2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

bende çok beğendim bu fincanları...bulursan nette falan banada haber ver

canım profiinden fotoara baktım yok, nerden bakabılırım:18:

canım resmim fotolarda değil albümde oradan bakabilirsin.. Ben diye bi albüm var..

Kızlar bu gün sözel mantığa başlayacağımı söylemiştim.. Video izleyerek başladım.. Sanırım Bade isa güleç demişti.. adam süper anlatmış mantığı hoşuma gitti biraz biraz yapmaya başladım çok mutluyum

dün bir arkadaşım sözlenmişti bugün biri daha sözlenmiş :97:
kızlar evlilik nasip mi sizce yoksa kendi elimizde mi

zor diye bir şey yok bence kuzum bazen biz içinde bulunduğumuz durumu çıkmaz yol gibi görürüz o yüzden cesaretimiz kırılır ama aslında öyle değildir yeterki iste

hayırlısı kuzum
bakalım merak ediyorum ilerimizi

bol bol esmalardan çek canım. rabbinden hayır kapılarını açmasını dile. bir de zor zamanlarda yunus paygamberin duasını okurum ben. hem içim ferahlar hemde gerçekten olaylar kolaylaşır.

çok sevindim

ya bitanem bulamadım ben dua sayfasını

sağolasın arkadaşım...

Kesinlikle nasip doğarken doğumun evleneceğin öleceğin zaman belliymiş derler canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun ama bence en iyiysi nişanlı gezmek

Tuğbim senin için
3 Amenerrasulu
7 Ayetel Kürsi
171 Ya Rahman
50 İhlas suresi
130 Ya Fettah
100 Ya Vehhap
100 Ya Selam
300 Ya Kadir
150 Ya Muhsi
110 La İlahe İllallah

okudum tatlışım Rabbim tüm dualarını kabul etsin. Gönlüne ferahlık versin ve hayırlısıyla atanırsın inşallah AMİN

tuğbam senin için 100 şafi, 100 ya kuddüs, 100 ya fettah, 100 ya muhsi, 100 ya rahman, 100 la ilahe illallah, 5 fatiha okudum kuzum

kızlar dün tarihten inkılaplar videosu izledim. güncel bilgilerden not aldım. karma 60 soru çözdüm
bugün de güncel bilgilerden biraz not aldım, bi de coğrafyaya başlıcam kısmetse

kesinlikle nasipppppp
onurların bi akrabası 1 haftalık sevgilisiyle nişanlandı, ben 8 yıllık sevgilimle bi cacık yapamadım. nasibimiz olan günü bekliyoruz işte biz de rengoş, takma kafana kaderdaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…