2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Çok teşekkür ederim canım Çalışmalarına maşallah kuzum

günaydın kızlar 2 gündür temizlik misafir dersane derken gelemedim bugün gidip 3 aydır tozlu raflarında beni bekleyen kitaplarımı temizlicem sonra hazirana kadar genel bi plan sonrada ders çalışıcam inşallah

ayşem kuzum düğün tarihide belli olmuş hayırlı olsun kuzum
yine gelicem canişkolar

gunaydın kızlar
6.30 da kalkıp yemegımı yaptım evımı toparladım
erken kalkan yol alırmıs
bugun cephelerı calısacagım tarıhten
cografyadan da test cozecegım ıns
kızlar reglı oldum dua edemıyorum
sonrasında bol bol ederım ıns

saolasın nilimm

günaydın güzel hatunlar erkenden kalktım şimdi de ders çalışmaya başlayacağım öğleden sonrada dışarı çıkacağım faturaları ödemek için
herkese iyi çalışmalar Allah zihin açıklığı versin

yavru kuşum neden öyle dedin ki :26:
içimizden gelir kuzum gelmez mi hiç

isteksizlik var gibi algılıyorum kuzum kendim için değil bu düşüncem genelimiz adına,o yüzden dedim yoksa özverili davrananların farkındayım kuzucum

kızlar 1 haftada konu çalışıp 2200 soru çözülebilir mi :26:

düğün tarihiymiş o ben hala nişanın olacak sanıyorum hayırlı uğurlu olur inşallah...

temelin var bildiğim kadarıyla zaman öldürmek için bahaneler üretmezsen benim gibiçözersin hata geçersin bile

duygularıma tercüman oldun demek istediğim buydu

cupkek öyle düşünme kuzum hem dünya telaşesinden kurtuluyoruz dua ederken..

kızlar malum benim yatma saati geldi Allah rahatlık versin.. İyi geceler..

banada iyi geliyor kuzum ruhum doymadan hiç bir işten verim alamıyorum

senin raporların hep içimi açmıştır daha kabarık olsun

nil hocam hoş geldinnn tazelenmiş gibisin istediğin gibi çalışabilirsiiniz inşallah bebeişinle:)

Son düzenleme:
Kendi adıma kimin sırası geldiyse hep okudum, okumaya da devam edicem. Genel konuşunca zan altında kalıyor insan

bebiş şimdilik migde yanması dışında bi rahatsızlık vermiyo canım onada şurup içiyorum o nedenle çalışmaya çok hevesliyim
ücretli beni mahvetmiş bırakınca tazelendim resmen
canım dua konusunda şunu söyleyeyim benim yogunluktan inanın hiç vaktim olmadı ama çok üzüldüm bu duruma listeyi bi kagıda yazıp hergün birinize namazlardan sonra dua okucam geç de olsa Allah ın izniyle hakkını helal etsin böyle düşünen üzülen varsa ben hem size hem Rabbime karşı görevimi yerine getirecem inşallah
canım msjının birinde 2200 soru + konu demişsin tatlım sende biliyosunki bu iş motivasyona bakar gün içinde 5 saat soru+ konu gibi bi durum oluyo 24 saat içinde imkansız değil yani kuzum anlatabildim mi

kızlar kitaplarımın tozunu aldım yerleştirdim alandan video izleyip ,yorulunca plan yapıcam inşallah

ikinizede sağlık huzur versin Rabbim annesini üzmeyen akıllı uslu bir yavru olacak belli

Kendi adıma kimin sırası geldiyse hep okudum, okumaya da devam edicem. Genel konuşunca zan altında kalıyor insan

zanlık bir durum yok ki:26:benim için sorun değil okumayanada hakkım helal,okuyandanda Allah razı olsun...kasmasın kimse kendini dedim...

cnm bende bişey kaybettiğim zaman 3 ihlas 1 fatiha okuyup abdülkadir geylani hz. ne bağışılayıp onun vasıtasıyla buldur Rabbim derim..hep de buldum bu zamana kaddar..belki faydası oölur..inş bulursunuz

badecim zan altında bırakmak değil,hatta böyle düşündürdüysem üzülürüm.. aslında bilerek okunmadığını düşünmüyorum, dikkatsizlik olabilir, hatırlanmamaış olabilir..sadece hatırlatmak istedim..

geçmiş sayfalarda bu konuyu çokça konuştuk biraz karıştırırsanız sayfaları

pek kibarsınız ,nereyi hangi sayfayı karıştıracağım ,ben genel olarak en çok hangi kaynaktan çalışılıyor onu merak ettiğim için sormuştum ,sayfalarca yazıyı mı okuyayım şimdi ,nerden bulayım ayrıca

sizin gibi kaç tanesine söylüyoruz hocam bilseniz..selam sabah verip kendinizi tanıtsaydınız iyiydi..bi kaynak sorup gidiyorsunuz...

gk-gy ------data
eğitim--- yediiklim

kimse yokki topikte kime kendimi tanıtayım .

o zaman ne gerek varda topice yazıyorsunuz..istediğiniz , hemen 1 kişiden cvp almak mı bikaç kişdende görüş almak mı..güzelce yazarsınız cvp atan atar zaten..komik bi söylem olmuş..branş nedir sizin

kızlar ben hergun duzenlı gelıp yazıyorum buraya
ama ne bır alıntılayan var ne bısı
alınganlık yapmıyorum ama ne bıleyım ınsanda kendını bır tuaf hıssedıyor
bırkac defa bade ve rengına alıntıladı okadar
uzun suredır sızler buradasınız sanırım
tanıyorsunuz bırbırınızı oyuzden yenı gelenı gormuyorsunuz sanırım
kımseyı kırmak yada sıtem etmek degıl amacım
sadece dusuncemı yazmak ıstedım.

yok canım öyle düşünme zaten son zamanlrda gelemiyolar fazla buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…