2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

benimki de anneme yemeği çok koymuşsun hepsini yedim şimdide senin yüzünden midem rahatsızlandı diye çıkıştı
başına taş düşse annemden bilecek

hayır olsun inşallah kuzum
ayy asgülüm
ya benim babam da öyle mesela bir yemek yapar annem babam da homini gırtlak yer sonra niye bu kadar yedirdin diye kavga cıkarır
artık gülüyorum valla
kendi boğazına sahip cıkamıyorsun kadının ne sucu var dimi

hepsi aynı model

safran için 20 fatiha,20 ihlas,20 Ayetel kürsü,100 el Mümin,100 en Nafi,100 er Rezzak,100 salavat

kızlar bu arada üşenen ya da içinden gelmeyen varsa benim için okumasın benden yana hakkım helal

Kızlar 2 gündür benim dua günümdü, okuyan, okumayı unutan herkesten Alah razı olsum. Rabbim tüm dileklerimizi hayırlı kılsın.

Birde ben bugün regl oldum, yarın morisi için neler okuyabilirim? Benim bidiğim tesbih çekebiliyorum sadece.

safranım gönlünde ne varsa inşallah hepsi tek tek kabul olur

ezberden istediğini okuyabilirsin ama dokunarak okuyamazsın

asgül, Allah mutlu mesut bir yuva nasip etsin. yalnız 2 ay kısa bir süre. o zamana kadar telaş olur hep ders çalışabilecek misin :26:

asgül, Allah mutlu mesut bir yuva nasip etsin. yalnız 2 ay kısa bir süre. o zamana kadar telaş olur hep ders çalışabilecek misin :26:
çok teşekkür ederim bitanemm hazırlıklar tamam kuzum bizim sorunumuz tarih belirleyememekti onu hallettik sadece gelinlik damatlık kına elbisesi işimiz kaldı diğerlerini aileler hallediyor ben karışmıyorum

Asgül düğün tarihin belli olmuş hayırlı olsun.. Allah tamamına erdirsin canım

kızlar yarın benim dua günüm ben dua etmek isteyenler için ekleme de bulunacaktım o gün çok kötü durumda idim ve tek o duaya ihtiyacım vardı.. "Öncelikle babamın alkol alışkanlığından kurtulmasını sonra kardeşimin hyırlısı ile atanmasını , sevdiğimin ve benim hayırlısıyla aynı yere atanmamızı ve hayırlısı sevdiğimle evlenmek istiyorum." şimdiden yüreğinize sağlık..

Son düzenleme:

Timam balım...

Foto koyim mi sen görmemiştin beni ?

safran için 20 fatiha,20 ihlas,20 Ayetel kürsü,100 el Mümin,100 en Nafi,100 er Rezzak,100 salavat

kızlar bu arada üşenen ya da içinden gelmeyen varsa benim için okumasın benden yana hakkım helal
cupkekim pikaçum kıyamam sana ben dua insanın içinden gelmez mi hiç :13: niye böyle düşündün ki hem :26:

canım esma çekebilirsin,salavat okyabilirsin
ayet hariç okuyabliyorsun diye biliyorum ben
ama Kuranı vs eline almaman azım.

morim ekliyorum duanı tatlım

safranım

100 Ya Kadir
100 Ya Fettah
50 İhlas Suresi
70 Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir

okudum senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…