- 8 Temmuz 2013
- 1.158
- 1.043
- 133
Çok teşekkür ederim canımSelam kızçeler.Nasılsınız bakalım? İnşallah keyifler yerindedir güzeller.
Kuzum düğün tarihiniz hayırlı olsun.
Güzeller bugün tekrar günümdü.Bugün tarihten en baştan Cemiyetlere kadar tekrar ettim.Bir de alandan anlama-anlatma teknikleriyle ilgili 221 soru çözdüm şükür.Uzun bir zamandan sonra ilk defa adam gibi çalışabildim.Vicdanen nasıl rahatladım anlatamam.
Kuzular ben regl olduğum için duaları yapamıyorum.Aslında esma çekebilirim ama o zaman benim içim kanaat etmiyor. O yüzden yapamadığım arkadaşlar için reglim bittikten sonra dua etmeye devam edeceğim inşallah.
Çok teşekkür ederim canımÇalışmalarına maşallah kuzum
iyyi geceler tatlı rüyalar canlarımmm Allah rahatlık versin
saolasın nilimmgünaydın kızlar 2 gündür temizlik misafir dersane derken gelemedim bugün gidip 3 aydır tozlu raflarında beni bekleyen kitaplarımı temizlicem sonra hazirana kadar genel bi plan sonrada ders çalışıcam inşallah
ayşem kuzum düğün tarihide belli olmuş hayırlı olsun kuzum
yine gelicem canişkolar
yavru kuşum neden öyle dedin ki :26:
içimizden gelir kuzum gelmez mi hiç
kızlar 1 haftada konu çalışıp 2200 soru çözülebilir mi :26:
safrancım senin için
70 kere “Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir
72 YA BASİT
22 YA MUCİB
148 YA MUHSİ
100 YA ALİM
100 YA FETTAH
100 YA DARR
100 YA GAFFAR
100 YA RAHMAN
14 YA VACİT okudum cnm...RABBİM gönlünde ne dileğin varsa versin tatlım.
bu arada kızlar dua sırasının başında herkes okuyorken sona doğru sanki okumalar azaldı gibi...haksızlık olmaması adına daha dikkatli olalım..kendi adıma dikkatli olmaya unutmadan takip etmeye gayret ediyorum
cupkek öyle düşünme kuzum hem dünya telaşesinden kurtuluyoruz dua ederken..
kızlar malum benim yatma saati geldiAllah rahatlık versin.. İyi geceler..
Selam kızçeler.Nasılsınız bakalım? İnşallah keyifler yerindedir güzeller.
Kuzum düğün tarihiniz hayırlı olsun.
Güzeller bugün tekrar günümdü.Bugün tarihten en baştan Cemiyetlere kadar tekrar ettim.Bir de alandan anlama-anlatma teknikleriyle ilgili 221 soru çözdüm şükür.Uzun bir zamandan sonra ilk defa adam gibi çalışabildim.Vicdanen nasıl rahatladım anlatamam.
Kuzular ben regl olduğum için duaları yapamıyorum.Aslında esma çekebilirim ama o zaman benim içim kanaat etmiyor. O yüzden yapamadığım arkadaşlar için reglim bittikten sonra dua etmeye devam edeceğim inşallah.
bebiş şimdilik migde yanması dışında bi rahatsızlık vermiyo canım onada şurup içiyorum o nedenle çalışmaya çok hevesliyim
isteksizlik var gibi algılıyorum kuzum kendim için değil bu düşüncem genelimiz adına,o yüzden dedim yoksa özverili davrananların farkındayım kuzucum
düğün tarihiymiş o ben hala nişanın olacak sanıyorumhayırlı uğurlu olur inşallah...
temelin var bildiğim kadarıyla zaman öldürmek için bahaneler üretmezsen benim gibiçözersin hata geçersin bile
duygularıma tercüman oldun demek istediğim buydu
banada iyi geliyor kuzum ruhum doymadan hiç bir işten verim alamıyorum
senin raporların hep içimi açmıştır daha kabarık olsun
nil hocam hoş geldinnn tazelenmiş gibisin istediğin gibi çalışabilirsiiniz inşallah bebeişinle:)
canım msjının birinde 2200 soru + konu demişsin tatlım sende biliyosunki bu iş motivasyona bakar gün içinde 5 saat soru+ konu gibi bi durum oluyo 24 saat içinde imkansız değil yani kuzum anlatabildim misaolasın nilimm
günaydın güzel hatunlarerkenden kalktım şimdi de ders çalışmaya başlayacağım öğleden sonrada dışarı çıkacağım faturaları ödemek için
herkese iyi çalışmalar Allah zihin açıklığı versin
bebiş şimdilik migde yanması dışında bi rahatsızlık vermiyo canım onada şurup içiyorum o nedenle çalışmaya çok hevesliyim
ücretli beni mahvetmiş bırakınca tazelendim resmen
canım dua konusunda şunu söyleyeyim benim yogunluktan inanın hiç vaktim olmadı ama çok üzüldüm bu duruma listeyi bi kagıda yazıp hergün birinize namazlardan sonra dua okucam geç de olsa Allah ın izniyle hakkını helal etsin böyle düşünen üzülen varsa ben hem size hem Rabbime karşı görevimi yerine getirecem inşallah
canım msjının birinde 2200 soru + konu demişsin tatlım sende biliyosunki bu iş motivasyona bakar gün içinde 5 saat soru+ konu gibi bi durum oluyo 24 saat içinde imkansız değil yani kuzum anlatabildim mi
kızlar kitaplarımın tozunu aldım yerleştirdim alandan video izleyip ,yorulunca plan yapıcam inşallah
Kendi adıma kimin sırası geldiyse hep okudum, okumaya da devam edicem. Genel konuşunca zan altında kalıyor insan
selam.hangi kaynaktan çalışıyorsunuz acaba
kızlar annem gece yüzüğünü çıkarmış yastığın altına
koymuş.öğlende çarşafı çırpmış.akşam dizi izlerken kadının
elinde yüzük görünce aklına gelmiş.baktık yatak odasına yüzük
falan yok.sabah bakıcaz artık aşağılara.inşallah bulabiliriz ya
Kendi adıma kimin sırası geldiyse hep okudum, okumaya da devam edicem. Genel konuşunca zan altında kalıyor insan
geçmiş sayfalarda bu konuyu çokça konuştuk biraz karıştırırsanız sayfaları
pek kibarsınız ,nereyi hangi sayfayı karıştıracağım ,ben genel olarak en çok hangi kaynaktan çalışılıyor onu merak ettiğim için sormuştum ,sayfalarca yazıyı mı okuyayım şimdi ,nerden bulayım ayrıca
kimse yokki topikte kime kendimi tanıtayım .sizin gibi kaç tanesine söylüyoruz hocam bilseniz..selam sabah verip kendinizi tanıtsaydınız iyiydi..bi kaynak sorup gidiyorsunuz...
gk-gy ------data
eğitim--- yediiklim
kimse yokki topikte kime kendimi tanıtayım .
kızlar ben hergun duzenlı gelıp yazıyorum buraya
ama ne bır alıntılayan var ne bısı
alınganlık yapmıyorum ama ne bıleyım ınsanda kendını bır tuaf hıssedıyor
bırkac defa bade ve rengına alıntıladı okadar
uzun suredır sızler buradasınız sanırım
tanıyorsunuz bırbırınızı oyuzden yenı gelenı gormuyorsunuz sanırım
kımseyı kırmak yada sıtem etmek degıl amacım
sadece dusuncemı yazmak ıstedım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?