hadi uç bakalım
akşama 500 soruyla gelmezsen fururum
Sende akşama kadar 500 soru çözmezsen , sana 250 vesvese , 250 kuruntu yollarım
499.5 çözeyim benbu tehdit çok iyi oldurengiş sende sık kendini kuzum 499 çöz en azından
kuruntuyla vesvese aynı sankim
kuruntuyla vesvese aynı sankim
ben buraya kaynak sormak için yazdım kendi seceremi anlatmak için değil ,zaten yazdım peşine siz böyle cevap verdiniz,güzelce soran ben tersleyen sizdiniz ne yazdığınızı da unutuyorsunuz sanırım .
kaynaklarınızı not ettim teşekkürler ,daha fazla bilginize ihtiyacım yok .iyi günler
arkadaşın bilgisine ihtiyacım yok demek istedim sizinle alakalı değil
kaynak söylemek bu kadar zor mu anlamadım doğrusu
başka topiğe yazdım arkadaş anında cevapladı sağolsun
iki kelime yazmak bu kadar zor mu .
neyse soruma cevap vermek isteyen verecektir zaten
ben tartışma amaçlı gelmedim bilgi amaçlı geldim
bi soru sordum sorduğuma pişman oldum
buradakı bu kadar ınsanı bır mendıl mısalı kullanıp bi kenara attım ve şimdi gidiyorum diyosunuz yanı ne kadar hoş
tabiki biçok fikri almak için biçok yere soruyor olmayayım
tamam cevap vermeyin ,sağolsun diğer topikteki arkadaş cevap verdi gayet büyük bir incelikle
valla ben tartıştığım arkadaşa bile teşekkür etmişken ,sizler de cevap verseydiniz size de teşekkür ederdim
ne mendili ne kullanması alt tarafı bir kaynak söyleyeceksiniz ,bu kadar önemsemeyin yani ,söylemezsiniz olur biter
ben arkadaşa teşekkür bile ettim ,yazımı neresinden okuduysanız
neyse bu topikte zaten olmayacakmış ,bu kadar kabalaşılan bir ortamda bulunmaya gerek yok
size başarılar
hamilesiniz hocam, asabiliğinizi buna veriyorum..öncelikle kimse burada sorunuzu hemen cvplamak zorunda değil...gelirsiniz ben şu branştanım sınava hazırlanıyorum kaynak bilgisi almak istiyorum diye güzelce yazarsınız.şecerenize gerek yok zaten.ama siz ve sizin gibi bikaç kişi buraya geliyor..slm bana kaynak öner diyor..sonra çekiyor gidiyor..ben yine kibarlık yapmış izah etmiş kaynak önermişim..terbiyesiz bi şekilde daha fazla bilginize ihtiyacım yok yazmışsın alacağını aldın tabii..yazıpta insanlık ettiğime pişman ettin cidden..
bu kadar laftan sonra sana burda kim kaynak söyler acaba
BANA BİLEE(NAPTIYSAM) TEŞEKKÜR ETMİŞ ..evet size de teşekkür eder daha fazla bilginize de gerek yok der..hey Allahım ya..
pek kibarsınız ,nereyi hangi sayfayı karıştıracağım ,ben genel olarak en çok hangi kaynaktan çalışılıyor onu merak ettiğim için sormuştum ,sayfalarca yazıyı mı okuyayım şimdi ,nerden bulayım ayrıca
kimse yokki topikte kime kendimi tanıtayım .
kızlar ben hergun duzenlı gelıp yazıyorum buraya
ama ne bır alıntılayan var ne bısı
alınganlık yapmıyorum ama ne bıleyım ınsanda kendını bır tuaf hıssedıyor
bırkac defa bade ve rengına alıntıladı okadar
uzun suredır sızler buradasınız sanırım
tanıyorsunuz bırbırınızı oyuzden yenı gelenı gormuyorsunuz sanırım
kımseyı kırmak yada sıtem etmek degıl amacım
sadece dusuncemı yazmak ıstedım.
ben buraya kaynak sormak için yazdım kendi seceremi anlatmak için değil ,zaten yazdım peşine siz böyle cevap verdiniz,güzelce soran ben tersleyen sizdiniz ne yazdığınızı da unutuyorsunuz sanırım .
kaynaklarınızı not ettim teşekkürler ,daha fazla bilginize ihtiyacım yok .iyi günler
arkadaşın bilgisine ihtiyacım yok demek istedim sizinle alakalı değil
kaynak söylemek bu kadar zor mu anlamadım doğrusu
başka topiğe yazdım arkadaş anında cevapladı sağolsun
iki kelime yazmak bu kadar zor mu .
neyse soruma cevap vermek isteyen verecektir zaten
ben tartışma amaçlı gelmedim bilgi amaçlı geldim
bi soru sordum sorduğuma pişman oldum
hamilesiniz hocam, asabiliğinizi buna veriyorum..öncelikle kimse burada sorunuzu hemen cvplamak zorunda değil...gelirsiniz ben şu branştanım sınava hazırlanıyorum kaynak bilgisi almak istiyorum diye güzelce yazarsınız.şecerenize gerek yok zaten.ama siz ve sizin gibi bikaç kişi buraya geliyor..slm bana kaynak öner diyor..sonra çekiyor gidiyor..ben yine kibarlık yapmış izah etmiş kaynak önermişim..terbiyesiz bi şekilde daha fazla bilginize ihtiyacım yok yazmışsın alacağını aldın tabii..yazıpta insanlık ettiğime pişman ettin cidden..
bu kadar laftan sonra sana burda kim kaynak söyler acaba
BANA BİLEE(NAPTIYSAM) TEŞEKKÜR ETMİŞ ..evet size de teşekkür eder daha fazla bilginize de gerek yok der..hey Allahım ya..
clemim zümrem canım nabersin ? hamileliğine vermişsin arkadaşın bende böle anlayış isterim ha herşeyi sayarım sen alttan alırsın
canım geçen yıl günlük buradaydık hepimiz ama bu yıl o kadar sık takılmıyoruz ben seni görüyorum sürekli kusuruma bakma arkadaşlık yolluyorum ordan daha iyi görürüm seni tamam mı ?
yazılarınızı alıntıladım ki cevap yazayım ama baktım gittikçe çirkefleşmişsiniz vaz geçtimbiz geçen yıldan beri kullanıla kullanıla yıprandık anacım bi girip arkadaşla bakcam olayı kalktı bizde ya gelir devam edersin ya da ugrayıp kaçmak yok anlatabilyomuyum
(kızlar bu arada MONA YA rastlamasa fena olur yine mapusa düşer bizim kız)
KIZLAR SARMA DOLMA YAPTIM ALANDAN VİDEO DERSLERİ KONTROL ETTİM EPEY İLERLEMİŞ COGRAFYADAN BAŞLIYORUM BAKALIM
selam.hangi kaynaktan çalışıyorsunuz acaba
pek kibarsınız ,nereyi hangi sayfayı karıştıracağım ,ben genel olarak en çok hangi kaynaktan çalışılıyor onu merak ettiğim için sormuştum ,sayfalarca yazıyı mı okuyayım şimdi ,nerden bulayım ayrıca
yok canım öyle düşünme zaten son zamanlrda gelemiyolar fazla buraya
tamam kızlar alısacagız ıns zamanla bırbırımıze
hasretcim ben çalışmaya kendmi odakladıgım zaman daha cok ilgileneceğim hepinizle ama şuan kendimi bile takip edemiyorum maalesef
rengişimmmm 190 soru çözdüm tarihten beni taktir et azcık moral olsun
yok kcanım zaten garezınız oldugunu dusunmedımPek çok kaynaktan.
Zamanla oturuyor bir şeyler,kimseye bir garezim yok şahsen.
Dualarımdasınız canlarım,ben Kuran okuyorum dua sırası olana.
clemim zümrem canım nabersin ? hamileliğine vermişsin arkadaşın bende böle anlayış isterim ha herşeyi sayarım sen alttan alırsın
canım geçen yıl günlük buradaydık hepimiz ama bu yıl o kadar sık takılmıyoruz ben seni görüyorum sürekli kusuruma bakma arkadaşlık yolluyorum ordan daha iyi görürüm seni tamam mı ?
KIZLAR SARMA DOLMA YAPTIM ALANDAN VİDEO DERSLERİ KONTROL ETTİM EPEY İLERLEMİŞ COGRAFYADAN BAŞLIYORUM BAKALIM
bebiş şimdilik migde yanması dışında bi rahatsızlık vermiyo canım onada şurup içiyorum o nedenle çalışmaya çok hevesliyim
ücretli beni mahvetmiş bırakınca tazelendim resmen
canım dua konusunda şunu söyleyeyim benim yogunluktan inanın hiç vaktim olmadı ama çok üzüldüm bu duruma listeyi bi kagıda yazıp hergün birinize namazlardan sonra dua okucam geç de olsa Allah ın izniyle hakkını helal etsin böyle düşünen üzülen varsa ben hem size hem Rabbime karşı görevimi yerine getirecem inşallah
canım msjının birinde 2200 soru + konu demişsin tatlım sende biliyosunki bu iş motivasyona bakar gün içinde 5 saat soru+ konu gibi bi durum oluyo 24 saat içinde imkansız değil yani kuzum anlatabildim mi
kızlar kitaplarımın tozunu aldım yerleştirdim alandan video izleyip ,yorulunca plan yapıcam inşallah
cnm bende bişey kaybettiğim zaman 3 ihlas 1 fatiha okuyup abdülkadir geylani hz. ne bağışılayıp onun vasıtasıyla buldur Rabbim derim..hep de buldum bu zamana kaddar..belki faydası oölur..inş bulursunuz
bulduk kuzum elimizle koymuş gibi
badecim zan altında bırakmak değil,hatta böyle düşündürdüysem üzülürüm.. aslında bilerek okunmadığını düşünmüyorum, dikkatsizlik olabilir, hatırlanmamaış olabilir..sadece hatırlatmak istedim..
Kiz mona ablanda hamis sus oyle deme , ben hamis kaprislerine dayanamadim eylul anneleri topikini terkettim dusun iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?