2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

canım biraz hassas bir konu o yüzden böyle oldu :26:
keşke hiç yazmasaydım. glba içime atmak en güzeliymiş. ama ben herhangi birine karşı demedim. kendime diyenlere sitemimi anlatmak istemiştim. konuyu tam bilmeden atlamış oldum.

galiba ortalığı ben karıştırdım. topikteki herkesten özürdilerim. herkese ii geceler.

canım biraz hassas bir konu o yüzden böyle oldu :26:

keşke hiç yazmasaydım. glba içime atmak en güzeliymiş. ama ben herhangi birine karşı demedim. kendime diyenlere sitemimi anlatmak istemiştim. konuyu tam bilmeden atlamış oldum.

Benim adima sorun yok. Bende cikiyorum iyi geceler.

bade bu konularda cok hassastır ve o kadını tanımadıgı halde cok etkilenip üzülmüştü
hala da üzülür
yani sen kimseye yönelik demedin ama öyle yazınca tabi darıldı o da :26:
Benim adima sorun yok. Bende cikiyorum iyi geceler.

iyi geceler canım :26:

ya ben topiğimi böyle görmeye alışık değilim kızlar lütfen valla ben de kırılıyorum

Hoş geldin bu arada...

Amaan hayırlısı be.Aç mezarı yok,genç mezarı var.Geberip gitcez stresten.

Sanki ben farklıyım. Fransızcayı çok severim ben.
hosbulduk
üff sorma valla sırtımda dağ gibi duruyor namıssızlar

aman girme buram buram ban kokuyor o konu
yok bebekim daha bakmadım kitaba şu kafamın devrelerini biraz düzeltip çalışacagım inşallah
herkes bır amaaanla gıdıyor

ben 87 kgdan 64 e dusmustum evlenınce 72 ye cıktım tekrar
zayıflamam gerek ama bırde yapabılsem

gunaydın
saglıklı mutlu verımlı bır gun olsun ıns
kahvaltımı yapıp cıkcam evden ıns
kursum var bugun
geldıgımde gorusuruz

rabbim kabul etsin Allah hepimizden razı olsun canım istediğin gibi yap canım olur tabiki
yeğenini öp kuzum yerime
öpemiyorum öksürüklüyüm ya ama buldugum yerde totosuna yapıştırıyorum bi de senin için yaparım olur mu

Nilim sana 1000 Ya Şafi,
870 Ya Kadir,
250 tane de La ilahe illallah çektim
namazlarımda da dua ettim, yarın da devam edeceğim dualarıma inşallah
Rabbim tüm sıkıntılarını geçirsin tez zamanda aminnn
canım dualar işe yaradı dün gece daha az öksürdüm rahat uyudum biraz daha çok şükür Allah razı olsun canım amin

Ben de okudum...
Sendende Allah razı olsun monacım sana bi de ekstradan az kavga çıkarsın diye dua etcem ben yakında 2 metreden fazla yaklaşmayın diye afişlerini asacaklar senin ben kendime kavgacı derdimde sen uzaktan egtmle dahi kavga ederek aştın beni üstat

GÜNAYDIN GÜZELLER BU ARADA bugün rehberlik çalışıcam cumaya kadar bitirsem süper olacak bugün onun içinde dua edin kızzzzzz ne yüzsüz oldum bende limiti sonuna kadar kullanıyom valla

Slm kızlar uzun zaman oldu görüşmeyeli sağlıkla ilgili sıkıntılar yaşadım uzun zaman işede gelemedim ama kimse merak etmemiş beni inşallah sizin için herşey yolundadır kızlar ....

Hacım zor ölüm ya...Rabbim gecinden versin,ben hiç görmedim yakınımdan,yani ne tepki gösteririm bilemiyorum.

Yaa ama napiyim ya. Ben gerçekten iyi bir insanım ama insanlar damarıma basmaktan haz alıyor nedense.

Ahahahha afiş mi ? Bu çok iyiydi. Üstad ha,sevdim bunu.

Slm kızlar uzun zaman oldu görüşmeyeli sağlıkla ilgili sıkıntılar yaşadım uzun zaman işede gelemedim ama kimse merak etmemiş beni inşallah sizin için herşey yolundadır kızlar ....

Sucum bu konuda yaralıyım ben şahsım adına konuşayım,kimseye bir garezimiz yok.

Sende de yolundadır inşallah.

gunaydın
saglıklı mutlu verımlı bır gun olsun ıns
kahvaltımı yapıp cıkcam evden ıns
kursum var bugun
geldıgımde gorusuruz
kolay gelsin görüşürüz
limit kullanmak serbest
valla ben de kendime kavgacı derdim ama mona hepimizi solladı
selam canım cok geçmiş olsun :26:
ben zaten iyi değilim canım ölümden döndüm nerdeyse o yüzden kim var kim yok idrak edemiyorum şu ara kusura bakma
inşallah düzene koyarsın çalışmalarını
seni sevmeyen ölsün

olur tabi niloşum
ben de okudun dua dün senin için bugün de okucam arkadaşım
öksürüğünün azalmasına çok sevindim

geçmiş olsun canım
sucum bazen ben de uzun zaman giremiyorum topiğe buradaki arkadaşlar
buraya bir şey yazmasalar da ben onların beni düşündüğünü biliyorum.Zorlu bir süreçten geçiyoruz
inan kimsede kafa kalmadı kuzum kasıtlı bir şey değil yani

canım hepimiz öyle dertlerle ugraşıyoz ki inan fark edemiyoruz geçmiş olsun kötü niyetimizden değil emin ol
ay anacım ev pislik içinde bekar evi gibiydi kocacık süpürdü bende toz al toparla sil ugraşıyorum ama içerdeki migde bulantıları ile dürtüklüyo sagolsun o dürtükledikçe ben ha bire bişiyler yemekle meşgulum
neyse canım limiti kullanayım dedimde yalan olacak sanki ders neyse akşama bakarım olmadı

monanın son hedefi biz olmayalım renginam aman sus sus bizide paylarsa :18: 1:)

yok yok paylamaz elimin tersiyle çarparım agzına yoksa

ay az önce bir konu vardı hala şoktayım
kadının kocası girip konuya cevap attı
hırsa bak

hosbulduk

herkes bır amaaanla gıdıyor

ben 87 kgdan 64 e dusmustum evlenınce 72 ye cıktım tekrar
zayıflamam gerek ama bırde yapabılsem

ooo 23 kg süper bence,bunu yaptıysan gerisi gelir...zaten bi haftayı atlattın mı yesende mide almıyor artık

nil hocam dünkü duan tamamdır bu günde sana tüm dular.Rehberliğide ekledim

ben beğeni bile yapamıyorum gıcık oldum yeni tuşlarayolunda değil aslında çoğumuzun canı bir şekilde yanıyor...kimi anlatabiliyor kimi içine atıyor ama çoğumuz için zor ayakta kalmak....kendi adıma kusura bakma hocam yeni yeni düzenli girmeye başladım sayfaya gözden kaçırmışım iyi gelecekse anlat canım çözüm bulamam belki ama seve seve dinlerim.Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin

Tamam kızçem,datlı rüyalar,seviyom seni.

kısssss bende seni seviyorum bi dalgalısın bi durgun bana birini hatırlatıyorsun iyi kalpli bir hatunsun onu anladımbirde dünkü taytlı fotonu hayal ettimde woooo

az çalışıp gelcem

Ayyy aşk olsun. Ben sevdiklerime kedi,dışarıya aslanım ayol.

Aneeem beraber temizlik ha...

yok yok paylamaz elimin tersiyle çarparım agzına yoksa

ay az önce bir konu vardı hala şoktayım
kadının kocası girip konuya cevap attı
hırsa bak

Hacı ben çok sardım o konuya.

Utandımmm.

İnşallah iyi birini hatırlatıyomdur. Ahahhaha kızçem bi ara özel albüme koyarım cidden.

Güzel bakan güzel görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…