- 22 Ağustos 2013
- 664
- 274
- 333
[ı]slm kızlarr[/ı] [ı]haftasonu nişanlım gelmişti o yüzden uğrayamadım sabah çarşıda işlerim vardı onları halledip geldim
[/ı]
[ı]sayende unutmuyorum rengim iyiki hatırlatıyorsun[/ı]
[ı]yaa bu fincanlar benim arayıp bir türlü bulamadığım fincanlar almazsam gözüm açık gideceğim o derece[/ı]
[ı]canım kızlarında dediği gibi cevşen ve tefriciye çok iyi geliyor[/ı]
canım profiinden fotoara baktım yok, nerden bakabılırım:18:
tamam canım haber veririmbende çok beğendim bu fincanları...bulursan nette falan banada haber ver
bir laf vardır rengim insan kendi kısmetini kendi yaratır diye iş birazda bizde bitiyor bencedün bir arkadaşım sözlenmişti bugün biri daha sözlenmiş :97:
kızlar evlilik nasip mi sizce yoksa kendi elimizde mi
bir laf vardır rengim insan kendi kısmetini kendi yaratır diye iş birazda bizde bitiyor bence
zor diye bir şey yok bence kuzum bazen biz içinde bulunduğumuz durumu çıkmaz yol gibi görürüz o yüzden cesaretimiz kırılır ama aslında öyle değildir yeterki iste
peki zorsa yani bizim elimizden gelen bir şey yoksa
zor diye bir şey yok bence kuzum bazen biz içinde bulunduğumuz durumu çıkmaz yol gibi görürüz o yüzden cesaretimiz kırılır ama aslında öyle değildir yeterki iste
herşey çok güzel olacak bitanem buna eminim
hayırlısı kuzum
bakalım merak ediyorum ilerimizi
Çok kıymetli arkadaşlarım size bir şey sormak istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim ya benim başımdan hiç dertler eksik olmuyor bu bir isyan değil ama birşeyler yapmak istiyorum kpss adına ya da çok istediğim bir şey adına ya bir hastalık ya bi raile huzursuzluk ya da iş yerinde huzursuzluk mutsuzum hep 1 gün mutlu on gün mutsuz başım hastalıktan hiç kurtulamıyorum zaten kaynananm da dedi ki evlendiğinden beri çıkamadın hastaneden diyor sanki o bakıyor bana da bide konuşuyor bildiğiniz dua falan var mı ya okuyayım
çok sevindimcanım resmim fotolarda değil albümde oradan bakabilirsin.. Ben diye bi albüm var..
Kızlar bu gün sözel mantığa başlayacağımı söylemiştim.. Video izleyerek başladım.. Sanırım Bade isa güleç demişti.. adam süper anlatmış mantığı hoşuma gitti biraz biraz yapmaya başladım çok mutluyum
ya bitanem bulamadım ben dua sayfasınısucum seni de ekliyorum dua listesine. Listede sırası gelenlere dua ediyoruz ilk sayfanın dua olan kısımlarını oku orada kim ne için dua istediyse ona göre ediyoruz. Sen de başla dualara canım. Başkasına edilen dua kendimize de geçiyor unutmayalım
Bu duanı da yazıyorum ilk sayfaya canım.
Tefrciyeye başlayabilirsin kendin için
Veya namaz kılmıyorsan namaza başla içini ferahlatır.
Safranım ben sana özelden atayım resmimi. Gündüz album yapmak istemiyorum listemdeki diğer kişiler de açık oldugu için.
Bu arada morisinin fotograflarda değil albumde resmi.onun ziyaretci listesinin hemen üstüne bak.
Sucum hiç berbat değil daha zaman var istediğin gibi çalışırsın az daha gayret etmeye çalış
özelden msj attım cnm sna..
[ı]slm kızlarr[/ı] [ı]haftasonu nişanlım gelmişti o yüzden uğrayamadım sabah çarşıda işlerim vardı onları halledip geldim
[/ı]
[ı]sayende unutmuyorum rengim iyiki hatırlatıyorsun[/ı]
[ı]yaa bu fincanlar benim arayıp bir türlü bulamadığım fincanlar almazsam gözüm açık gideceğim o derece[/ı]
[ı]canım kızlarında dediği gibi cevşen ve tefriciye çok iyi geliyor[/ı]
dün bir arkadaşım sözlenmişti bugün biri daha sözlenmiş :97:
ya bitanem bulamadım ben dua sayfasını
dün bir arkadaşım sözlenmişti bugün biri daha sözlenmiş :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?