2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

hamilesiniz hocam, asabiliğinizi buna veriyorum..öncelikle kimse burada sorunuzu hemen cvplamak zorunda değil...gelirsiniz ben şu branştanım sınava hazırlanıyorum kaynak bilgisi almak istiyorum diye güzelce yazarsınız.şecerenize gerek yok zaten.ama siz ve sizin gibi bikaç kişi buraya geliyor..slm bana kaynak öner diyor..sonra çekiyor gidiyor..ben yine kibarlık yapmış izah etmiş kaynak önermişim..terbiyesiz bi şekilde daha fazla bilginize ihtiyacım yok yazmışsın alacağını aldın tabii..yazıpta insanlık ettiğime pişman ettin cidden..

bu kadar laftan sonra sana burda kim kaynak söyler acaba

buradakı bu kadar ınsanı bır mendıl mısalı kullanıp bi kenara attım ve şimdi gidiyorum diyosunuz yanı ne kadar hoş

BANA BİLEE(NAPTIYSAM) TEŞEKKÜR ETMİŞ ..evet size de teşekkür eder daha fazla bilginize de gerek yok der..hey Allahım ya..

clamim neyse boşverelim

clemim zümrem canım nabersin ? hamileliğine vermişsin arkadaşın bende böle anlayış isterim ha herşeyi sayarım sen alttan alırsın

kimse yokki topikte kime kendimi tanıtayım .

canım geçen yıl günlük buradaydık hepimiz ama bu yıl o kadar sık takılmıyoruz ben seni görüyorum sürekli kusuruma bakma arkadaşlık yolluyorum ordan daha iyi görürüm seni tamam mı ?

yazılarınızı alıntıladım ki cevap yazayım ama baktım gittikçe çirkefleşmişsiniz vaz geçtim biz geçen yıldan beri kullanıla kullanıla yıprandık anacım bi girip arkadaşla bakcam olayı kalktı bizde ya gelir devam edersin ya da ugrayıp kaçmak yok anlatabilyomuyum

(kızlar bu arada MONA YA rastlamasa fena olur yine mapusa düşer bizim kız )

KIZLAR SARMA DOLMA YAPTIM ALANDAN VİDEO DERSLERİ KONTROL ETTİM EPEY İLERLEMİŞ COGRAFYADAN BAŞLIYORUM BAKALIM

Son düzenleme:

Hoşgeldin zümrem..iyi olmaya çalışıyorum..senin hamişlik nasıl gidiyor, mide bulantısı falan başladımı..hamilelik döneminde insan hassas oluyor anlıyorum da bazıları limiti aşmış..senin kredin çok tatlım merak etme..

çalışmalara başlamışsın hadi hayırlı olsun..

selam.hangi kaynaktan çalışıyorsunuz acaba

Pek çok kaynaktan.

Evet okuyun,Türkçe için faydası olur.

Zamanla oturuyor bir şeyler,kimseye bir garezim yok şahsen.

Güle güle...Beğenmediğin yere de gelip yazma madem.

Nilkon üstadım saygılar.

Dualarımdasınız canlarım,ben Kuran okuyorum dua sırası olana.

Bu arada hamileyse hamile...

Hiç mi hamile görmedik ? Her şeyi yap et ayyy ben hamişim...

Yok öyle dünya.

Monam olsyin ustunecgeleydin ortslik fena karisirdida hadi sansi varmis. Clemim bulanti pek yok da migdem yaniyo doktor surup verdi onu kullaniyorum calisma konusunda sdim attim ins. Tatlim ama hizlanmam
Lazim

Kiz mona ablanda hamis sus oyle deme , ben hamis kaprislerine dayanamadim eylul anneleri topikini terkettim dusun iste

yok canım öyle düşünme zaten son zamanlrda gelemiyolar fazla buraya

hasretcim ben çalışmaya kendmi odakladıgım zaman daha cok ilgileneceğim hepinizle ama şuan kendimi bile takip edemiyorum maalesef
tamam kızlar alısacagız ıns zamanla bırbırımıze
rengişimmmm 190 soru çözdüm tarihten beni taktir et azcık moral olsun

tarıh 190 soru
masallah masallah

Pek çok kaynaktan.

Zamanla oturuyor bir şeyler,kimseye bir garezim yok şahsen.

Dualarımdasınız canlarım,ben Kuran okuyorum dua sırası olana.
yok kcanım zaten garezınız oldugunu dusunmedım
dedıgın gıbı zamanla olur ıns

yok hocam ne kusru
arkadaslık ıstegınızde gelmemıs bu arada

hoş geldin kuzum

ya sabır

canım inan bilerek yapmıyoruz

Kiz mona ablanda hamis sus oyle deme , ben hamis kaprislerine dayanamadim eylul anneleri topikini terkettim dusun iste

Ablam benim de kast ettiğim tam olarak bu işte...Her şey dozunda güzel.

Kapris de öfke de... Annemi de biliyorum hamilelikten kardeşime... Garibim kusar kusar yatardı...

Sen özelsin ve ayrısın.

Bugün annemi doktora götürdüm,öğleden sonra da gezmeye gittik,hizmet ettim hatunlara.

Beğeni topladım baya.

Az sonra da uzaktan eğitim dersim var,ders mers yalan oldu yani bu saate kadar.

Amaannn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…