çok güzel yaa güldürdün beni tubişim
hayırlı olur inşallah kuzum bende ailelerle uğraşmaktan yoruldum artık gidip sakin kafayla sınava girmek istiyorumasgulum hayırlı olsun tarihinz benim elimde olsa bende bir an önce evlenırdım
ahahaha kuzum çok güldüm ya
bu birazda benim kararım oldu monam inşallah hayırlısı olur
noldu kızçem niye kıyamet koptuİnşallah kızçem...
Müthiş ya.
Bugün bizim evde de kıyamet koptu,zehir oldu bütün gün...
noldu kızçem niye kıyamet koptu
Bababm bugün evdeydi.Annem de belinden rahatsız arada yokluyo ağrıları...
Sabah mızmızlandı işte biraz,babam surat yaptı.''Bi gün evde kalıyom hep böyle yapıyon vs...''
Kahvaltı da gün de zehir oldu.Çatır çatır kavga ettiler...Sanki keyfinden ağrıyo kadının beli.
barısırlar kuzum boşver
Annem de evlen de gör işte dedi bana.
Ayy kuzum bugün bir rüya gördüm.Kan testi yapıyorlar,hamileymişim. Kürtaj olmak istiyorum. Doktorum da geçen yılki öğretmenlerimden biri. ''Benle evlen bir ay içinde,çocuğun benden olduğunu söyleriz.''diyordu.
Ay çok kötüydü.
hayrolsun kzum kötü rüyayı anlatma
3 defa sol omzuna tükürmek gerekiyormuş.
Biliyom kızçem ama çok etkilendim ya.
Bababm bugün evdeydi.Annem de belinden rahatsız arada yokluyo ağrıları...
Sabah mızmızlandı işte biraz,babam surat yaptı.''Bi gün evde kalıyom hep böyle yapıyon vs...''
Kahvaltı da gün de zehir oldu.Çatır çatır kavga ettiler...Sanki keyfinden ağrıyo kadının beli.
hayır olsun inşallah kuzumAnnem de evlen de gör işte dedi bana.
Ayy kuzum bugün bir rüya gördüm.Kan testi yapıyorlar,hamileymişim. Kürtaj olmak istiyorum. Doktorum da geçen yılki öğretmenlerimden biri. ''Benle evlen bir ay içinde,çocuğun benden olduğunu söyleriz.''diyordu.
Ay çok kötüydü.
psikolojinden dolayıdır kuzum ya rüya da
benimki de anneme yemeği çok koymuşsun hepsini yedim şimdide senin yüzünden midem rahatsızlandı diye çıkıştı
başına taş düşse annemden bilecek
hayır olsun inşallah kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?