- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
Kiz mona ablanda hamis sus oyle deme , ben hamis kaprislerine dayanamadim eylul anneleri topikini terkettim dusun iste
monuş yaa sacından tutardı demişsin ya öldüm valla
Yalan mı ama ?
doğru hacım
biri de evden kovmuş adam çatıda ayakkabısız çıkmış ağlamış
hala da diyor ben haklıyım
arada relax olmak lazım kuzusen bugün bir relaxsın ya noliy saa
Bade Hanım Bade Hanım
Ne var yani karabasanları mı yollayayım deseydim
doğru hacım
biri de evden kovmuş adam çatıda ayakkabısız çıkmış ağlamış
hala da diyor ben haklıyım
adam ölsem de bu yanlıs anlamandan kurtulim demiş o da benden nasıl kurtulmak istersin demişaayyy acıdım la resmen adama
İç güveysinden hallice
çünkü ben göndermeyi unutmuşum
yok kcanım zaten garezınız oldugunu dusunmedım
dedıgın gıbı zamanla olur ıns
yok hocam ne kusru
arkadaslık ıstegınızde gelmemıs bu arada
teşekür ederim kızçemAblam benim de kast ettiğim tam olarak bu işte...Her şey dozunda güzel.
Kapris de öfke de...Annemi de biliyorum hamilelikten kardeşime... Garibim kusar kusar yatardı...
Sen özelsin ve ayrısın.
bide canım okuduysan kimseye laf atma olayı yok doktorun söylediği bu dedim laf atan atana yola çıkmıcak olsam garanti 1 hafta banlanırdımda işte vakit dardıBu arada profilinden girip okudum sayfaları.Geçenlerde üç beş siteye takıldım adet sancısı,gebelik vs...Hangi doktora baksam hepsi senin dediğini yazmış.Bulantı yaşayan kadınların düşük riski çok çok az oluyormuş.
Bırak Allah aşkına,ayrılman iyi olmuş.Sen gel bize yaz,bizim de aramızda anneler var...:13:
Herkes bi alem...Valla regl öncesi sendromdayım,önüme çıkanı affetmem.
çünkü ben göndermeyi unutmuşumsen yollarmısın canım bana
teşekür ederim kızçemvalla ayrı bi yaratık olmuyo kimse hamiş olunca millet uçmuş
bide canım okuduysan kimseye laf atma olayı yok doktorun söylediği bu dedim laf atan atana yola çıkmıcak olsam garanti 1 hafta banlanırdımda işte vakit dardıbilgi alma olayı pek yok zaten canım milletin evhamıyla evhamlanıyosun onada gerek yok biz kuzumşumla burda takılır rahatlarız
çünkü ben göndermeyi unutmuşumsen yollarmısın canım bana
teşekür ederim kızçemvalla ayrı bi yaratık olmuyo kimse hamiş olunca millet uçmuş
bide canım okuduysan kimseye laf atma olayı yok doktorun söylediği bu dedim laf atan atana yola çıkmıcak olsam garanti 1 hafta banlanırdımda işte vakit dardıbilgi alma olayı pek yok zaten canım milletin evhamıyla evhamlanıyosun onada gerek yok biz kuzumşumla burda takılır rahatlarız
adam ölsem de bu yanlıs anlamandan kurtulim demiş o da benden nasıl kurtulmak istersin demiş
Allahım çıldıriciimm
fındık asgulum çalıştın mı istediğin gibi
nikom kavga mı var kız koşalım hemen
bagımlı oldunuz ha monayla sen kavga nerde siz ordageçen haftaydı tatlım bikaç psikohamişin saldırısına ugradım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?