- 19 Mayıs 2013
- 690
- 246
- 133
keşke hiç yazmasaydım. glba içime atmak en güzeliymiş. ama ben herhangi birine karşı demedim. kendime diyenlere sitemimi anlatmak istemiştim. konuyu tam bilmeden atlamış oldum.
canım biraz hassas bir konu o yüzden böyle oldu :26:
galiba ortalığı ben karıştırdım. topikteki herkesten özürdilerim. herkese ii geceler.
canım biraz hassas bir konu o yüzden böyle oldu :26:
keşke hiç yazmasaydım. glba içime atmak en güzeliymiş. ama ben herhangi birine karşı demedim. kendime diyenlere sitemimi anlatmak istemiştim. konuyu tam bilmeden atlamış oldum.
bade bu konularda cok hassastır ve o kadını tanımadıgı halde cok etkilenip üzülmüştükeşke hiç yazmasaydım. glba içime atmak en güzeliymiş. ama ben herhangi birine karşı demedim. kendime diyenlere sitemimi anlatmak istemiştim. konuyu tam bilmeden atlamış oldum.
Benim adima sorun yok. Bende cikiyorum iyi geceler.
hosbuldukHoş geldin bu arada...
Amaan hayırlısı be.Aç mezarı yok,genç mezarı var.Geberip gitcez stresten.
Sanki ben farklıyım.Fransızcayı çok severim ben.
herkes bır amaaanla gıdıyorüff sorma valla sırtımda dağ gibi duruyor namıssızlar
aman girme buram buram ban kokuyor o konu
yok bebekim daha bakmadım kitaba şu kafamın devrelerini biraz düzeltip çalışacagım inşallah
kızlar rejim yapanlar daha doğrusu
kahvaltınızda hafif limon sıkılmış maydanoz tüketin bolca ama tuz dökmeyin bende işe yaradı hızlandırıyor işi
bide bi tabağınız olsun içinde kuru üzüm,kaysı,ceviz,kavrulmamış badem mideniz kazındıkça bi tane atın ağzınıza
bi ara iyi sıktımda sonra dağıldım şimdi tekrar topluyorum bırakmam artık ipin ucunu
yürüyüşe devam tabi
rabbim kabul etsin Allah hepimizden razı olsun canım istediğin gibi yap canım olur tabikiBilmiyorum kuzum belki dediğin gibi hocalar farklı yorumluyordur.Belki yanlış düşünüyorum ama ben bu tarz şeylere inanırım ve olmasından da korkarım.:18:O yüzden ben Salat-ı tefriciye okumaktan çekiniyorum.
Ben de öptüm benim güzel hamişim.Kendine iyi bak sen iki canlısın e mi kuzum? Yeğenini de öptüm çoook çook.
Nilkon'um ben senin bugünkü duanı yaptım.Senin için 100 Ya Kadir çektim.Allah kabul etsin inşallah.Kuzum yarınki duanı da gece 12'den sonra yapsam senin için sorun olur mu?Yarın misafirlerimiz olacak.O yüzden bu gece 12'den sonra okuyayım diyorum senin için sakıncası yoksa.
Kuzular ben artık çıkayım dagelişim sorularımı çözeyim. Vakit bulursam gece de gelirim inşallah.
öpemiyorum öksürüklüyüm ya ama buldugum yerde totosuna yapıştırıyorum bi de senin için yaparım olur muyeğenini öp kuzum yerime
canım dualar işe yaradı dün gece daha az öksürdüm rahat uyudum biraz daha çok şükürNilim sana 1000 Ya Şafi,
870 Ya Kadir,
250 tane de La ilahe illallah çektim
namazlarımda da dua ettim, yarın da devam edeceğim dualarıma inşallah
Rabbim tüm sıkıntılarını geçirsin tez zamanda aminnn
Ben de okudum...
Hani anlatmıştım ya bir kadınının öldüğüne şahit oldum diye...
İşte nette o kadının kızına denk geldim. Olayın olduğu tarih Kasımın başıydı.
Ama kız ne bileyim hiç o acıyı yaşar gibi değil bilemedim
O günden 2 sonra kız baya paylaşım yapmış yani
Hani hatırlamak istemiyo vs vs desem öyle de değil
Bilmiyorum neden garip geldi bana :26:
rabbim kabul etsin Allah hepimizden razı olsun canım istediğin gibi yap canım olur tabiki
öpemiyorum öksürüklüyüm ya ama buldugum yerde totosuna yapıştırıyorum bi de senin için yaparım olur mu
canım dualar işe yaradı dün gece daha az öksürdüm rahat uyudum biraz daha çok şükürAllah razı olsun canım amin
Sendende Allah razı olsun monacım sana bi de ekstradan az kavga çıkarsın diye dua etcem ben yakında 2 metreden fazla yaklaşmayın diye afişlerini asacaklar senin ben kendime kavgacı derdimde sen uzaktan egtmle dahi kavga ederek aştın beni üstat
GÜNAYDIN GÜZELLER BU ARADA bugün rehberlik çalışıcam cumaya kadar bitirsem süper olacak bugün onun içinde dua edin kızzzzzzne yüzsüz oldum bende limiti sonuna kadar kullanıyom valla
Slm kızlar uzun zaman oldu görüşmeyeli sağlıkla ilgili sıkıntılar yaşadım uzun zaman işede gelemedim ama kimse merak etmemiş beniinşallah sizin için herşey yolundadır kızlar ....
kolay gelsin görüşürüzgunaydın
saglıklı mutlu verımlı bır gun olsun ıns
kahvaltımı yapıp cıkcam evden ıns
kursum var bugun
geldıgımde gorusuruz
limit kullanmak serbestrabbim kabul etsin Allah hepimizden razı olsun canım istediğin gibi yap canım olur tabiki
öpemiyorum öksürüklüyüm ya ama buldugum yerde totosuna yapıştırıyorum bi de senin için yaparım olur mu
canım dualar işe yaradı dün gece daha az öksürdüm rahat uyudum biraz daha çok şükürAllah razı olsun canım amin
Sendende Allah razı olsun monacım sana bi de ekstradan az kavga çıkarsın diye dua etcem ben yakında 2 metreden fazla yaklaşmayın diye afişlerini asacaklar senin ben kendime kavgacı derdimde sen uzaktan egtmle dahi kavga ederek aştın beni üstat
GÜNAYDIN GÜZELLER BU ARADA bugün rehberlik çalışıcam cumaya kadar bitirsem süper olacak bugün onun içinde dua edin kızzzzzzne yüzsüz oldum bende limiti sonuna kadar kullanıyom valla
selam canım cok geçmiş olsun :26:Slm kızlar uzun zaman oldu görüşmeyeli sağlıkla ilgili sıkıntılar yaşadım uzun zaman işede gelemedim ama kimse merak etmemiş beniinşallah sizin için herşey yolundadır kızlar ....
seni sevmeyen ölsünHacım zor ölüm ya...Rabbim gecinden versin,ben hiç görmedim yakınımdan,yani ne tepki gösteririm bilemiyorum.
Yaa ama napiyim ya.Ben gerçekten iyi bir insanım ama insanlar damarıma basmaktan haz alıyor nedense.
Ahahahha afiş mi ?Bu çok iyiydi. Üstad ha,sevdim bunu.
Sucum bu konuda yaralıyım ben şahsım adına konuşayım,kimseye bir garezimiz yok.
Sende de yolundadır inşallah.
rabbim kabul etsin Allah hepimizden razı olsun canım istediğin gibi yap canım olur tabiki
Slm kızlar uzun zaman oldu görüşmeyeli sağlıkla ilgili sıkıntılar yaşadım uzun zaman işede gelemedim ama kimse merak etmemiş beniinşallah sizin için herşey yolundadır kızlar ....
canım hepimiz öyle dertlerle ugraşıyoz ki inan fark edemiyoruz geçmiş olsun kötü niyetimizden değil emin olSlm kızlar uzun zaman oldu görüşmeyeli sağlıkla ilgili sıkıntılar yaşadım uzun zaman işede gelemedim ama kimse merak etmemiş beniinşallah sizin için herşey yolundadır kızlar ....
ay anacım ev pislik içinde bekar evi gibiydi kocacık süpürdü bende toz al toparla sil ugraşıyorum ama içerdeki migde bulantıları ile dürtüklüyo sagolsunkolay gelsin görüşürüz
limit kullanmak serbest
valla ben de kendime kavgacı derdim ama mona hepimizi solladı
selam canım cok geçmiş olsun :26:
ben zaten iyi değilim canım ölümden döndüm nerdeyse o yüzden kim var kim yok idrak edemiyorum şu ara kusura bakma
inşallah düzene koyarsın çalışmalarını
seni sevmeyen ölsün
canım hepimiz öyle dertlerle ugraşıyoz ki inan fark edemiyoruz geçmiş olsun kötü niyetimizden değil emin ol
ay anacım ev pislik içinde bekar evi gibiydi kocacık süpürdü bende toz al toparla sil ugraşıyorum ama içerdeki migde bulantıları ile dürtüklüyo sagolsuno dürtükledikçe ben ha bire bişiyler yemekle meşgulum
neyse canım limiti kullanayım dedimde yalan olacak sanki ders neyse akşama bakarım olmadı
monanın son hedefi biz olmayalım renginam aman sus sus bizide paylarsa:18: 1: )
hosbulduk
herkes bır amaaanla gıdıyor
ben 87 kgdan 64 e dusmustum evlenınce 72 ye cıktım tekrar
zayıflamam gerek ama bırde yapabılsem
Tamam kızçem,datlı rüyalar,seviyom seni.
canım hepimiz öyle dertlerle ugraşıyoz ki inan fark edemiyoruz geçmiş olsun kötü niyetimizden değil emin ol
ay anacım ev pislik içinde bekar evi gibiydi kocacık süpürdü bende toz al toparla sil ugraşıyorum ama içerdeki migde bulantıları ile dürtüklüyo sagolsuno dürtükledikçe ben ha bire bişiyler yemekle meşgulum
neyse canım limiti kullanayım dedimde yalan olacak sanki ders neyse akşama bakarım olmadı
monanın son hedefi biz olmayalım renginam aman sus sus bizide paylarsa:18: 1: )
yok yok paylamaz elimin tersiyle çarparım agzına yoksa
ay az önce bir konu vardı hala şoktayım
kadının kocası girip konuya cevap attı
hırsa bak
ooo 23 kg süper bence,bunu yaptıysan gerisi gelir...zaten bi haftayı atlattın mı yesende mide almıyor artık
nil hocam dünkü duan tamamdır bu günde sana tüm dular.Rehberliğide ekledim
ben beğeni bile yapamıyorum gıcık oldum yeni tuşlarayolunda değil aslında çoğumuzun canı bir şekilde yanıyor...kimi anlatabiliyor kimi içine atıyor ama çoğumuz için zor ayakta kalmak....kendi adıma kusura bakma hocam yeni yeni düzenli girmeye başladım sayfaya gözden kaçırmışım iyi gelecekse anlat canım çözüm bulamam belki ama seve seve dinlerim.Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
kısssss bende seni seviyorum bi dalgalısın bi durgun bana birini hatırlatıyorsuniyi kalpli bir hatunsun onu anladım birde dünkü taytlı fotonu hayal ettimde woooo
az çalışıp gelcem
kız kısmısı öyle her yere taytlı resim koymazUtandımmm.
İnşallah iyi birini hatırlatıyomdur.Ahahhaha kızçem bi ara özel albüme koyarım cidden.
Güzel bakan güzel görür.
mona, reng mapısta görüşücez gibi geliyo bana
kız kısmısı öyle her yere taytlı resim koymaz
mona, reng mapısta görüşücez gibi geliyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?