2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

geçmiş olsun bitanem yaaa ihmal etme sakın herşeyi kafaya takmakdan oldu demi herşey yoluna girer sen kendine verdiğin zararla kalırsın sana söylüyorum da bende herşeyi kafaya takan biriyim.İNŞALLAH KENDİ YUVANI KURDUĞUNDA MUTLU OLURSUN CANIMCIM.Burda bir arkadaş bana 18 defa ya hayy çek demişti enerjik ve neşeli olmak için işe yarıyor gerçekten benimde böbrek rahatsızlığımdan dolayı sürekli halsiz ve yorgunum da tatlım o yüzden seni anlıyorum dersleri sorma canım çalışamıyorum ya matematik çözemiyorum sorular zor geliyo tarih kötü hoca yazdırıyor okuyorum unutuyorum soru gümmm oluyor denemeye girdim tarih 30 sorudan 10 doğru yapabildim sadece türkçe dilbilgisi kötü dersaneye de uzun zaman gidemedim ya eksik çok tatlım ya içini sıktım dimi

kızlar topiği almak isteyen var ise devredeyim çünkü ben eskisi gibi ilgilenebileceğimi sanmıyorum maalesef.

bu halimle bile bazen görünmez olduğumu düşünüyorum topikte,altımdaki üstümdekinin sözü yorumu görülüyor cevaplanıyor ama ben görünmezim

kuzum dağıt kafanı toplan gel,derslerine odaklan topik için herkesin özverisi şart,bir tek senin uğraşman yetmez,sende bizim gibi kpss ve bir sürü sorunla boğuşuyorsun

Kızlar 6-7 şubat rengişin dua günü aklınızda olsun

sedefimmm bunlarda benim beğendiklerim,bernardo çok şık oluyor ama para lazım:))

günaydın bu arada

Son düzenleme:
günaydın cupkek günaydın kızlar

işte ben de en azından bi nişanı geçireyim diyorum ayşegülüm. sonra zaten yavaş yavaş tamamlanır. sen naptın başladın mı kuşum çeyize?

nişandan sonra başlarsın sedefim yavaş yavaş düğüne kadar tamamlanır. ben de başladım sedefim birazda hızlı gidiyor çünkü yakın zamanda düğün görünüyor

çalışmalarına maşallah canım tekrara başladığında bol bol soru çözersin yeterki konularını zamanında bitir

safransari ikinci modelinin renkleri çok hoş bakınca içim açıldı

esım saolsun sureklı hatırlatıyor bana
bak tatıle gıtcez ıyı gecerse o mutlulugu dusunsene dıye
bana dıyor ama kendısının calıstıgı yok tabı
canım sanırım zor gunler gecırıyorsun
allahım yardımcın olsun

bu sekıl tabak modellerıne bayılıyorum
ama gecen karacada gormustum bayıldım bıttım oldum
bıde orayada bakmanı onerırım

gununuz neselı saglıklı verımlı gecsın ıns kızlar
gorumcem bırsuru kaynak aldı bana
7.8 tane soru bankası
ama gelmedıler daha
hıc kaynagım yok derken bırsuru oldu
sımdı de kendımı kotu hıssetmeye basladım
kaynakları bıtıremezsem bıde dıye
yada sınavı kazanamazsam dıye
keske kımseye soylemeseydım kpss ye hazırlandıgımı
ustumde sorumluluk hıssetmezdım en azından:18:

harika görünüyor canım eline sağlık çok meraklıyım böyle şeylere bir de örgü benim stresimi alıyor

bende çok severim örgüyü.hatta bitirmeden bırakamam. el işi stres alıyor da zaman istiyor..o da bizde yok.

sedefcim bende çok beğendim takımı...modası geçecek gibi değil..

teşekkür ederim cnm..bilseniz nasıl mutlu oluyorum dualarınıza misafir oldum diye..

cnm öyle düşünme, bazen bizimde yazdıklarımız arada kaynayabiliyor ama bunun bilinçli yapıldığını düşünmüyorum...

safran cnm yaptığın battaniyeler çook güzel maşallah beceriklisin tatlımm..senin bebiş yaşadı..ne ciciler örerse annesi

hocam ne güzel jest yapmış size görümceniz..ona karşı değil sorumluluğunuz ayrıca kendinize karşı..bu bi sınav sonuçta hiçbişeyin garantisi yok..biraz gayret biraz da nasip olacak..

kızlar bugün rengişin dua günü...:94: okuyalımda şifa bulsun

pikam inşallah eskisinden daha iyi olup ders çalışabileceğim cok sağol
cok sağo canım Allah hepimizin yardımcısı olsun

clamim
çok haklısın canım hepimiz aynı konumdayız

mantarım sedefim ben yatıyorum.. Bu gece resmen mesai yaptım Rengina ve Bade görmesin
Allah rahatlık versin canlarım.. İyi geceler
morim sen ve saat 2 bucuk sasırdım valla

çeyizleriniz örgüleriniz de cok güzelmiş kızlar güle güle kullanın

Son düzenleme:

evet kendısıde cok calısıyor masallah
cok guzel bır ısı olmasına ragmen azımle devam edıyor yoluna
kendıme karsı sorumlu oldugum kadar kendımı onlara karsı
ozellıkle anneme babama ve esıme karsıda sorumlu hıssedıyorum
buda benı gerıyor ıyıce
aslında nasıpten oteye gecemeyız ama
gecende dedıgım gıbı
evlılıgımın en guzel donemlerını ders calısarak gecırıyorum
kazanamazsam ...
neyse kazanacagım

kızlar topiği almak isteyen var ise devredeyim çünkü ben eskisi gibi ilgilenebileceğimi sanmıyorum maalesef.

Canım nasıl oldun sen ? Yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm ama biz sanırım bir yerlerde hata yaptık. Nasibi unutup kendimizi çok paralıyoruz sanırım.

Cupkekim annene geçmiş olsun...

Ben de bildiğiniz gibiyim işte.

kızlaaaar basım catladı calısmaktan
rahat 5 saat felan calısmısımdır
tarıh matematık
yarın tarıh turkce ınsallah
test cozemıyorum ama olsun konular bıtıyor yavas

Hiç kimse gelmemiş.. Ne oluyor topiğe böyle?

Ben yeni kitaplarıma başladım hayırlısıyla. Tarihin ilk konusunu tekrar ettim ve sorularını çözdüm.
Cümlede anlam çözdüm bir de.
Bu arada Keyifli Tarih almıştım ya ben, roman gibi okudum vallaha. Hiç bilmediğim ayrıntılara denk geldim.
Ve o denk geldiğim ayrıntıları ösym hep sormuş.
Uzman kariyerin seçilmiş soru bankası setinden çözdüm orada farkettim. ( çıkmış sorulardan oluşturulmuş bir set)
İlgilenen olur belki diye yazmak istedim.

rengişim

70 “Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir”
50 ihlas suresi
50 kevser suresi
200 ya Fettah okudum kuzum Allah ne dileğin varsa kabul etsin

rengişim

70 “Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir”
50 ihlas suresi
50 kevser suresi
200 ya Fettah okudum kuzum Allah ne dileğin varsa kabul etsin

sağol tuğbişim ağzına yüreğine sağlık

bugün atamalar acıklandı
asgulum ne yaptı acaba :26:

özelden yazmıstım cevabı kuzum
sen de iyi ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…