAK,(BOL RIZK İÇİN)
100 YA FETTAH, (ZOR KAPILAR AÇILIR)
100 YA ALİM (MADDİ MANEVİ İLİM KAPILARI AÇILIR)
500 YA KADİR
698 BİSMİLLAHİ'L- LATİF (DİLEK KABULÜ İÇİN)
14 YA VACİT (DİLEK KABULU İÇİN)
70 “Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir” (okuyup da dua ederseniz, ne isterse istesin, Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.)

cnm dileğini de söyleyerek öksürüğünüde belirterek dua eetim..Rabbim kabul etsin inş..gönlüne göre versin..

okuduklarımızın yazılmasını istemeyen ya da rahatsızlık duyan olursa da belirtsin kızlar..

bu arada tavsiye etmek istediğim bi dua var ki onu kendiniz için okumayı alışkanlık haline getirin...ben okuduğumdan beri rabbim lutuflandırıyor çok şükür..ALİ İMRAN SURESİ..26. VE 27. AYETLERİ..

Bir kimse Al-i İmran Suresinin 26. ve 27. ayetlerini her farz ve nafile namazlardan sonra okumayı adet haline getirir ve yatağına uyumak üzere uzandığı vakit bu ayet-i kerimeleri okumadan uyumazsa, Allah’u Teala o kimseye zenginlik ihsan eder. kazancında bereket hasıl olur ve elini neye uzatsa, kazançlı çıkar, Dünyalıktan hiçbir eksikliği kalmaz. özellikle işe başlarken ve bitirirken okunması faydalıdır.

Arapça Yazılışı

["26. Kulillahümme malikel mülki tü'til mülke men teşaü ve tenziul mülke mimmen teşa'* ve tüızzü men teşaü ve tüzillü men teşa'* bi yedikel hayr* inneke ala külli şey'in kadır. 27. Tulicül leyle fin nehari ve tulicün nehara fil leyl* ve tuhricül hayye minel meyyiti ve tuhricül meyyite minel hayy* ve terzüku men teşaü bi ğayri hısab"]

Türkçe Karşılığı

["26. De ki ey mülkün sahibi olan Allah'ım! Dilediğine mülk verirsin, dilediğinden de mülkü çeker alırsın; dilediğini yüceltir, dilediğini alçaltırsın. Hayır yalnız senin elindedir. Gerçekten sen, herşeye gücü yetensin. 27. Geceyi gündüzün içine sokarsın, gündüzü de gecenin içine sokarsın. Ölüden diri çıkarırsın, diriden ölü çıkarırsın. Dilediğine de sayısız rızık verirsin."]

Ayrıca;

.....Mal-mülk sahibi olmak isteyen kişi her gün 41 kere okuyup dua ederse, Allah’ü Teala’nın izniyle isteği gerçekleşir.

.....Bu ayet-i kerimeleri beş vakit namazdan sonra 1 kere okuduktan sonra 66 kere de "Ya Kâdir, Ya Kayyûm, Ya Kâviyy, Ya Kâim, Ya Kuddûs" deyip dua eden her türlü kazadan korunur.

.....Bu ayeti kerimeleri 92 kere okuduktan sonra, 9 kere de Esmaü’l-Hüsna’yı okuyan, hiç ummadığı lütuf ve ihsana ulaşır.

.....Bu ayetleri yazıp üzerinde taşıyan kimse, tüm kötülüklerden korunur, büyük bir saadete kavuşur. Şayet ağlayan çocuklar’ın üzerine takılırsa, bi-iznillah fayda verir.

Ayrıca Borçtan kurtulmak ve zengin olmak için Al-i İmran Süresi üç defa okunur.

niloşum ben de okuyorum canım devam edicem inşallah yatana kadar

Allah razı olsun kuzum

bu akşam kociş beni sinemaya götürüyor
evlendiğimizden beri ilk defa gidiyoruz
çıkıştada yeni açılan bir mekana yemeğe gideceğiz

Allah razı olsun. Bu duayı da nilkon için hemen okuyayım.

Çıtırım azıcık daha ilerlesin diyetimiz,topluca koyak da bacak görsün millet ahahhahaha.

Ayol kim niye rahatsızlık duysun... Maşallah,ağızlarınıza sağlık.

Ben bu son iki ayeti hiç duymamıştım,Allah razı olsun canım... Çok faydalı şeyler yazmışsın.

Vışşş... İyi eğlenceler Safranım.

rahat duramıyorum kuzum yaa rahat batıyor bana

ayy nasıl özendim safranım maaşallah size Allah daha daha mutlu etsin aminn

güzel bilgiler bilmiyordum çoğunu yazdım bi kenara

ohh tadını çıkar hocam ne güzel

bakın ne yaptım

molada gittim dövme yaptım

harika.. Allah razı olsun

ben geldımmmmmm
bugun cografyadan ıklımı bıtırdım geldım
calıskusuna kadar da turkce calıscam
ondada bı baglac kaldı
ayy konular bıttıkce rahatlıyorum ya
tek problemım tarıhh
ahh ahhh beynımı acıpta koysalar

yok yok paylamaz elimin tersiyle çarparım agzına yoksa

ay az önce bir konu vardı hala şoktayım
kadının kocası girip konuya cevap attı
hırsa bak
kız linkini kopyala bana merak ettim bi gün monayı dövek mi monaya aşerdim canım çekti ne dersin

Ayyy aşk olsun. Ben sevdiklerime kedi,dışarıya aslanım ayol.

Aneeem beraber temizlik ha...

Hacı ben çok sardım o konuya.
bize yavru aslan ol da pataklayalım seni
Allah razı olsun canım

niloşum ben de okuyorum canım devam edicem inşallah yatana kadar
tamam canım çok iyisiniz
çok saol canım benim bende bi yere not edeyim bunları kızlar değişik bildiklerimiz varsa yazalım bence
niye yazdın yaaaa çalışamıyorum zaten tam bunalımlık oldum
şakaşaka maşallah sana çok güzel

Allah razı olsun. Bu duayı da nilkon için hemen okuyayım.
agzına saglık canım

niloşum ben sana ettiğim duaları toptan yazayım şimdi
1000 Ya Şafi
870 Ya Kadir
250 La ilahe illallah
100 Ya kuddüs ( keder ve vesveselerden arınmak için ) (bunu siz de kendinize okuyun kızlar çok şükür öyle işe yarıyor ki )
100 Ya Fettah (tüm kapıları açar)
100Ya Rahman (merhamet için)
150 Ya Muhsi (bildiklerini unutmamak ve motive için)
bunun dışında namazlarda da istediğin duaları tüm kalbimle ettim inşallah kızcem
Rabbim kabul etsin aminn

Son düzenleme:
Rengo derslere mi gömüldün sesin çıkmaz oldu fındığım ?

Bade ile monaya ve tüm topiğe de selam ederim bu arada .

Son düzenleme:

Maşallah canım iyi çalışmışsın.

Döven siz olun ayol,belki azıcık aklım başıma gelir. Benim annem çok stresli bir gebelik geçirmiş,aman ablam stresten mümkün mertebe uzak dur. İlk 3 ayda öyleymiş bir de,malum kritik dönem,etkilerini hala yaşıyom.

Ben de Yasin-Vakıa-Mülk-Cuma-Nebe-Duha-İnşirah-Tin surelerini okuyup isteklerini okudum canım.

Allah kabul etsin inşallah.

Rengo derslere mi gömüldün sesin çıkmaz oldu fındığım ?

Bade ile monaya ve tüm topiğe de selam ederim bu arada .

ausum sorma
ders falan yalan oldu ya hu gecen yılki gibi bir kalp çarpıntım oldu ama bu daha şiddetli
yani panik atak geçirdim
hala toplayamadım kendimi
sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…