2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Kiz mona ablanda hamis sus oyle deme , ben hamis kaprislerine dayanamadim eylul anneleri topikini terkettim dusun iste

Bu arada profilinden girip okudum sayfaları.Geçenlerde üç beş siteye takıldım adet sancısı,gebelik vs...Hangi doktora baksam hepsi senin dediğini yazmış.Bulantı yaşayan kadınların düşük riski çok çok az oluyormuş.

Bırak Allah aşkına,ayrılman iyi olmuş.Sen gel bize yaz,bizim de aramızda anneler var...:13:

Herkes bi alem...Valla regl öncesi sendromdayım,önüme çıkanı affetmem.

monuş yaa sacından tutardı demişsin ya öldüm valla

Son düzenleme:
Son düzenleme:

yok kcanım zaten garezınız oldugunu dusunmedım
dedıgın gıbı zamanla olur ıns

yok hocam ne kusru
arkadaslık ıstegınızde gelmemıs bu arada
çünkü ben göndermeyi unutmuşum sen yollarmısın canım bana

Ablam benim de kast ettiğim tam olarak bu işte...Her şey dozunda güzel.

Kapris de öfke de... Annemi de biliyorum hamilelikten kardeşime... Garibim kusar kusar yatardı...

Sen özelsin ve ayrısın.
teşekür ederim kızçem valla ayrı bi yaratık olmuyo kimse hamiş olunca millet uçmuş

bide canım okuduysan kimseye laf atma olayı yok doktorun söylediği bu dedim laf atan atana yola çıkmıcak olsam garanti 1 hafta banlanırdımda işte vakit dardı bilgi alma olayı pek yok zaten canım milletin evhamıyla evhamlanıyosun onada gerek yok biz kuzumşumla burda takılır rahatlarız

nikom kavga mı var kız koşalım hemen

Okudum ya okumaz olur muyum... Olay bugün olmuş olsa ben sataşacaktım.

Haklısın ablam,millet bi değişik...

adam ölsem de bu yanlıs anlamandan kurtulim demiş o da benden nasıl kurtulmak istersin demiş
Allahım çıldıriciimm

fındık asgulum çalıştın mı istediğin gibi

yerim ben seni tam olarak çalışmam gereken yer bitmedi bitanem sinüzitim azdı ama bitireceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…