- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
emre benim adamım
evet kuzum bekaret yazacagına bekret yazmış da kkda alay konusu oldu bu başlık
tamam fındıgım ekliyorum
sorma canım atlatmaya calısıyorum
sen iyi misin şuan peki calısmaların nasıl
ne yazmışsınız kaç sayfa olmuş
Evi temizledim çamaşır suyu çarptı herhal bi boşluktayım
Daha yeni çalışmaya başlayacağım
Kızlar ilk sayfadaki dua listesini yazdım hepinize her gün dua etmeye gayret ediyorum...dua günü olanlara ekstra tabi
günaydınnn ikincide benden olsun kahvemi içiyorum bardağıda alıyorum çok beğendim
iltifatına gurban.
Sana değildi lafım canım.Dün bi olayın üzerine yazmışsın tam,ondan öyle oldu. Bundan sonra inşallah daha sık olursun aramızda.
Hayırlı yolculuklar,kendinize dikkat edin ablacım.
Bi de mesela yarın benim.ben kime dua okucam.Kafamda deli sorular.
Alandan bi konuda az eksiğim kaldı,bugün onu bitirip tekrar yapmayı planlıyorum.
Akşama görüşürüz,ısırarak öptüm hepinizi.
monam mübarek cuma gününe denk geldin..senin içinde bugün okumaya başlıyorum tatlım..çıtır elmam
bu arada kızlar bilmem ne dersiniz ama önceden ne güzel çalışmalarımızı yazıyorduk, soru paylaşıyorduk kpss konusunda daha yoğun paylaşımlarımız vardı, topiccek bi durgunluk var:97:..enerji lazım bize...ekşın ekşııınn:103:
bugünlerde kafam bi milyon, dün ders çalışıyorum..çalışma alanım mutfak masası.. bi yandan yemek ocakta onu kontrol ediyorum, bi yandan soru çözüyorum bi yandan benle birlikte ders çalışmak için masaya oturup boya yapan cimcime kızıma laf yetişriyorum...bitmek bilmeyen sorular, kitabımı karalaması, kalemleri beğenmeyip mızmızlanması, hangi boyayla boyasam diye ısrarcı sorular derkeeeeen başım döndü artık.. gözlerim karardı..bazen sofra bezini buzdolabına koyacakken yakalıyorum kendimi..:44:
günaydın kızlar bu gün sözel mantığa başlıyorum :)
Sarfanım ben albüme foto koydum kaldırmadım henüz :) ama fikrin çok güzel bence de yapalım
rabbim kabul etsin bitanem benide yazdın mı lütfen bana da du et meleğim...rabbim yar ve yardımcımız olsun...
sucum seni de ekliyorum dua listesine. listede sırası gelenlere dua ediyoruz ilk sayfanın dua olan kısımlarını oku orada kim ne için dua istediyse ona göre ediyoruz. sen de başla dualara canımrabbim kabul etsin bitanem benide yazdın mı lütfen bana da du et meleğim...rabbim yar ve yardımcımız olsun...
bu duanı da yazıyorum ilk sayfaya canım.Çok kıymetli arkadaşlarım size bir şey sormak istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim ya benim başımdan hiç dertler eksik olmuyor bu bir isyan değil ama birşeyler yapmak istiyorum kpss adına ya da çok istediğim bir şey adına ya bir hastalık ya bi raile huzursuzluk ya da iş yerinde huzursuzluk mutsuzum hep 1 gün mutlu on gün mutsuz başım hastalıktan hiç kurtulamıyorum zaten kaynananm da dedi ki evlendiğinden beri çıkamadın hastaneden diyor sanki o bakıyor bana da bide konuşuyor bildiğiniz dua falan var mı ya okuyayım
safranım ben sana özelden atayım resmimi. gündüz album yapmak istemiyorum listemdeki diğer kişiler de açık oldugu için.rengina bir konuya fotonu koyup kaldırmışın, keşke görseydim sizi çok merak ediyorum.
kızar bir saat beireyip toplanaım, fotoarımızı koyup kadıraım mı, ne olurrrrrr
sucum hiç berbat değil daha zaman var istediğin gibi çalışırsın az daha gayret etmeye çalışçok merak ettim tatlım ya ne oldu bilmiyorum ama çok üzüldüm yok ya çalışma falan yok çalışamadım ki hiç hafta sonu denemeye girdim 120 sorudan 52 doğru berbat yani işlediğimiz konuları bile yanlış yapmışım hele tarih 30 sorudan 10 doru düşün yani arkadaşım...
çok kıymetli arkadaşlarım size bir şey sormak istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim ya benim başımdan hiç dertler eksik olmuyor bu bir isyan değil ama birşeyler yapmak istiyorum kpss adına ya da çok istediğim bir şey adına ya bir hastalık ya bi raile huzursuzluk ya da iş yerinde huzursuzluk mutsuzum hep 1 gün mutlu on gün mutsuz başım hastalıktan hiç kurtulamıyorum zaten kaynananm da dedi ki evlendiğinden beri çıkamadın hastaneden diyor sanki o bakıyor bana da bide konuşuyor bildiğiniz dua falan var mı ya okuyayım
canlarım selamlar
bugün tugbimin dua sırası lütfen unutmayalım dualarımızı aksatmayalım
hadi kolay gelsin
Çok kıymetli arkadaşlarım size bir şey sormak istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim ya benim başımdan hiç dertler eksik olmuyor bu bir isyan değil ama birşeyler yapmak istiyorum kpss adına ya da çok istediğim bir şey adına ya bir hastalık ya bi raile huzursuzluk ya da iş yerinde huzursuzluk mutsuzum hep 1 gün mutlu on gün mutsuz başım hastalıktan hiç kurtulamıyorum zaten kaynananm da dedi ki evlendiğinden beri çıkamadın hastaneden diyor sanki o bakıyor bana da bide konuşuyor bildiğiniz dua falan var mı ya okuyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?