ne güzel bi sonuç bu böyle. helal olsun canım, sağolasın. darısı başımıza inşallah.
cloşum sana 100 ya şafi, 200 ya kuddüs, 200 ya muhsi, 200 ya rahman okudum. Allah kabul etsin. gece de dua edicem
cloşum bilmiyorum ki, ailevi sorunlar da var, sanırım bunlardan bıktım artık, tepki bile veremiyorum, bi boşvermişlik var, her şeye karşı. ama tiroitlerimden de olabilir. ben zaten 1-2 aydır sürekli bi halsizlik yorgunluk uyku modundayım. acaba tiroitlerim mi yavaş çalışıyo diye doktora gittim. evet yavaş çalışıyomuş. ama dr ilaç vermedi, bi anlık öyle olmuştur, geçer dedi. ben 1 ay geçtikten sonra dahiliyeye gidicem tekrar. çünkü hiç geçtiği yok. kolumu kaldırcak halim yok. sen nasılsın cloşum
canım arkadaşım, benim tiroitlerim yavaş çalışıyo, sanırım onun etkisini yaşıyorum. sürekli bi halsizlik yorgunluk var. hiçbişey yapasım yok. sen nasılsın, nasıl gidiyo dershane ve çalışmaların
aynen hasretçim, çok ihtiyacımız var vallahi öyle bi hayalin gerçek olmasına
konular bitince bol bol çözeriz inşallah canım.
napıyosun balım?
aa ben de görmemiştim
kızlar topiği almak isteyen var ise devredeyim çünkü ben eskisi gibi ilgilenebileceğimi sanmıyorum maalesef.
işte ben de en azından bi nişanı geçireyim diyorum ayşegülüm. sonra zaten yavaş yavaş tamamlanır. sen naptın başladın mı kuşum çeyize?
Güzeller merhaba.Birkaç gündür giremedim. Hepiniz iyisinizdir inşallah.
Kuzum çok geçmiş olsun.İnşallah en kısa zamanda atanırsın da o evdeki sıkıntılarından kurtulursun güzelim.
clamentaine güzelim senin için 200 Ya Kadir çekebildim.Dua ettim.Allah kabul etsin inşallah.Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla
ne muradın varsa versin inşallah.
Kuzular bugün eğitimden dil ve kişilik gelişimi kuramları ile ilgili 3 video izledim.:126:Sonra Yediiklim'den dil gelişimi ve biraz da kişilik gelişimi kuramlarına çalıştım.Dil gelişiminden konu sonu testlerini çözdüm sadece.Ama daha kişilik gelişimi kuramları bitmedi. Yarın da alandan okuma eğitimine geçeceğim.O yüzden kişilik gelişimi kuramlarına çalışmaya ertesi gün devam edeceğim inşallah. Sonra da sorularımı çözerim herhalde.Konuları bitirme telaşına düştüğüm için artık eskisi gibi soru da çözemiyorum. Neyse önce bir konuları hayırlısıyla bir bitireyim de bol bol tekrar-soru yaparım.
esım saolsun sureklı hatırlatıyor bana
ne güzel bi sonuç bu böyle. helal olsun canım, sağolasın. darısı başımıza inşallah.
aynen hasretçim, çok ihtiyacımız var vallahi öyle bi hayalin gerçek olmasına
konular bitince bol bol çözeriz inşallah canım.
napıyosun balım?
aa ben de görmemiştim
canım sanırım zor gunler gecırıyorsun
canım yaşadıgım kolay şey değil
ben de çalışmak istiyorum 5ay kalmısken ama yapamıyorum. normalde günde 8 9 saat ders calısan insandım öyle zamanlardan sonra calısamamak benim de cok zoruma gidiyor. yani isteyerek takılmıyorum buralarda.
gerçekten yaşamayan bilemez
aynenben şimdiden çeyiz almak istiyorum; ama düğüne daha var, sonra sıkılırım diye tutuyorum kendimi. yalnız bi yemek takımı beğendim ki 2 yıldır hala onu bekliyorum ve sanırım daha fazla dayanamayıp onu alıcam. size de göstereyim canlar, fikir verir misiniz? ona göre içim rahat bi şekilde alayım ya da biraz daha mı bekliyeyim
işte bu canlar, bu misafir için kullanıcağım yemek takımı, günlük olanı daha bi çiçekli renkli alıcam
Eki Görüntüle 965017 Eki Görüntüle 965018
harika görünüyor canım eline sağlıkçok meraklıyım böyle şeylere bir de örgü benim stresimi alıyor
aynenben şimdiden çeyiz almak istiyorum; ama düğüne daha var, sonra sıkılırım diye tutuyorum kendimi. yalnız bi yemek takımı beğendim ki 2 yıldır hala onu bekliyorum ve sanırım daha fazla dayanamayıp onu alıcam. size de göstereyim canlar, fikir verir misiniz? ona göre içim rahat bi şekilde alayım ya da biraz daha mı bekliyeyim
işte bu canlar, bu misafir için kullanıcağım yemek takımı, günlük olanı daha bi çiçekli renkli alıcam
Eki Görüntüle 965017 Eki Görüntüle 965018
Güzeller merhaba.Birkaç gündür giremedim. Hepiniz iyisinizdir inşallah.
clamentaine güzelim senin için 200 Ya Kadir çekebildim.Dua ettim.Allah kabul etsin inşallah.Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla
ne muradın varsa versin inşallah.
bu halimle bile bazen görünmez olduğumu düşünüyorum topikte,altımdaki üstümdekinin sözü yorumu görülüyor cevaplanıyor ama ben görünmezim
sedefimmm bunlarda benim beğendiklerim,bernardo çok şık oluyor ama para lazım:))
Eki Görüntüle 965160
günaydın bu arada
gununuz neselı saglıklı verımlı gecsın ıns kızlar
gorumcem bırsuru kaynak aldı bana
7.8 tane soru bankası
ama gelmedıler daha
hıc kaynagım yok derken bırsuru oldu
sımdı de kendımı kotu hıssetmeye basladım
kaynakları bıtıremezsem bıde dıye
yada sınavı kazanamazsam dıye
keske kımseye soylemeseydım kpss ye hazırlandıgımı
ustumde sorumluluk hıssetmezdım en azından:18:
pikam inşallah eskisinden daha iyi olup ders çalışabileceğim cok sağolbu halimle bile bazen görünmez olduğumu düşünüyorum topikte,altımdaki üstümdekinin sözü yorumu görülüyor cevaplanıyor ama ben görünmezim
kuzum dağıt kafanı toplan gel,derslerine odaklan topik için herkesin özverisi şart,bir tek senin uğraşman yetmez,sende bizim gibi kpss ve bir sürü sorunla boğuşuyorsun
Kızlar 6-7 şubat rengişin dua günü aklınızda olsun
sedefimmm bunlarda benim beğendiklerim,bernardo çok şık oluyor ama para lazım:))
Eki Görüntüle 965160
günaydın bu arada
cok sağo canım Allah hepimizin yardımcısı olsun
esım saolsun sureklı hatırlatıyor bana
bak tatıle gıtcez ıyı gecerse o mutlulugu dusunsene dıye
bana dıyor ama kendısının calıstıgı yok tabı
canım sanırım zor gunler gecırıyorsun
allahım yardımcın olsun
bu sekıl tabak modellerıne bayılıyorum
ama gecen karacada gormustum bayıldım bıttım oldum
bıde orayada bakmanı onerırım
clamimhocam ne güzel jest yapmış size görümceniz..ona karşı değil sorumluluğunuz ayrıca kendinize karşı..bu bi sınav sonuçta hiçbişeyin garantisi yok..biraz gayret biraz da nasip olacak..
kızlar bugün rengişin dua günü...:94: okuyalımda şifa bulsun
morim sen ve saat 2 bucukçok haklısın canım hepimiz aynı konumdayız
mantarım sedefim ben yatıyorum.. Bu gece resmen mesai yaptımRengina ve Bade görmesin
Allah rahatlık versin canlarım.. İyi geceler
hocam ne güzel jest yapmış size görümceniz..ona karşı değil sorumluluğunuz ayrıca kendinize karşı..bu bi sınav sonuçta hiçbişeyin garantisi yok..biraz gayret biraz da nasip olacak..
kızlar bugün rengişin dua günü...:94: okuyalımda şifa bulsun
kızlar topiği almak isteyen var ise devredeyim çünkü ben eskisi gibi ilgilenebileceğimi sanmıyorum maalesef.
rengişim
70 Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir
50 ihlas suresi
50 kevser suresi
200 ya Fettah okudum kuzum Allah ne dileğin varsa kabul etsin
kızlaaaar basım catladı calısmaktan
rahat 5 saat felan calısmısımdır
tarıh matematık
yarın tarıh turkce ınsallah
test cozemıyorum ama olsun konular bıtıyor yavas
Canım nasıl oldun sen ? Yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm ama biz sanırım bir yerlerde hata yaptık.Nasibi unutup kendimizi çok paralıyoruz sanırım.
Cupkekim annene geçmiş olsun...
Ben de bildiğiniz gibiyim işte.
sağol tuğbişim ağzına yüreğine sağlık
bugün atamalar acıklandı
asgulum ne yaptı acaba :26:
ben de merak ediyorum asgülü :26:
kuzum seni çook seviyorum ben :109::109:
oyy ben de seni çook seviyorum fındıgım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?