2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

evet kuzum bekaret yazacagına bekret yazmış da kkda alay konusu oldu bu başlık

tamam fındıgım ekliyorum

sorma canım atlatmaya calısıyorum
sen iyi misin şuan peki calısmaların nasıl

çok merak ettim tatlım ya ne oldu bilmiyorum ama çok üzüldüm yok ya çalışma falan yok çalışamadım ki hiç hafta sonu denemeye girdim 120 sorudan 52 doğru berbat yani işlediğimiz konuları bile yanlış yapmışım hele tarih 30 sorudan 10 doru düşün yani arkadaşım...

rengina bir konuya fotonu koyup kaldırmışın, keşke görseydim sizi çok merak ediyorum.

kızar bir saat beireyip toplanaım, fotoarımızı ko
yup kadıraım mı, ne olurrrrrr

günaydın kızlar bu gün sözel mantığa başlıyorum :)

Sarfanım ben albüme foto koydum kaldırmadım henüz :) ama fikrin çok güzel bence de yapalım

Son düzenleme:

rabbim kabul etsin bitanem benide yazdın mı lütfen bana da du et meleğim...rabbim yar ve yardımcımız olsun...

inşallah bitanem benim evde internet yok iş yerinden yazabildiğim kadar takip edebiliyorum çok zamanım olmuyor ama iyiki varsınız arkadaşlar

Canım bu anlattıklarını bende yaşıyorum hafta içi işteyim ya hafta sonu biraz ders çalışayım diyorum ama olmuyor onunla oyun oynamamı istiyor hangi defteri elime alsam çizik içinde sandalyede otururken arkama oturuyor hadi anne at ol sen diyor benim ki 3 yaşında canım senin ki kaç yaşında

Çok kıymetli arkadaşlarım size bir şey sormak istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim ya benim başımdan hiç dertler eksik olmuyor bu bir isyan değil ama birşeyler yapmak istiyorum kpss adına ya da çok istediğim bir şey adına ya bir hastalık ya bi raile huzursuzluk ya da iş yerinde huzursuzluk mutsuzum hep 1 gün mutlu on gün mutsuz başım hastalıktan hiç kurtulamıyorum zaten kaynananm da dedi ki evlendiğinden beri çıkamadın hastaneden diyor sanki o bakıyor bana da bide konuşuyor bildiğiniz dua falan var mı ya okuyayım

rabbim kabul etsin bitanem benide yazdın mı lütfen bana da du et meleğim...rabbim yar ve yardımcımız olsun...

hanım ağamız rengiş sen yaz kuzum ne için dua istediğini listeye ekler regişim o ekleyince bende kendi listeme ekllerim hemencik

malasef Kuran Kerim bilmiyorum öğrencem inşallah ama okuduklarımdan paylaşayım kuzum

bildiğim okuduğum kadarıyla duaya başlamadan ve dua bittikten sonra salavat çekmek duaların kabulüne vesile oluyormuş...

gece yarısı edilen dualar

bide cevşen okuyabilriisin kuzum ben koruduğuna çok inanırım güven veriyor bana her defasında

ama en önce sakin huzuru bi kalp için dua et iç huzurun olunca diğrleri geliyor

sucum seni de ekliyorum dua listesine. listede sırası gelenlere dua ediyoruz ilk sayfanın dua olan kısımlarını oku orada kim ne için dua istediyse ona göre ediyoruz. sen de başla dualara canım . başkasına edilen dua kendimize de geçiyor unutmayalım

bu duanı da yazıyorum ilk sayfaya canım.
tefrciyeye başlayabilirsin kendin için
veya namaz kılmıyorsan namaza başla içini ferahlatır.

rengina bir konuya fotonu koyup kaldırmışın, keşke görseydim sizi çok merak ediyorum.

kızar bir saat beireyip toplanaım, fotoarımızı ko
yup kadıraım mı, ne olurrrrrr
safranım ben sana özelden atayım resmimi. gündüz album yapmak istemiyorum listemdeki diğer kişiler de açık oldugu için.

bu arada morisinin fotograflarda değil albumde resmi.onun ziyaretci listesinin hemen üstüne bak.
sucum hiç berbat değil daha zaman var istediğin gibi çalışırsın az daha gayret etmeye çalış

Son düzenleme:

özelden msj attım cnm sna..

slm kızlarr haftasonu nişanlım gelmişti o yüzden uğrayamadım sabah çarşıda işlerim vardı onları halledip geldim
canlarım selamlar
bugün tugbimin dua sırası lütfen unutmayalım dualarımızı aksatmayalım

hadi kolay gelsin

sayende unutmuyorum rengim iyiki hatırlatıyorsun

günaydın kızlar...bugünde topici ben açayım..kahveler benden

Eki Görüntüle 961121

yaa bu fincanlar benim arayıp bir türlü bulamadığım fincanlar almazsam gözüm açık gideceğim o derece

canım kızlarında dediği gibi cevşen ve tefriciye çok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…