sedef tatlım bu aralar çok takılmıyorsun buralarda..nasılsın tatlım halin keyfin yerinde inş
Sedefim çalışmalarına maşallah canım..
Mantarım denemen süper maşallah maşallah..
kızçeler kurstan geldim.. Yemek yiyip derse geçiyorum..
Değmen benim gamlı yaslı gönlüme...
Selvi boylu yarinden ayrı düşmüş Mona geldi...O yokken geçmeyen namıssız zaman iki gündür su oldu aktı gitti.
Bugün çook güzel bir gündü.Kavgamızda ben alyansımı atmıştım,ama o atmamış.Tek taş aldık gümüşçüden. 3 kg bal getirmiş öğretmenlik yaptığı yerden,annemle de aramız düzeldi o sayede. Rüya gibi iki gündü.
Monoton,sıkıcı hayata döndüm.Yarın da denemem var.Uğrayamazsam iki üç merak etmeyin kızçelerim,azıcık depresif takılabilirim.
ahh sedefim ahhkesinlikle nasipppppp
onurların bi akrabası 1 haftalık sevgilisiyle nişanlandı, ben 8 yıllık sevgilimle bi cacık yapamadım. nasibimiz olan günü bekliyoruz işte biz de rengoş, takma kafana kaderdaşım
Ben geldiiimmm.
ahh sedefim ahh
naptın hacı
Hastayım hacı çok.:2: Ayazın konuya dadandım,sen ?
gecmiş olsun grip mi :26:
konu doğrudur kuzum çözerler inşalah cok zor bir durum
patik giy ayagınaTiril tiril yazlık ceketle geziyom kaç gündür,sevdicekle de sokaklarda dolaştık soğukta,hepsi bir oldu.:2:
Kırgınlık var,sabahtan bulantı vardı...:26: Öyle kuzum.
O kız iflah olmaz.
patik giy ayagına
nane limon yapsın annen hemencik iyileşirsin
bol bol esmalardan çek canım. rabbinden hayır kapılarını açmasını dile. bir de zor zamanlarda yunus paygamberin duasını okurum ben. hem içim ferahlar hemde gerçekten olaylar kolaylaşır.
çok sevindim
tuğbam senin için 100 şafi, 100 ya kuddüs, 100 ya fettah, 100 ya muhsi, 100 ya rahman, 100 la ilahe illallah, 5 fatiha okudum kuzum
kızlar dün tarihten inkılaplar videosu izledim. güncel bilgilerden not aldım. karma 60 soru çözdüm
bugün de güncel bilgilerden biraz not aldım, bi de coğrafyaya başlıcam kısmetse
İçtim balım hap da aldım.
ne dertler var dünyada hey Allahım
öğrenme çalıştım iki ünite 170 soru çözdüm
neyime güvenip serdiysem
yarın daha iyi olacak inşallah raporum
iyi geceler fıstıklar
Tuğbim senin için
3 Amenerrasulu
7 Ayetel Kürsi
171 Ya Rahman
50 İhlas suresi
130 Ya Fettah
100 Ya Vehhap
100 Ya Selam
300 Ya Kadir
150 Ya Muhsi
110 La İlahe İllallah
okudum tatlışım Rabbim tüm dualarını kabul etsin. Gönlüne ferahlık versin ve hayırlısıyla atanırsın inşallah AMİN
tuğbam senin için 100 şafi, 100 ya kuddüs, 100 ya fettah, 100 ya muhsi, 100 ya rahman, 100 la ilahe illallah, 5 fatiha okudum kuzum
kızlar dün tarihten inkılaplar videosu izledim. güncel bilgilerden not aldım. karma 60 soru çözdüm
bugün de güncel bilgilerden biraz not aldım, bi de coğrafyaya başlıcam kısmetse
Tuğbam, sana 180 Es-Semi, 68 El Hakem, 129 El Latif, 137 El Vasi, 66 El Vekil, 68 El Muhyi, 156 El Kayyum, 10 Fatiha, 50 İhlas
Gönlünde bizim bilip bilmediğimiz ne duan varsa kabul olsun canım
100 Ya Rahman
100 Ya Rahim
100 Ya Fettah
100 Ya Alim
55 Ya Mucib
6 El Muhyi
100 El Kadir
3 tane Ali İmran Suresinin 26. ve 27 ayeti
3 tane Amenerrasulu okudum.. Duanı ettim Tuğbişim..
Geçmiş olsun kuzum.
Tuğbam senin için toplamda 200 Ya Kadir çektim.Duamı ettim.Allah kabul etsin inşallah.Ne dileğin varsa Rabbim hayırlısıyla versin sana inşallah.
Dün bazı sorunlardan dolayı ders çalışmadım pek.Sadece gelişimden bilişsel gelişimle ilgili 2 video izledim.:126:
Bugün ise Yediiklim'den bilişsel gelişim kuramlarını çalıştım.Toplamda 144 soru çözebildim.Biraz da alandan konuşma eğitimine baktım.
Kızlar size naçizane dua önerisinde bulunmak istiyorum.Sınavlarda başarılı olmak için 41 gün boyunca hiç aksatmadan her gün bir Taha suresi okuyabilirsiniz.Ayrıca yine 70-72 gün yine her gün aksatmadan Kalem suresi okuyabilirsiniz ya da okutabilirsiniz.Benim için annem okuyor mesela.Sizlere de söylemek istedim belki okumak isteyen olur diye.
Çok geçmiş olsun monamHastayım hacı çok.:2: Ayazın konuya dadandım,sen ?
Çalışmalarına maşallah canımçok teşekkür ederim Bade gerçektem Mantıktan korkmamaya başladım
Kuzummaşallah çalışmalarına.. Canım hayrdır neden o kadar canın sıkkın?
geçmiş olsun kuzum ya
maşallah canım..
canlarım bu gun sözel mantığa başlıcam demiştim sabah ve başladım kendime mantık konusunda güven geldi ve gazla 30 soru çözdüm.. tarihten tekrar yaptım 60 soru çözdüm öğrenmeden 70 soru çözdüm.. her gün paragraf çözmeye karar verdim ve 50 soru da türkçeden çözdüm..
14 şubat yaklaşıyor gerçekten unutmuşum bunu hediye düşünmedim hiç :26:gunaydın kısceler
nasılsınız
dun tarıh dureklama yukselıs tekrar ettım
mattan soru cozdum
sukur mat oncekınden cok cok ııyı
bu tarıhı napcam bılemıyorum kı ben:26:
kursum 1 hafta araya gırdı
bu bır haftayı ıyı degerlendırmem gerek
bugun de tarıh turkce calıscam ıns
sızler nasılsınız
sevgılıler gunu yaklasıyor
ne alacaksınız kocıse-sevgılıye
bana normalde cok sacma gelırdı
ama kocısım dogum gunumde yılbasında bana hep hedıye aldı ben almadım
bu sefer benım almam gerek
ayıp oluyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?